משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
שלומות, מישהו יכול להמליץ על משחק אפי טוב? משחק הרפקאות מעניין - רצוי שיהיה סאונד מצויין וגרפיקה טובה אבל לא עוד משחק תפקידים מרדים, משחק הרפתאות. :-X :-X :-X
-
- 14 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום, בעקבות דיסק קשיח קטן מאוד, אני צריך המלצה למשחקים טובים שאפשר לשחק בהם הרבה שעות, אבל שהנפח שלהם הוא לא גדול יותר מ 1 או 1.5 ג'יגה. רצוי שהמשחקים לא יהיו ישנים. יכול להיות מכל ג'אנר, רק לא קווסטים או משחקי פאזל (ולא משחקים מטומטמים כמו טטריס או זומה.) משחקים שאני מכיר ולא צריך: europa universalis mount and blade civilization משחקי פאזל משחקים של PARADOX INTERACTIVE. משחקים ישנים מאוד שמסתמכים על גרפיקה ופרזנטיישן.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח להמלצה למשחק בסגנון GTA למיניהם 3 VC וSA וIV החדש. יש לי DRIV3R כן אני יודע סתם משחק! אבל אני אוהב רק את הסגנון הזה ומירוצים. למישהו יש המלצה? תודה!
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני אשמח להמלצה למשחק חדש עם גרפיקה טובה כמה שניתן ומשחקיות מהנה בסגנון דיאבלו. את טורצ'לייט ניסיתי והוא די מעאפן. אשמח להמלצות נוספות. בתודה מראש לעונים.
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אוקי מה יש חוץ THE WITCHER ,DUNGEON SEIGE, SILVER FALL,FABLE,TITAN QUEST ו NEVER WINTER NIGHT ?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון יש לי חשק למשחק ג'יפים טוב מאתגר ומציאותי לא מרוצי ג'יפים וזה אלא נסיעה בשטח וכל מה שכרוך בזה מישהו יוכל ללהמליץ לי על אחד כזה ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אחי בן 9 כבר הרבה זמן משגע אותי שהוא רוצה משחק דייג... נמאס לו מכל המשחקי פלאש אונליין הללו. יש הצעות למישהו? תודה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
טוב חברה, את המפרט אתם רואים בצד תמליצו לי על משחק בסגנון COD2 (יש לי כבר) עם הרבה יריות. אני אומר לקנות את BATTLE FIELD2 או את F.E.A.R, מה אתם אומרים מבינהם? אני רוצה גרפיקה יחסית חזקה (אהם FEAR אהם). וגם, בעוד כחודש אני הולך לקנות משחק מירוצים NFS, עכשיו מה אתם ממליצים, UNDERGROUND 2 או השני (לא זוכר את השם, נראה לי MF או משהו כזה)
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
למישהו יש המלצה לאיזה משחק פעולה יריות משהו טוב אין לי במה לשחק עכשיו אני צריך המלצה אם יש לכם תחזירו תשובה.
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
כנסו לטנק, תשתמשו בשמות מהפורום. לדוגמה: overload--HWZONE אני מת על המשחק הזה. ;D http://www.jippii.com/jsp/games/index.jsp כדי לירות לוחצים עם העכבר, כמה שהסמן רחוק יותר מהטנק העוצמה חזקה יותר. הזווית היא גם לפי הסמן. כדאי לשנות נשקים לוחצים על השם של הנשק למעלה.
-
שלום המחשב שלי משעמם אותי!!! אני מת למשחקים חדשים...אבל....כפי שאפשר לראות במפרט מחשב שלי המחשב שלי הוא לא מכונת המשחקים האולטימטיבית וגם אין לי כסף לאחד כזה. אז אם תועילו בטובכם להמליץ לי על משחקים נחמדים שכן יעבדו אצלי (פנטיום 3 800) אז תודה רבה למי שעונה!
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
משעמם לי בבית כבר אין לי מה לעשות אני רוצה שתמליצו לי על משחקי יריות ומשחקי מרוצים כמו מכוניות וכו'..
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למשחק מחשב מאחד הסוגים: פעולה,אסטרטגיה ומשחקי תפקידים.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול לתת לי הצעה טובה למשחק מטוסי קרב למחשב עם גראפיקה מציאותית וריאליסטית אשמח לקבל תשובות.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, הרבה זמן לא שיחקתי משחק מרוצים על רמה שכולל שיפורים למכוניות. אני מכיר את סידרת Need For Speed אך כשנכנסתי לאתר שלהם ראיתי איזה 30 כותרים ודי התבלבלתי. לכן אשמח לקבל משחק מאחת המפתחות הרציניות עם גרפיקה מהשורה הראשונה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני נורא אוהב משחקים בסגנון NFS UG או burnout שיש לך את האפשרות סתם ליסוע בעיר .. יכול להיות נחמד אם תהיה האפשרות לקחת מכונית פשוטה ולשפר אותה .. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
על איזה משחק מירוץ מכוניות סטייל ניד פור ספיד אנדר ג אתם ממליצים!למחשב האישי! אני יודע שמוסט וונטד יוצא עוד שבוע אבל בא לי לנסות משהו אחר! רוב המחשקים שנפלו לידי היו בלשון המעטה מאכזבים מאוד!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
"בוקר" טוב, אני מחפש משחקי מכוניות טובים על רמה שיאפרו לי גם להשתמש בהגה ושיהיו בעלי גרפיקה מעולה ומנוע פיזיקלי טוב. כמו כן יש לי עוד שאלה, ידוע מתי בערך יצא NFSUG2? דרך אגב המלצה חוץ מ NFSUG. תודה לכל העונים והממליצים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למשחק מלחמה משהו אמיתי ומציאותי יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
שלום לכם, אני אוהב לשחק פוקר, אני מחפש משחק פוקר חינמי למחשב, שיהיה טוב. פוקר בסגנון טקסס הולד'ם. אריאל
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! הגיע הזמן לקנות משחק חדש (כן, כן, לקנות, עדיין קיימים אנשים שעושים את זה ), ואני מחפש משחק טוב שיענה על הדרישות הבאות: משחק פעולה מגוף ראשון, כמו: Raven Shield. מאוד נהנתי מ-Raven Shield, ואני מחפש משחקים על עיקרון של אתה זה שיורה (מסתכל דרך העיניים של היורה) עדיף משחק של אנשים ולא אנשים נגד חייזרים או משהו בסגנון... אין לי שום הגבלה כספית או הגבלה בעוצמת המחשב שלי (הוא ירץ הכל ). מחכה לתגובות...
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש המלצה למשחק פעולה טוב, לא חייב לא חדש, אבל חייב שיפעל על המפרט הנ"ל: AMD 3200 768 זיכרון RADEON 9800 תודה רבה לכול העוזרים!
-
- 12 תגובות
- 892 צפיות
-
-
איזה משחק מחשב טוב אתם מכירים שאפשר לשחק במצב של 1 על 1 באינטרנט? חוץ מWORMS . ולא מרוצים\ אסטרטגיה.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-