עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. הפרק הבא לוקח אותנו 19 שנים אחורה בזמן, לדפדוף קליל ב-WIZ - גליון יולי, 1996. נעבור על המדורים השונים, נדבר קצת על ההקשר והטכנולוגיה מסביב, קצת מוזיקת ג'אז. הסרטון קצת ארוך מהרגיל, אבל מלא תוכן ומעניין. תהנו

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. חשיפת המערכת שעליה הודגם המשחק המדובר Cyberpunk 2077 מאחורי דלתיים סגורות מעניקה הצצה לדרישות המערכת הצפויות לנו בעתיד הלא רחוק לכתבה

3. Mankind Divided, המשחק הרביעי בסדרת משחקי התפקידים המצליחה מגיע בעוד פחות מעשרה ימים. בואו לבדוק האם המחשב שלכם מוכן לקראתו לכתבה

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  4. היי חברה. כדי שנחזיק לכם את השרתים באוויר אנחנו צריכים להכניס אותם לפעילות תמידית ואנחנו נשמח לעזרה ממכם לגרום לשרתים להיות פעילים 24/7 כי בכל זאת כמה שיותר אנשים ככה יותר קל אז כל עזרה במילוי כל אחד מהשרתים שלנו יתקבל בברכה ! כל רשימת השרתים תמצאו כאן: http://hwzone.co.il/community/threads/547896-%D7%A9%D7%A8%D7%AA%D7%99-%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7-%D7%A9%D7%9C%D7%A0%D7%95-%D7%95%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%A1%D7%A4%D7%99%D7%A7!#.U80-c7Hp1Zk נראה אותכם בקרב ותמשיכו לשחק יאלללה בייי !

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. Started by yonatan.mendelson,

בלי RTX, אבל עם הרבה בונוסים מודרניים אחרים: משחק הפעולה האגדי משנת 1996 זוכה למהדורה מעודכנת משלו שזמינה לרכישה כבר עכשיולכתבה

6. עד לא מזמן תמיד שיחקתי בשילוב הזה בטנקים וזה היה קטלני נגד חי"ר, הייתי מחליף בין שניהם וקצב האש היה מטורף, לאחרונה כשאני עובר מאחד לשני צריך לחכות המון זמן עד שאפשר לירות. זה רק אצלי או שהם שינו את זה בכוונה?

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  7. Started by SpeeNTro,

קהילת Battlefield עוברת IP אנחנו נאלצים להחליף כתובת Ip לנוחיותכם בשביל להגדיל מספר האנשים שיכולים להיכנס לטים ספיק כל החדרים נשמרו וכל התיאור שבתוכם אך הסיסמאות לא של חדרי הקלאנים לא נשמרו ואתם צריכים לעבור תהליך הרשמה זריז לטים ספיק כתובת האייפי שלנו היא 212.199.164.135 מצטערים על אי הנעימות הנהלת הפורום.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. יש דרך להחליף את המנגינה לזו של מורווינד?

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by johnwoo,

אחרי שהצלתי את הילדה הראשונה, קניתי מהמכונה בחדר עוד מקום כדי שאני אפתח יוכל להשתמש ב-3 יכולות. הגעתי לנפטון. אני עומד מול המכונה שנותנת לי אופציות להחליף את היכולות שלי. כרגע יש לי 3 יכולות (אש, חשמל וטלקינזיס), אבל פתוחים לי ר 2 סלוטים (בחרתי בחשמל וטלקינזיס). למה לא פתוחים לי 3 סלוטים?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  10. Started by liav12,

קניתי בטעות 5 מכוניות שלא שוות את הקניה..ועכשיו אני רוצה לקנות אחרות..אין מצב שאני יכול לקנות אותם? לקנות אחרות במקום מה שיש לי או למכור\להחליף?

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  11. Started by Interl-Conore,

http://vgs.co.il/default.asp?catid={69034303-FA06-4619-991C-38A5414EDF65} אז אם זה נכון אני קונה בקרוב :D

• 20 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. שלום לכולם, למרות שפתחתי את הפורטים הרוולנטים, אני עדיין לא מצליח לראות את ערך הפינג בבאטל-לוג. למישהו יש רעיון ? D-LINK 6850U תודה רבה

13. שלום אז ככה יש לי סיריאל מקורי לגמרי של אנריל ואני מעוניין להחליף עם סיריאל של גנרלס זירו או הרגיל לא משנה אם מישהו רוצה שישלח הודעה בפרטי

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  14. Started by _idank_,

פתחתי נושא דומה בעבר בפורום כרטיסי מסך וbarak עזר לי שם אבל הבעיה הזאת קצת שונה יש במשחק משימות מסוימות שהמשחק מחליף לי מסך אבל אני לא בטוח שזה בגלל המחשב שלי כמו הבעיה הקודמת כי פה אני רואה את הנשק רגיל ורק את הרקע אני רואה בצבעים תמונה: Uploaded with ImageShack.us מה לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  15. Started by xanapox123,

תחליפו את asshole ב baumz http://img832.imageshack.us/img832/8964/asddddp.jpg STEAM_0:0:3394366

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  16. Started by spartan,

located בחוץ penor בפנים penor - STEAM_0:1:11449711 f 2 h . c o . i l / 4 4 j k v 5 8 l o 2 j 3 תוריד רווחים

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  17. Started by shimon23,

חיפשתי במשחק ולא מצאתי איך אני יכול לקנות שחקנים של קבוצה אחרת, מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  18. Started by gernite,

משנים שם מ livingNbreathing ל r4pe מוציאים את wernz ומכניסים את sashajkeתודה.

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  19. Started by matan_amidor,

אנשים בבקשה זאת הודעה דחופה מאוד אני הורדתי את csi הראשון בסדרה שבועיים בערך אני התקנתי אותו ואיך שהפעלתי אותו אני גיליתי שהמשחק בספרדית המשחק הוא csi 1 זאת האומרת המשחק הראשון בסדרה ומשהו יכול להציל אותי ולתת לי איזה קובת או משהו שיחליף את השפה במשחק מספרדית לאנגלית בבקשהההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 דחוף ביותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  20. שלום, אנשים! חשבתי שזה יתאים יותר לחלק הזה של הפורום, מפני שפה כולם מתעסקים ומבינים טוב יותר בתוכן המשחקים, לעומת רוב הדיבורים שבפורום כרטיסי המסך. במחשב הקודם שלי, היה לי RADEON 1950 PRO, ואני די משוכנע שבשלבים שבהם נלחמתי בנמלים הגדולות הללו- ה-ANTLIONS...אז הן היו מבריקות כאלו.. כאילו היה עליהן איזה SHADER יפה, שהבריק בהשתקפות עם הסביבה. עכשיו יש לי NVIDIA GTX260...והכל נראה מדהים! חלק וחד יותר...א-ב-ל, אני לא רואה את ה SHADER הזה על הנמלים. אז אני מנסה להבין, האם דמיינתי שהיה כזה דבר עליהן? או שאני צודק, ושאולי ישנה בעיה [או שככה זה פשוט? כאילו ATI תומכים יותר ב-HL2 מאשר NVIDIA? ]. אני מתכוון לחיות הללו: http://www.wurb.com/stack/wp-content/uploads/2008/04/hl2-…

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  21. Started by hike101,

שלום. במסך הראשון של המשחק- כיצד אני בורח מבית המשוגעים? תודה.

22. Started by yosda-boy,

שלום, אני מעוניין לקנות מהחנות האינטרנטית IntKeys היא חנות לא מהארץ ואינטרנטית מקווה שאני לא עובר על החוקים עם השם שלה. מישהו קנה משם ויכול להגיד לי שהם אמינים? תוך כמה זמן מגיע סידיקי?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. https://www.gog.com/ מהרו !נשארו עוד פחות מיומים... באיזה עשור אנחנו נמצאים??

24. Started by Born2Kill,

שלום לכולם, החלטתי שאני מחרים את סדרת הפרימיום של באטלפילד, כלומר, לא רוכש חבילת פרימיום של BF4 כסוג של עונש על זה שב-DICE לא משכילים להוציא משחק שפויי. גם לאחר מס' חודשים אחרי שהמשחק יצא עדיין אני חווה מס' ניתוקים/נפילות בשרתים, חוסר יכולת להצטרפות לשרתים ועוד לא מעט בעיות. לי כבר נמאס לשלם מלא כסף על משחק מקרטע. ובאמת חבל שהסדרה הזאת נמצאת בידיים הלא נכונות... כמו שכתבתי, החלטתי לא לרכוש את הפרימיום של BF4, למרות שאני מעריץ הכי הרבה את המשחק הזה מכל שאר המשחקים. גם ככה ככל שיוצאים חבילות חדשות המפות פחות מושקעות... (ראו חבילת China Rising). את הכסף של הפרימיום עדיף שנשקיע במשחק שנקבל בו את התמורה המלאה ולא רבע תמורה.

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. הדיווחים המקדימים היו מדוייקים, וכעת אנחנו מקבלים טעימה ראשונה של שלוש שניות לקראת חשיפתו של המשחק הבא בסדרה המצליחה יום גדול מאוד צפוי לחובבי הטכנולוגיה מחר – עם החשיפה הצפויה של דגמי ה-Pascal הראשונים מבית NVIDIA, וכעת גם החשיפה הצפויה של Battlefield 5, או כל שם אחר שיינתן לכותר החדש בסדרה הוותיקה של EA Games, אשר עיתוי הצגתו נראה כמו תגובה ישירה להצגה של Call of Duty: Infinite Warfare שהתרחשה מוקדם יותר השבוע. החשיפה תתרחש מחר בשעה 23:00 שעון ישראל – בדיוק באותה השעה בה NVIDIA תחשוף את המוצרים שלה, כך שיתכן כי יהיה כאן שיתוף פעולה בין שתי החברות. כל שידוע לנו כעת מגיע מטיזר קצרצר של מספר שניות בלבד, שמציג פנים בפירוט מרשים אשר נוצרו בעזרת מנוע ה-Frostb…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים