עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by eladaviv,

רצתי להודיע משהו לכולם חד וחלק!!!!!!! זה שטויות שGTA3 לא פועל חלק על geforce2! מי המציא את השטויות האלה????!!!!!! אני עובד עם PENTIUM 4-1700 וכרטיס מסך geforce2 mx400 !!!! ורק שתדעו שאני מפעיל את המשחק ב-800x600x32 עם כל האפקטים חוץ מ-trails (זה מה שדופק את המשחק!!!!!) היה כדאי מאוד שתדעו,

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  2. התקנתי את המשחק והכל הלך בצורה חלקה... עידכנתי דרייברים של הכרטיס מסך גם כן עכשיו כשאני מפעיל את המשחק הוא מראה לי את הלוגו של יוביסופט והמשחק נתקע כל פעם במקום אחר ואז גם הסאונד נתקע והמחשב לא מגיג יש לי פנטיום 4 מהירות של 3 ג'יגה 512 זיכרון כרטיס מסך geforce fx 5700 256 mega בבקשה תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  3. Started by raiman1,

מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול לשחק נגד חבר שלי פיפא 2008 באינטרנט ??? כבר ניסינו כמה פעמים ולא הצלחנו...

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  4. Started by mulderfox,

לא את הדמו.. את המשחק המלא מ1998 מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותו?

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  5. זה רק אני או שאני כ"כ מה לשחק עכשיו? נמאס כבר מLeague of Legends ו Dota 2 עד שלא תצא ההרחבה הבאה אין מה לחפש ב World of Warcraft אין בארץ קהילה ל CS:GO Battlefield 4 עובד לסירוגין Wildstar איכזב בטרוף Heathstone זה יותר מידי מזל מה עושים?

6. Started by piro,

אני צריך המצות למשחקי רשת טובים אולי משהוא בסגנון first body sooting. מה זה halo? תודה piro

• 12 תגובות
    • 943 צפיות
  7. Started by ORrrr,

זה הדריבר השלישי ש ATI הוציאה שלא מאפשר לשחק Dungeon Siege! מה נסגר איתה? אני לא רוצה לחזור ל 3.4.. אם אפשר עצות או משהו כדי שאני אוכל לשחק סוף סוף אחרי חודשים שאני לא מצליח לשחק..

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  8. Started by THE KING,

מי שיודע את האתר שיש בוא את הסימס החדש UNLISHEAD הוא אתר אם מישחקים מלאים שהם חדשים שירשום תגובה!!!

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  9. Started by idanmal,

חברים אתם חייבים לעזור לי ואני פונה לכול חובבי האסטרטגיה אז ככה לפני כמה שנים בערך 5 או6 שיחקתי במישחק אסטרטגיה היחידי שבאמת אהבתי ואני לא זוכר איך קוראים לו אני רק יכול לתאר לכם אותו ואם מישהו איזה צדיק זוכר שירשום את השם .....היה למשחק שם עם משהו כמו war game אני רק זוכר שיכולתם לבחור או צבא של חיילים או מין רובוטים וחלליות כאלו יש במפות ים ויבשה בתור חיילים הייתי מציב סוללות של טילים נגד הרובוטים ולרובוטים גם היו מין רובוטים ענקיים שיורים טילים וחלליות שמפטרלות ,יכולתי גם לבנות ספינות טילים שהיו מפליגות קרוב לבסיס של הרובוטים ומשגרות עליהם טילים אאה היו לי גם טנקים ....בקיצור שנים אני מחפש את המשחק הזה אם למישהו יש תשובה אז תודה תודה תודה..... :s05:

• 9 תגובות
    • 942 צפיות
  10. ואם לא, האם אתם יכולים להמליץ לי על חנות שממנה אפשר להזמין במחיר שפוי (נגיד... בערך 200 שקל?) לא אכפת לי גם לקנות מחו"ל... מחוסר מזומנים

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  11. Started by messi,

למישהו יש המלצה למשחק מכוניות טוב?

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  12. Started by DUDEnamE,

מי עוד התחיל לשחק בו?

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  13. There is a post in the G4TV forums containing some interesting facts about the Revolution console. It seems it will feature a dual threaded IBM Custom PowerPC working 2.5GHz with 256KB L1 cache and 1MB of L2 cache, an ATI RN520 core at 600MHz with 256MB RAM, some 512MB at 700 MHz of system RAM, a PPU chip with 32MB and a sound card capable of DD 5.1 DTS 7.1. There's no way to verify the authenticity of the information, so just take it as a rumor. What we know for a fact is that it is very probably that one of the Revolution titles will be a Mario game, but I think anyone could have figured this out. במיקרה שזה נכון אז למהפכה יהיה PPU שזה מעבד לחישוב פיזיקה וזה אומר שנוכל…

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  14. Started by DGZYoutube,

http://www.youtube.com/watch?v=ravrBxy0NbYתיהנו , ותירשמו אם אהבתם

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  15. Started by nim901,

יש כזה שלב שהברמן מבקש ממני לקחת את שרון לבית שלה כי מציקים לה כמה אנשים. קיצר, הרגתי את כולם אבל היא עדיין נמצאת באותו מקום (ליד הדלת, היא מתכופפת וצועקת "תעזרו לנות תקראו למשטרה" והיא לא זזה, מה עושים? ד"א ראיתי שלפני כמה ימים נפתח כזה תר'ד אבל לא מצאתי אותו וגם עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו רלוונטי לגבי :-\

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  16. Started by Domovoi,

ראיתי בסירטונים שאפשר להאט את הזמן.. למשל כמו בסרטון הזה:http://youtube.com/watch?v=rH01ZbIHCSM&mode=user&search= איך אני עושה את זה?

• 11 תגובות
    • 941 צפיות
  17. שלום יש לי מחשב נייד 15.6 (מסך רחב) וחלק מן המשחקים שלי עולים עם שני פסים שחורים במסך כאשר הרוזלוציה לא מתאימה לגודל המסך שלי בכלל! האם יש דרך לכוון את הרזולצויה לכל גודל המסך למרות שבהגדרות המשחק לא ניתן ? חשוב לי שיהיה על כל המסך פחות בשביל האיכות. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  18. אהלן, בדיוק התקנתי את המשחק הנ"ל, הראשון, כי אף פעם לא שיחקתי בו משום מה אני מקבל את ההגדרות של המשחק, עזבו שזה מקרטע בטירוף על ה 4650M, אבל אפילו הרזולוציה לא עוברת את ה 1024*768. מה זה אמור להיות? אני משחק מהמחשב הנייד, T6600 ו 4650. אם על ה8600GT שיש לי בבית זה עובד חלקק..פה זה קצת מוזר מדי. הפאץ' שיש לי הוא 1.1, ואת 1.08 לא התקנתי כי זה עוד 600 מגה להוריד שאין לי כוח לזה כרגע...האם זה יפתור את הבעיה? אני משתמש בדרייברים 09.7 להלן תמונה מההגדרות של המשחק.. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  19. Started by snir0,

המפרט שלי הוא כזה: מעבד: core duol e6400 2.13 ghz זיכרון: 2gb כרטיס: 1950xt ati 512mb לוח אם: gigabyte 965p השאלה היא: כשקניתי את המחשב התייעצתי עם חברי הפורום והם אמרו שבסדר לקנות מעבד כמו שלי למשחקים. אבל המשחק ריינבו סיקס דורש מעבד של 3ghz ולכן המשחק לא רץ כמו שצריך. אנא יעצו לי מה לעשות עכשיו אני מת על המשחק הזה.

• 12 תגובות
    • 941 צפיות
  20. Started by asili,

הי אני בשלב 7 עם ה NIGHT ELF שלב שבו צריך להגן על עץ העולם מפני ה UNDEAD למשהו יש טיפ איך ניתן להגן על המקום במשל 45 דקות אני תמיד קרוב כ דקה לסיום עד שהם מגיעים לעץ

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  21. Started by OC,

סתכלו כמה תמונות מהבטא שניגנבה איפשר לעשות כלום במפה כי היא ריקה -) http://www.erraticlatency.com/hlpics/

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  22. Started by itayze,

האם אפשר לשמוע דעות על המשחק ? תודה מראש

23. Started by silky,

היה לי פעם (למחשב) את אחת הגרסאות הממש משוגעות שהכל שם זז מהר בצורה מטורפת והמשחק בנוי על קומבואים של עשרות מכות. מישהו זוכר איך קוראים לגרסה הזאת(בין אם זה למחשב או למשהו אחר). תודה לעונים, כסף לעניים.

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  24. Started by zombie,

[glow=red,2,300]DCS: Black Shark - הדיון הראשי[/glow] Minimum system requirements: Windows XP, Vista; CPU P4 2GHz or AMD equivalent, RAM 2 GB; Video 256MB RAM, compatible with DirectX9; 5GB of HDD space Recommended system requirements: Windows XP, Vista; CPU Intel Core 2 Duo 3GHz or AMD equivalent, RAM 2 GB; Video Card with 512 MB RAM (ATI Radeon HD4850+ or nVidia GF8800+), compatible with DirectX9; 5GB of HDD space black shark, כריש שחור בתרגום, הוא סימולטור מסוקים, שונה מסימולטורים אחרים בגלל השליטה השונה בין מטוס למסוק משום שהמסוק הוא עוף מוזר בין כל המטוסים שעפים ברחבי השמיים במשחקי הסימולטורים הרבים, המסוק היא יותר איטי וכבד בתעופה שלו, הוא מסוגל לרחף במקום ולעוף…

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  25. לכל אלה שלא מבינים מה הולך DICE הוציאו עידכון למשחק בגודל של 4GB בערך הוא מותקן ישר עם הפעלת אוריגין בנתיים להרבה מאוד אנשים יש קריסות עם הודעה שהקבצים דפוקים ולעשות תיקון להתקנה של המשחק אני עוקב בפורומים של בטלוג בחו"ל בנתיים אין כ"כ תשובה כנראה זה בעיה עם הקבצים של השינוי שפה או שזה באמת בעידכון עצמו תמשיכו לעקוב

• 7 תגובות
    • 941 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.