משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
מאחר וקניתי מחשב חדש אז חבהל שלא לנצל אותו למשחקים. מה שאני צריך ממכם זה המלצה על משחקים. אני אוהב משחקי אסטרטגיה בעיקר , מטוסים מלחמה וכו'. אני מאוד אהבתי את AGE OF EMPIRES 2 אני מחפש משהו בסגנון. בקשר למטוסים אני חשבתי על ה FLIGHT SIMULATOR מה אתם אומרים עליו? אבקש גם עוד המלצות בקשר למלחמה אני רוצה משהו עם יריות בסגנון של ניהול מלחמה DOOMSDAY שמעתם? אשמח גם לשמוע על כל משחק שאתם ממליצים. תודה בן
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, יש לי בעיה ואני ממש ממהר לפתור אותה. אמש בלילה משהו קרה ומאז אני לא מצלייח לשחק קונטר בככל. אני מפעיל אותו וזה מה שאני מקבל: אם זה עוזר לכם אני משתמש ב HLGuard Pro. בבקשה תעזרו לי אני חייב לשחק קונטר, (התמכרות קשה אני יודע :-\).
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך זה שלא הוציאו לו מודים? עם איזה מנוע זה בכלל? הגרפיקה שלו עדיין מצויינת!
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מישהו יודע עם הם מיתכוננים להוציא איזה משחק בקרוב?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי להכניס תמונה, דרך המשחק הלכתי לקובץ JPEG ועשיתי OK זה לא העלה לי את התמונה למשחק למרות שבאפשרויות של הספריים התמונה נראית לעין... יש שיטה שונה להעלות ספריי??
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
הרקע מחליף צבעים, פה במקרה זה היה אפור. משחק ממכר לאללה! לינק להורדה http://ogl2dsdk.cosoft.org.cn/lumines.html
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
תראו איזה מחשב יש לי במפרט.. ניסיתי לשחק על מדיום.. אותו דבר.. ניסיתי הכל LOW וOFF.. אותו דבר.. 15-5 FPS קבוע.. זו בעיה במחשב? =S
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן.. לפני הרבה זמן פורסם פה משחק חינמי באינטרנט .. משחק מירוצים מציאותי עם גרפיקה חמודה שיש באוטו קלאצ' הילוכים והכל עובד אמיתי שוקל איזה 150 מגה ככה אולי פחות.. זה לא דמו משחק מלא שנועד לשחק רק אונליין אני מחפש אותו להוריד שוב.. יש לו אתר מיוחד משלו
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
-
הורדתי כל מני טלאים של NBA LIVE 07 מהאתר מה שקורה זה שהוא פתאום הפך לי את ה משחק לעברית אבל אני לא מוצא שום קבוצה ישראלית ולא את ליגת הווינר לא התקנתי אותם בתוך התיקיות של המשחק במחשב מה עושים כדי לשחק עם קבוצות ישראליות? יש לי את אותה הבעיה בפיפא 07 הורדתי טלאים של הליגה הישראלית ואני לא מוצא אותם הם אמורים להופיע במקום הליגה הדנית תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש איזה אפשרות להוריד CS:S לא דרך STEAM כי STEAM פשוט איטי מדי לא עובר את ה-20 KBPS.
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הורדתי את הקובץ הזה שמאפשר לי שליטה עם העכבר אבל במשחק השליטה היא ממש מוזרה.. משהו בהגדרות לא נכון כנראה... למשל כשאני מגלגל את הגלגלת אז במקום להחליף נשק הוא מסתכל למעלה ולמטה... מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך אני מגדיר את זה שיהיה כמו בכל המשחקים הרגילים? :s05: ז"א שלהסתכל לכל הכיוונים אני יסתכל עם העכבר ורק תנועות של הדמות אני יעשה עם החיצים... תודה...
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
קניתי מסך רחב (206BW) אבל אני לא מצליח למצוא משחק שתומך בזה טוב, CS:S תומך וזה סבבה אבל ניסיתי משחקים אחרים למשל FEAR והוא לא תומך במסך רחב וגם לא ברזולוציות.. שבעייתיות למסך רחב.. אשמח לקבל עזרה במציאת משחקים למסך רחב..
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
קניתי את המישחק counter strike source התקנתי הכל ו ב steam כשאני נכנש למשחק אני שומע מוזיקה אבל יש מסך שחור וכתוב "out of range "...יש לי geforce nvidida gts 8800 640mb ודריברים הכי חדשים,ניסיתי לשנות רזולוציה ו refresh rate בוינדוס אבל זה לא עוזר...אם מישהוא יודע איך לפתור את הבעיה אני אשמח לקבל תשובה...תודה.
