משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
נישאר עוד הרבה זמן לחופש ואני לא יודע איזה עוד משחקים כדאי לשחק אז הגיע הזמן להמלצות של אחרים. לפני שתתנו לי פה את הרשימה הרגילה יהיה אפשר לדלג על המשחקים הבאים כי שיחקתי/משחק בהם: COD4,CRYSIS,GEARS OF WAR,AC,GRID,NFS ו C&C. אני משחק רוב הזמן במרוצים ומשחקי יריות אבל תמליצו על משחקים מכל הסוגים נ.ב. אין לי כסף למשחקים אז או משחקים בחינם או שחקן יחיד.
-
- 37 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצות למשחקים טובים שניתן לשחק שני אנשים, עדיפות למשחק יחד ולא אחד נגד השני. כמו כן רצוי משחקים חדשים ולא ישנים מידי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום פעם אחרונה ששיחקתי במחשב היתה לפני כשנה. שיחקתי ב-COD4. אני עומד לשדרג את המחשב ואני מבקש בעזרה על משחקים מומלצים. משחקים שאני לא מעוניין בהם: משחקי אסטרטגיה כגון COH נכון לעכשיו המשחקים שמצאו חן בעיני ואני שוקל רכישה לגביהם: PRINCE OF PERSIA- החדש TOMB RAIDER UNDERWORLD CRYSIS WARHEAD- לא בטוח לגביו. הבנתי שיש לו גרפיקה מדהימה אבל הוא די משעמם GEARS OF WAR MIRROR'S EDGE ASSASSIN'S CREED FALLOUT 3 מקווה שהצלחתם להבין את הסגנון שלי. ALAN WAKE מאוד מעניין אותי אע"פ שהוא עדיין לא יצא. איזה עוד משחקים טובים יצאו בשנה האחרונה?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
בשבוע שעבר קניתי מחשב חדש, אני לא משחק כמעט בכלל (הסבר בהמשך) אבל מתחשק לי משהו כייפי כזה כדי להתרשם וגם לבדוק את היכולות שלו בגרפיקה של משחקים חדשים (למרות שקניתי מפרט פשוט שלא מיועד בכלל למשחקים וגם לא ל-OC. המפרט מצד ימין). אמנם רשמתי שאני לא משחק, אבל אני מוציא המון זמן על משחקים "מנקי ראש" כאלה, שבעיניכם בטח הם לא נחשבים משחקים - כל הממכרים למיניהם סוליטר עכביש, Luxor אני מאוד אוהב, באבלס ומשחקי "יציאה מהחדר" ברשת. בעבר אהבתי מאוד קווסטים, ואת כל סדרת "מורטל קומבט" (האחרון שהכרתי היה MK4 ב-99). יש המלצה לכמה משחקים שמתאימים למחשב ולי? משהו לא כבד, אבל עם גרפיקה נחמדה אולי אפילו קווסט אם יש תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת, תודה מראש ובבקשה אני לא חובב גדול של ה FPS אז בלי.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
טוב, אז בגלל שהכרטיס מסך שלי (1950PRO) הגיע לטמפרטורות גבוהות, מחליפים לי אותו במסגרת האחריות (יגיע עוד 5 ימים), ובנתיים קיבלתי כרטיס חלופי... על פי ההבחנה של כל התוכנות (אבוורסט וכו'), הכרטיס הוא X300/X550/X1050... אחד מהם... בקיצור עד שהמחשב יגיע אפשר המלצות למשחקים שיפעלו חלק לגמרי על הכרטיס הזה (חוץ מפיפא)?.. תודה נ.ב סביר להניח שהכרטיס הוא X300...
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי לארחונה מחשב עם כרטיס מובנה (GEFORCE 6100) אני מחפש משחקים שירוצו על המחשב (כן אני מבין שהם לא יהיו הכי חדשים, זה לא משנה) הייתי מעוניין שתמליצו לי על משהו שיתאים למערכת (הכל מתקבל, אולי חוץ מספורט) ובכלליות מאיזה תאריך יציאה ומטה אתם חושבים שמשקים יתאימו? תודה
-
- 37 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המלצה לסימולטור טיסה אבל משהו של מטוסי קרב אני רוצה מישחק שהוא חדש משנת 2002 ככה ועד היום ומשהו אם קרבות אוויר וזה
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אני מחפש משחק מחשב, לא משנה החברה, של סימולטרים של מטוסי קרב. הגרפיקה חייבת להיות טובה (משהו מהחצי שנה - שנה האחרונה). אם למישהו יוש המלצות, תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. מחפש סימולטור מטוסי קרב טוב, כמושן שיש תמיכה בג'ויסטיק. גרפיקה חשובה אבל הכי חשוב שהסימולציה תיהיה טובה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לסימולטור מטוסי נוסעים , ושיהיה עם גרפיקה ,ותפעול של מטוס כמה שיותר מציאותי ואם כבר מדברים,צריך גם המלצה לאיזה ג'ויסטיק נחמד , יש לי איזה 2-3 ג'ויסטיקים אבל אף אחד מהם לא עובד כמו שצריך , חיבורים ישנים , בזמנו היתי משחק ב Flight Unlimited שמבחינת תפעול של מטוס היה מאוד מציאותי , בכל מקרה אני מקווה שיש חיה כזו סימולטור עם גרפיקה משובחת , בכול מקרה אני גר במטולה ,על הגבול , בטח אם אני אזמין משו יקח שנה עד שיגיע
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום אנשים. אולי תוכלו להמליץ לי על סימולטור נהיגה למחשב PC? רק לא LIVE FOR SPEED. הרעיון שלי בא לאחר ששיחקתי דיי הרבה בGran Turismo 4 ב PS2 ומאד מאד נהנתי - לדעתי סימולטור הנהיגה הטוב ביותר ויש בו גם אפשרות לרכוש מכונת יד שניה ולהתחרות איתה וכל מיני מצבי משחק מהנים, הבעיה שהוא רק לPS2 ואין גרסת PC. בקיצור אשמח להמלצות. תודה לעוזרים =]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
טוב שלום לכל חברי הפורום. אני מבקש המלצה למשחק סימולטור. פעם שעברה ששיחקתי סימולטור זה היה המשחק F-22 ישן נושן...... חשוב לי מאוד גרפיקה ושהמשחק יכעל פעולות יפות כגון פיצוץ גשרים מפקדות קרבות אוויר וכדומה.. אם אתם מכיכירם איזה משחק חדש שיצא לאחרונה ומכיל את הנתונים האלה אמרו בבקשה אנא פרטו את הסיבה לבחירתכם במחשק שאני ידע מה לבחור.
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום! רציתי לבקש המלצה לסימולטור/משחק נהיגה. כזה שמדמה מסלולי מירוצים, ועם כל מכונית השליטה שונה(לפי המכונית) ואם יש אז שמדמה תנאים עירוניים, ובין עירוניים. תמרורים וכאלה. תודה
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איזה סימולטורים טובים יש למחשב בנושא של נהיגה וגם של טיסה? לטיסה היה לי פעם את כוכב כחול, אבל הוא ישן, יש משהו יותר חדש שכדאי להתקין? ואיזה סימולטור נהיגה טוב אפשר להתקין?
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
אני חושב שזה הז'אנר היחיד שעוד לא שיחקתי בו אז חשבתי אולי לנסות משהו חדש מישהו מכיר סימולטורים טובים? לא משנה לי סימולטור קרבי או לא כל סימולטור יהיה טוב
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני ממליץ בחום שתפתחו שרת Counquest לשחקנים שאוהבים את המוד הזה וגם במפה קספיאן לפי דעתי זה יעזור מאוד לפתח את הקהילה !!
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
שלום אני צריך לקבל המלצות על קונסולות משחקים בשביל קנייה, התקציב לא מוגבל אבל שלא יעלה כמו מכונית אני לא חושב שאפשר להגיד "קונסולה X יותר טובה מקונסולה Y" אבל אני לא מכיר את המאפיינים של אף קונסולה כמעט אז בבקשה תכתבו כאן מה טוב ומה רע בכל אחת ותגידו מה אתם ממליצים. אפשרי גם קונסולת משחקים ניידת שמעבירה את הזמן בכיף ומכשירים אחרים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
הבקר הוא לא עבור סימולציות טיסה (שנקרא גם ג'ויסטיק), אלא למשחק כדורגל PES4 שהוא אחד המשחקים שבגללו אני רוצה לקנות בקר למשחקים או GTA או כדורסל, בעיקרון יש לי PS2 והייתי רוצה המלצה לבקר כמוהו בערך, כמו כן שמעתי שיש מתאמים שאני אוכל לחבר גויסטיק של PS2 אבל אני מפחד שהוא יעשה לי בעיות. בבקשה את המלצתכם. נ.ב. המחיר שאני רוצה להשקיע הוא עד 200-250 ש"ח אבל אם יש בקר מומלץ בפחות אני אשמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אני צריך הלמלצה למשחק ראלי טוב לPC, נמאס לי מ need for sped 6 משחק ממש יבש אני צריך איזה ראלי רציני משהוא טוב. תודה 8) נב: אם אפשר גם לצרף תמונות או קישור לאתר המשחק
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש משקפי VR, בעיקר לכמה משחקים שיש בSteam (מחשב) ואולי גם לPS4 אם אני אמצא משהו יעבוד גם איתו. איזה משקפי VR אני יכול למצוא במחיר סביר? נגיד סביבות ה300₪ (הגיוני בכלל?)
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
התגעגתי קצת למשחק ;D צריך המלצה לשרת מולטי פייר עבור GTA SA תודה
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-