עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by 280272,

כשאני נכנס למשחק, בשהוא מגיע לLOADING הראשון...וצריך להיכנס לMENU יוצת לי שגיע.. מישהו יודע מה לעשות ? :s05: :s05: :s05:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכם! נתקעתי בשלב במדבר חשוך עם תעלות אני בקטע שאני על גג ואני צריך להפעיל את הארטילריה ואין לי מושג איך!!! ניסיתי דרך המשפקת ולא הולך כלום על איזה מקשים אני לוחץ בשביל להפעיל את הארטילריה ??? צרפתי תמונה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  3. Started by LazyBoy,

מוזר שאף אחד לא דיבר על המשחק עד עכשיו שיחקתי כחצי שעה ואני יכול לספר שההומר המטורף נשאר והמנוע הגרפי התת מימדי שהדאיג אותי דווקא עובד יופי והמשחק נראה לא רע בכלל. אמנם יש בעיות של תאימות בין הדיבוב לבין תנועות השפתיים, אבל אני בכלל לא בטוח שהמפתחים ניסו להתאים אותם. מבחינת רמת הקושי עד עכשיו זה לא קשה, אבל גם לא הגעתי ממש רחוק.

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  4. Started by timac,

שלום רכשתי לא מזמן את הגיימפד של מיקרוסופט האלחוטי של ה360 למחשב.. עכשיו יש איזה קובץ משהו שאני יוכל לשחק איתו במשחקים שהוא לא תומך למשל בוגאס פיר וכאלה? או שהוא תומך רק משחקי ספורט? תודה על העזרה..

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  5. Started by rrroonnii,

יש את CAMPAIGN ששם יש משחקיות עם GDI וNOD. ויש עוד משחקיות חוץ מזה?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  6. Started by sherlock1212,

אחרי כמה חודשים שלא שיחקתי באתי לשחק ואני רואה שהשרת הישראלי היחיד שהיה נעלם. יש מצב שרק בחיפוש זה לא מצא את זה? יש למשהו את הip למקרה שעדיין יש שרת כזה?

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  7. התקנתי את המשחק, כשאני מפעיל אותו יש מסך שחור, לאחר כמה שניות אני שומע כאילו את הסאונד של המשחק... אבל לא מופיע לי כלום, עדיין מסך שחור, הוא לא קורס לדסקטופ או משהו. עידכנתי DIRECTX ודרייברים של ATI הכי חדש.... מה הבעיה?? תודה לעוזרים מראש

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by *Roe.S,

שלום קיבלתי את המשחק half-life 2 הרגיל ו Episode 1 קיבלתי אותם היום אז אני ממש לא מבין בזה כלום לאחר ההתקנה של half-life 2 יש לי 3 דברים: HALF-LIFE 2 , Counter-Strike Source , Steam 1. קודם כל מה זה ה Steam המציק הזה? 2. המשחק Counter-Strike לא מעניין אותי, אני לא רוצה לשחק ברשת אני רוצה לשחק בHALF-LIFE 2 - יעני במשחק הרגיל מול המחשב עם העלילה אבל איך פותחים אותו?? אני לוחץ עליו פעמיים ואז מופיע לי ה Steam המעצבן הזה ואין לי מושג מה עושים שם כדי לשחק במשחק הרגיל (ב HALF-LIFE ) לעומת זאת כשאני לוחץ פעמיים על Episode 1 אז המשחק נפתח בלי בעיות (אפילו לא הייתי צריך להתקין אותו) צריך עזרה....

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by kill_b7,

חברת המשחקים הקרואטית Croteam הכריזה במגאזין (הקרואטי) GamePlay כי היא עובדת על הכותר השלישי בסדרת משחקי האקשן של Serious Sam. הכותר החדש מבטיח להביא את אותו אקשן פרוע וחסר עכבות בהם התאפיינו הכותרים הקודמים, בשילוב עם מראה משופר בזכות מנוע הגראפי החדש Serious Engine 3 . בשלב זה לא חשפה החברה עבור אילו פלטפורמות מפותח הכותר, אך מרבית ההערכות מצביעות על המחשב האישי כבחירה העיקרית למשחק. http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=104749 מת על הסדרה הזו

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by nim901,

ראיתי שהיו הרבה נושאים כאלה וגם קצת הסתכלתי בסטיקים אבל בכל זאת, אני רוצה לשמוע מה אתם אוהבים באלו בנתיים אני חושק - GTR 2 Tactical Ops - Assault On Terror - מת על משחקים כאלו, גם SWAT4 נהנתי כמו מטורף Company of Heroes - אמור להיות כמו המשחק למעלה, לא? Tom Clancys Rainbow Six Vegas, Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter Test Drive Unlimited - המליצו לי עליו, אמרו שהוא לא רע והרבה יותר טוב מסדרת ה NFSים S.T.A.L.K.E.R Shadow of Chernobyl - שונא משחקים כאלו אבל אמרו לי שהוא לא רע אז אני אנסה סדרת CNC, סופרים קומנדר בקיצור, אני אוהב משחקים כמו SWAT 4 ומלחמה, משחקי אסטרטגיה (שלא צריכים יותר מדי מחשבה ;D) ואני שונא משחקים מפחידים כמו FEAR ודום :-X המשחקים לא חייבים להי…

• 41 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by DS,

התחלתי לשחק בו והוא משחק די נחמד, אבל הקטע הוא שאין כתוביות, ז"א יותר קל לי להבין עם כתוביות איך אפשר לשים כתוביות? לא ראיתי בהגדרות

