עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by asnast,

מישהוא יודע איפה אפשר להריד ISO של משחקים כמו FTP טוב וכו

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  2. Started by Imtheman,

איך אפשר לשחק WAR 3 נגד אנשים ברשת ?? ניסיתי דרך האפשרות של הבטלנט במשחק אבל הוא לא מתחבר צריך איזה תוכנה מיוחדת ??? או הגדרות מיוחדות?? או שיש דרך אחרת??

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  3. http://web.archive.org/web/20020604073305/http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1022606537,11589, דום 3, המשחק עם הגראפיקה המתקדמת ביותר. בהסתכלות אחורה לא מבינים איך יכלנו להתלהב מזה, אפשר רק לדמיין מה הולך להיות פה בעוד כמה שנים...

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  4. תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  5. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/underworld-ascendant-%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%98-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%99%d7%a9%d7%9f-%d7%9b%d7%95%d7%91%d7%a9-%d7%90%d7%aa-%d7%a7%d7%99%d7%a7%d7%a1%d7%98%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a8/

6. Started by bennnn,

שלום לכולם התקנתי את הגירסה הסופית של הויסטה והתקנתי פיר תמשחק עכשיו יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ 1 גיגה זיכרון 6800 gt המשחק באקס פי רץ חלקקק על מקסימוםםםםםם כול הכל הכלל ועל 1024 ובויסטה.. יש מלא תקיעות והאטה ואני חושב שזה של זיכרון....... כי אני רואה הרבה תנורה של ההרדיסק דולק\ת יש למישהו מושג מה הבעיהה?????למה זה טס על אקס פי וזוחל על ויסטה? אגב יש קולות ושומעים את כולם מדברים (הייתה לי בעייה לפני זה באקס פי עם קולות)

• 13 תגובות
    • 983 צפיות
  7. Started by tamir2,

שלום לכולם!! יש לי בעיה במשחק.. הזה כל פעם שאני נכנס למשחק.. אז העכבר נעלם לי.. ואז אחרי שאני עושה לו.. ctrl alt del ומופיע החלון הזה.. ואני סוגר את המחשק.. נפתח לי לכמה שניות.. הודעה כזאת ובה רשום engine reauires video card with pixel shader 1.1 or greater capabilities מחקתי את המשחק.. והתקנתי שוב.. וזה לא עזר.. ויש לי את הדריורים הכי חדשים בבקשה עזרו לי.. תודה!

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  8. Started by Nahum2,

אני צריך משחקיי מחשב שיתיאמו לילדה בת 7. חינמיים ומאוד ורודים. :\

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  9. מישהו יודע מתי יוצא BATTLEFIELD 2 ? בבקשה לענות בקשר לשאלה ולא למשהו אחר תודה ! ו- נ.ב אם מישהו יודע את דרישות המערכת אודה לכם תודה !

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  10. משחק: כל המשחקים שיש, עדיף גוף ראשון כמו BF4 וCOD-GHOSTS וגם הישנים יותר , ובכלל אני פתוח להצעות לכל סוגי המשחקים. פרטי המשתמש ברשת: maoraustin תוסיפו חופשי הערות נוספות: אני בן 22 (לא אכפת לי באיזה גיל אתם כל עוד אתם אוהבים לשחק), מת על גיימינג, יש לי אוזניות ASTRO A50 למי שמכיר עם מיקרופון והכל. מוכן לכל משחק מעניין שתציעו. נתראה בלייב!!

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  11. Started by darkie,

שלום , לא מזמן התחלתי לשחק Counter Strike: Source ושמתי לב שהFPS שלי יחסית נמוך, המפרט של המחשב שלי הוא: AMD 2500+@3200+ ABIT NF7 REV2 512MB 400MHZ SAMSUNG MSI RX9800PRO WD 80GB IDE 7200 והFPS שלי נע בין 40-60 בהגדרות נמוכות (הכל על LOW/Disable רזולוציה 600*800) גם בהגדרות שהמשחק התאים למחשב (שמין הסתם גבוהות יותר) הFPS כמעט זהה ואין איזו ירידה משמעותית חוץ מיזה יש במשחק מין תחושה כזאת שהמשחק זז ממש לאט לא מקרטע אבל כאילו הוא עייף מין איטיות כזאת שמורגשת בעיקר שאני מזיז את העכבר וכל משהו כמו חצי דקה יש מין לאג שמקפיץ את הפינג ל200-300 המשחק קופא ל5 שניות ואז ממשיך ובאיטויות הפינג יורד חזרה ל40-50 והבעיה הספציפית הזאת עם הלאג שמקפיא את המשחק הייתה גם עם הכרטיס הקודם…

• 10 תגובות
    • 983 צפיות
  12. דיווחים חדשים חושפים את רשימת המשחקים שתחשוף המפתחת הפופולרית בתערוכת E3 2016, בעוד כמה ימים אחרי שערכה מסיבות עיתונאים גדולה בפעם הראשונה במסגרת תערוכת E3 בשנה שעברה, וגנבה לדעתם של רבים (ולדעתנו האישית) את ההצגה עם חשיפתם המלאה של משחקים כמו Doom החדש, Dishonored 2 ו-Fallout 4 – לא קשה להבין מדוע Bethesda תחזור להציג גם בתערוכת E3 לשנת 2016, אשר תחל בעוד מספר ימים, ומדוע המאורע הזה יוצר עניין גדול מצד גיימרים ברחבי הרשת. לפי מספר דיווחים שצצו להם במקביל, השנה קו המוצרים שיוצר על ידי Bethesda יהיה נרחב אפילו יותר – כשאת המתקפה יובילו Wolfenstein 2, שימשיך את הקו הנהדר של Wolfenstein: The New Order ו-Wolfenstein: The Old Blood, משחק הפעולה Prey 2 אשר לכאורה עבר …

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  13. Started by DUDEnamE,

מי עוד התחיל לשחק בו?

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  14. חובה לכל חובבי ה RPG, התחלתי אותו היום, משחק מהמם, קיבל ציונים גבוהים מכולם(מעל לפחות85%), מדובב כולו עם דמות מגניבה, קרבות כיפיים, עולם חדשני ומקורי על אמת! איזשהו מכונאי שאיבד את הצוות שלו בעולם זר והחייזרים שם חושבים שהוא המושיע שלהם(לא כזה חדשני) אבל הדמויות מאוד אמיתיות, והגיבור עצמו הוא דמות מצחיקה וCOOL כזאת...הרבה יותר משכנע מגוטיק..ואני חובב מושבע של גוטיק. קיבינמט למה אין משחקים כאלה חדשים?? איזה גאונות. (אגב החברה פשטה את הרגל מזמן, כמו כל המשחקים הטובים...אני צריך לחפש את כל החברות משחקים שפשטו רגל ולקנות את כל המשחקים שלהם -הם בטח הכי טובים שיש) בקיצור לא מאמין שמי ששיחק במשחק הזה יגיד שהוא לא מעולה. משחק משנת 99...3D PERSON SHOOTER כזה, אבל גרפיקה ממש לא מרש…

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  15. Started by shi054,

גם אחרי שהתקנתי מחדש. קראתי על הארור(אתם תראו אותו ואת פרטי דרייבר כרטיס המסך וכו') והרבה אומרים שזה נובע מהדרייבר המיושן אבל בכל פעם שאני מעדכן ל310 הופעות כרטיס המסך צונחות דרמטית. יש פיתרונות?

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  16. מחפש סגנון משחק כמו SRS או JUICED או ניד פור ספיד שיכלול מכוניות כמו AUDI או רנו ארופאיות בקיצור יש חיה כזאת? ואגב מה לפי דעתכם יותר יפה SRS או JUICED ?

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  17. כולנו יודעים שהכותר המרכזי החמישי בסדרת Grand Theft Auto הוא ענק, ונתונים חדשים שמציגה המפתחת מסייעים לה להמחיש לנו עד כמה לכתבה: http://hwzone.co.il/gta-v-%d7%91%d7%9e%d7%a1%d7%a4%d7%a8%d7%99%d7%9d-33-%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%a0%d7%99%d7%9d-224-%d7%9e%d7%93%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%95-2-3-%d7%9e%d7%99%d7%9c/

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  18. Started by Rotem Bachar,

