עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by musari,

למה נעלתם לבחור את התראד מיסכן ? גם אני הורדתי את הפרוץ גירסת הדיוידי שיחקתי ראיתי שהמשחק פצצה וקניתי את המקורי...ויש עוד המון שעושים את זה כי המישחקים יקרים ורוצים להיתנסות לפני שקונים במה שהדמואים לא נותנים את כל האפשרויות...

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  2. לשלט הנ"ל קוראים X-ARCADE בתמונה מוצכ השלט ליחיד אבל אני מעדיף את השלט הזוגי העזרה שאני צריך היא כזו : 1.אם יש חנות בארץ שמוכרת דבר כזה בדיוק או דומה אשמח להתוודע 2. אם מישהוא מוכר יד שנייה נהדר גם כן 3. ואם מישהוא ניסה את זה במיוחד בMAME32 רשמים בכלל נהדר המוצר כבד יחסית ולא זול מלכתחילה לכן משלוח מארה"ב יכול להגיע ל 150$ בעוד שזה עולה 80$ שבת שלום שבוע טוב וכיוצא בזה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  3. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3393442,00.html#n בשביל מה? למה זה תורם? למישהו יש תמונות מהאירוע? מענין אותי לראות את הכבש :-X

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  4. Started by ישראל אופרק,

tropico 6 ו anno 1800 חוות דעת.

5. לכל אלה שלא מבינים מה הולך DICE הוציאו עידכון למשחק בגודל של 4GB בערך הוא מותקן ישר עם הפעלת אוריגין בנתיים להרבה מאוד אנשים יש קריסות עם הודעה שהקבצים דפוקים ולעשות תיקון להתקנה של המשחק אני עוקב בפורומים של בטלוג בחו"ל בנתיים אין כ"כ תשובה כנראה זה בעיה עם הקבצים של השינוי שפה או שזה באמת בעידכון עצמו תמשיכו לעקוב

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  6. Started by asaf556,

איך אני מכניס את הקודים למשחק ניסיתי אבל לא הולך לי אשמח אם אני אקבל הסבר ברור לא כמו במעבדת הdna אני לא מוצא איך לשים שם [br]פורסם בתאריך: 18.07.2008 בשעה 15:16:40 עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  7. רגע לפני ההשקה הגדולה, בחברת Rockstar עסוקים בלשכנע את העולם כי לא הביאו את עובדיהם לתנאי שחיקה בלתי אפשריים בדרך לעמידה בלוחות הזמנים של הפרוייקט העצום לכתבה

8. Started by The-Devil,

יש תאריך יציאה ל HL2 אומרים שהוא יוצא לחניות בתאריך ה... (תופים בבקשה ) ה 1 לנובמבר !!! אני ממש מקווה שהם באמת מתכוונים לזה הפעם.

• 12 תגובות
    • 962 צפיות
  9. כותר המירוצים הטרי הוא כנראה הבלעדי הטוב ביותר של מיקרוסופט לשנת 2018 - ונהנה ממכירות מרשימות של מעל ל-2 מיליון יחידות כבר בתחילת דרכו לכתבה

10. בזמן האחרון נכנסתי למשחק וגיליתי שהוא ממש עמוק ומגניב. הבעייה היחידה היא שאין שרתים גדולים עם חיבור טוב לישראל... לשרת הכי טוב שמצאתי קיבלתי פינג של 200 (עם מודם כבלים!) מישהו מכיר סרברים טובים למשחק בסביבה הקרובה (אירופה)?

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  11. סיימתי את הראשון והשני עשרות פעמים,משחקים גדולים שנחרטו אצלי בזכרון לתמיד בניגוד לשאר המשחקים שאני שומע רק על עוד ועוד המשכים על יורש ל"פרוייקט" לא שמעתי כלום או בקיצור האם דייויד ג'ונס הולך לחזור אלינו בקרוב?

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  12. אהלן ! יש כאן מישהו שמעוניין לשחק ולהתקדם ביחד? בעיקר בשעות הערב (עבודה...) התחלתי לשחק לפני כמה ימים, רמה 15 אם אני לא טועה ב Act 2 (ממש בהתחלה) יש לי גם שרת Team Speak 3 שלי אז יהיה הרבה יותר כיף ונוח גם לדבר תוך כדי. למעוניינים אפשר ליצור קשר כאן או פשוט להוסיף אותי: SarSha#2767

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  13. Started by shimon956,

שלום לכולם אמרו לי שיש כזה שםC&C Generals Officers Club Add-On מזה אמור להיות המשחק הזה מישהו יכול להגיד לי ???

14. התנופה שבמאבק בטכנולוגיות הגנות הקבצים ממשיך, כשגם משחק הכדורגל הפופולרי של EA Games מופץ לפתע ברחבי הרשת לכתבה

15. Started by Zaks Sharon,

http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=36504 יש!!!!!

• 13 תגובות
    • 962 צפיות
  16. Started by MrPanda,

ForceMu צוות שרת פורס אמיו גאה להציג שרת כפול המכיל שרת קשה עונה 4.6 ובמקביל שרת קל עונה 4וכל זה בקליינט אחד! פרטי השרת שם השרת: ForceMu בעלים: טומי אורלי ושלום מתכנת: יוני השרת הקשה השרת הקל עונה 4.6 4 ניסיון 50x 9999x ניסיון מאסטר 1.5x 10x דרופ 30x 75x דרופ אקס 2000 2000 דרופ יהלומים 10% 1…

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  17. Started by חן מ,

היי סיימתי את TUROK וגם את COD4 אני צריך המלצות למשחקים בסגנון הזה:שיהיה הרבה אקשן וירי אני חשבתי על: THE ORANGE BOX FEAR GEARS OF WAR DMC 4 וזהו יש עוד? ותגידו אם מה שרשמתי כאן נחשב משחקים טובים

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  18. שלום... אז כמו בכותרת, אני מחפש אחד שיהיה כמה שיותר דומה לגיימפד המקורי של ה- PS2, כדי שאני אוכל לשחק PES5 בצורה נורמלית... חשבתי על שני מוצרים מבית Logitech, האחד הוא Rumblepad II והשני הוא Dual Action. אני מחפש שלא יעלה יותר מ- 250 ש''ח. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  19. Started by rikus,

החלטתי לנסות את זה, אף פעם לא שיחקתי, כן אני יודע שזה ממכר, הלאה. טוב, זה רק למי ששיחק ונתקל בזה אחרת אפשר למחוק את הדיון. בקיצור ה INSTALLER המעפן שלהם יורד כמו גרוטאה בעליה, כל הזמן אומר לי שהוא לא מוצא LOCLIZATION.XML ושהוא מצטער ולא הוא לא יכל להפעיל אותו. אז אני מנסה להוריד ידנית, הגרסא שלי היא- 2.1.0.6692 , אז זה אומר שאני צריך להתקין את כל הקבצים עד לגרסא 3 משהו. מה הפיסחות הזאת? ככה הם עוצרים את הכמות האדירה של האנשים שמשחקים את זה? ע"י זה שמבלבלים אותך ולא מאפשרים לך להתעדכן בשרת? אגב, פתחתי פורטים בראטור, פיירוול-לא עזר. בדקתי בפורום תמיכה של בליזרד אירופה, על הפנים, מלא בעיות עם תשובות שלא קשורות ולא עוזרות...

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  20. Started by Bug2000,

מישהו יודע? אשמח לקבל גם מידע לגבי דרישות המערכת. תודה.

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  21. Started by nadav1379,

אני צריך את הפקודה שהופכת אותך להיות אדמין אמרו לי שזה setinfo אבל אני לא בטוח וגם לא יודע איך לכתוב את כולה אם זו הפקודה אני מדבר על CS 1.6 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  22. Started by nore0,

יש לי XBOX וקניתי GAME SELECTOR B/S-001 ויש לי בעיה לחבר אותו מה אני אמור לחבר למה יש לי ממיר YES טלוויזיה (כניסת בננות בצד שמאל ומאחורה) XBOX GAME SELECTOR B/S-001 וכמובן את כל הכבלים

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  23. Started by ofir1367,

אני משחק דרך התוכנה gameranger כדי לשחק פיפא 11 ברשת , עכשיו כשאני פותח חדר בתוכנה זה מנתק לי את האינטרנט בכל המחשבים בבית. למה זה קורה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  24. Started by OC,

סתכלו כמה תמונות מהבטא שניגנבה איפשר לעשות כלום במפה כי היא ריקה -) http://www.erraticlatency.com/hlpics/

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  25. Started by mb7,

רוצה לשחק משחק אסטרטגיה ברשת בחיבור IP אם מישהו רוצה או KINGDOMS או AGE OF EMPIRE 2 [גירסה ראשונה] שישלח לICQ הודעה 165480348 מאיר [ או עוז]

• 0 תגובות
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.