משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
-
כשאני מפעיל את המשחק(כל אחד מהם) אחרי ההתקנה אז ההפעלה הראשונה עובדת מצויין..הגדרות תצוגה וכאלה כשאני מפעיל אותו בפעם השנייה , הוא יוצא כשנטען המסך הראשי...זה קורה בשני המשחקים.. כשהיה לי ג'יפורס שתיים, זה לא קרה. עכשיו יש לי r9550 יש מצב זאת בעיה עם תאימות של כרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
NVIDIA GeForce 9300M GS core 2 duo T6570 2.1 תודה
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
הורדתי מכוניות שונות ואופנועים וכו'..לאן שמים אותם? :-\
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני ממש נהנה מהמשחק הזה (למרות שהוא של microsoft) יש עוד מישהו עם המשחק שיכול לעזור לי לפתור את הבעיה שיש לי איתו? (זה ממש מסובך אז אני מעדיף שתעזרו לי ב יסק אבל אם תתעקשו אני אנסה להסביר...)
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-
-
-
האם קיימים משחקי סקי / סנובורד עדכניים למחשב ? אני זוכר שלפני כמה שנים זה היה באופנה אבל יצאו אז בעיקר משחקים די מסריחים, וכמובן שהיום הם לא ממש עדכניים טכנולוגית
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. קניתי את חבילת הפרימיום אדישן, איך אני מחליף לעוד נשקים? ראיתי שחקנים עם RPG למשל ונשקים שלא ניתנים לבחירה אצלי. אם וכאשר אני מפרמט את המחשב, איך אני מוריד שוב את בטלפילד, פשוט נכנס לחשבון שלי בORIGIN ומוריד? שאלה אחרונה בינתיים, האם אפשרי להוריד את הפינגים בדרך כלשהי? חשוב לציין שאני בבזק ו014 ויש לי את חבילת הגיימר לפינגים נמוכים יותר, בשרתים הישראלים בסביבות 21-22, בחו"ל באיזור 86 .
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
או שצריך סטים? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
רציתי לדעת מהו סדר גודל של כרטיס המסך שמספיק להריץ את המשחק באיכות גבוהה בצורה חלקה. אני יודע שקשה לשפוט כשמשחקים מול ה AI כי ה AI צורך משאבי מעבד רבים ומשפיע על ה FPS, אבל נגיד במצב sandbox, עם מאות יחידות על המסך ובגרפיקה באיכות מקסימלית - מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
http://www.crysis-online.comDuring EA's Q2, 2007 earnings conference call, they revealed that the release date for Crysis has been pushed back to EA's next 'fiscal' year which starts on April 1. I and quite a few others consider this as good news. Mainly due to pc upgrading and all of that.Only time will tell when Crysis is really coming out. כאילו שמישהו לא ציפה לזה...
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
-
-
-
הפרק החדש בסדרת המשחקים האהובה מצליח לעצבן מעריצים וותיקים ומתנסים טריים כאחד לכתבה: http://hwzone.co.il/הפארסה-של-might-and-magic-heroes-7/
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
yet another jewel by "the escapist"
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
בעעע משעמם לי אין לי מה לשחק... יש לכם אולי המלצה לאיזה משחק טוב וכיף? אני גמרתי מלא משחקים אני הכי אוהב פעולה ואחרי זה אסטרטגיה אבל אפשר עוד סוגים של משחקים כמו ספורט ומירוצים. אז יש לכם המלצה בשבילי ?
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני וחבר שלי רוצים לשחק ברשת אחד נגד השני לא מוצאים את ההגדרות אני צריך עזרה איך לשחק ברשת.
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
-
יש מודים מעניינים למשחק ? או כאלה שמשפרים את הגרפיקה שלו ? (לא מצאתי שום דבר ב - WORLDOFGOTHIC)
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי. יש לי windows xp ואני לא מצליח להעלות בו את המשחק "משיח". אני מתקין את המשחק, לוחץ על כפתור ההפעלה, עולה לי מסך שחור כזה, ואז זה יוצא לי מהמשחק. בבקשה תעזרו!!!! תודה . SOLIMER
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש הנחה על המשחק Insurgency והאמת הוא נראה די טוב (אבל Squad נראה יותר טוב ). האם יש הבדל בקניית המשחק בין Steam ל-Humble Bundle? קישור לעמוד המשחק ב-Steam. קישור לעמוד המשחק ב-Humble Bundle.
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
- 1 follower
-
-
גם מודעות עצמית זה חשוב: צפו בקדימון המצחיק והנהדר ל-Skyrim: Very Special Edition לכתבה
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
- 1 follower
-
-
כאשר אני מנסה להתחיל לשחק מופיע לי הודעה alert: init renderer למה ? [win me ,voodo 3]
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-