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אוקיי כידוע בכל סיום של תערוכת e3 יוצאים מספר אתרים...בדירוג שונה של קטגוריות ובהן המשחק בעל הגראפיקה הטובה ביותר. אחרי שראיתי משהו וזה נורא עצבן אותי (הדירוג של האתר gametrailers נתן לcall of duty 4 מקום 1 ) אז החלטתי לקחת את היוזמה ולעשות פה.דיורג חדש רק שפה יתווספו משחקים חדשים. המועומדים הם: 1)unreal 3 2)graes of war 3)bioshock *הערה: נכון שכולם משתמשים באותו מנוע אבל חלקם במלוא עוצמתו וחלקם בדברים אחרים (ביושוק למשל מתמקד ביופי של המים) 4)killzone 2 5)call of duty4 6)rage 7(crysis 8)farcry 2 הערה:נכון שפורסמו רק תמונות ככה שזה לא רלוונטי לשפוט,אבל יש כמה סירטונים שמראים חפצים מהמשחק בזמן אמת,וסרטון אחד שמראה ממש יער בזמן אמת שזז מהרוח.) אלה המועמדים.תנו דעה./תגובה.
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
זה מוריד על 2 ק"ב ולכל שאר האתרים צריך להרשם ושאר השטויות.. למישהו יש?
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לדעת איך נפטרים מהמשטרה.... או שזה חובה להסגיר את עצמנו, למה שאני מחכה הרבה זמן עדיין המשטרות לא נעלמות....מה אני עושה עם זה? משלם?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום חברה, קניתי מחשב חדש להלן המפרט: INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX OCZ OCZ2N800SR2GK 2GB (1GBX2) DDR2 800MHZ CL4 DUAL KIT LEADTEK PX8800 GTS TDH GEFORCE 8800GTS 640MB DUAL DVI PCI-E היות ואני חייל כרגע וגם נמצא בקורס פסיכומטרי אין לי יותר מידי זמן לעצמי אבל אני עדיין מעוניין קצת לשחק במשחקים אני אשמח אם מישהו יוכל להציע לי משחקים טובים (בעיקר אסטרטגיה סטייל רד אלרט) שיש שם הרבה טקסטים לקרוא או מילים באנגלית שיוכלים איכשהו לעזור בקטע של לימוד האנגלית ושיפור אוצר מילים... תודה!
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
טוב התחלתי לשחק ב-NFL 08... זה פעם ראשונה שאני משחק במשחק פוטבול, אז למדתי חוקים וקראתי את המדריך באתר.. רק כמה דברים מטרידים אותי... בעיה ראשונה, ושולית במיוחד, היא איך בועטים נורמלי!?!?!??!?!?!?!? כל הבונוסים והבעיטות הולכים לי על זה... אני משחק עם הג'ויסטיק של XBOX 360 למחשב, ועד עכשיו לחצתי על הסטיק הימני וגררתי אותו אחורה, רק איך עוצרים את המד הזה?!?!? וגם אפשר כמה טיפים לריצות עם הרץ האחורי, כי תמיד מישהו נכנס בי ואני מתקדם יארד במקרה הטוב, וברבע חוזר אחורה 8 יארדים... בקיצור אני די נואש, למרות שעד עכשיו נראה משחק חמוד לאללה... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
http://www.vgames.co.il/news_article.aspx?NewsID=13733
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אהלן , מישהו פה רוצה להחליף איתי על חשבון שסטים של hl2+source על המשחקים hl2 episode one + hl2 + hl1source addon ? אם מישהו רוצה שיפנה אליי בפרטי
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
דבר ראשון המשחק נותן לי רק רזולוציות מסויימות (אין למשל 1280X1024...) דבר שני אי אפשר להפעיל פילטרים דרך המשחק ואם אני מפעיל דרך הדרייברים המשחק עובד פשוט לאט לא הצלחתי להפעיל אף פילטר והגרפיקה לא משהו, אם אני מפעיל דרך הדרייברים המשחק עובד לאט ואני לא חושב שזה אמור לקרות עם כרטיס מסך כמו שלי השליטה בעכבר ובכוונת גם קשה ואי אפשר להפעיל ZOOM כשמתחבאים מאחורי משהו(זה סתם גורם לבזבוז תחמושת) ועוד משהו, לא הבנתי איך מפעילים SNEAK CAM כדי ליראות מה קורה מאחורי הדלתות (במשחק אומרים לי לעשות את זה אבל לא אומרים איך) מישהו יכול לעזור? אתם יכולים לראות בתמונה שאין AA ואני לא מצליח להפעיל
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי היטמן 4 ועוד לא פתחתי. קיצר,האם כדאי לקחת את המשחק הקודם של היטמן ואיתו עוד משחק במבצע של 1+1 ב-99 שקל?(דוגמא:פיפא 06,NBA 06,דום 3-שיחקתי ולא סיימתי איתו אבל הדיסקים נהרסו)גם ספלינטר סל 3,FAR CRY וקוויק 4 במבצע נראה לי אבל שיחקתי בהם כבר ויש לי מקוריים. או להישאר עם היטמן 4 שעלה 99 שקל...(FEAR לא במבצע 1+1) ובכללי,מה יותר טוב,היטמן 4,היטמן 3 או 2,כי 4 לבד עולה 99 ו-3,2 עולה 99 במבצע ההוא. תודה רבה לכם.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק הכל טוב ויפה אבל אני לא מצליח להפעיל את המשחק מישהו יכול להסביר לי איך להפעיל את המשחק בבקשה בבקשה תחזירו תשובה.
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-