עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Chamuelm,

כל הזמן יש בעיות למצוא משחק, ועד שמוצאים - הוא מתנתק או כל שניה מחליף הוסט. אהה וחובה לשחק TDM כי המערכת המפגרת הזאת לא יכולה לחבר אותי לעוד סה"כ 12 מתוך ה-1000 שמשחקים בזה עכשיו היום לא הצלחתי לשחק בכלל והאבסורד בזה הוא שבאלטר נכנסתי למשחק בשניה נ-מ-א-ס זהו סיימתי להתעצבן

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  2. Click! and [glow=red,2,300]WATCH[/glow] http://youtube.com/watch?v=gLLq8mPAAZM

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  3. בעת הפעלה עולה לי ההודעה הבאהׁׁ(ראו תמונה) מה גם ששילמתי על המשחק הזה בחנות של ORIGIN יכול להיות שהמחשב לא מתאים גרפית להפעלת המשחק?

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  4. אחרי שהתקנתי את המשחק הוא ביקש שאני יתקין דרייבר חדש של נוידיה התקנתי אותו והמפרט של המחשב שלי הוא GEFORCE 4 440MX 256MB זיכרון ,מעבד פנטיום 3 ג'יגה אחד , ואחרי שהפעלתי את הדמו לאחר הפעלה מחדש של המחשב בגלל הדרייבר אז הפעלתי אותו ועולה לי מסך שחור המסך כזה משתגע עושה רעש של המעבר למשחק ואז חוזר לי שולחן העבודה מה עושים?

• 12 תגובות
    • 917 צפיות
  5. הורדתי את הפאטץ' שמתאים לווינדווס מבוסס עברית והוא נתן לי הודעה שהיישום הוא לא יישום חוקי של WIN32 . כשהורדתי את האנגלי אם (מן הסתם) הוא כתב לי שהעידכון לא מותאם לשפה של מערכת ההפעלה שלי. ה- GTA 3 שלי הוא לא קנוי (הורדתי) זאת הסיבה שזה לא עובד?

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  6. ראוי לציין שמדובר במערכת WIN7 ולפני כן, כשהיתה מותקנת XP SP3 הכל עבד בסדר. ניסיתי גם לעשות מצב תאימות ל-XP וההודעה נשארת

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  7. ואגב הנה משהו יפה: http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.pcgameshardware.de%2F%3Farticle_id%3D572171&langpair=de%7Cen&hl=en&safe=off&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  8. Started by redti,

בקרוב מאוד יהיה לי את המשחק הזה ;D. אני חייב לדעת איך זה יפעל על המפרט הבא: INTEL P933 256 SDRAM לוח אם של ASUS לא יודע את השם המדויק אבל בפירוש זה לא SIS זה VIA. הכרטיס מסך בעל שם ארוך תסתכלו במפרט.

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  9. המצב הוא כזה: בנאדם קונה\ או מוריד משחק... מתחיל לשחק עד שהוא נתקע בשלב מסויים ואז או שהוא פונה לעזרה או שהוא מתייאש או שהוא מוריד טריינר שיאפשר לו לעבור את המכשול במשחק . השאלה שלי היא למה אין טריינר מובנה בכל משחק? למה לתת לבנאדם להסתכן בכל מני וירוסים ורוגלות באינטרנט? או להתחיל לחפש בפורומים כל מני ציטים משחק? הרי ברור שיש הרבה שמשתמשים בדברים האלו! הפורומים מוצפים בבקשות כאלו! אז למה ? :s05: :s05: :s05: ולפני שאתם עונים לי "כדי לא לפגוע בכייף של המשחק" אז אני מדבר כבר על השלב בו הבנאדם תקוע ונמאס לו מהדברים ה"חוקיים" במשחק. בא לו לרמות ורק לעבור את אותו קטע... תגובות יתקבלו בברכה

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  10. Started by oren99,

הוא של חברה טורקית, נראה לי, אבל יש גרסה באנגלית. בקרוב אני אשחק ויודיע לכם איך, אבל הוא נראה לא רע. http://youtube.com/watch?v=6RvOY9Bxnxk

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  11. שלום רב, ברשותי שני שלטי משחק מסוג Logitech Rumblepad II USB וLogitech DualAction Gamepad וכמובן מקלדת סטנדרטית ;D. ברצוני לקבל המלצות על משחקי מחשב אשר תומכים בשימוש בציוד הנ"ל ומאפשרים משחק ל2, 3 או יותר שחקנים. המשחקים אשר ברשותי כרגע הם Mashed למי שמכיר - משחק מרוץ מכוניות עם אופציות נוספות, מוגבל לעד ארבעה שחקנים. ומשחק נוסף הינו איזו גירסא צולעת של Bomberman שאפשר לשחק בה עד חמישה שחקנים. לא אכפת לי ממתי המשחקים כל עוד הם מהווים סיבה טובה לצחוק עם החברה. ד"א אם למישהו יש המלצה לגירסא מוצלחת יותר של Bomberman אני אשמח, שלי די עילגת ובלי פונקציות מיוחדות. תודה על זמנכם ועל העזרה, טל

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  12. Started by tombob667,

שלום לכולם אם יש מי שמעוניין בפרטנר למשחק WOT יש לי חשבון גם בארופה וגם ברוסיה (אם כי איני דובר רוסית) שעה שעתיים בערב טלפונית נוכל לשתף פעולה ב PLATOON tombob667@gmail.com

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  13. Started by kip,

אהלן, משהו לא מסתדר לי בבי"ס לנהיגה במשימה הראשונה, איך עושים צלחת? כשאני לוחץ על גז וברקס אי אפשר להפנות את ההגה והרכב רק עושה "גלגלים", אם עוזבים אחד הכפתורים נגמרת המשימה... צניחה תוך כדי טיסה בעיר השלישית... השוטרים אחרי וגם לצבוע הרכב לא עוזר.... יש איך להשאר שם בלי שירדפו אחריך?

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  14. הגירסה המחודשת והמשופרת של Gears of War, משחק הקרבות Killer Instinct וגם Rise of the Tomb Raider יגיעו אל ה-PC במהלך החודשים קרובים מחפשים משהו טוב לשחק בו במהלך חודשי החורף הקרירים? נראה כי למיקרוסופט יהיה איך לסייע לכם. שלושה כותרים מעניינים שהיו עד כה בלעדיים לקונסולת ה-Xbox One ינחתו במחשבים מבוססי חלונות בחודשים הקרובים, והנה הפרטים שידועים לנו נכון לעכשיו. Rise of the Tomb Raider, משחק הפעולה-הישרדות-הרפתקאות שממשיך את דרכו של Tomb Raider המאותחל משנת 2013 וזכה לציונים חיוביים מאוד כשהושק בחודש נובמבר לקונסולה של מיקרוסופט, יגיע לפלטפורמת ה-Steam כבר במהלך חודש ינואר הנוכחי – כך לפחות נטען בעמוד הכותר שעלה לאחרונה ל-Steam עצמה. תאריך ספציפי עוד אין (זה יקר…

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  15. Started by DOGMA,

yet another jewel by "the escapist"

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  16. ;D התחדשתי לי במחשב,עם איזה משחק לחנוך אותו?,יש לציין לא שיחקתי בשום משחק שיצא בשנה שנתיים האחרונות ואם שיחקתי זה עם 5200 שזה לא נחשב חח אז עם איזה משחק לחנוך את המחשב החדש? אשמח לשמוע המלצות... המחשב: intel c2d e6320 gigabyte 965p - s3 2gb kingston 667 8600gt 256

• 12 תגובות
    • 916 צפיות
  17. Started by Tomerico,

אני רוצה לדעת האם מישהו יודע למה אין בase את המשחק Nox או את האפשרות לשחק בו דרך ase ? אני אישית לא אוהב את המשחק אבל הבאתי לחבר שלי והוא טוען שאין nox והוא צודק... ???

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  18. Started by DivineS,

13-11 GG 1st half 2nd half

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  19. Started by עידו16,

שלום אני תקוע כבר מלא זמן במשימה הראשונה של המשחק בתוך הבניין השרוף . בהתחלה צריך למצוא איזה איש ואחרי שמוצאים אותו אז אומרים לי שצריך למצוא איזה קופסה שחורה עכשיו השאלה היא איפה הקופסה השחורה ואיך בידיוק אני יוצא מהבניין בתודה, עידו

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  20. Started by WarNet,

ממש מוזר... http://www.metacritic.com/game/pc/call-of-duty-modern-warfare-3 1.6 מתוך 10 !!

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  21. Started by מכבי חיפה,

אני מתקין את המשחק והכל הולך טוב אבל כשאני מנסה לכנס לשחק אני מקבל שגיאה..(תמונה) נסיתי להתקין את המשחק מחדש אבל זה לא עזר ..וגפ נסיתי לעשות RR למחשב גם לא עזר .. :s05: [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 916 צפיות
  22. תעזרו לי בבקשה מי שיודע איך להפעיל את הmultiplayer ב GTA SA אני מנסה תמיד אבל לא מצליח אולי אתם יודעים איפה להוריד כאילו אני כבר הורדתי אני שאול עם אולי יש לכם איזה מהשו אחר :nixweiss: מחכה לתשובה !!! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  23. Started by huber,

מישהו משחק במשחק הזה? זה מעין "פורטל" רק ללא הפורטלים - משחק מעניין. אממה - אני תקוע בשלב עם השדה אנרגיה הכחול שמשגר את הבקבוק קטשופ (אפא שהשדות אנטי גרוויטציה שמרימים את הקופסאות לאפשר מעין סולם מאולתר). חיפשתי בגוגל ואין WALKTHROUGH למשחק (חוץ מהכמה דקות הראשונות ב YOUTUBE). מישהו אולי עבר את השלב הנ"ל?

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  24. Started by Kenny,

היי , ניסיתי להפעיל את המשחק , וזה נתן לי את הודעת השגיאה (בתמונה למטה) הממ , יש לי את הדיירקט איקס 9 החדש ביותר (end user) התקנתי את הדרייברים החדשים ביותר ל כרטיס מסך\קול הממ , זהו בעיקרון. ניסיתי לבצע חיפוש , לבעיה הזאת ולא מצאתי , מלבד ת'רד על כך שהמשחק הוא "אכזבה" אז אם מישהו כבר כתב את זה , :-\ תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  25. Started by Xanadu,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של NEC ומעבד דותן 1.7 וברגע שאני מפעיל פיפא 2005 המשחק רץ במהירות מטורפת על המחשב כאשר אני עובד על סוללה . העצות של EA לא ממש עוזרות בקטע... האם למישהו יש רעיון מה עושים????

• 0 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.