עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by NAZRAK,

סופה של תקופה, אחרי 14 שנה http://www.gamespy.com/ למיטב הבנתי פשוט מאחדים אותם לגמרי עם IGN כי זה לא משתלם להחזיק שני אתרי גיימינג. הגיוני, אך עדיין עצוב לי, בחמש שנים הראשונהות הייתי מתעדכן ישירות למייל על הגיימינג רק מהם וצוחק מההומור האדיר של "פארגו". כשהוא פרש כבר הייתי מתעדכן הרבה פחות. היום כבר זה בעיקר דרך GT.

2. בבקשה אני לא רוצה שזה יהיה דיון מילחמה עוד פעם אז שה כל אחד יגיד רק את דעתו ואם יש דברים שהם לא בגדר עובדות אז תיכתבו את זה טוב אני יתחיל- XBOX360-אני חושב שבסך הכל ה360 נותן תרומה מלאה לכסף למי שאוהב מולטיפליר ברשת ה360 גם טוב למי שאוהב מישחקי מרוצים\יריות\מכות וכו אבל יש לו בעיה חמורה בRPG יפנים\מישחקים מקורים\וכו לי אישית מאוד מפריע שהוא לא קים ביפן מבחינת נתח שוק כי רוב המישחקים שאני אוהב הם יפנים אבל למי שאוהב מישחקים מארצות הברית ואירופה יש תמיכה טובה מבחינת חברות צד שלישי הLIVE ארקיד זה גם דבר נחמד אומנם אני מישתמש באמולטורים אבל למי שאין PC או לא מבין בתחום זה דבר נחמד שאפילו נינטנדו "גנבה" בכל מיקרה בארץ המכשיר יקר מידי לדעתי וחבל אבל למי שי…

• 13 תגובות
    • 982 צפיות
  3. חבילת Humble Bundle חדשה זמינה ברשת - והעלות היא כמו תמיד כזו שפשוט לא תוכלו לסרב לה לכתבה

4. ראיתי כתבות שפורסמו השבוע שuplay דחו השקות של כמה משחקים מובלים שעומדים לצאת לשוק ללא תאריך ידוע. אך הנה נכנסתי לאפליקציית התוכן שלהם בdesktop ובמשחקים שנמצאים בקטגוריית coming soon מצאתי את המשחק watch dogs 3 וכן rainbowsix החדש. מצורף קישור לסרטון. תאריך ההשקה כאן

5. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%98%d7%9c%d7%90%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%99%d7%95%d7%91%d7%99%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a9%d7%a0%d7%9e%d7%9b/

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  6. כמו בכותרת, אני משחק לי ב-Battlefield 2 אני רואה את הצימחייה והדשא שמה בכללית גדלה לי מול הפנים, אני לא רואה דשא בהתחלה ואחרי זה אני מיתקדם עם השחקן אני רואה את הדשא איפה שעמדתי גדל כזה, וגם ב-Vice City אני סתם נוסע, וסתם אני ניכנס בעמוד והוא ביכלל בילתי ניראה, אחרי שנייה רואים אותו. גם ב-San Andreas זה ככה, אבל רק ב-3 המשחקים האלה, זו בעיה תכנית? בעיה רצינית? או בעיה שיש אותה לכולם? תודה מראש לעוזרים!!

7. Started by shimon956,

שלום לכולם אמרו לי שיש כזה שםC&C Generals Officers Club Add-On מזה אמור להיות המשחק הזה מישהו יכול להגיד לי ???

8. Started by בלוסטון,

אני לא יודע מה יותר טובב... //// לא שיחקתי ב PES6

9. צמד כותרים בולטים זכו להשתחרר מידי הגנת הקבצים השנויה במחלוקת, זמן-מה לאחר שכבר נפרצו והופצו באופן פיראטי לכתבה

10. אשמח גם שתסבירו לי את העניין פה: http://www.direct2drive.com/2/7191/product/Buy-Call-of-Duty-4-and-5-Bundle-Download כתוב "This product is only available for purchase in the United States, Canada and Mexico only WTF? למה? זה הורדה בכלל... הם לא שולחים לי שום דבר. מה הקטע? יש עוד אתרים בסגנון D2D שאפשר לקנות סריאלים ולהוריד את המשחק מהאתר?

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  11. טוב נועם ביקש שנסכם את הטורניר סוף שנה ובעיקר נדבר על הפרס הגדול ועל הזוכה בו. קודם כל אני רוצה לברך את אלחנן 'Shoco' ה. שזכה בפרס הגדול מתנת חברת MSI, לוח אם מדגם MSI P67A-GD55 בשווי 800 ש"ח. אלחנן זכה בו לאחר שהשיג 425 נקודות ואילו במקום השני Regba היה מאחוריו עם 385 נקודות. אלחנן וגם אתם לא ידעתם שהוא הולך לזכות בפרס הנ"ל והסיבה היא, שרצינו ששחקנים ישחקו אפילו בטורנירים קטנים ולא יבואו למטרה רק להשיג את הפרס הגדול, רצינו לצבור מסורת ששחקנים שבאמת משחקים הרבה זמן בטורנירים ולא שחקנים שבאים ועושים טובה שהם נרשמים, יוכלו לזכות וכך גם לתת צ'אנס לשחקנים מהליגות הנמוכות, סתם כדי שתבינו בעשרים המדורגים הראשונים היו לא פחות מ 9 שחקני פלאטינום, שחקן גולד ושחקן סילבר ועוד 2 שחקנ…

