משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
רציתי המלצה מכם על שרתים ישראלים טובים למשחקים הבאים: Counter Strike Source Day Of Defeat Source Half Life 2 Deathmatch Source תודה רבה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למשחקי עולם פתוח ברשת מסוג אימה סגנון DayZ המלצות
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו קודם כול יכול להסביר לי על המשחק קצת ולתת חוות דעת.זה מבוסס על הסדרות?
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש ברשותי AMD 3200+ RADON 9800 איזה מדמה ל PS2 יתן לי תוצאות הכי טובות עם החומרה הקיימת
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
7.5 דולר לגרסת הדלוקס שכוללת את התוספים למשחק. shooter מצוין עם סיפור טוב . גם אם אין לכם כוח לחקור את כל העולם הפתוח, שימו את המשחק על הרמה הקלה ותהנו מסיפור מצוין לדעתי! ידידותי גם למחשבים פחות עוצמתיים. בכלל, זו דוגמא טובה למה כיף לשחק על מחשב. מחשב של 2000 שח כולל כרטיס מסך מספיקים להריץ את המשחק הזה מצוין והעלות נמוכה. כמוהו יש עוד הרבה משחקים בני שנים ספורות שיתנו המון הנאה ובמחיר נמוך מאוד. מישהו אמר מחאת יוקר המחייה?
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום אני סטודנט וגם עובד ולכן אין לי זמן לשחק במשחקי מחשב כמו שהייתי רוצה שנה שעברה בחופשת הקיץ שיחקתי בסטארקראפט ובדרגון אייג' ומאוד נהניתי אין לי זמן לנסות כמה משחקים ויותר מדי זמן זמן הייתי מחוץ לעולם משחקי המחשב ולכן אני מבקש את עזרתכם בהמלצה על המשחק האחד והיחיד שיעשה לי את הקיץ, עדיף RPG. תודה!
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הייתי רוצה להמליץ לכם על מוד מעולה שנקרא Oscuros Oblivion Overhaul (או OOO בקיצור) המוד הזה משנה לגמרי את המשחקיות והופך את סירודל למקום הרבה יותר מאתגר ומסוכן... מה יש בו? אולי עדיף שתשאלו מה אין בו זה יהיה קצר יותר..... יש בו מפלצות חדשות, קסמים חדשים, שיקוים חדשים, נשקים חדשים וכמו שאמרתי יש מפלצות שאתם לא תוכלו להביס עד שתיהיו ברמה מסוימת כי הם פשוט יקרעו אותכם לגזרים מה שטוב הוא שברגע שתביסו את המפלצות האלו הגמול יהיה אדיר! לרוב האוצרות שהם שומרים עליהם שווים את המאמץ. זאת אומרת אם תצליחו לפתוח את התיבה. תנו לי להסביר במקום שתשחקו במשחקון פתיחת המנעולים בכל פעם את יכולים לעשות את זה כל עוד המנעול הוא לא hard או very hard בשביל זה תצטרכו רמת security מסויימת אבל כמו…
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אז ככה המשחק הוא משחק דפדפן. אתה מנהל חיים של דמות בעיר. כאשר יש "כנופיות" שנלחמות על כבוד. וכדי לשרוד אתה צריך לחיות מהפשעים שאתה עושה. http://www.torncity.com כמובן שהמשחק בהרבה יותר מורכב מהכמה שורות שרשמתי אני משחק כבר כמעט 200 ימים במשחק הזה אני נהנה מכל רגע. אתר עם הסברים על המשחק: http://www.torncitycentral.com/
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה מחפש משחק שהמפרט הזה יצליח להריץ על בינוני-גבוה עדיף שלא משחקי הישרדות כמו PUBG או אימה בסגנון של dead space יותר crysis,COD,tomb raider וכד' שאותם סיימתי, לפחות את מה שהצלחתי להפעיל אצלי amd phenom ii x4 690t 3.0GHZ gigabyte ga-78lmt-s2p sapphire hd 6870 1gb gddr5 WIN 10 ,64bit 8 RAM DDR3 תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי המלצה על משחק בסגנון של דיאבלו (לא טיטאן קווסט)
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני די חדש בז'אנר ורוצה להתחיל לשחק. שמעתי על משחקים כמו league of legends, World Of Tanks, Eve Online כמובן שאני רוצה לשחק אונליין ואף אחד מהחברים שלי לא משחק בזה ככה שאין לי שותפים כרגע. דבר נוסף, המחשב שלי לא כ"כ חזק והכרטיס גרפי שיש לי הוא ATI HD 4870
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
** אם זה לא שייך לפה נא להעביר את זה לפורום המתאים, לא ידעתי איפה לפתוח את זה ** לא מזמן קניתי מחשב חדש וחזק, תנו ליהנות ממנו תמליצו לי בבקשה על משחקים כמו: God Of War- רק למחשב. שיחקתי במשחקים שדומים לזה The Amazing Spider-man 1-2 // DMC Series // Dark Siders 1-2 // Deadpool // Legend Of Kora // Prototype 1-2 // Shadow Of Mordor. גם SaintRow שיחקתי האחרון בסדרה, פחות אהבתי אבל משחק חמוד. האגדה של קורה באמת היה אחד המשחקים.. ~ בקיצור אני מחפש משחקים בסגנון הזה, שאתה מתחיל מכלום ומקבל כל מיני כוחות ומתקפות מיוחדות בהמשך המשחק.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המשחק קיבל ציון נמוך אבל הוא מעולה!!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי לפני שבועיים בערך, אחלה של משחק כייפי ומעביר את הזמן. הגרפיקה בכללי לא מאכזבת אך יש הרבה מה לשפר במידה ויהיה המשך למשחק. אני נהניתי מהמשחק זרם בכיף ואהבתי את התפקידים המשימות והמטרות שנתנו לשחקן . לא הצלחתי להבין (וגם לא התאמצתי יותר מידי) למה אי אפשר לשחק במשחק כשיש פילטרים בדרייבר של הכרטיס מסך (ATI ) אז שיחקתי בלי פילטרים בדרייבר, אבל הכל על מקס במשחק. ממליץ עליו בחום למי שמעוניין לשחק בעוד אחד ממשחקי ה- FPS (אם אפשר להגדיר אותו ככה, אולי פעולה יהיה נכון להגיד עליו).
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
או בשמו המלא : Dark Ages of Camelot. משחק רשת המוני (MMORPG - לא ניתן לשחק לבד) : תארו עולם המורכב מ 3 יבשות, בכל יבשת חי גזע אחד (האלפים, הויקינגים, ובני Camelot). בתחילת המשחק אתם בוחרים להיות אחד מבני הגזעים אלו, זה יהיה עולמכם, כאן תשחקו, תעלו בדרגות, תכירו מאות אנשים חדשים, ולבסוף תגנו עליו מפני הגזעים האחרים. כמו בכל משחק RPG טוב תבחרו סוג דמות מסויים (לוחם, קוסם, מרפא, גנב - לכל סוג דמות לפחות 3 סוגים שונים של דמויות בכל יבשת (לוחם אלף יכול להיות HERO או CHAMPION בעוד שכויקינג הוא יכול להיות Wariorr, Shadowblade, קוסם Camelot יכול להיות Wizard, Cabalist, Sorcerer בעוד שקוסם אלפי יכול להיות Mentalist Enchanter, Eldrich). מדובר שיותר מ 10 סוגי דמויות שונות בכל יבשת …
-
האם מישהו מכיר את המשחק Trackmania Sunrise ? (הכוונה למשחק המלא) זהו משחק מרוצים מטורף ומטריף עם גרפיקה מעולה מומלץ !!
-
- 14 תגובות
- 958 צפיות
-
-
תסלחו לי על הבורות אבל המשחק האחרון ששיחקתי היה דיאבלו (הראשון) מכל מיני אילוצים של צבא חו"ל לימודים וכו' ופתאום חזר לי החשק לשרוף 8 שעות ביום מול איזה משחק טוב אשמח להמלצות למשחקים באותו סגנון תודה וסליחה...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש המלצה למשחק fps כמו wolfteam, משחק חינמי ולא כבד מידי יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שאמרתי.. מישחק RTS שלא יהיה דומה ל Warcraft רק מבחינת זה שהוא אסטרטגיה.. אלא שהמישחק יהיה בעבר כזה.. לא טנקים לא רובים לא רכבים אלא כמו בWAR... אבירים על סוסים , קשתים, חיילים פשוטים עם חרב ... יש רעיונות ?
-
- 10 תגובות
- 956 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על משחקי אסטרטגיה בסגנון של Generals או company of heroes? לא חייב להיות ממש חדש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב חברים שיחקתי לפני 2-3 שנים משחק בסגנון של age of empires, מתחילים בעידן האבן ומתקדמים קדימה בעידנים. ראיתי את Empire Earth אבל זה נראה לי שזה זה... מכירים עוד משחקים בסגנון?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
סיימתי את המשחק! למישהו יש משהו להמליץ על משחק דומה?
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
Guild Wars הייתי משחק פעם WOW איזה שנה ומשהו, היום כבר לא, כי זה ממש גוזל מלא זמן. ועברתי לGUILD WARS. משחק בו אתה יכול לשחק שעה ביום, ועדיין לא להיות מאחורה שכן הוא מבוסס על הרמה של השחקן נטו ולא על הציוד שהוא לובש והזמן שהוא ביזבז כמ ובWOW. חוצמזה, הגרפיקה הרבה יותר "משוכללת" בGUILD WARS, והGAMEPLAY הרבה יותר איכותי, ואני פשוט, באמת ובתמים, נהנה יותר מהמשחק. אגב, יש שלושה פרקים למשחק: GUILD WARS PROPHECIES GUILD WARS FACTIONS GUILD WARS NIGHTFALL כל אחד יצא חצי שנה אחרי קודמו. אגב, למשחק יש בסביבות 3.5 מליון משתמשים בניגוד לWOW שיש לו 7-8 מליון. אבל עדיין, 3 וחצי מליון זה מספיק ביותר
-
- 39 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מחשב חדש נקנה לפני שלוש חודשים כבר וכמאט כל משחק טוב שיצא בזמן האחרון שחקתי! יש למישהוא המלצה על משחקי FPS שווים? תנו רשימה כי ברוב המשחקים החדשים כבר שחקתי. אני מחפש משחקים ל- SP ולא ברשת.
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אנשים אתם חייבים לעזור למצוא משחק להעביר את הזמן. לא יודע אם רק אני מרגיש ככה, אבל לא יוצא כלום כבר תקופה. אני אוהב משחקי FPS כמו BF, COD וכ"ו וגם משחקי גוף שלישי כמו DEAD SPACE, גוסט ריקון וכ"ו. שחקתי בכל משחק כזה נדמה לי בשנה וחצי האחרונות! בכל זאת תנו המלצות למשחקים מהסגנון שאולי פספסתי ולא זכו לפרסום. גם משחקי פלטפורמה כמו LIMBO וכאלה אני ממש אוהב...המלצות
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-