משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
תמליצו לי בבקשה על משחקי זומבים למחשב עם איכות טובה ושהיה מגוף שלישי ולא מראשון, למרות שמאוד אהבתי את L4D 1+2. חשבתי על DeadRising 3 אבל נראה שאין שם רובים - אלא רק דברים שמרביצים איתם שזה נחמד אבל לא מספק. חשוב שהיה עם הרבה אקשן, ולא יותר מידי סיפור.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על משחקים כמו Middle Earth Shadow Of Mordor [ משחק השנה לדעתי! ] משחקים שאתה משיג לאט לאט מתקפות/ סקילים/ יכולות - שיש לך מטרה להמשיך לשחק. ולא משחקים כמו ryse son of rome או Assasin creed - שהם משחקים על רמה אבל לא מה שאני מחפש. גם לא אהבתי את Skyrim. אשמח להמלצות אם יש עוד כאלו.. ואהבתי גם את The Amazing Spiderman 1-2 ++ Prototype 1-2.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שוקל 2 giga גרפיקה נחמדה משחק אקשן כיפי ביובש של היום משב רוח מרענן מומלץ
-
- 9 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני יודע שזה קצת דבילי להמליץ על משחקים מלפני (כמעט) עשור אבל רק עכשיו נזכרתי בהם, יצא לי לגלות אותם מאוחר: Rayman 2: The Great Escape Rayman 3: Hoodlum Havoc שניהם למחשב ושניהם מעולים לא פחות מ"מאריו 64"... מניסיון! RAYMAN אומנם ידוע ומכר מעולה בשביל UBISOFT אבל לא זכה להיות פולחן כמו "מאריו 64" באותה התקופה. בקיצור ולעיניין, פלאטפורמינג תלת מימדי מגוון ומעולה, אקשן מדליק לכל גיל, עלילה קלילה וכייפית, הפתעות שמחדשות כל שניה את ההרפתקאה. שווה לנסות אפילו שהגראפיקה ישנה! במיוחד מומלץ לאלה מבינכם שרוצים "לשרוף זמן" על משחק נוסטלגי ומדליק. שימו לב, המשחקים מתחילים בצורה מאוד בסיסית ואחרי 10 דקות אתה נכנס לשוונג ולהפתעות.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Air Buccaneers זה שם המוד, אני הורדתי אותו אתמול וממש אבל ממש אהבתי ! קצת על המשחק... שתי קבוצות, לכל קבוצה בסיס, יש מפות שבהן אתה צריך לשלוט באיזור מסוים כמה שיותר ויש מפות שאתה צריך לגנוב מעיין שקים כאלה לאויב, בכל מקרה לכל משחק אקשן טוב יש את המשימות הקטנות שלו (כמו הפצצה ב CS או הדגלים ב DOD/COD ועוד כל מיני) אבל המשחק הזה הוא מיוחד, הקרבות במשחק הם על בלונים פורחים עם תותחים !,בלי סוף שיתוף פעולה וזה פשוט כל כך כיף ! יש בלונים פורחים גדולים ויש קטנים יותר, כל שחקן מתחיל עם טלסקוף, תחמושת לתותחים, כמה נשקים אישיים שגם יכולים לשמש כתחמות מיוחדת לתותחים על הכדור הפורח, אקדח אישי (רובה מוסקט חלש, בעיקר להגנה עצמית), חרב וזהו אני חושב... הטיסה על הכדור היא דיי איטית אבל נ…
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אחרי שראיתי את MEDAL OF HONOR החדש בתחילה, חשבתי שזה משחק ממש כושל ולא מועדכן לרמה הגרפית של היום. אבל עכשיו אני כותב את השורות האלו אחרי שנתתי למשחק עוד צ'אנס והאמת ששיחקתי 3 שעות רצופות בלי להפסיק אני מעריך שעברתי בערך שליש משחק בהנאה ממש ייחודית לסוג המשחק!! הבעיה הגדולה שנראית מבאסת בהתחלה היא שאין אינטרקצייה ממש גדולה עם הסביב במובן שאי אפשר לפוצץ ארגזים או להפיל עצים ודברים כאלו...חוץ מיזה הגרפיקה ממש טובה והמשחקיות ממש זורמת וההרגשה היא שבכלל לא מחכים לזמן טעינה של מסכים. כל מסך מתחיל בסיום סרט מהמסך הקודם כך שפתאום מיתוך הסרט קופצים למשחק עד שממש קשה להבין שנגמר הסרט וזה ממש מכניס לאווירה ויש רציפות בין כל המסכים. ככה למשל אתה פעם חייל שמקבל גיבוי ממסוק ופתאום א…
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
ברשותי הגרסה האלחוטית של השלט. בד"כ בפורטים מXBOX360 או משחקים שיצאו גם לXBOX יש התאמה מושלמת לשלט, הפורס-פידבאק עובד היטב ולא צריך להגדיר אפילו כפתור אחד בתפריטים. החוויה מושלמת בעיקר במשחקים כמו כדורגל ומרוצי מכוניות וכמובן סוף סוף ניתן לשחק בזוגות . במשחקי יריות בד"כ תתאכזבו, זה היה נכון לפחות עד ששיחקתי במשחק GEARS OF WAR. ב"PC" עם עכבר ומקלדת המשחק היה נחמד וזהו, לא הבנתי על מה המהומה ... נתתי לו צ'אנס במחשב של אחי שכולל 32" וגיים פאד של XBOX360 החוויה הייתה... סיוט . לאחר שנים של עכבר ומקלדת לא הבנתי איך לעזאזל אנשים משתמשים בגוייסטיק כדי לכוון וזנחתי את המשחק לאחר איזה 20 דקות, גם אחי התלונן שזה ממש משחק קשה עם הבקר. משום מה, לא מזמן מצאתי את עצמי משועמם והפ…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פעם ראשונה ששמעתי על המשחק הזה היום, ורק במקרה כי אני עוקב תמיד אחרי החדשות של STEAM בשביל מבצעים טובים ובאמת יש היום מבצע למשחק והוא ב75% הנחה שזה יוצא בסך הכל 5$ (או 20 שקל) אחרי הקיזוז. עכשיו מדובר במשחק Tower Defense, סטייל המפות של ווארקראפט 3 במולטי. אבל! הוא בנוי פשוט בצורה גאונית. כדי להחליט אם לקנות או לא הורדתי את הדמו של המשחק ואני חייב לאמר שכל דקה במשחק הייתה הנאה צרופה ומיד קניתי אותו. למה לדבר הרבה אני אתן לכם קודם כל לינק לפוסט של שחקן כמונו שהגיב בפורומים של החברה: http://www.hiddenpath.com/node/599 וזה לינק לעמוד המשחק בסטים: http://store.steampowered.com/app/18500/ וזה לינק לעמוד הדמו למי שרוצה להתנסות במשחק לפני: http://store.steampowered.com/app/18510…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדובר על משחק ברשת (לא מול אחרים!). אוטוטו יוצא בימים הקרובים גירסה חדשה יותר מורכבת. המשחק הוא די פשוט, ישנו נתיב בו עוברים שיירות של יצורים שונים, כל שיירה בתורה, ויש לחסל אותם לפני שהם מסיימים לחצות את הנתיב. הגירסה החדשה שתצא יותר קשה (אמורה להיות) לביצוע. קישור למשחק http://novelconcepts.co.uk/FlashElementTD/ כאן קישור ישיר להסברים על המשחק. http://novelconcepts.informe.com/viewtopic.php?t=329 תהנו ;D
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
עקב חוסר במשחקי FPS טובים בזמן האחרון החלטתי לחזור לקלאסיקה האיכותית של פעם. אני מחפש MOD טוב של HALF LIFE, מישהו יכול להמליץ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רוצה לקנות VR , בזמנו היה ידוע שאוקולוס היה הכי טוב, שמעתי שייצרנים עושים VR עם רזולוצייה יותר טובה? האם זה כבר אפשרי או שעדיין האוקולוס עדיף? איפה יש מקום שאפשר להתנסות ב VR?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בתחילת ינואר, השנה, החשבון אוריג'ין שלי נפרץ ואיבדתי כל גישה אליו. כשניסיתי להשיג את החשבון חזרה, וללא הצלחה, התגלה לי שהייתה הדלפה ענקית של פרטי חשבון וEA רק ניסו לכסות את התחת של עצמם ולא הודיעו על כך שום דבר. באותה התקופה רדיט היה עמוס בגולשים שלפתע איבדו גישה לחשבון שלהם, בדיוק כמוני! אז קיצר, מכירים את זה שאתם רוצים לשנות חבילה בהוט\יס ומורחים אותכם שעות בטלפון עד שאתם מתייאשים, מנתקים את הטלפון והולכים לבכות בפינה עם דלי גלידה? אז בדיוק ככה עם EA. מסיבה לא ברורה EA מספקים שירות לחשבונות פרוצים רק דרך הטלפון, בעוד ששירותים אחרים זוכים לתמיכה מקוונת באמצעות אימייל או צ'אט, השירות לחשבונות פרוצים הוא רק באמצעות הטלפון. והנה העוקץ …
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
נמאס לי כל הזמן שכל המשחקים עם ממשק מוכן לקונסולת ואין לי אפשרות להנות מכל המשחק כי יש מקשים שמיועדים לג'ויסטיקים של הפלייסטישן וכו'.. אז אני רוצה ג'ויסטיק טוב .. מישהו מכיר ויכול להמליץ על משהו לא יקר וטוב?
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
TOTAL OVERDOSE במילה אחת הוא עוד חיקוי של GTA אתה גונב מכוניות עושה משימות. תאמת ברגעים הראשונים ניתן להתאכזב מהגרפיקה שלו, אין לה שום אפקטים מיוחדים הטקסטורות לא ממש מפורטות,אבל גם GTA לא מלכת היופי,לעומת זאת המשחק רץ מאוד חלק ודי מכפר על הגרפיקה,הבינונית. גם כאן יש מספר אזורים בערים,אומנם העיר הרבה יותר קטנה מזאתי של GTA אבל יש לכך גם כמה יתרונות, לא צריך לנסוע הרבה כדי לקבל משימות,למעשה ב עזרת כפתור ניתן ישר לעשות את המשימה לכן כשמתים מספר פעמים לא צריך להתעצבן על שעוד פעם צריך לנסוע למקום מסוים ולקחת את המשימה-אני אהבתי. לגבי הסאונד המשחק הוא באוירה מקסיקנית מוסיקה דיבור כול מזכירים את זה. אולם יש חוסר תיאום מסוים לגבי הדיבור לגבי מה שבאמת נעשה,כלומר כלומר שמועים…
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש למישהו המלצה? בנוסף, ראיתי הגאים עם דוושות וראיתי כאלה הבאים ללא דוושות. עד כמה העניין קריטי?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שאין הרבה אבל אני פשוט נואש כבר, תראו, אני 28 יום בפורום אז אתם יכולים לראות את המצב שלי... בתודה slim_shady.
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
התקנתי את המוד הזה: http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/30936/? ע"פ מדריך הוידאו שמופיע בעמוד של המוד בNEXUS. הכל היה טוב ויפה עד שהתקנתי את הקבצים של ENBSeries v0.254, מה שגרם לי לירידה גדולה בFPS האם יש מוד שפחות "טוחן" את המחשב? אשמח לקבל המלצות תודה
-
- 9 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
D.I.P R.I.P סוף סוף מוד שמשנה לגמרי את HL2... לא עוד FPS, עכשיו זה deathmatch עם כלי רכב. זה משחק מולטיפלייר. בינתיים יש רק שני שרתים, אבל הפינג די נורמלי (בסביבות ה-90 יצא לי) דף הבית: http://www.diprip.com תמונות: סרטון: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/185763.html
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
המלצה למישחקי ראלי טובים לPS2 ולמחשב תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
למישחקים האלה יש ממש סימולציית נהיגה הכי קרובה למציאות פורמולה 1 - (f1 challenge 99 - 02 )זה מישחק הדמייה של אוטו פורמולה 1 ויש לו המון אפשרויות נהיגה ושליטה מגוונת במכונית ממש כיף לינהוג במכוניות במהירות של 300 קמ"ש האוטו גם יודע להחליק בצורה ממש אמיתית והמחשב ידע לעשות תרגיליי עקיפה יפים זה לא ממש מישחק של ליזכות במכוניות ובמסלולים כי הוא מבוסס על הספורט F1 ומי שלא יוהב אותו רק שידע שזה סימולצייה שמבוססת על מיבחנים עם נהגיי פורמולה 1 ולא כמוNFS4 או TEST DRIVE pro race driver או toca race driver זה משחק קריירה שמבוסס על סוגיי מכוניות GT , יש לו גרפיקה ממש טובה ,שליטה לדעתי הכי קרובה למציאות וסירטיי תלת מימד רבים שמכניסים אותך ממש לתוך המישחק. אלה מישחקים הכי מדמים …
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אהלן, עברתי על המפות וכולן פשוט עצומות למצב של 2-4 שחקנים בsplit screen.... יש למישהו המלצה על מפה קטנה שלא צריך 10 דקות רק כדי להיתקל במישהו?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש משחק פעולה שהוא כיפי מהנה והוא לא מפחיד והוא גם לא כזה קשה.. לPC
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי! אני רוצה לקנות מחשק חדש ואני לא בטוח איזה יש לי. אני מעדיף מחשק FPS (למרות שגם שלישי זה סבבה). אני אנסה להגדיר את הטעם שלי בזה שאני אגי דאיזה מחשקים אהבתי בעבר בז'אנר הזה: אהבתי את FAR CRY, HL2 וRAVEN SHIELD 3. עדיף מחשקים מהסוג הזה ועדיף שיהיו כמה שפחות מפלצות, זה קצת מוריד מההנאה בשבילי (למשל קצת עצבן שבפאר קרי פתאום היו מפלצות...). לפי מה שנתתי נראה לי הספלינטר סל החדש יתאים אבל לא ממש נהנתי מהדמו... י שהמלצות? כדאי ללכת בכל זאת על הספלינטר סל?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-