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  12. Started by rosen88,

אני ממליץ רק על MU ! OMEGA-MU במיוחד על עונה חדשה (6) אפיזודה 2 כמו שרת זה omega-mu.eu I recommended only MU Season 6 Ep' 2 Omega-mu.eu משחק מגניב ! דרושים GM חדשים/משקיענים! המעוניינים במעמד GM יקימו גילדות עם 10 שחקנים ומעלה וילחמו על הטירה, המנצח יוכרז כ GM בתקופת ניסיון (TGM) כל המנצחים יזכו בנשק עוצמתי חדש F.O Balanced classes Cool season 6 MU new skills no wing bug אומנם עונה שישית יצאה בשנת 2011 - אך האפיזודה הטובה יותר בשנת 2012! ביקורת: צריך להשקיע זמן כדי להתקדם במשחק צריך לדעת אנגלית גרפיקה בינונית ביחס למשחקי רשת אך יש כאלו שאוהבים את המראה הישן. חסרון עיקרי - ממכר!

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  13. Started by natan805,

אני רוצה לשחק באינטרנט במשחק ואני לא יודע איך. ניכנסתי ל online אחרי זה על ירד הפאץ.ושוב נכנסתי ל online ושם לחצתי על create .ויש שם מקום אני חושב להרשם רשמתי שם משתמש ואמייל שלי וקוד שלי. עכשיו יש שם גם קוד שצריך להכניס של המשחק .השאלה איזה קוד צריך להכניס לשם הכנסתי את הקוד של הדיסק .אני לא יודע אם בגלל זה אבל זה לא עבד. מישהו יכול להדריך אותי?

14. Started by redead,

הורדתי את המשחק הזה ומשום מה הוא לא מוכל להתקין לי אותו על מערכת XP 64BIT !! מישהו יודע מה אפשר לעשות ומה זאת השערוריה הזאת?? תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  15. Started by ZomberGaming,

סרטון PVP קצר לא משהו מיוחד בקטנה כזה http://www.youtube.com/watch?v=K8efpb-crOw&feature=youtu.be תהנו

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  16. Started by matani122,

איזה באסה זה, אני שיחקתי ב DMC 5 עם דאנטה והמשחקיות שם בהרבה יותר נוחה. להרביץ ולירות עם העכבר, תזוזה עם העכבר. ב DMC 4 להרביץ עם i ולירות עם J זה ממש לא נוח וגם כל שאר הכפתורים. ואי אפשר להחליף את זה לעכבר, ניסיתי כבר.

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  17. סרטוני משחקיות מודלפים מהאלפא הסגורה מספקים לנו הצצה ראשונה לאיתחול של סדרת האקשן-התגנבות הפופולרית לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/צפו-ב-11-דקות-של-משחקיות-מתוך-ה-hitman-החדש/

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  18. Started by Googleness,

בשורה התחתונה אפשר להירשם למשחק וליצור עד שני דמויות בחינם, את הדמויות אפשר להביא לרמה 50 (הרמה המקסימלית) ומה שבעיקר תוכלו לעשות זה את המשימות הרגילות בכוכבים + העלילה של כל דמות. מעבר לזה יש מגבלות. העמוד עם ההסבר: http://www.swtor.com/free אגב, אם מישהו רוצה לנסות את הגרסה החינמית של המשחק אתם יכולים להשאיר לי מייל בהודעה פרטית אני אשלח לכם הזמנה (גילוי נאות ההזמנה היא במידה ומישהו ירצה להירשם למשחק בתשלום חודשי אני מקבל הטבות מסויימות, למעשה אם יש לכם מכרים שמשחקים במשחק או חברים תבקשו מהם הזמנה כדי שהם יקבלו את ההטבות במידה ותרצו להירשם). ותפתחו דמויות בשרת Red Ecplise באירופה אני משחק שם ואוכל לעזור לכם.

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  19. שיתוף הפעולה בפרופיל גבוה בין מיקרוסופט לחברת Bethesda אותה רכשה בתמורה ל-7.5 מיליארד דולר מרגיש כמו סיפתח גרוע למדילכתבה

20. יש לי כרטיס מסך X1950 PRO . למה אני לא יכול להפעיל באובליביון את 2 הפילטרים האלו יחד ( HDR + AA ). הורדתי גם את הפאץ' וזה לא שינה כלום. יודעים משהו ?

• 13 תגובות
    • 981 צפיות
  21. כותר המירוצים הטרי הוא כנראה הבלעדי הטוב ביותר של מיקרוסופט לשנת 2018 - ונהנה ממכירות מרשימות של מעל ל-2 מיליון יחידות כבר בתחילת דרכו לכתבה

22. Started by amit22,

איך להגדיר את הגרפיקה במשחק יש שם המון מה להגדיר

23. Started by Shadowman,

הגעתי לשלב השני.... דיברתי עם הנהג של גריקוב... אכשיו המשימה להאזין לגריקוב ולאיש מחשבים שלו במעלית השקופה עם מיקרופון לייזר!!! איך??????????????????????..

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  24. סיימתי את הראשון והשני עשרות פעמים,משחקים גדולים שנחרטו אצלי בזכרון לתמיד בניגוד לשאר המשחקים שאני שומע רק על עוד ועוד המשכים על יורש ל"פרוייקט" לא שמעתי כלום או בקיצור האם דייויד ג'ונס הולך לחזור אלינו בקרוב?

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  25. Started by Jeka90,

הגעתי לכוכב ואין לי מה לעשות. אין לי לאן ללכת כי הכל חסום והחיילים לא באים אחרי... לאן הולכים? מה עושים? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 981 צפיות

דיונים חדשים בפורומים