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  12. לפני כמה ימים פירסמתי פה אשכול שהכרטיס מסך שלי לא פועל טוב וזכרונות וכו' ... עכשיו אני גייליתי למה יש לי את התקיעות גם אחרי החלפת המעבד ! וגם אחרי החלפת זכרונות והוספת זכרונות ! תקשיבו טוב : המשחק שאני משחק בו למשל TESTDRIVE UNLIMITED דורש דרישות מערכת של 3.4 GHZ.... ולי יש Amd athlon 4200+ 2/2GHZ והוא לא מספיק לעבד את המידע.... ובASSMED ASSULAT משהו כזה הוא מריץ לי אותו עם פי שתיים תקיעות והמשחק דורש 3.6 GHZ.... ועוד פעם לי יש רק 2200 MHZ.. אז עכשיו עשיתי ככה נכנסתי לBIOS עשיתי OC לBUS מ200 ל227 והופ .. כמעט ואין תקיעות בTESTDRIVE רוב המשחק רץ חלק ... אז אם טעיתי תקנו אותי.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אהלן רציתי לדעת את כמות האנשים שמשחקים באינטרנט ב רייבו סיקס ווגס בכל העולם בערך ואת סגנונות המשחק שיש במולטיפלייר אני שואל את זה כי אני שחקן ותיק של המשחק RAVEN SHIELD וכיום אין לי עם מי לשחק שם כי זה כבר ישן ואני שוקל לקנות את וגאס כי יש סיכוי שזה אותו סגנון תודה

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  14. אני מחפש משחק FPS ריבוי משתתפים שלא דורש אימות של CD KEY לא בהכרח חינמי המשחק האחרון בסגנון שממש נהניתי ממנו היה ENEMY TERRITORY והוא כבר לא ממש מלא שחקנים תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  15. Started by LazyBoy,

http://www.gamespot.com/news/show_blog_entry.php?topic_id=25638028&sid=6171079&tag=latestnews;title;0 אוי, מצוין! רק שיעשו אותו כמה שיותר קרוב לראשון ולא לשני שמיקרוסופט הרסו.

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  16. Started by 104952,

אני שיחקתי אתמול בסרבר מדורג , והייתי Private First Class . כשהגעתי ל 500 נקודות , זה לא החליף לי את הדרגה , וכשהמשכתי לשחק הגעתי ל566 נקודות זה עדיין לא החליף. הגרף הלבן הזה שאמור להראות לי את ההתקדמות לקראת הדרגה הבאה הגיעה למקסימום ועדיין לא קורה כלום. מה קורה פה? אני רוצה להרוויח את מה שנלחמתי למעניו! :'(

• 5 תגובות
    • 516 צפיות
  17. שלום לכולם במשחק midtown madness 2 יש אפשרות להוריד תוספות, במכוניות שהורדתי לא רואים את פנים הרכב בצורה נורמלית, אלא רק את ההגה. איך מסדרים את הבעיה? שמעתי שיש "מקודד" מיוחד לפיתרון הבעיה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  18. [glow=red,2,300]מכיל ספויילרים[/glow] טוב, היום סיימתי את המשחק ההזוי הזה... נכנסתי לחדר של ה Wish Granter... עמדתי לידו, לחצתי F... פתאום סרטון. "I want the zone to... disappear" רואים דמות בשדה, עומדת, האישונים שלה נעלמים ונגמר הסרטון מה עם Strelok, שלכל אורך המשחק היה לנו Task להרוג אותו? זה קשור איכשהו לסרטון שראו אותו גם שוכב מול ה Wish Granter ומתעלף? איזה מין סיום זה... שמישהו יסביר לי :s05:

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. זה יכול להיות? http://www.callofduty.com/ צד שמאל טיפה למטה קישור למשחק החדש שלהם -CALL OF DUTY 4 מה קורה פה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. הגעתי למשימה בשנחאי ואני צריך להקליט את השיחה הגעת למקום שבו אני יורד בסנפליג וכאן אני תקוע אין לי מושג לאן להמשיך או לעשות ניסיתי הכל מי שמשחק או שיחק בבקשה תן לי כיון מה לעשות

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  21. אחרי אין ספור רמזים קטנים ושמועות, סוף סוף יש הכרזה רשמית על משחק חדש של Blizzard. אני באופן אישי מעדיף את דיאבלו 3 אבל גם SC2 יעשה לי טוב אגב, החלק הראשון בכתבה מדבר על כך שהם מפתחים במקביל משחק MMO ל"דור הבא". http://www.gamespot.com/news/show_blog_entry.php?topic_id=25594825&sid=6169864&tag=latestnews;title;0

• 39 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. חיפשתי בגוגל ... וראיתי שהרבה יש להם RADEON עם FPS מאוד נמוך וכרטיס חזק ... ... אשמח לתגובות

• 13 תגובות
    • 889 צפיות
  23. Started by Meir787,

התחלתי לשחק לא מזמן ואני חייב להודות שזה משחק לא רע... גות'יק 3 שאשכרה אפשר לשחק בו. עוד מישהו משחק ?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  24. Started by אבסינט,

• 48 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. Started by The Dom,

כמעט סיימתי את 2 הקמפיינים הראשונים (נשארה לי המשימה האחרונה של הNOD) ואז החלטתי לעדכן את המשחק. כול השמירות שלי נמחקו..... יש קוד שמקפיץ שלבים? (כי ממש אין לי כוח להתחיל הכל מחדש) (ד"א המשחק מקורי)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים