משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
כי ל xbox ראיתי שכבר יצא Call of Duty 4 אז מה עם Call of Duty 3 ?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
סיימתי עכשיו את המשחק נהנתי בטירוף משחק חבל על הזמן!!!! אבל הוא כל כך קצר!!! בבקשה תגידו לי שיש לו המשך או שהוא בדרך....
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם יש חיה כזו? אם מתכננים להמשיך את המשחק האדיר הזה? על הדרך אשאל גם לגבי diablo 3 בליזארד מתכננים במקרה לעשות המשך למשחק הזה או שהם נתקעו כל כך חזק בWOW הזה שהם שכחו ממה שבנה אותם תודה לעונים חג שמח ושנה טובה =)
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני מחפש משחק של לבנות ולכבוש שטחים כמו ג'נרלס, red alert 2, או warcraft. ולא הכוונה שלי לסגנון כמו company of heroes שלדעתי לא אותו דבר אלא הכוונה משחק עם אותו רעיון בדיוק כמו מה שהזכרתי, אוספים כסף, בונים צבא וחיילים, ותוקפים. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
משגע אותי החיילים שאיתך כאלה טמבלים, אומרים להם ללכת לאן שהוא והם עומדים שם גם שיורים בהם
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני מחפש משחק אסטרטגיה בסגנון הנ"ל בדיוק ^^^ ,שהמשותף בינהם זה שצריך לבנות ולכבוש שטחים ולאסוף כסף . ולא כמו company of heroes ו w4000 {שגם יפים אבל לא בא לי על הסגנון הזה}שבשביל לעשות כסף צריך קודם לשלוט על הדגלים וכדומה וככה נוסף קרדיט ובזה אני בונה. האם יצאו משחקים כמו שכתבתי בכותרת? והאם אמור לצאת בזמן הקרוב או הרחוק עד כמה שידוע?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני זוכר שפעם היו דיבורים.. האם יש עדיין משהו על הפרק? ומה השם של הכותר?
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
האם יצא משחק של המלחמה שהייתה השנה? או שכבר מפתחים כזה משחק?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מישהו יודע האם הוציאו פאץ כלשהו ל NBA LIVE 2006 שיתן לשנות את כל המקשים, כי כרגע מה שקורה זה שיש מקשים שמותאמים ל PS2 ואי אפשר להשתמש בהם במחשב, אי אפשר לעשות אלי אופ עם הקרש כי צריך מקש שבעצם לא קיים במקלדת כי הוא מותאם ל PS2 בכל מקרה בדרך כלל מוציאים כל שנה עידכון שנותן לשנות את כל המקשים, מישהו יודע אם יצא ? תודה
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
לא היה לי זמן להיות לאחרונה בחנויות ובאינטרנט יש תאריכי יציאה שונים. אם כן כמה עולה? האם שווה משהו או לחכות כבר ל NFSU2?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם כבר יצאו דרישות מערכת לשני המשחקים שציינתי בכותרת... חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי בידיוק מה שחיפשתי כי אני לא בטוח אם הם סופיות או סתם שמועות... אם יצאו אשמח אם מישהו ירשום אותם כאן... גם מינימום וגם מומלץ... תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם לאחרונה יצאו מירוצי אופנועים רציתי לדעת בכל מקרה על מישחקי אופנועים שיש תודה קובי.
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי האם קיים counterstrike חינמי שלא צריך להשתמש בו עם HALF LIFE? יענטו משחק רשת בפני עצמו
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המשחק אצלי בשפה האיטלקית אני רוצה בכל זאת שיהיה באנגלית. יש אולי איזה PATCH שיכול לשנות את השפה של המשחק לאנגלית ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מחפש PATCH ל NBA 2001 הוא משום מה לא עובד אצלי (יש לי אקס פי וזה המקורי !!!)
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
סיימתי את החלק הראשון באופן לא מושלם והחלק האובססיבי שבי רוצה שכל הבחירות יהיו טובות . יש אפשרות להוריד קובץ שמירה מהאינטרנט או להוריד תכנה שעורכת אותם? אני עצלן מכדי להתחיל הכל מהתחלה. חח
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פשוט ה anti aliasing נראה על הפנים בשני המשחקים האלה שאני לא מסוגל לשחק. בכל אופן אם אין את האפשרות מישהו יכל להציע לי משחק מכוניות בסגנון עם גרפיקה טובה ו AA טוב?
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני מתכוון לחשבון קיים שיש בו כבר כמה משחקים שקניתי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו בכותרת... האם יש אפשרות לשחק 2 שחקנים ביחד באותו מסך אותו מחשב בCOD 5? בסוני יש אפשרות במשימות לפצל מסך ולשחק ביחד... האם אפשר גם במחשב? בהנחה שאפשר.. אז אפשר לקנות שלטים כאלה http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/gamepads/devices/288&cl=us,en ולשחק?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
אני משחק בLAN מול אח שלי במחשב השני. זה די מהנה אך לאחר זמן זה כבר נהיה משעמם כי המפות גדולות מדיי בשביל אחד על אחד... רציתי לדעת אם אפשר [כמו בקואנטר סטרייק] להוסיף בוטים למשחק שיהיה יותר מעניין. תודה מראש לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לשמוע במשחק שירים MP3 מהמחשב? "need for speed underground 2"
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-