שלום לכולם, לאחרונה נפתח שרת חדש במשחק Garry's Mod. השרת הינו PerpRP. צוות האדמינים והמתכנת מציעים הרבה איוונטים וישנם הרבה אפשרויות בתוך השרת לדוגמה: לשתול סמים ולמכור אותם-לעשות הרבה כסף. להיות בעבודה מסודרת-כבאי,שוטר,פרמדיק,ראש עיר, סוואט (כמו ימ"מ). כבאי: יכול לכבות שריפות ומקבל כבאית , שוטר: אוכף את החוק ועוצר פושעים, פרמדיק: מרפה אנשים ומחיה אנשים, ראש עיר: לקבוע חוקים , סוואט: שומרים על הראש עיר, פשיטות על בתים של מבוקשים. לקנות מכונית פרטית. להכין הרבה נשקים וחומרים שאפשר למכור בשוק-עוד דרך לעשות הרבה כסף. השרת רק נפתח. זאת אומרת, שכולם מתחילים באותו שלב ובאותה רמה אז אין לכם ממה לחשוש. השרת אינו רק שרת ישראלי, השרת משלב אנשים מכל העולם אך התנא…

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  19. Started by CTDesign,

הם פתחו את ההרשמה ונרשמתי (זה בעמ' הראשי הרשמה לבבטא + ניוס לטר) עכשיו אני לא מבין איך להוריד תמשחק ומה לעשות עכשיו מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה! =]

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  20. שלום יהודים וחברים יקרים יש משחק חדש של אמזון בשם lost ark חייב לעדכן שזה משחק נחמד וכיף מאד אבל משום מה באמצע המשחק אני מקבל סוג של משימה שבא נמצא האותיות של השם יתברך אני מחייב את חברת אמזון למחוק את האותיות הקדושות לא בא בשום פנים ואופן שככה יזלזלו באלוקים של היהדות זה כבר קרה בCOD VANGUARD והמעריצים הערבים ידעו להתלונן אני חושב שעכשיו תורנו לעשות זאת

21. Started by xjj,

כשאני פותח את המשחק זה מפעיל אותו ולאחר כמה רגעים זה מתמזער לשורת משימות, לוחץ ועוד פעם.. מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  22. Started by snir0,

המפרט שלי הוא כזה: מעבד: core duol e6400 2.13 ghz זיכרון: 2gb כרטיס: 1950xt ati 512mb לוח אם: gigabyte 965p השאלה היא: כשקניתי את המחשב התייעצתי עם חברי הפורום והם אמרו שבסדר לקנות מעבד כמו שלי למשחקים. אבל המשחק ריינבו סיקס דורש מעבד של 3ghz ולכן המשחק לא רץ כמו שצריך. אנא יעצו לי מה לעשות עכשיו אני מת על המשחק הזה.

• 12 תגובות
    • 982 צפיות
  23. Started by Alexkmr,

http://i32.tinypic.com/xmj0w9.jpg לא שיחקתי כמה ימים, ופתאום צצה לי ההודעה הזאת :s05:

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  24. לפני שאני קונה מסך בדגם מסך מחשב גיימינג Samsung Odyssey OLED G6 S27DG602SM OLED QHD ''26.7 בחנות KSP שימו לב במסך חדש עובד משחקים קצב רענון 360Hz וזמן תגובה 0.03ms האם זה 360Hz וגם זמן תגובה 0.03ms יעבוד כל המשחקים גיימרים שונים במסך שלי ? למשל משחק Call of Duty: The Board Game חדש 2024. אני בדקתי באינטרנט דרישות חומרה משחק וחיפשתי בגוגל לימצוא מילים שמשחק עובד קצב רענון 360Hz וגם זמן תגובה 0.03ms ולא מצאתי באתר. איך בודקים באינטרנט משחקים שונים שרשום לי כמה קצב רענון וגם זמן תגובה ? אני חושב כולם משחקים אחרים שונים מתאימים רק קצב רענון 240Hz וזמן תגובה 0.01ms ? אם אני אקנה מסך אחר שקצב רענון 240Hz וזמן תגובה 0.01…

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  25. Started by Pika007,

שלום לכל שוכני הפורום, אני מציב בפניכם אתגר: תמצאו לי משחק טוב לשחק בו עם פסקול או מוזיקת רקע משובחים, לצערי אני במחסור של כאלו לאחרונה. לא משנה באיזה נושא המשחק, איזה סגנון, מאיזו שנה, או אפילו לאיזו קונסולה (כל עוד זה לא PS3 כי אין לי נגישות אליה S: ) שאני אומר מוזיקה/פסקול משובחים, אני מתכוון לכאלו ברמה שיוכלו להתחרות במוזיקה במשחקי Guilty gear השונים (מי שמכיר....) תודה

• 11 תגובות
    • 982 צפיות

דיונים חדשים בפורומים