משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
או שאפשר לשחק במשחק ולהנות מה DX10 גם בXP בהנחה שיש כרטיס מסך שתומך בזה כמובן.
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי 8800GT מעודכן עד העדכון שיצא לפני יומים, אין לו בעיות בקירור למי שיחשוב ששם מקור הבעיה, גרפיקה על הכי גבוה, רזולוציה הכי גבוהה, התוצאות מעפנות, המשחק פועל חלק ולא נתקע, אבל הגרפיקה מעפנה. בכוונה לא הקטנתי את הרזלוציה, רק אם תלחצו כדי להגדיל תבינו על מה אני מדבר הדגשתי בחצים את הבעיות של הצל, השתקפות, ANTI LASING, גם החריקה של הגלגלים מעפנה, תודה לעוזרים. http://img408.imageshack.us/img408/9276/71278022gl1.jpg
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
http://media.pc.ign.com/media/746/746632/img_3576823.html תעבירו לצדדים ותראו את התמונות ככה זה יראה ? גם לגבי ה PS3?
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
היי, אני ממתין למחשב חדש , דיי חזק...ורציתי לדעת האם כל המשחקים הטובים באמת הם של גוף ראשון? משום מה אחרי שני משחק (או אפילו מסתכל על מישהו אחר משחק, אני מתחיל לקבל כאב ראש/סחרחורת, קרה לכם פעם?) אני יותר מסתדר עם משחקים מגוף שלישי ואחרים, יש המלצות למשהו חזק? תודה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
חיכיתי למשחק הזה התאכזבתי לשמוע על הבאגים האם כעת בהנחות הבלאק פריידי המשחק שווה רכישה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב שהכרטיס מסך שלו הוא דיי חלש - Geforce 930mx אני כרגע מריץ משחק (Madden NFL 19), ביצועי המשחק סבבה לגמרי (פחות מתחשב בגרפיקה וכו') עכשיו השאלה: האם כרטיס מסך נמוך ליחסי יכול לפגוע בgameplay של משחק? כלומר, לא בגרפיקה, אלא כוונתי שיש מצב שבכרטיס מסך אחר חווית המשחק תהיה אחרת? (שאלתי נוצרה שככה זה קצת נראה לי שאני מעלעל בסרטוני היוטיוב על משחקי הנוכחי)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
NBA 2001 המשחק שנחשב להכי חדיש מבחינת כדורסל למחשב בNBA 2000 היה פאטץ שהופך את הליגה לליגה הישראלית !!! האם גם ל NBA 2001 יש פאטץ כזה ומאיפה אפשר להוריד ?
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
חבר שלי הגיע עכשיו וסיפר שקנו לו פלייסטיישן 2 בארצות הברית - האם הוא לא יוכל לשחק שום משחק שאפשר לקנות בארץ? (כנראה הוא יקבל NTSC) ואם לא מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה (אם הוא לא יספיק לבטל) - האם צ'יפ יכול לפתור את זה? אני מצטער אם שאלו את זה 10000 פעם אבל עשיתי חיפוש (מהיר) ולא ראיתי את זה והוא קצת לחוץ אם צריך לבטל.... תודה.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
המעבד הוא 4670k i5. הם לא כ״כ ישנים וחבל לי לשדרג אם הם יעבדו סביר.
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
כמו שזה נראה. הנצאים משטלתים על אמריקה, בידיהם טכנולוגיה שאולי ולא פותחה גם בשנים של היום. אנחנו הגיימרים משחקים נהג מונית העובר יותר חוויות קרב מצבא ארה''ב והצבא הגרמני ביחד. לא אדיוטי באיזשהוא מובן?
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אנא הביעו את דעתכם בנושא הכותר הבא מסדרת וורקראפט עלייה כולנו גדלנו עוד מימי היסודי.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
כיוון שאני משחק רק במישחק רגיל ולא מרובה משתתפים - האם יש טעם להתקין את patch 1.9 ? שאלה נוספת - אם הגרסה שלי במחשב ל- direct x היא11 , האם צריך \ כדאי להתקין את תוספת השידרוג שיצאה כ- patch נוסף? תודה
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
מישהו זוכר אותו? מה נסגר? מישהו פותח SERVER?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם יהיה המשך למשחק הגדול הזה Call of Duty
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
רק מי שיודע תשובה ודאית שיענה תודה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
למישהו יש מידע או שיודע אם הולך לצאת המשחק השני בסדרה? תודה,
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
אני מוריד דרך SababaDC את COH בקובץ MDF ורציתי לדעת האם זה בא עם קראק, זה שוקל איזה 4 ג'יגה? מזאת אומרת ללא תוכן? שאלתי שאלה מה לא ברור? אאאההה הבנתי אז מה איך אני יוכל למחוק את השיחה?
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מאד אוהב לשחק באופן כללי ובזמן האחרון חיפשתי שילוב של כיף המשחק עם פנטזיות מיניות. חיפשתי מדי פעם ברשת. שיחקתי קצת ב - strip poker למינהם, זה נחמד אבל השאלה האם מישהו יצר למשל משחק הרפתקאות שהגיבור / גיבורה נכנסים למיטה עם השומר / ת כשניתקלים בו במקום ישר לירות (מה שמצויין בפני עצמו). מישהו מכיר אתר רציני בנושא ? אתר עם דמואים ? תודה לכולם, אשמח לקבל תגובות רציניות.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-