עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by lmlm,

לדמו: http://www.fileplanet.com/179658/170000/fileinfo/Loki-Demo על המשחק: http://www.gamespot.com/pc/rpg/loki/index.html?tag=result;title;0

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  2. Started by id3232,

אחים איך עושים SLOW MOTION בFEAR COMBAT???

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  3. Started by LIOR42,

האם יש אפשרות לשחק לא רק בתור המפקד אלא גם בתור אחד החיילים האחרים?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  4. לשלט הנ"ל קוראים X-ARCADE בתמונה מוצכ השלט ליחיד אבל אני מעדיף את השלט הזוגי העזרה שאני צריך היא כזו : 1.אם יש חנות בארץ שמוכרת דבר כזה בדיוק או דומה אשמח להתוודע 2. אם מישהוא מוכר יד שנייה נהדר גם כן 3. ואם מישהוא ניסה את זה במיוחד בMAME32 רשמים בכלל נהדר המוצר כבד יחסית ולא זול מלכתחילה לכן משלוח מארה"ב יכול להגיע ל 150$ בעוד שזה עולה 80$ שבת שלום שבוע טוב וכיוצא בזה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  5. בבקשה טריינר שעובד ולא סתם מששהו שמצאתם ברשת. תודה

6. Started by איתמר,

הורדתי את המשחק והתקנתי אבל אין קראק וSD4HIDE לא מפעיל לי את זה וגם antiblaxx גם לא מפעיל או שאני לא יודע להשתמש בתוכנות האלה

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  7. http://www.gamershell.com/download_19042.shtml דיווחים בבקשה! עריכה: גם אפשר לשחק מי שאין לו...

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  8. Started by davidcohen,

אהלן , ראיתי את האשכול שנפתח על המשחק החדש ויש לי את האחד היות רישן ואני מתקין אותו ממש ברגעים אלו ושאני יסיים אותו אני יעבור למשחק הבא... פעם כבר התקנתי את המשחק ואפילו עשיתי שלב אחד ואז היו לי בעיות עם המחשב ומאז לא חזרתי לשחק בו ממה שאני זוכר במשחק יש המון אפשרויות של שליטה על חיילים ודברים כאלה... מישהו יכול להסביר על האפשרויות השונות במשחק ועל איך שעושים אותם ? על כל הדברים שאפשר לעשות דרך המפה וכאלה...על פקודות שאני יכול לתת לחיילים ואיך... תודה

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  9. Started by natan805,

כי ל xbox ראיתי שכבר יצא Call of Duty 4 אז מה עם Call of Duty 3 ?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Chymes,

די, נמאס. לפני חודש וחצי רכשתי מחשב חדש ב-6K, אבל אין לי משחקים. חרשתי על Oblivion שקניתי לפני שנה בתקווה שירוץ על 5900XT. סיימתי את המשחק ואני מרגיש שמציתי אותו עד תום. אני משחק כרגע ב-Medieval II, אבל גם המשחק הזה מתחיל להימאס. יש משחקים מעניינים בשוק?

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by nore0,

מאז שהתקנתי את ה-update fear_update_en_100-107_108 לא משנה על איזה מקש אני שם את הזום הוא לא עובד

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by DarkMoh,

יש לי רעיון למשחק המושלם. במשחק הזה אתם צריכים אינטרנט. המשחק יוצר עולם ווירטואלי - מין 'מפה' ענקית שיש בה הכל: עצים, אבנים, זהב, אוכל, בתים, חפצים, מכונות "אוכל", מכונות "שתיה". כל השחקנים במפה יהיו שחקנים אמיתיים. כאשר אתה מתחיל 'חדר משחק' - החדר נמצא שם לעד. [או עד שיהיה מנצח במשחק] המשחק מייצר עולם אקראי שיש בו הכל, מין עיר כזאת אבל אין לה קשר לעולם החיצוני. כשאתה מתחיל - אתה צונח לשם עם מצרכים מוגבלים [ בלי רובים ]. המטרה במשחק? לשרוד. איך? תמצא לך בית. תמצא לך ברית עם כמה אנשים. תארגן לך אספקה. תבנה חומה מסביב לבית \ כל דבר אחר - עם המון אפשרויות של בניה [חומה, מיטות, סולמות, קופסאות איכסון, נשקים - חרבות עץ וכדומה.] יהיה לך סקילים שונים של בניה - כאשר בנית מספיק XX…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Wheel,

אחרי 4 שרתים שונים מביסייטס, שבכולם אחרי מעל חודש נהיו לאגים ודרופים עד לרמה שאי אפשר לשחק. אני מחפש חברת שרתים חדשה, חשוב שהם יספקו גם ונטרילו אני מעוניין בשרת נעול עם 100 טיקרייט. המלצות?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  14. המצב הוא כזה: בנאדם קונה\ או מוריד משחק... מתחיל לשחק עד שהוא נתקע בשלב מסויים ואז או שהוא פונה לעזרה או שהוא מתייאש או שהוא מוריד טריינר שיאפשר לו לעבור את המכשול במשחק . השאלה שלי היא למה אין טריינר מובנה בכל משחק? למה לתת לבנאדם להסתכן בכל מני וירוסים ורוגלות באינטרנט? או להתחיל לחפש בפורומים כל מני ציטים משחק? הרי ברור שיש הרבה שמשתמשים בדברים האלו! הפורומים מוצפים בבקשות כאלו! אז למה ? :s05: :s05: :s05: ולפני שאתם עונים לי "כדי לא לפגוע בכייף של המשחק" אז אני מדבר כבר על השלב בו הבנאדם תקוע ונמאס לו מהדברים ה"חוקיים" במשחק. בא לו לרמות ורק לעבור את אותו קטע... תגובות יתקבלו בברכה

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  15. מכיוון שרובנו משחקים בהרבה משחקים, תמיד ישנו משחק אחד לפחות שחרשנו עליו הרבה זמן או מכורים אליו ויכולים לשוב ולשחק בו בכל זמן, אז הנה שלושת המשחקים שאני מכור אליהם קשות נגיד(הסדר לא מחייב): 1)WWF95 The Road To Wrestlemania- אני כבר 9 שנים על המשחק הזה, יודע את כל השיטות קומבואים, וה"קסם" עם UNDERTAKER שבסוף שני הסיבובים ניתן לקבור את האויב, R.I.P כמה שהמשחק הזה ישן, זה משחק מכות מצוין למחשב WWF ויש שם המון כיף וצחוקים ומעל הכל יש את THE LORD UNDERTAKER!!!!. COMMAND AND CONQUER RED ALERT 2+YR XP: ללא ספק יצירת אומנות ע"י חברת WESTWOOD,ז"ל. משחק עם משחקיות פשוטה, גרפיקה דו מימדית אבל מה שכן מה שהוא עושה אי אפשר לעשות יותר טוב, אני מכור למשחק הזה כבר 7 שנים ועדיין הוא נראה…

• 123 תגובות
    • 12.4k צפיות
  16. יש את משימה 7 (נדמה לי) זאת עם הטיל שצריך להרוס את הבסיס שלו.. עכשיו אני שעה מפציץ אותו עם רימונים, מטענים, טנקים ומה לא והוא לא מתפוצץ.. יש פה משהו שאני מפספס?

17. Started by dor18,

המשחק קורס אחרי איזה שעה בשגיאה של COH.EXE למישהו יש מושג מה הבעיה ? המפרט זה 8800 GTX Q6600 VISTA עריכה: אוקי הוספתי תמונה.. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  18. היי הגעתי למקום תת קרקעי עם דלת פלדה ומנעול קומבינציה אלקטרוני אני מכניס את הקוד שקבלתי "1234" והוא לא משפיע על הדלת! http://guides.ign.com/guides/480467/page_9.html

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by amit123,

למי שלא יודע בסוף החודש אמורה לצאת חבילת ההרחבה של gw.. עכשיו...הבנתי שרק דמויות ברמה 20 יוכלו לעבור לחבילת ההרחבה ואני רוצה לדעת אם יהיו בה שיריונים/נשקים חזקים יותר?יהיו סקילים חדשים?אם לא אז זה ממש מבאס כי הרי הרוב המוחלט של האנשים יבואו עם דמויות שיש להם כבר שריון ונשק מקסימאליים..אז מה?יהיה אפשר רק להשיג סקין יותר טוב? ועוד שאלה...יש לי רק את הgw הראשון...האם תהיה אפשרות ליצור בהרחבה עוד שתי דמויות(כמו שהיה כשיצאו המשחקים הקודמים..)ואז אני אבנה לעצמי עד דמויות מקלאסים שלא היו במשחק הראשון(דרוויש פאראגון אססין וריטואליסט...)? וגם...תחלקו במידע לגבי המשחק... תודה!

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  20. יש לי כבר 5 שעות במשחק... באמת משחק מהנה, אחלה Cutscenes, תמיד אהבתי לפוצץ זומבים. אבל במשך כל המשחק, יש לך תחושה מעיקה שחסרה לך תחמושת, ואסור לך לבזבז. זה נורא. עכשיו הרגתי את ה Chief, ויצאתי ממנו עם כמה כדורים של אקדח, ושוטגאן ריק. איזה כיף! שלא נדבר על ההחלטה המטופשת ביותר של המפתחים, לא לתת לנו את האפשרות לקנות תחמושת מה Vendors. הם בטח אמרו שזה יגרום למשחק להיות קל. אז תעשו מחיר כמעט בלתי אפשרי לקנייה המונית של תחמושת! אבל אל תבטלו את האפשרות לחלוטין להיות כל הזמן דל בתחמושת, לא גורם לך להגיד, "וואו! צריך כל הזמן לחשוב על תחמושת כי היא עומדת להגמר עוד שני זומבים! המשחק הזה פשוט מעולה!!" או "איזה כיף! נגמר לי השוטגאן!!"... זה פשוט מוריד מחווית המשחק. דעתכם?

• 57 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by davidcohen,

אהלן , יש לי את סורס אבל וכמו שאתה יודעים אפשר לכתוב שם בעברית רק הבעיה היא שזה נרשם הפוך ... איך אפשר לסדר את זה ? תודה

22. Started by x-boy_24,

שלום אז ככה יש לי את המשחק המקורי ולא שיחקתי בו איזה חצי שנה . עכשיו אני בא להתקין ושחכתי את השם משתמש שלי כל מה שנשאר זה הסידי קי ואם אני עושה משתמש חדש אם הסידיקי הזה או כותב שאני לא יכול להשתמש בו בגלל שכבר יש שם משתמש אם הקוד הזה . אין דרך לעשות עוד שם משתמש איתו ? אם אי אפשר מישהו יודע אם אפשר לקנות מאיפה שהו סידיקי ? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. קרה לי כבר מספר פעמים שאני מגיע למקום הראשון רגע לפני סיום המשחק,אני משחק בעיקר בשרתים של סכינים בלבד וקורה לי שרגע לפני סיום המשחק אני מקבל באן מהמשחק, הפעם בגלל שהרגתי NOOB בעזרת תת מקלע כאשר הוא ניסה להרוג אותי בעזרת עם רובה. כמובן שבשלבים המוקדמים אם כזה מצב קורה אז המשחק ממשיך כרגיל. האם גם אתם נתקלים במצבים כאלו של זריקה ממשחק רגע לפני המקום הראשון ? האם יש מה לעשות בנידון ? אני רוצה כבר את המדליה הזאת עם מקום שני ושלישי זה לא קורה.

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  24. Started by rban45,

לא בטוח שאני בפורום הנכון. המפרט שלי הוא כזה. Pentium 4 HT 3.4GHz 2x 512 SDRAM DDR GeForce 7600 GT 256mb DDR3 משחקים חדשים (כגון Rainbow Six Vegas או Transformers) מקרטעים ביותר גם באפשרויות הכי נמוכות. ותהיתי, *האם יש בעיה במחשב שלי *או האם הרחבת זכרון ל2 גיגה תעזור. *או שמא פשוט כרטיס המסך שלי מיושן (מה שיהיה מאוד מבאס). תודה מראש, בן אדם שמקווה שהוא לא עשה השקעה גרועה.

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  25. Started by Domovoi,

תגידו יש דרך להפעיל את המשחק ברזולוציות גבוהות יותר מ 640X640 ?

• 2 תגובות
    • 891 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.