עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. עדכנתי הכל ולא עזר נסיתי כמה דברים שחברה אמרו כאן גם לא עזר. שאני נכנס למשחק אז כמה שניות לפני שהוא זורק אותי יש הודעה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  2. Started by alex125,

שלום לכם יש לי שאלה מי גמר את כל משימות ב Heroes Of Might And Magic 5: Hammers Of Fate שידבר איתי אני צריך עזרה במשימה אחת

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  3. Started by gjook,

כשאני מפעיל Ghost Recon Advanced Warfighter 2 הייתה לי הודעה Wed Aug 08 17:29:19 2007 Crash in application version: 29980.2562 Streaming WAV file from bank die_wave not found at path: data/sound/voices/die\die_wave.bank Renderer: threaded Physics : threaded\ נכנסתי לתקייה הנ"ל..וראיתי קובץ כקוראים לו..die_wave.bnk בכל מקרה שיניתי לו את השם לdie_wave.bank נראה לי שהבעיה נפטרה , אבל אז צצה עוד אחת.. Crash in application version: 29980.2562 Unhandled exception - access violation C STACK: graw2 (???) : ??? ??? (???) : ??? SCRIPT STACK: data\lib\managers\viewportmanager.dsf(0) data\menu\menu.dsf(0) Renderer: threaded Physics : threaded מה לע…

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  4. מחפש אתרים להחלפת מכוניות לGTA סאן אנדראס

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. זה השלב שבו תופסים אותי וכולאים אותי בתוך תא עם שדה לייזר אדום. הבחור שם משחק איתי ונותן לי לצאת ואני מתחיל את המשחק בלי שום נשק... הבעיה אחרי שאני נכנס לבניין השני, אני הורג שם את כולם ואין לי מושג מה לעשות אח"כ. בחוץ יש את האיזור המוגבה שאין לי אפשרות להגיע אליו (שמשם היה "המסטר" ירה עלי), ודלת ענקית שאני לא יכול לפתוח.. מישהו שיחק במשחק ויכול לעזור לי אולי? תודה.

6. Started by eli33,

יש לי משחק מקורי של farcry ואין לי מושג איך אני משחק ברשת.... נכנסתי ל-multiplayer ויש שתי אפשרויות ל-lan ול- internet לחצתי על lan והוא לא מראה לי רשימה של שרתים... לחצתי על internet והוא מראה לי שצריך להתחבר...התחברתי לאתר ובכל זאת הוא לא מראה לי כלום... מה אני עושה ?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  7. רוב הגיימרים של apple IIE\C מכירים את התוכנה TAKE 1 שאיתה היו עושים סרטים. ובטח שיזכרו את סרט קראטקה שבסוף במקום לנשק את הנסיכה הוא מכניס לה כמה אגרופים ושולח אליה מהחדר השני כידון שמשפד אותה על הקיר. יש סרט שאני מאוד מחפש שעשו אותו עם התוכנה TAKE 1, קוראים לו THE AFTERMATH בכיכובו של JAKE THE SNAKE מסופר ממה שאני זוכר שמדען ניסה טילים ביולוגים באזור מסויים בעולם, ג'ק באותו רגע הלך וראה צמח משונה, הוא נגע בו ואז הצמח הוציא שיניים ואכל לו את הרגל והיד. השתילו לו במקום רגל ויד ביונים, כמו הסיפור של סטיב אוסטין. ואז הוא הולך לנקום... יש לי את האמולטור של APPLE עם מלא משחקים קלאסים אבל הסרט הזה לא נמצא. למישהו זה אומר משהו ויודע איפה אפשר למצוא את הסרט הזה?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  8. אני לא זוכר איזו גרסה של NINJA GAIDEN אני מחפש אך אני אזהה מסקרינשוט, אני חושב שזאת היתה המרה מ - SNES או אמלוטור.

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  9. אני מתקין את המשחק ואז הכל בסדר ואז כשאני בא לשחק במולטי פלייר זה דורש גרסה 1.3... כשאני בא לעדכן את המשחק ל 1.3 זה כאילו מסיים ובקו האחרון זה כותב את זה: בבקשה חבר'ה אם מישהו יודע שיעזור לי אני מבואס מזה לגמרי

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  10. http://hitech.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20070806_890173&layer=hightech&layer2=coupon&layer3=technology לדעתי אם זה יצא אל הפועל זה יהיה משהו נחמד מאוד מאוד !

• 13 תגובות
    • 943 צפיות
  11. Started by LazyBurger,

הגעתי למשימה שאני אמור לפרוץ מחשב ואז ללכת לפתוח סכר או משהו, אבל לא משנה מה, שנייה אחריי שאני מגיע למחשב זה רושם שלא פתחתי את הסכר בזמן... מה לעזאזל?!

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  12. Started by lmlm,

רשמי: לכל המצפים לו המשחק יגיע לארופה ב2 בנובמבר ולצפון אמריקה ב31 באוקטובר http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2315&Itemid=1

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by alergic,

איך אני שם HS MOD על סרבר ביתי עם בוטים?...

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  14. Started by -OmeR-,

היה לי משעמם אז החלטתי שוב לסיים את המשחק (פעם שלישית) ואני לא הבנתי עדיין כלום מהעלילה. מה האיש הזה רוצה בהתחלה ומה הוא רוצה בסוף? ומה הקשר של האנשים שהשתלטו על העולם?! מה הקשר של איליי (הכושי בלי הרגל) והבת שלו בכלל? (או שהוא סתם מדען שמנסה לעזור :-\...) אני רק יודע שהאיש הזה שמופיע על ההתחלה ובסוף היה גם ב-hl הראשון והוא היה משקיע בפרוייקט הזה בהתחלה של hl שהיה ניסוי שנכשל ואז באו חייזרים וכו'... ראו אותו רק פעם אחת בכל ה-hl הראשון נדמה לי וזה היה בהתחלה, טיפה אחרי שהניסוי שנכשל.

• 12 תגובות
    • 859 צפיות
  15. מישהוא יודע איך לפתור את הבעיה הזו? העכבר פשוט נכנס למין סיבובים כאלה מסביב לדמות ולאוטו אוטומתית. ואם נגיד אני רוצה לשים כוונת ולירות אין לי זמן לכוון זה ישר מסתובב

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  16. Started by R9547655G,

שלום, יש לי שאלה דיי הזוייה אבל זה דיי מדאיג אותי. אני משחק קונטר סטרייק כבר כמעט חצי שנה (משחק אמיתי ובסרברים טובים לא של נובים), ואני לא מצלייח לקלוט את השיפור במשחק שלי כאילו אני מניח שאחרי חצי שנה של משחק ברמה אחת מעל הסרברים החלשים (עדיין נון-סטים) חייב להיות איזשהו שיפור. האם השיפור הזה בא אחרי שנה של משחק או יותר? 8)

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by liordavid,

שלום שלום חבר שלי הביא לי מלא משחקים ישנים. משום מה כולם בפורמט *.D64 ..... מישהו מכיר איך פותחים/משתמשים בהם ?

18. Started by Galit17,

אני לא מוצאת אותם מישהו יכול לעזור? : [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 816 צפיות
  19. Started by alex125,

שלום לכולם יש לי שאלה האם למשיהו יש אתר של שמירות אם כן שלח לי בבקשה עוד דבר מי ידע לפעל קודים ב.... Heroes Of Might And Magic 5: Hammers Of Fate אני לא יכול לעבור שלב 1 במשימות אם משיהו ידע להפעל שיגיד לי אך עושים את זה תודה על עזרה שלכם!!!

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  20. Started by Bam65,

לא הבנתי אם הוא מת או חיי בסוף? חשבתי שדיאנה הרגה אותו, אבל בכתוביות שומעים דפיקות לב :-X יכול להיות שדיאנה הזריקה לו את החומר הזה, שהוא הזריק לסוכן בבית משוגעים? :s05:

21. שלום המשחקים RAVEN SHIELD ו אנריל 2003 לא פועלים אצלי... באנריל המשחק נכנס כזה בטיל ולא רואים כלום ופתאום המשחק קורס ויש הודעה על ERROR ורואים תפרטים של המחשב ברייבן שילד שזה במקרה אותו מנוע גרפי בדיוק הבעיה דומה רק שהמשחק לא זז טוב אני מנסה להתקדם ולא רואים כלום ושאני יורה זה יורה בטיל ולא רואים כלום ניסיתי לעשות ב DXDIAG את ה OVERIDE ל60 אבל זה לא עזר בכלום ד''א הבעיות התחילו רק ממתי שקניתי תמחשב החדש (מפרט בצד) אני ממש ממש חייב עזרה כי רייבן שילד זה משחק שאני ממש אוהב וחייב שהוא יעבוד אצלי ואני מאוד יודה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  22. Started by IlyaN,

אהלן, התחלתי לא מזמן לשחק והספקתי כבר להגיע לרמה 12 אחרי מספר שעות לא מבוטל... העניין הוא שאני רוצה לעבור לדמות קצת יותר מגוונת מהKNIGHT ואין לי זמן/כוח לעבור עוד פעם את כל העסק מההתחלה(וגם המשחק לא עד כדי כך מעניין )... האם יש עורך דמות שמאפשר לערוך שמירות כמו בסגנון השאדו קיפר בBG2 למי שמכיר? תודה.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by Shizel,

אני יכול ליצור גיבור או ש אוטומתי כולם משחקים עם אותו הילד (שער קצר עיניים כחולות )??? "גיבור גנרלי"

• 12 תגובות
    • 973 צפיות
  24. המשחק הזה עם המסוקים מתקופת האבן שצריך לקחת נוסעים ממקום למקום. אתם 100% מכירים אותו , כולם גדלו על המשחק הזה ... עריכה: יש לי את המשחק אבל אני צריך עזרה בלהפעיל אותו.

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  25. Started by LazyBoy,

כתבה ראשונית על הדמו של SC שהוצג בblizzcon http://www.gamespot.com/pc/strategy/starcraft2/news.html?sid=6176164&tag=topslot;title;2 אני חייב לציין את היחידה המגניבה החדשה של הterran שנקראת VIKING. מדובר בשידרוג של הgoliath הטוב והישן, רק שהפעם הרובוט יכול לשנות צורה (כמו הרובוטריקים) ולהפוך למטוס! מה שמאפשר לדוגמא לטוס מעל להגנות האוויר של האויב ולשנות צורה בחזרה לMECH ולזרוע הרס http://www.starcraft2.com/features/terran/

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים