עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by lader,

כשנכנסים למשחק הוא דורש להרשם למשהו אבל אפשר לשחק גם מבלי להרשם לזה. אז השאלה שלי היא מזו ההרשמה הזאת, כדאי להרשם?

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  2. http://www.gamespot.com/news/6176833.html?om_act=convert&om_clk=newstop&tag=newstop;title;7

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by hackermeir,

יש הרבה פעמים שיש סיבוב של 180 מעלות ואני לא יודע איך לקחת אותו . אפשר לקחת את הסיבוב במין דריפט כזה? ניסיתי לשחק עם הבלם יד ולא הצלחתי.

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  4. חשוב לי לציין ליפני יש לי מחשב בינוני לא חזק... AMD 4200 X1950 GT SUPER 512MB 2 GB RAM עכשיו לבעיה כול המשחקים בויסטה עולים אצלי יופי טופי... אבל מה תמיד שאני משחק FIFA 2007 המשחק זוחל מאוד הוא בקושי זז יש ירידה דרסטיתת בקצב הפריימים.. יש אולי איזה פאץ שמתקן את זה למה זה מערכת הפעלה טובה אבל למה דווקא במשחק הזה זה עושה בעיות..?

5. מי מכיר משחק כדורעף טוב למחשב מהשנים האחרונות? חוץ מ DEAD OR ALIVE VOLLEYBALL מה אתם ממליצים מבחינת קונסולות או ארקייד?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  6. Started by lipact,

אתמול הבאתי מחשב חדש ועכשו יש לי בעיה במחשב הישן ה CS עבד לי מצוין והכל ו"הריקול" ( הכדורים שילכו אותו דבר וכו" ) הכל טוב במחשב החדש ה CS עובד מצוין אבל ה "ריקול" נהיה מוזר אני לא פוגע בכלל משהו מוזר ביותר עכשו רציתי לדעת עם זה הגיוני שמשתנה הריקול עם הכרטיס מסך / לוח האם והמחשב עצמו כי עם זה לא קשור לדברים האלה אני לא מוצא סיבה לבעיה הזאת ועם אפשר לסדר איכשהו ד"א את אותם הגדרות אני שמתי במחשב החדש (config) אותו דבר

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yaronshahaf,

מישהו יודע אם יש איזושהיא תוכנה שמתקינה מפות נוספות למשחק? יש לי מפה שהורדתי ואני רוצה להתקין אותה אבל לא יודע איך מצאתי תוכנה שנקראת 21CW Map Installer אבל היא מחפשת מפות מהאינטרנט ולי יש מפה במחשב.. קיצר אם מישהו יודע איך עושים את זה אשמח לעזרה.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  8. Started by iem,

שלום אנשים ! ברשותי כל סדרת משחקי SIMS 2... כולל כל ההרחבות וכל התוספות... מהו סדר ההתקנה ? (כן זה מאוד משנה לפרמטרים במשחק שעושים בעיות בגלל זה)... ? במידה ומישהו אינו יודע את התשובה, אז מהו לפחות סדר יציאת ההרחבות לשוק ? תודה תודה תודה רבה

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  9. Started by navk2,

לא מצאתי שום אפשרות לשחק שני שחקנים ביחד... (לא ברשת) ד"א יש לי גיימפאד, DUAL ACTION... תודה !

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  10. Started by itai_1813,

יש לי בעיה במשחק spider-man 3 (למחשב), קודם כל המחשק הוא מסוג כזה שאין תפריט התחלה - נכנסים למשחק רואים את הסרטונים של החברה בלה בלה ואז המשחק ישר מתחיל. עכשיו לבעיה - אני שיחקתי ועברתי מספר משימות לאחר זמן מה שמרתי את המשחק ויצאתי... כשחזרתי למשחק שוב המשחק מתחיל מההתחלה ואין שום LOAD GAME אם מישהו גם נתקל בבעיה או יודע את פיתרונה בבקשה לעזור.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  11. שלום, התקנתי את המשחק לא מזמן, ועד היום המשחק עבד ללא בעיה, לא התקנתי שום דבר נוסף, ופתאום סתם ככה כשאני בא להפעיל את המשחק הוא מעלה לי הודעת שלח אל תשלח. לפני זה הוא עוד עלה למשחק ובאמצע האינטרו נתן לי את ההודעה הזו, וכעת בכלל הוא לא מוכן להכנס למשחק.. מישהו מכיר עוד את התקלה? כבר עברתי חצי משחק וזה נהיה מעצבן...

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  12. שלום, התקנתי בדיוק את המשחק וברגע שבאתי להפעיל אותו הוא נכנס, ואז יוצא חזרה. מישהו מכיר את הבעיה??

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  13. אין לי מושג למה אבל אני שם אותם בתיקיה של download ו... אין הוא לא מראה לי (חוץ מבגדים) את החפצים שהורדתי למה זה? ויש לי את כל ההרחבות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  14. Started by MassiveAmmo,

ראיתי שיש משחק בשם CELLFACTOR שדורש כרטיס פיזיקלי כדיי שיהיה אפשר להריץ אותו בצורה נורמלית. בקיצור הורדתי אותו בכל מקרה ודווקה עובד לי מצויין ללא כרטיס כמובן מזה החרתא הזה? אפילו צילמתי את זה בFRAPS ובזמן הצילום זה עדיין עבד מצויין. הינה הסרטון: http://www.fileflyer.com/view/eoKoCBV שחכתי לכוון את הכרטיס קול בFRAPS אז אין קול,גם ככה זה לא חשוב אז לא נורא... עוד מישהו פה ניסה את המשחק הזה? זה עובד למישהו לאט או שזה סתם חרתא?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by shai11,

טוב התחלתי לשחק במישחק המרתק הזה לאחר חרישה הגעתי לשלב שקוראים לו DAM שג'ק מיתעורר פיתאום בנהר בלי כלום אולי מישהו מכיר ויכול ללת לי הסבר איך עוברים תדבר הזה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by simonsix,

הורדתי את המשחק ומשום בא כשאני בא להירשם באתר הבית שלהם אני לא מוצא את ישראל ברשימת המדינות.מה שנקרא Supported Regions http://warrock.net/supported_regions.php זו הסיבה שהוא גם לא נותן לי להירשם. למישהו יש רעיון ובכלל,אשמח לדעת אם המשחק הזה שווה הורדה. רמת המשחקיות קרובה ל Wolfenstein או שזה משהו אחר לגמרי ? ניסיתי לשחק גם ב AA אבל המשחקיות שם ,מה אגיד לכם ,מוציאה את כל החשק :-\

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Night,

"גיליתי" את הגובליני אש האלה, ויש איזה קטע שהרצפה בוערת ורק הם יכולים לעבור שם, אני לא מוצא מה לסובב בשביל שזה יתכבה... זה היה איפה ש"גילו" על כפתור הQ, שמאפשר לקבוע POSITION לקבוצת גובלינים. יש למישהו מושג?

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by ben_amitai,

או קיי אז המשחק ספורט הכי גדול בארה''ב יצא ומעורר בהלה גדולה. אני התחלתי לעקוב אחר הסדרה מ05 והיא לא מאכזבת אותי אז השנה הוסיפו את ה''נשקים'' שכמו בNBA LIVE הם הפרידו בין הכוכבים לשחקנים הרגילים, והוסיפו עוד כמה דברים מעניינים http://www.gamespot.com/xbox360/action/madden08/review.html?tag=reviews;xbox360 זו הביקורת על ה360 מה שמעצבן אותי שלדעתי השנה הם היו צריחים להעביר גם את גרסאת המחשב ל''דור הבא'' אבל מה לעשות :-\ בכל מקרה המשחק יהיה אצלי תוך פחות משעה, למשהו כבר יש התרשמויות?

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. קחו קצת דיסטורשיין טוב לסופ"ש אני מוריד עכשיו ,אעדכן בהמשך. מורידים מכאן- http://thedecimation.com/

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  20. http://www.plaync.com/us/games/aion/ MMORPG מדהים אותו פיתחה NCSOFT, בעל מנוע ה...CRYTEK !!! טרם נראה מנוע כזה על משחק MMO. נראה מעולה, הולך לעלות 15 דולר לחודש, וצפוי לצאת בתחילת 2008. סתכלו תמונות ותקראו קצת, בהחלט יש למה לצפות, רק שלא יאכזבו.

21. Started by solidus,

8800gts 640mb e6600 2gb ram עידכנתי תדרייברים (162 נקודה משו), ניסיתי להוריד את כל הגרפיקה ועדיין - על ההתחלה, איך שאני מנסה לשים את המשקפות של ראיית הלילה או הראייה הטרמית זה נתקע. ברגע שאני לוחץ עוד פעם על הכפתור (כלומר מוריד תמשקפות) אז המשחק יוצא מה"פריז". יש למישו מושג מה עושים?

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  22. Started by מאפיונר,

אני ב83 אחוז ואין לי שום מרוץ עשיתי את כולם כול המרוצים מקום ראשון וכול הטרמפיסטים פרפקט ואין לי שום דבר לעשות מה עושים?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  23. Started by Shasoosh,

כשאני מפעיל את המשחק אני מקבל את ההודעה: An un-handled exception occured: 'Access violation exception'. Saved diagnostic file to 'D:\Games\Cellfactor Revolution\System\Reality Engine.dmp'. --------------------------------------------------------------------------------------------- Stack Trace: Address = 0x0 (filenamenot found) dllStartPlugin() Address = 0x3865dd7 (filenamenot found) Address = 0xe1aee900 (filenamenot found) Address = 0xa9e90004 (filenamenot found) Address = 0xe9000199 (filenamenot found) Address = 0x1f9c64 (filenamenot found) Address = 0x12ba1fe9 (filenamenot found) Address = 0x7ccae900 (filenamenot found) Address = 0xe5e9000b (filenamenot found) Address …

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  24. Started by ksesa1,

ברגע שאני מפעיל את ההתקנה הוא אומר לי שאין לי דירקט X למרות שכן יש איך אני מתגבר על זה?

• 6 תגובות
    • 551 צפיות
  25. Started by tamar,

שלום אנשים. למי ששיחק במשחק הזה - מה עושים שמגיעים למערה של גובלני המים? יש מסביב לכניסה שלה ערפל ירוק רעיל שלא נעלם ולא מאפשר כניסה.

• 3 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים