עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. המחשב הוא סלרון 2.4 עם 512MB זיכרון וכרטיס מסך רדאון 9000 פרו, והמשחק מיועד למתנה. תודה!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3393442,00.html#n בשביל מה? למה זה תורם? למישהו יש תמונות מהאירוע? מענין אותי לראות את הכבש :-X

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by WarMachine,

לקראת E3 שוחרר קצת מידע חדש על המשחק הזה, ויש לציין שהוא נראה פשוט מדהים, המשחקיות שלו נשארה די דומה לשני הכותרים הקודמים, לא שזה דבר רע, היא היתה בסיסית אך עם זאת פשוטה אפקטיבית וממצה. בכל מקרה נראה שיש למה לחכות, אמנם התמונות והסרטון שהתפרסמו (ולפחות התמונות נראות לי מרונדרות מראש) הם לPS3 אך אפשר לצפות לאותה גרפיקה בטח גם בPC. יש למה לחכות. http://media.ps3.ign.com/media/772/772044/imgs_1.html וכאן יש סרטון: http://media.ps3.ign.com/media/772/772044/vids_1.html

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום, אני צריך בבקשה המלצה למשחקים בסגנון של Sonic ,Mario,Rayman's וכו' בתלת מימד. משחקים לא מפחידים מידי (לא שאני מפחד.. :) וגם לא משעממים מידי.. עם מוסיקה יפה. יש המלצה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. כותר המירוצים הטרי הוא כנראה הבלעדי הטוב ביותר של מיקרוסופט לשנת 2018 - ונהנה ממכירות מרשימות של מעל ל-2 מיליון יחידות כבר בתחילת דרכו לכתבה

6. Started by rotemk,

דרושות המלצות למחשב ממש ישן: p4 + geforce 4. אשמח לקבל כמה המלצות למשחקי FPS שעוד רצים עליו (לא מולטיפלייר). משחקים שאהבתי: Halo חחחחחחחחחחחחח הראשון, call of duty, close combat: first to fight, delta force. לא אהבתי: גוסט ריקון, ריינבו 6. תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. יש לי בעיה בקאוונטר סטרייק ואני לא יכול לשחק... מה שקורה הוא שאני כל כמה שניות נתקע ( אבל רואה אנשים אחרים זזים ) הפינג שלי עולה לשמיים, וכתוב לי: WARNING: CL_FlushEntityPacket מה זה?? בבקשה תעזרו! תודה נ.ב ----> בזמן האחרון האינטרנט פועל לי ממשד לאט (כבלים ספק : 012 ) :AR15:

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. המפיצה היפנית הגדולה מתנגדת עקרונית לקונספט ה-Loot Box שאימצו מקבילותיה - אך בהחלט מתכננת להציע לנו יותר ויותר משחקים המבוססים על קישוריות לרשת במקום על מצבים עלילתיים לשחקן בודד לכתבה

9. Started by ktulu,

היי, אני יודע שקיימים 2 משחקים דומים לכדורגל וכדורסל שהם בעצם באותו סגנון. זה משחק של כביכול ילדים בשכונה, ובעצם מרכיבים קבוצה מהשחקנים בשכונה. המשחק משוחק במגרש קט רגל או סל בשכונה. חובבני כזה וממש מגניב. אז, לא זוכר איך קוראים לזה. מישהו מכיר את שם המשחקים?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by musari,

למה נעלתם לבחור את התראד מיסכן ? גם אני הורדתי את הפרוץ גירסת הדיוידי שיחקתי ראיתי שהמשחק פצצה וקניתי את המקורי...ויש עוד המון שעושים את זה כי המישחקים יקרים ורוצים להיתנסות לפני שקונים במה שהדמואים לא נותנים את כל האפשרויות...

11. Started by dd7,

הוא אומר לי את ההודעה הזאת: Crash in application version: grpcrc1.35 Could not load context.xml מה זה אומר ? מה צריך לעשות?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. הינה הלינק : https://clips.twitch.tv/PoisedTawdrySandpiperAliensמה אתם חושבים ? אם בא לכם להצתרף לסטריים או למשחק כשיש מקום אתם מוזמנים לעשות לנו Follow בערוץ טוייצ ולקבל התראה מתי אנחנו משדרים לינק לערוץ: twitch.tv/tml_gaming

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. האם יוביסופט סוף סוף למדה משגיאות העבר? גירסת המחשב האישי של הפרק החדש בסדרת הפעולה וההתנקשות המצליחה יושק באיחור של כחודש, במטרה להבטיח ליטוש ומוכנות מיטביים לכתבה: http://hwzone.co.il/לונדון-כן-מחכה-לנו-assassins-creed-syndicate-עבור-ה-pc-נדחה/

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום כולם מאיפה מוידים את המישחק delta force החדש! בבקשה זה דחוף תודהלעוזרים מראש!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by יובל זך-אורון,

הבן שלי קיבל מתנה פלייסטיישן 3 עם משחק כדורגל. אחרי שהוא עושה גול יש הילוך חוזר והוא לא מצליח לצאת מההילוך החוזר וחייב להתחיל משחק מחדש. איך יוצאים מהילוך חוזר וחוזרים להמשך המשחק ? תודה.

16. במסגרת שגיאה תמימה או שאולי לא-כל-כך, רשת וולמארט בקנדה סיפקה לנו מידע על כמה כותרים בולטים ומסקרנים שעשויים לנחות על מדפי החנויות השנה לכתבה

17. יש את כל ההרחבות ב - 7 וחצי דולר.. מעולם לא שיחקתי במשחק (תמיד שיחקתי TAC-OPS).. האם כדאי לנסות או שבאמת המשחק הזה כבר מיושן מדי?

18. שמתי לב שבתוך הקבצים של המשחק יש תיקיות בשם רדיו, החלפתי את הקבצים שהיו שם בקבצים שלי של MP3, אך זה לא מנגן לי אותם... מישהו הצליח לעשות את זה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by AvielGames,

מה המצב אנשים ! כאן אביאל בקומנטרי חדש ! אז הקומנטרי יעסוק בחברה טובה ומתוקנת ועל חברה שאפשר לחיות בה כמו שצריך אז בבקשה בלי קללות העלבות וכדומה כי אינלי כוח לריב פה עם אפחד. צפייה מהנה ! http://www.youtube.com/watch?v=_PMiVUsN4Mo&feature=c4-overview&list=UUfUa0qyytWAxbu8OYWROWXg

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. היי, באיזה הגדרות הייתם ממליצים להשתמש בקרייסיס עבור המחשב הבא: Processor Intel® Core2 Extreme CPU X9770 @ 3.20GHz Memory (RAM) 4.00 GB Graphics NVIDIA GeForce 9800 GTX Gaming graphics 1919 MB Total available graphics memory Primary hard disk 307GB Free (466GB Total) ניסיתי להפעיל על רזולוציה של 1680x1050 (מסך 22 אינץ') ועל AAx8 עם כל ההגדרות בvery high וזה עבד ממש לאט. אח"כ ניסיתי עם אותה רזולוציה, בלי AA ועם הגדרות של High בהכל ועדיין לא עבד כל כך טוב. המשחק התחיל לעבוד בצורה סבירה רק שהורדתי לרזולוציה של 1280x960 (או 980 לא בטוח) בלי AA ועם high בהכל. אני חושד שיש בעייה עם הגרסא של המשחק שהורדתי (razor 1911) יכול להיות גם שיש בעיה אחרת. למישהו יש רעיון??

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by solidus,

אם יש פה אנשים שמשחקים בזה או מעוניינים להתחיל?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by tzvi770,

תסכלו על המפרט שלי (בפרופיל) וגם אין לי מושג איך משתמשים בהם אז אם תוכלו להסביר לי זה יהיה מצוין. תודה רבה ושבוע טוב!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. "גוון" חדש ומרהיב של הקונסולה המצליחה מבית סוני במהדורה מוגבלת מציין רף מכירות עגול ועצום שאליו הגיעה החברה בתוך קצת יותר משני עשורים לכתבה

24. Started by TAsraf,

אז ככה הGTA החדש יהיה מבוסס על מנוע הRAGE של Rockstar אז שמתי לב שגם המשחק Rockstar Table Tenis יהיה מבוסס על אותו מנוע אז מן הסתם הגרפיקה תהיה אותו דבר.. נכון? אז חיפשתי תמונות של הגרפיקה של המנוע אז מצאתי את התוצאות האלה לדעתי שיפור גדול בגרפיקה מאז SA [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by the man,

היי זוכרים את לארי אז חברה בחדר של הפסלים , צריך להוציא קוביות אין לי מושג תעזרו לי בבקשה תגידו איפה לסמן ומה לכתוב תודה!!!!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים