משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
היי באתר הזה תוכלו לראות את הערים החדשות (והענקיות) ללמוד אל המאפיות וללמוד איפה כל אחד ממוקם, וכמובן להוריד את שני הטריילרים. אני ממליץ להוריד פשוט השינוי שהם עשו במשחקת מדהים!!! והינה עוד כמה תמונות: מקווה שתהנו (לפחות כמוני) Install
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
היי, האם קיים תוספת למשחק unrel tournament שנקרא TO ? (tactical ops ) אני חושב... בגרסא 3.40 שניתנת להורדה חינם ?
-
המחשב הוא סלרון 2.4 עם 512MB זיכרון וכרטיס מסך רדאון 9000 פרו, והמשחק מיועד למתנה. תודה!
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
המשחק הפופולרי ביותר בהיסטוריית שירות המשחקים למחשבים האישיים מסרב לעצור, ומצעיד אותנו אל שיא מדהים של שימוש לכתבה
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
אין לי מושג מה הבעיה אני ניכנס למשחק והוא יוצא ממנו
-
- 11 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין לקנות אקס בוקס 360 בקרוב מארה"ב ויש לי כמה שאלות למי שמתמצא בעניין : 1. באיזה קשיים אני עלול להיתקל בגלל שקניתי מכשיר (שהוא אורגינלי - מאמזון) מארה"ב ? 2. אם אני קונה את ה-Core System (כלומר ללא הארד דיסק) האם אני יכול להוסיף הארד דיסק בצורה כלשהי ? 3. יש דרך בארץ להשיג אביזרים בצורה מסודרת ? (והאם יקרה ?) 4. במידה וישנה אפשרות להתקנת הארד דיסק... מישהו יודע אם אפשרי להשיג משחקים בצורה לא חוקית (לא מדבר כרגע על צ'יפ או משהו כזה) ? 5. ובגדול... אתם חושבים שמשתלם להשיג קונסולה כזאת מחו"ל ולהנות ממנה בלי לקרוע את הכיס יותר מדי ? תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
כותר הפעולה האומנותי והמסוגנן Okami יגיע למחשבים האישיים בפעם הראשונה - 11 שנים אחרי שהושק במקור, אי שם בעידן ה-PlayStation 2 לכתבה
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
- 2 followers
-
-
יש במקרה איפשהו מדריך או רשימה של סוגי בעיטות/תרגילים שאפשר לעשות עם הגיים פד? פשוט יש כל כך הרבה קומבינציות... או שמישהו יכול לתת כמה טיפים? אם זה משנה הגיים פד הוא לוג'יטק קורדלס רמפלד 2 (אם אני אנסה לכתוב באנגלית יהיו יותר מדי טעויות כתיב P: )
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
מכורים לגיימינג שהולך אתכם בכיס לכל מקום? אלו הכותרים הבולטים החדשים שאתם חייבים להכיר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
הבן שלי קיבל מתנה פלייסטיישן 3 עם משחק כדורגל. אחרי שהוא עושה גול יש הילוך חוזר והוא לא מצליח לצאת מההילוך החוזר וחייב להתחיל משחק מחדש. איך יוצאים מהילוך חוזר וחוזרים להמשך המשחק ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי את המשחק הזה והבעיה היא שהוא טוחן את ה-HD בצורה לא נורמלית . זה נראה כאילו הוא לא קורא בכלל מהזיכרון. עד שהוא עולה זה איזה 5 דק', וגם כל תזוזה עם העכבר גורמת לקריאה מסיבית מה-HD. זה כאילו כל המשחק יושב ב-PF. יש לי 256MB של זיכרון ואת ה-PF הגדרתי על 512. הדברים "הכי כבדים" שרצים ברקע זה EMULE, MESSENGER, פיירוול, AVG ANTIVIRUS ולפעמים גם ICQ. מה אני יכול לעשות? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל לינק או משהו של שרת מהיר שאוכל להוריד ממנו את הדמו של FAR CRY ושהיה בלי צורך להירשם בבקשה. לא נורא אם השרת בינוני ולא הכי חזק העיקר בלי סיבוכים של רישום ובטח שלא בתשלום. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
לידיעת כולם יצא דמו חדש של FIFA הדמו עם גראפיקה יותר טובה וגם הוא עובד טוב עם כרטיסי TNT2 לינק:http://www.socceraccess.com/Download_Info/482.php
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
-
אני נכנס למשחק, מנסה לשחק בו, אבל כשאני לוחץ על המקלדת על מנת לשחק, המחשב מתחיל פשוט להשתגע, הבעיה הזאת מוכרת לי מפעם אבל, איכשהו פעם טיפלתי בה, ואני לא זוכר בדיוק איך... הכוונה ללהשתגע זה שפשוט שכל מקש שאני עושה הוא פותח לי חלונות ולא פועל לפי הפקודות שהוא אמור לפקוד. (מחשב שבור ) בכל אופן, נראה לי שפשוט או שזה הסתדר מעצמו, או שעדכנתי דרייבר, פרמטתי את המחשב, או החלפתי מערכת הפעלה, יש מצב... זה בעיה שכיחה שלא נראה לי מישהו נתקל בה, אם בכלל, זה רק למחשבים פח כמו שלי, הוא לא כזה טוב, אבל, הוא אמור להריץ את המשחק על הדרישות המומלצות. אם זה משנה זה המפרט שלי : מעבד: I5 4460 כרטיס מסך: HD7950 RAM: 8GB ספק כוח: 550W של Antec זה…
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי להריץ חיפוש לראות אם למישהו הייתה בעיה דומה אבל לא מצאתי אז יש לי את המשחק RAGE הוצאה של SKIDROW והוא כל הזמן מתרסק ראיתי בהרבה פורומים באנגלית שלאנשים יש בעיה דומה אני משתמש בXP SP3 ויש לי RADEON 6700 SERIES ניסיתי כל פיתרון אפשרי החל ממספר עידכונים לדרייבר שביניהם אמור להיות גם אחד שבדיוק אמור להתאים לRAGE עד למחיקה של תיקיית הVIDEO כי חלק אמרו שזה עוזר ושום דבר לא עזר לי, באיזשהו שלב אמרו שאולי כדאי לבטל את ה AI בקטליסט אבל אין לי מושג מה זה באמת עושה ואם כדאי להתעסק עם זה..בספק אם זה בכלל יעזור מישהו מכיר את הבעיה ויש לו פיתרון לזה?
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
שלום,התקנתי את המשחק(גם הרגיל הוא אמיתי וגם חבילת ההרחבה נקנתה בכסף) ולאחר ההתקנה המשחק אינו עולה[שניהם].ההתקנה עוברת חלק בשניהם. ניתן לציין שזהו מחשב חדש שעליו לא עובד המשחק ועל הישן שלי הוא עבד. המחשב הישן שלי: P4 2.6 512RAM GeForce5700FX *את החדש אתם יכולם לראות בצד במפרט. אני חושש שזה נובע מהמעבד 3800 כפול הליבה שלי אך איני בטוח כלל. אשמח לעזרה.תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני במשימה שאני נוסע על אופנוע עם ביג סמוק והוא צריך להרוג את האנשים שעומדים על הרכבת (תמונה מצורפת). אני כל הזמן נשאר צמוד לקרון הראשון של הרכבת וביג סמוק כל הזמן יורה עליהם אבל בסוף כשמגיעים לגשר והרכבת ממשיכה לנסוע, נשארים עליה 2 אנשים ו"נכשלתי ובמשימה". איך עוברים את זה? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום אמא שלי באה מארה"ב לבקר לפני כמה ימים והביאה לי קצת כסף =) את הכסף הזה שמתי בצד ויש לי עכשיו 280 ש"ח מחכים לHL2 יקירי =) עכשיו: אבא שלי הסכים לקנות לי משחק ועכשיו השאלה איזה משחק?? אני חשבתי על סימס 2 אני לא יודע איך המשחק הזה באמת כי עד לפני כמה ימים זה היה לפי הדמו או שמועות ועכשיו שהמשחק יצא אני ישמח לשמוע עוד דעות.. ואו אני יכול לבחור לחכות לRome : Total war שאני כמעט בטוח שזה יהיה משחק מעולה.. אז בבקשה תנו לי המלצתכם האא ועוד משהו מישהו יודע מה הרמה של המשחקים ברשת (מתכוון אינטרנט) בSIMS2 ובTOTAL WAR? בתודה מראש.. נ.ב מישהו יודע אם ה Rome Total War יצא בארה"ב??
-
- 10 תגובות
- 966 צפיות
-
-
taken from here picture included supposed to be in game... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי ? אני מגיע למקום שאני נלחם בשני מפלצות גדולות אחרי זה לוחץ על כפתור להגביע מדרגות ששם על הריצפה יש תמונה ,ושאני נכנס אליה זה מעביר אותי למקום עם הרבה מיפלצות ושם אני מת למישהו יש פיתרון ?
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
טוב נועם ביקש שנסכם את הטורניר סוף שנה ובעיקר נדבר על הפרס הגדול ועל הזוכה בו. קודם כל אני רוצה לברך את אלחנן 'Shoco' ה. שזכה בפרס הגדול מתנת חברת MSI, לוח אם מדגם MSI P67A-GD55 בשווי 800 ש"ח. אלחנן זכה בו לאחר שהשיג 425 נקודות ואילו במקום השני Regba היה מאחוריו עם 385 נקודות. אלחנן וגם אתם לא ידעתם שהוא הולך לזכות בפרס הנ"ל והסיבה היא, שרצינו ששחקנים ישחקו אפילו בטורנירים קטנים ולא יבואו למטרה רק להשיג את הפרס הגדול, רצינו לצבור מסורת ששחקנים שבאמת משחקים הרבה זמן בטורנירים ולא שחקנים שבאים ועושים טובה שהם נרשמים, יוכלו לזכות וכך גם לתת צ'אנס לשחקנים מהליגות הנמוכות, סתם כדי שתבינו בעשרים המדורגים הראשונים היו לא פחות מ 9 שחקני פלאטינום, שחקן גולד ושחקן סילבר ועוד 2 שחקנ…
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד 15.6 (מסך רחב) וחלק מן המשחקים שלי עולים עם שני פסים שחורים במסך כאשר הרוזלוציה לא מתאימה לגודל המסך שלי בכלל! האם יש דרך לכוון את הרזולצויה לכל גודל המסך למרות שבהגדרות המשחק לא ניתן ? חשוב לי שיהיה על כל המסך פחות בשביל האיכות. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אוקיי אז זה לא בדיוק המשחק הקלאסי להזמנה קבוצתית אבל נראה לי שזה הולך להיות משחק חזק. אם מישהו רוצה להצטרף להזמנה קבוצתית של המשחק אז מוזמן להרשם פה,ואם תהיה כמות מספיקה אז נפנה עם זה לארקדיה/זול גיימז/החנות שתציע את המחיר הכי זול. בברכת GET TO THE CHOPPA !!!!
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-