עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. מצפים בקוצר רוח למשחק הפעולה הגדול הבא של אקטיוויז'ן? החשיפה תגיע היום אנחנו מתקרבים בצעדים גדולים אל תערוכת E3 הגדולה לשנת 2016, ונראה שגם קצב ההכרזות על כותרים חדשים מתגבר במקביל – והיום אנחנו אמורים לקבל את הפרטים הראשונים על הפרק הבא בסדרת Call of Duty הבלתי נגמרת, בשידור ישיר דרך פלטפורת ה-Twitch. לפי כל הסימנים ברשת, הפרק החדש במותג ישא את השם Infinite Warfare, ויהווה נסיון נוסף להמציא מחדש את הגישה והעלילה של הסדרה – כשאל כיסא המפתחת חוזר סטודיו Infinity Ward (שיצר את Call of Duty במקור, לפני שרוב הוותיקים בו עזבו והקימו את Respawn), שנתיים אחרי Ghosts המאכזב עד מאוד. גולת הכותרת השנה, כך נראה, תהיה גירסה מחודשת ומעודכת ל-Modern Warfare המקורי…

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  2. המבקרים המקצועיים מהללים את הפרק החדש - אבל במקביל המעריצים עצמם זועמים, בעיקר בשוק ה-PC, עם בעיות שרתים בהשקה אשר לא מאפשרות גישה למשחק כלל לכתבה

3. Started by JustNo,

בתחרות ההטבות , כדי לזרוק את הכדור לאלייופ צריך אנאלוג סטיק. בNBA 2005 הראו לי איך אפשר לשנות קוד של קובץ, ואז היה אפשר לשנות את המקשים דרך שם כדי שיהיה אפשר להטביע באלייופ גם מהמקלדת...מישהו יודע איך לעשות אתזה ב2006? תודה

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  4. הכותר החדש בכיכובה של לארה קרופט וגם הפרק החדש בסדרת Call of Duty מצליחים להשאיר רושם חיובי אצל המבקרים, הרבה יותר מכותר המירוצים החדש והמדובר של EA לכתבה: http://hwzone.co.il/הטובים-והמאוכזבים-עונת-ההשקות-ממשיכה/

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  5. :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: לאחר שבועיים של רישומים הטורניר הגדול ביותר שהיה אי פעם בישראל יוצא לדרך. רשומים 97 שחקנים, צריך לראות בכדי להאמין תשעים ושבע שחקני sc2 בטורניר הכי גדול שהיה אי פעם בישראל. היום בשמונה בערב תעבור ההגרלה של שלב הבתים, שידור וידאו של ההגרלה יעלה לרשת....

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by yirmi,

אני חייב בדחיפות לינק לטירה הנאצית. אם תוכלו להביא תבוא עליכם הברכה....

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by fim,

הגעתי לשלב שנכנסים לאזה מערת קבורה יש כל מיני רוחות וזומבים סביב שיוצאים מהקברים הגעתי לגשר שבור שתחתיו יש מלא מסמרים לא ניתן ליקפוץ לצד השני בצד השני יש קבר אחרי הקיר שמשם יוצאות רוחות איך עוברים הלאה ? עזרו לי אני כבר מיואש :-/

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. משחק הפעולה הטקטי החדש של יוביסופט מקבל דחייה של חודש וחצי וינחת אצלנו בחודש האחרון של שנת 2015 לכתבה: http://hwzone.co.il/הטקטיקנים-ימתינו-עוד-קצת-rainbow-six-siege-מגיע-ב-1-בד/

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  9. http://www.gamershell.com/download_4500.shtml

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  10. Started by MishaK,

לחצו לצפיה. אומנם צולם ממסך ענק איפה שהוא ביפן, אך כשמתאמצים אפשר להבין משהו.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  11. http://www.demons.org.il/download-trailer.php?dlid=1

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by BIGmaMA,

זהההההההה ככככאאאאאאאאאאןןןןןןןןן!!!!!!!!! http://www.gametrailers.com/player/28634.html?type= :D נראה מדהים!

• 44 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. הי חברה. יש לי שרת בCS 1.6 וקהילה קטנה בדיסקורד. מנסה להחזיר קצת שחקנים מפעם . מישהו מעוניין ? אחלה אנשים זה חשוב לציין! מי שרוצה שישלח לי הודעה פרטית ואשלח לו/לה קישור להכנס. או במייל morx555@gmail.com

• 0 תגובות
    • 347 צפיות
  14. ממש בשלב הראשון, יש איזה קטע שהורגים איזה 4 שומרים ואז יש סרט כזה שנכנס כדור עם אש לתוך קיר וניהיה שם חור וכנראה שצריך להיכנס לשם, אבל כדי להגיע לשם צריך לעלות על חומה קטנה ולזוז שמאלה רק עם היידים, כי אי אפשר לעבור בהליכה בגלל שיש פסל של פנים כאלה שמפריע, ואז אחרי שעוברים את הפסל אפשר לעלות לחומה השניה וקצת הולכים שמאלה ויש עוד פסל של פנים. ואז אני ניסיתי לרדת כך שאני יעבור עם היידים אבל אני לא מצליח לגרום לו לרדת. ואז ראיתי שיש איזה דגל שמתנופף לו שמאלה וימינה וחשבתי אולי לקפוץ ולאחז בו, אבל זה גם לא הצליח. יש למישהו רעיון מה אני צריך לעשות בבקשה?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  15. הי, אני רפאל! אני יודע, כל שני וחמישי נפתחים ערוצי יוטיוב סתמיים. אבל זה לא המצב כאן! את הערוץ הזה תכננתי במשך זמן רב, הושקעה הרבה מחשבה בפרקים והרבה מחקר, ואני חושב שתופתעו לטובה מאיכות התכנים! אני בעיקר מדבר על ההיסטוריה של תעשיית המשחקים, הסיפורים המעניינים מאחורי החברות והכותרים הגדולים, ומדי פעם סוטים מהנושא לטובת דברים מעניינים אחרים באותה רוח אני מנסה באמת ליצור משהו ברמה גבוהה. וזה גם עוזר שאני עורך וידאו ואפטריסט מנוסה! אז בלי להכביר במילים נוספות, קפצו לצפות בכמה סרטונים - הנה אחד מהפרקים הראשונים: ואחד המועדפים על הצופים: ויש עוד סיפורים מעניינים שם בערוץ, אשמח לשמוע מה דעתכם!

16. רבים קיוו כי האחות המוזלת והחלשה של מערכת ה-Series X תיעלם בהדרגה מהמפה ותאפשר מיצוי טוב יותר של יכולות הדור החדש - אבל בפועל אנחנו מקבלים הכרזה על גרסה בגוון שחור עם נפח אחסון פנימי כפול שמבהירה כי האסטרטגיה הדואלית ממשיכה קדימהלכתבה

17. לאורך שנים רבות שומר הידאו קוג'ימה אמונים לסוני וקונסולות הפלייסטיישן שלה. היוצר האגדי של סדרת הפעולה וההתחמקות המצליחה Metal Gear בחר להשיק את כל אחד ממשחקי הסדרה האחרונים על קונסולה מבית סוני תחילה, ורק לאחר מכן על פלטפורמות אחרות. האם דור הקונסולות הבא עומד לשנות את דעתו של קוג'ימה? מה פתאום! מסתבר כי אהבתו לטכנולוגיה של סוני חזקה מאי-פעם. 'הפלייסטיישן 3 היא כמו אולם קולנוע... עם צליל מעולה ותמונה ענקית', מספר קוג'ימה בראיון למגזין המשחקים היפני Ge-Maga. 'ה-Xbox 360 היא כמו לראות סרט בבית, בנגן ה-DVD... וה-Wii היא כמו סתם לראות טלוויזיה'. אאוץ'! בכך לא נסתיימה ההתעללות של קוג'ימה ב-Wii. 'מבחינת פונקציות, מדובר בקונסולה המבוססת על רעיונות מיושנים', קבע הבחור, אך מיהר ל…

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  18. Started by mor873,

Medal of Honor או אחים לנשק לא זוכר ביוק (לא מתכוון ל cod5) מה שם המשחק והאם יצא כבר ? הרשימה החדשה לא מופיע

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  19. Started by MDK,

מישהו זוכר אותו? : 8) בכל מקרה אני מחפש את הגרסה המלאה להורדה ! אז הנה אתגר בשבילכם! למצוא גרסה מלאה בחינם....(אם יש) אני ממש אוהב אותו .... 8) :smoke: תודה מראש

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  20. איך המשחק הזה לעומת קולין מקריי ראלי 2005? תדה.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  21. בואו לגלות כיצד נוצרה סדרת משחקי ההרפתקאות המצליחה והנודעת שמלווה אותנו כמעט יותר מ-30 שנה והפעם הסיפור מאחורי אחת מסדרות המשחקים הותיקות ביותר שקיימות בעולם הגיימינג. סדרה שחידשה ועצבה מחדש את ז'אנר משחקי האקשן הרפתקאות, והגיבור שלה הפך לסמל אייקוני של חברת נינטנדו ושל משחקי וידאו בכלל. סדרה בת עשרות משחקים, שציר הזמן שלה כנראה יותר מסורבל מתורת היחסות, אבל שעדיין כל משחק בה מצליח להרגיש כמו הרפתקאה חדשה: The Legend of Zelda. הסיפור שלנו מתחיל הפעם בשנות השמונים, כשחברת נינטנדו שכרה לעבודה מעצב משחקים צעיר בשם שיגרו מיאמוטו, והחלה לבנות לעצמה שם בתור חברת משחקי וידאו חדשנית. לאחר שבססה את מעמדה בעזרת מספר משחקי ארקייד מוצלחים, המוכרים שבהם הם…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. מי שאוהב משחקי אסטרטגיה טקטים ודאי משחק/שיחק במשחקים קומדוס/2 ודספרדוס... ועכשיו יוצא רובין הוד, שאמור להיות משחק שבאמת חורשים אליו, לעומת דספרדוס למשל, שיש שם "רק" 25 שלבים, רובין אמור לתת הנאה של עד 40 משימות, ו12 גיבורים במשחק ולכל אחד 3-4 יכולות שונות. יצא דמו אתמול והממשק שם ב00ל כמו בדספרדוס וקומנדוס, אולי שינוי פה ושם, אותה חברה שהוציא את דספרדוס... לינק איך לא?! גרפיקה נהדרת ונוחה לעין, מבט איזומטרי... דמויות מפורטות נהדר... סאונד מותאם לזמנו של המשחק (בימים הביניים לא?) תהנו ותנו דעות בקשר למשחק... ועכשיו נעבור לב-ע-י-ו-ת שלי עם המשחק (איך לא...) כאמור יש לי רדאון 8500, ולפני שהחלפתי אותו מGF4 MX לא היו בעיות כל שהם במשחק דספרדוס... ואז קניתי את הרדאון הגיבור ש…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. יותר מעשור חיכו מעריצי Final Fantasy למשחק ה-15 בסדרה הוותיקה. האם ההמתנה הענקית הזאת הייתה שווה את זה? בואו לגלות לכתבה

24. חוויות, תמונות וסרטונים הומו-ארוטיים עם המכשיר החדש שלכם יתקבלו בברכה.

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  25. Started by Sifo Jen,

אז זהו, היום יצא לנו לשחק בדמו מולטי שלו, לפי גיימספוט הוא משתחרר ש11 בבוקר ET שזה בערך עוד שעתיים וחצי... יש למה לצפות... ברגע שאני אוריד אותו, תלוי בזמינות שלו ואם אני יהיה בעבודה אני אפתח לו DEDICATED SERVER (מקווה שהדמו יבוא עם אפשרות כזו) ואפרסם את האי פי.. (יש לי אפלוד ממש גבוהה ומחשב חזק..). ביינתיים רק ספירה לאחור.. (-:

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים