עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by talisman,

היי אני מחפש משחקי פעולה שיהיו חדשים יחסית .... תודה למי שייעזור

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  2. Started by dark_zero,

30-45 בLOST PLANET זה טוב?

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  3. Started by robicon,

מדובר במשחק שיצא בשנות ה90 דיי בסוף שלהם וזה משחק קווסט שכל הדמויות והתפאורה עשויים מפלסטלינה מישהו אולי יודע??? אני ממש מתגעגע למשחק הזה ואני לא זוכר את השם שלו....

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  4. Started by KiDi,

אני מנסה להתקין את החבילת הרחבה של FEAR ותוך ההתקנה הוא אומר שאני צריך לעדכן את המשחק לגרסא 1.07, כשהוא מפעיל את האפדייט אז הוא אומר שהגרסא לא נכונה ושאני צריך את הגרסא האנגלית - מה שיש לי... ניסיתי למחוק ולהתקין את המשחק ולנקות את הרג'יסטרי באמצעות REGVAC וזה עדיין לא עובד... מה עושים?

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  5. אני מחפש משחק בסגנון של far cry או של Ghost 2 שאני מת שיצא המשחק המלא יש למשהו להציע משחק בסגנון הזה? ושיהיה גרפיקה יפה מאד .ושלא יהיה משחק ישן מדי .כמה שיותר חדש.העיקר גרפיקה יפה המשחקים שאני מכיר. Half-Life 2 far cry Call of Duty 2 bettefeld 2142 igi 2 Ghost 2 Quake 4 אל תביאו לי משחק בסגנון של max payne 2 שרואים את הבנאדם ולא את האקדח .וגם לא משחק כזה ישן עם גרפיקה ישנה. יש משחקים שאני לא שיחקתי בהם אבל אני מכיר אותם מהסידרה החדשה שלהם Call of Duty 1 ו Ghost 1 .איך הם משהו שיחק בהם? {את השאר אני מכיר} תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by davidcohen,

התקנתי את המשחק ואת הפאצ' עידכון ואחרי שאני נכנס למולטיפלייר הרשימת סרברים שלי ריקה אין לי punk buster אם זה משנה הנה תמונה: מה לעשות?! על מה ללחוץ?!

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  7. Started by LazyBoy,

http://kotaku.com/gaming/pc/spore-slip-sliding-away-270324.php מסיבה שלא פורסמה, EA החליטו לדחות שוב את אחד המשחקים הכי מצופים של השנה הקרובה. הדחיה עצמה די מוזרה כי ראינו כבר די הרבה סרטונים והדגמות של המשחק ככה שאי אפשר להגיד שהוא היה בתחילת הדרך. נקווה שהם ינצלו את הזמן לדאוג שהמשחק לא יהיה כזה משעמם. (לפחות ככה הוא נראה לי מהסרטונים)

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by danield51,

אהלן חברה אני צריך עזרה במשחק הפכתי לערפד ואז מישהו אמר לי ללכת למכשפה שיודעת איך להכין תרופה לערפדות דיברתי איתה והיא ביקשה ממני 5 grand soul gem איך אני משיג אותם\קונה אותם\מכין אותם תודה מראש

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  9. Started by danield51,

אהלן חברה אני כרגע משתמש באימיול להוריד משחקים אם יש לכם אתר להורדה מהירה של המשחקים דרך האמיול אני אשמח אם יש לכם תוכנה אחרת שאתם מורידים איתה שהיא מהירה יותר אני גם אשמח לקבל ואם אפשר להמליץ על כמה משחקים.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by danield51,

יש אפשרות לשחק WOW בלי לשלם כסף? ואם כן אז איך? ומאיפה אפשר להוריד את המשחק?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  11. אני חולה על זה ואני מת כבר לפוצץ גולגלות ולבתר גפיים! http://www.gametrailers.com/player/22862.html

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  12. Started by Galit17,

הנה איפה שאני לא יודעת מה לעשות היה איש שאמר לי שיש משהו שמפריד בן הנוסעים לחיילים ושאני צריכה לירות בבר אבל לא הבנתי כלום מזה: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  13. כל אחד יכתוב את משחקי האסטרטגיה שהוא הכי אהב עם דירוג 1 generals 2 red alert 2 3 Lord Of The Rings: Battle For Middle Earth 2 4 Lord Of The Rings: Battle For Middle Earth 5 c&c 3 6 company of heroes 7 Age of Empires III 8 age of mythology 9 Act of War

• 23 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by daniel89,

מישהו יודע מתי אמור לצאת הניד פור ספיד פרו סטריט??? דניאל.

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  15. Started by davidcohen,

הורדתי את המשחק ואת הפאצ' והתקנתי אותם אני חייב להתקין את התוכנה Punk Buster בשביל שהמשחק ימצא לי סרברים ? ואם לא, אז מה התוכנה בעצם עושה או נותנת לי ? תודה

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  16. אני מחפש משחק מכות למחשב כמו טקן לסוני 2 משחק לא ישן (לא מורטאקומבאט) מישהו מכיר משהוא בסגנון?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. ציפיתי להרבה יותר. פתאום אני רואה את הפרצוף של החייל ההוא חשבתי משהו בהגדרות לא טוב, במריו ראו ברור יותר את הפנים של השחקנים. אבל גם כשהעליתי את הרזולוציה ל 1280x1024 וההגדרות על HIGH המשחק נראה גועל נפש, והמשחק בכלל גרוע יותר. Doom משחק חזק יותר =\

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. http://img443.imageshack.us/img443/619/thebigpicdj8.jpg (שמתי בקישור כי התמונה מכבידה מאד על העמוד) קבלו את זה כמה משחקים חח אם תשימו לב יש שם פעמיים ויסטה מקורי!! (השני זה הדיסק הרגיל מעל הPREMIUM) PSP וIPOD VIDEO וראיתם כמה משחקים חח? זה המון ויש עוד אבל הם לא נכנסו לתמונה חח אל תשכחו את הG5 יאללה תגובות

• 14 תגובות
    • 825 צפיות
  19. Started by kobi122,

המשחק פיפיא, הנסיך הפרסי, המעניש וטומב רידייר הם עולים ויוצאים רק כשאני עושה ריסרט הם עובדים טוב למה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  20. Started by kill_b7,

http://www.gamespot.com/video/938138/6175703/videoplayerpop? לא יודע למה לא שומעים פה על המשחק הזה אבל הוא נראה מאוד מאוד טוב ומעניין

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  21. חוץ מ test drive וסידרת nfs אני לא מכיר עוד משחק של מרוץ מכוניות אז יש למישהו משחק מרוץ מכוניות עם גרפיקה יפה ושיהיה משחק מוצלח ויפה למי שיש שירשום את השם של המשחק

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מחפש את הדמו של GRAW2 אם אפשר לינק.

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  23. יש לי בעיה במשחק בהתחלה שהתקנתי אותו המשחק עבד כמו שצריך והכל היה סבבה אחרי שעברתי קצת מהמשחק קימת כלום ... יצאתי מהמשחק יום למכורת טענתי תה שמירה וראיתי את הדמות שלי בצורת חייזר חללית או איזה ספינה משו מוזר לא כמו שזה צריך להיות אז יש מצב שזה בגלל הדריברים כי מחקתי והתקנתי כמה דריברים אחרים (רציתי STEREO) אז קיצר היום התקנתי את המשחק מהתחלה ובחלון הזה שמראה אם המחשב שלי מספיק בשביל המשחק הוא הראה שחסר לי דריברים מעודכנים לכרטיס מסך שלי אחרי זה נכנסתי וזה עדיין היה ככה (הבעיה אם הדמות) יש לי 8800GTS אם זה קשור לדריברים מישו יכול להביא לי דריבר מעודכן וטוב ? ואם זה לא קשור לדריברים מה יכולה להיות הסיבה??

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  24. שלום לכולם אני משחק ב-fear combat ואחרי שפירמטתי את המחשב אני יכול להיכנס למשחק אבל אני לא יכול לזוז למי שיש פיתרון לבעיה אני אשמח מאוד תודה לכל העוזרים eli_Asus.

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  25. Started by davidcohen,

אם יש לכם הסבר לבחירה תרשמו כאן

• 1 תגובה
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים