עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by eyalk,

היי, היום אני אמור לקבל מחבר את המשחק halo 2 xp (המשחק בין הכי טובים ביקום) אבל אני לא יודע אם הוא יפעל לי כי לא מצאתי את דרישות המערכת בשביל המשחק. אם משהוא יודע שיכתוב כדי שאני אדע וכך אני יכול להגיד לו (לחבר שמוריד) שאני לא צריך את המשחק עכשיו.

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  2. Started by davidcohen,

היום התחלתי לשחק בקאונטר סטרייק סורס ברשת ונכנסתי לאחד הסרברים והפינג שלי היה 270 כאילו הפעלתי אימיול או משהו ? למה זה ככה ?! אני חדש בזה וההשערה שלי שזה בגלל שהסרברים לא היה ישראלי אז איך אני מוצא סרברים ישראלים ?

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  3. Started by IlanF,

מוד נחמד למי שאוהב לההרג הרבה פעמים... המוזיקה נחמדה ומתאימה לסצינות האקשן הרבות במוד ;D כמה תמונות: קישור להורדה: http://files.filefront.com/Half+Life+2+Extreme+Singleplayer+Mod/;6545118;;/fileinfo.html המטרה (לפחות בפרק הראשון): לשרוד התקפות אוייבים. חדר קטן וסגור, ומאות של אוייבים שבאים מכל פינה...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by davidcohen,

שלום מישהו יכול להביא לי הורדה ל Garrys Mod ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by DS,

אח שלי בן 7 ובניתי לו מחשב: Pentium 3 450MHZ 256 MB כ. מסך 32 MB של נוידיה לא זוכר איזה דגם. איזה משחקים יש? משחקים שיעבדו כל מיני

• 10 תגובות
    • 970 צפיות
  6. Started by Galit17,

כשאני מפעילה את Startup זה מה שרשום לי: תמונה א. תמונה ב היא התמונה ששם נמצאים הקבצים של redists ניסיתי להפעילם אבל הוא לא נותן לי. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  7. Started by xlSnaK,

שיחקתי כבר והכל היה סבבה אבל כשיצאתי וניסיתי להיכנס שוב יש מן שגיאה כזאת: Crash in application version: 29980.2562 GRAW2 requires an up to date version of Ageia PhysX and associated DLLs. Please install latest PhysX runtime. Renderer: threaded Physics : threaded מה לעשות?? תודה.

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  8. Started by rasta22,

היי אנשים רציתי לשאול א. לפני כל משימה איך אני יכול לבחור לי כלי נשק ב. האם במהלך המשימה אני יכול להתחלף עם החיילים זתומרת שפעם אני אהיה הצלף פעם ההוא עם המג וכדומה ? תודה מראש אגב משחק חזק ומומלץ ביותר

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  9. Started by the king2006,

שלום... כשאני מגיע לשלב במשחק הוא נתקע ככה ויוצא מהמשחק וזה תמיד באותו מקום ומופיעה לי ההודעה הזאת Crash in application version: 30292.2673 Could not load indices because IDirect3D9::CreateIndexBuffer failed. This device does not support the queried technique. Renderer: threaded Physics : threaded מישהו יודע מה הבעיה אולי מישהו נתקל בה ???

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. הדרישות מינימום שלו זה: מעבד 1.7MHz זיכרון 512MB 2.5GB פנוי כ.מסך עם 128MB ותומך DX9 המשחק יפעל לי על הגדרות הכי נמוכות? את המפרט אתם יכולים לראות בצד. תודה.

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  11. Started by davidcohen,

היי אנשים, אני לוחץ על משחק מסויים כדי שהמחשב יתחיל להתקין ובאמצע הוא רושם שהשרת ש סטים לא יכול לעשות את זה עכשיו ואני צריך לנסות בעוד כמה דקות, גם אחרי כמה דקות יש את אותה בעיה. הנה: מישהו יודע מה אני צריך לעשות ? תודה

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  12. Started by davidcohen,

תראו אני בשלב הראשון ... אחרי ששובים אותי אני בתוךתא כזה ואני צריך לצרוק משהו דרך השער לפי מה שהבנתי ... מה אני צריך לעשות? מה לזרוק? לאן ? ואיך ? עם איזה מקשים ? ניסיתי לזרוק את האבנים האלה אבל אני לא יודע אם איזה מקש..אני מרים עם E אבל שאני לוחץ עוד פעם זה רק מניח אותם ...הוא לא זורק לאורך... מה לעשות ?

• 9 תגובות
    • 724 צפיות
  13. Started by Born2Kill,

חבילת ההרחבה של COH לא מחדשת המון, חשבתי בקטע הזה שהם יוסיפו את הצבא הסובייטי, אבל הם לא הוסיפו, הם רק הרחיבו בלבד את הרכבים, טנקים וכו'... http://www.gametrailers.com/player/22539.html קצת מאוכזב

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  14. Started by Bam65,

דרישות המערכת הסופיות לקראת היציאה של BioShock BIOSHOCK PC SPECIFICATIONS Operating Systems: Windows XP (with Service Pack 2) or Windows Vista Minimum System Requirements: CPU: Pentium 4 2.4GHz Single Core processor System RAM: 1GB Video Card: Direct X 9.0c compliant video card with 128MB RAM (NVIDIA 6600 or better/ATI X1300 or better, excluding ATI X1550). Sound Card: 100% direct X 9.0c compatible sound card Hard disc space: 8GB free space Recommended System Requirements: CPU: Intel Core 2 Duo processor System RAM: 2GB Video card: DX9: Direct X 9.0c compliant video card with 512MB RAM (NVIDIA GeForce 7900 GT or better) DX10: NVIDIA GeForce 8600 or better …

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  15. Started by Galit17,

זה הדבר היחיד שמצאתי אבל לא רשום איך מפעילים את הקודים, מישהו יודע? Release Date : 25-03-2007 ISO By : VITALITY Release Type : TRAINER Game Genre : FPS Release Notes: For v1.0, no updates copy over the Hatred crack Unpack the trainer Run Before or during the game PAUSE the game! Enable/Disable Cheats NUMPAD1 - Infinite Health NUMPAD2 - Infinite Sprint/Stamina NUMPAD3 - Give 999999 Money NUMPAD4 - 0 Noise/Visibility Bars NUMPAD5 - Mass Kill ON NUMPAD6 - Mass Kill OFF NUMPAD7 - Infinite Ammo NUMPAD9 - Disable All Fixed and added a couple of things. I am releasing this for one reason and one reason only as the CH people have already done a fine job on this game. The reas…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Domovoi,

http://pc.ign.com/articles/806/806387p1.html :jump: :jump: תמונות שדלפו לרשת:http://www.crysis-online.com/images/news/FarCry2/ סירטונים של המנוע החדש: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/16466.html http://www.gametrailers.com/player/usermovies/17753.html http://www.gametrailers.com/player/usermovies/15763.html

• 36 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. Started by shibby15,

אני יכול להשתגע מזה, ההיגוי מאחר ואגרסיבי מידי! כלומר לוקח קצת זמן בין הלחיצה ולבין התגובה של ההגה, וגם כשההגה מגיב זה ב"רבע" סיבוב ולא משהו יותר עדין. בקולין מקרי 2005 זה לא היה ככה, וההיגוי שם היה מעולה. זה משהו אצלי? זה ככה אצל כולם? חייבים הגה? המשיחק נראה מעולה ועובד מעולה והכל טוב, חוץ מההיגוי הגרוע הזה.

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  18. Started by liav12,

שלום,אני משחק במשחק הזה מכה ימים ויש לי את כל חבילות ההרחבה שלו. רציתי לדעת אם עדיף להתקין על המקור את ההרחבות לפני שסיימתי את המשחק הרגיל? או פשוט לסיים אותו כרגיל ולאחר מכן להתקין את ההרחבות? תודה.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by av460,

למי שמשחק.. באקט I במשימה מס' 2 לפני שהמסוק מגיע לאסוף אותך ואת הקבוצה שלך אני אמור לעשות עוד משהו אבל אני לא מבין מה.... (המפקד אומר עוד משהו אחראי שאתה מפוצץ את הארטילריה האחרונה משהו עם להוביל איזה מישהו... לא הבנתי מה הוא אמר) אם אני הולך למסוק הוא פשוט מסמן לי את המשימה כלא גמורה כאילו לא פותח את שלב 3 עזרה מישהו?????? :s05: (ויש לי מקורי.... :-\)

• 12 תגובות
    • 947 צפיות
  20. Started by ff10,

מי משחק ב RAKION ?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  21. Started by TaMiRn2,

אחרי שדיברתי עם הבן ההוא של המלך בקווצ' אני הולך לשומר ליד השער מדבר איתו גם... ואז אני נכנס לשער ומוצא את ההוא בכלוב מה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  22. Started by davidcohen,

שלום ! רציתי לדעת כמה דברים על המוד Rock 24 ? מה זה בדיוק ? המשך של HL2 או מה ?

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  23. Started by HuGeMouTh,

אני משחק במשחק קרוב לשבוע וביומיים האחרונים התחילו תקיעות במשחק, בהתחלה חשבתי שזה בעיה אצלי מהספק או חום, בדקתי וזה לא זה :-\ התקיעה מאוד מוזרה, בהתחלה יש קיפאון של התמונה אבל הצליל נישאר רגיל אחרי זה כאילו המכונית עומדת ויש רק צליל של המנוע, אז יש הודעה שהמשחק נתקע אני לוחץ לא על DONT SEND ואז מסך שחור למישהו יש את הבעיה הזאתי?יש לכם רעיון למה זה קורה? עוד בעיה מוזרה זה שב FEAR אני משנה את ההגדרות ולא משנה אם זה MID או MAX ה FSP תמיד מעל 50 אבל בכל זאת התמונה "קופצת", למה זה קורה?

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  24. Started by ilay22,

איך עוברים את התולעת-שלג הענקית עם השפם?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים