משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
מה המצב אנשים, אני מוכן לתת Episode one תמורת חשבון steam של Counter strike source מי שרוצה שידבר איתי בICQ זה המספר שלי 417340961
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
http://www.steampowered.com/ati_offer1a/ תהנו!
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הבעיה היא שמשחקים כמו Oblivion וGTA SA לא עבדו טוב אצלי גם בXP וגם בVISTA.. ממש כמו חוק שמשחקים כאלה בחיים לא יעבדו על המחשב שלי לא משנה מה אני אעשה. הבעיה בGTA היא תקיעות וFPS נמוך. הבעיה בOblivion היא שתמיד יש FPS נמוך לא משנה מה אעשה... יש בעיה בSTALKER שתמיד שאני מפעיל תHDR וגם תרמה הבינונית יש תקיעות וFPS נמוך.(גם עם הגדרות נמוכות)? המערכת שלי בלחצן "מפרט מחשב". מותקן אצלי בויסטה DirectX SDK של חודש פבואר. דרייבר של ATI 7 ומעלה. אין לי בעיה של חום והרבה משחקים עובדים לי מצויין - F.E.A.R PREY COD2 BROTHERS IN ARMS
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אפשר משחקים יפים שיעבדו על 32 מ"ב כרטיס מסך,בבקשה!!!!! נ.ב. לכל האלה שיגידו להחליף כרטיס נסך אז לא אני לא יכול!!
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
אני מעלה את המשחק בהתחלה רואים מסך עם שם של החברה הייצרת ואחרי זה המשחק נתקע ורואים מסך שחור? מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 420 צפיות
-
-
-
איכות התמונה יורדת אם משתמשים בcompressed textures?
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
איזה מישחק יותר יפה maplestory vs mu מיצטער שפתחתי עוד סקר פשוט זה נושא מעניין מאוד אותי!
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק Call Of Duty ו Call of Duty - United Offensive ברגע שאני מעלה את המשחק אני מקבל משחק בלי תפריט. יש לי כרטיס מסך 8800GTS 640 מעודכן לדרייברים האחרונים של NIVIDA המשחק מעודכן ל PATCH האחרון וגם משחק ההרחבה מעודכן לאחרון. אגב COD 2 פועל לי מעולה וחלק.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
היי אנשים... בתקופה שרק יצא הסטים עוד לפני HL2... קניתי בזמנו בשנת 2000 או 99 את חבילת HL1-אדרינלין פאק... קיבלתי שם את HL1 משחק השנה , את ההמשך OF ואת TFC הראשון ... קיצר הייתי משחק כמובן בהתחלה דרך שרתים מזדמנים אחרי זה הופיע הסטים ונירשמתי לשם ולא ממש השקעתי שם ורשמתי שטות במקום מאוד חשוב!! למקרה שאני שוכח את הסיסמה אני צריך את השם של החיה הגיבור האהוב עליי או משהו כזה... קיצר מאז שנת 2003-04 +- אני לא יודע איך להיכנס לחשבון הזה שיש לי את המשחקים הראשונים!! ועכשיו יש לי עוד חשבון סטים HL2 SILVER ועכשיו אני לא יודע מה לעשות אני רוצה לשחק קצת ב-HL1 אם השיפורים של הגרפיקה ואני לא יכול אני רוצה שהם יעזרו לי החברה מסטים... מה עושים???? מבקש עזרה וזה באמת חשוב לי...…
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
סתם שמתי לב בהרבה משחקים אם אני רוצה סתם להשתמש באיזה קוד שצריך לעלות את הקונסול בשביל זה,אז כשאני מעלה את הקונסול אני רואה שיש פה ושם errors שהמשחק לא מוצא כל מיני קבצים,או טקסטורות,ואני שם לב שזה בהמון משחקים ככה...למה זה? יש מצב שבמשחקים ש"קונים" חסרים קבצים וטקסטורות ובמשחקים מקוריים מהחנות יש את הכול?,כי זה מוזר הריי,זה סך הכול Image של המשחק שאמור להכיל הכול לא? נ.ב. לא מתכוון לדבר על שום נושא שקשור להורדות לא חוקיות,זאת שאלה כללית לגביי משחקים פרוצים שלא קשורה להורדות שלהם...
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי, עד היום לא שיחקתי בכלום להוציא סוליטייר.... ואולי FIFA ו DOOM לפני הרבה שנים אני מבקש המלצה למשחק עם גרפיקה יפה (ישוחק על מסך גדול). שיהיה משחק אקשן יחסית ו/או אסטרטגייה (יריות, מירוץ מכוניות, ספורט או משהו דומה - לא FIFA ודומיו, לא סימולטורים) החומרה שלי לא משהו.. ATHLON XP 2400+ 768MB, ATI X1600PRO 256MB... אז אני מניח לא משחק מהדור האחרון חשוב: שהמשחק ירוץ מה-HD - כי אין למחשב כונן DVD (מחשב סלוני קטן רק עם חיבור רשת) (יש לי כיום רק עכבר אלחוטי, אני מניח שאני חייב לפחות לקנות מקלטת אלחוטית לצורץ שליטה) הכוונה היא לנסות להכנס לתחום המשחקים... אז צריך משחק "ממכר" שנכנסים אליו מהר (לא עלילה מסובכת וארוכה) אני *ממש* לא מכיר משחקים, אז גם המלצות על המשחקים הכי …
-
- 10 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מוכרים בסטים את שלושת משחקי הקול אוף דיוטי במחיר מדהים (חח בטח...) של 39.90$ (Call of Duty, Call of Duty® 2, Call of Duty: United Offensive) האם החבילה הזאת שווה את המחיר? http://www.steampowered.com/v/index.php?area=package&SubId=222&cc=IL
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
ברשותי המשחק SPIDERMAN THE MOVIE (מקורי משנת 2002) ואיבדתי את החוברת הדרכה. אבל כשאני משחק בTRAINING יש קטע שבו הוא אומר ללחוץ על כמה כפתורים (כשאני על התקרה) כדי שאני יוציא קור ואוכל לרדת עם הקור למטה ולבדוק סביבות חדשות שאני נמצא בהם... הבעיה זה- שאין לי מושג על איזה כפתורים ללחוץ. אני צריך עזרה בלמצוא אתרים שיעזרו בBASIC TRAINING או בכלל בקטע הזה. ניסיתי את GAME FAQ וNEOSEEKER ואין שם כלום לגבי זה. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/pc/action/tomclancysendwar/news.html?sid=6171351&tag=nl.e579 נראה ממש ממש טוב!
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
בא לי לקנות איזה למבורגיני או פרארי. יש לי 400 אלף דולר ואני בקושי מצליח להרים את הכסף. יש איזה דברים שאפשר להרוויח עליהם הרבה כסף? עשיתי את ההעברות מכוניות האלה ואני לא מוצא יותר. מה אתם מציעים לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, פרמטתי את הכונן ושכחתי לגבות את השמירה שלי. אני רוצה להמשיך בקמפיין של הסקרין ולא הצלחתי למצוא שמירה פועלת ברשת. מישהו יכול בבקשה לשלוח לי שמירה של המשחק למייל? anatoli16@gmail.com תודה רבה, Anatoli.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
סיכמתי בעברית מקור http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=39930 -המשחק יפעל טוב עם כרטיסי GeForce 7 Nvidia ATI X1k -למי שיש כרטיס DX10 יהנאה מפעולות של DX10 -המשחק ינצל כרטיסים עם 512MB+ מה שאומר טקסטורות מפורטות מדהימות ביותר -המשחק ינצל מעבדים עם ליבות מרובות [אין לי כח לתרגם את כל זה] "There is a primary thread for the gameplay and a second one for rendering. On systems with more than two cores we run additional threads to speed up various calculation tasks, including physics and data decompression. So the overall performance benefits greatly from a quad-core processor." -בנתיים המשחק לא פועל במערכות 64 ביט
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
ובכן,לפני כשבועיים פתחתי פה ת'ארד על זה שהמחשב קופא לי במשחקים כבדים כגון LOSTPLANET וBF2142.... באתי לחנות שקניתי בה, IQPC, ודרך אגב הם פתחו לי אתהדלת כמו לבן בית וניסינו לפתור את הבעיה אני ושני טכנאים שם.. ללא הצלחה מבחינה חומרתית. ז"א, החלפנו מעבד, לוח אם, ספק ניסינו גם 400 גם 500 ליברטי וכמובן כרטיס מסך, וגם עם מערכות אחרות ניסינו... והבעיה לא נפתרה. לבסוף, קראתי בפורומים שונים שיש בעיה עם הLOSTPLANET והBF2142 מבחינת דרייברים שבאים לידי ביטוי בפריזים שמצריכים RESET. הפתרון שהוצע שםהוא החלפת הדרייברים ל160.02 של אנוידיה.. בטא... וכך עשיתי. החדשות הן שבLOSTPLANET הכל מצויין ורץמעולה ללא תקיעות ואפילו הFPS עלה באיזה 2-3 בממוצע, אבל בBF2142 עדיין יש פריזים מעצבנים לפעמים …
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מה הצבעים של השמות של הנשקים ב TITAN QUEST אומרים (אני יודע אני יודע... משחק ישן..)
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי ג'יפורס 8800GTS 640MB intel e6300 1.86ghz 1gb ddr2 כשאני משחק בסטאלקר על הכי גבוה על כל הדברים הכי גבוהים אז בחלק מהמקומות המשחק פועל טוב ובחלק מהמקומות ב-SLOW למה זה ככה? יש לי מחשב מתאים בשביל זה ושמיועד לזה אז למה זה ככה?
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
צריך הממלצה על משחקים קטנים כמו אלדין וכו'... לו חובה שיהיו ישנים אבל אם בכל זאת ישנים והם חינמים אז תביאו לינק תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב.... לאחרונה התקנתי את המשחק AOE3. ובעיה דיי מציקה שנתקלתי בה היא שבכל פעם שאני שומר את המשחק לוקח בערך 3-4 דקות בשביל שהשמירה תתבצע. המחשב שלי סביר (<--) ואני לא משחק על ההגדרות הכי גבוהות, הכל בערך על מדיום. זה עוצר את זרימת המשחק וגורם לי לשמור פחות....יש למישהו פתרון לבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-