משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
נכון הוא מאוד כבד, אצלי יש קטעים שהוא מגיע ל 20FPS אבל חוץ מזה זה משחק קשה ומאתגר .. העלילה אולי משעממת אבל בכללי יש אקשן בלי הפסקה והגרפיקה מדהימה אפשר לשרוף על המשחק הזה שעות שלמות אז מי שמחפש להעביר את הזמן ויש לו מחשב טוב אני ממליץ מאוד
-
- 38 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
זהו את המשחקים הבאים מבלי להציץ בלינקים של התמונות: 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8 ) 9) 10)
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני עומד ליקנות עוד מאט מסך LCD חדש ( Samsung 206BW) ורציתי לדעת איך מישחקים עובדים על מסכים רחבים , האם הם (המישחקים החדשים) תומכים ברזולוציות של מסכים רחבים? , והעם זה נח לשחק על מסך רחב? תודה
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
מחיר מלא! נגיד שאני רוצה להתשתמש בCD-KEY בעת התקנת המשחק לא דרך Steam או אם אני אשכח את הSteam דולק בבית שלי וארצה לשחק בבית של חבר עם הCDKEY שלי... למשל. תאירו את עיניי.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להתחבר לשרת אז זה נטען ואז אני לוחץ בפינה הימנית תחתונה על Join Game ונכנס לשרת ואני רואה את המפה ובפינה השמאלית עליונה יש את מי שהורג\נהרג אבל במקום שיבוא לי המפה שבה אני בוחר באיזה צד להלחם, זה יוצא לי מהשרת ואני מקבל את ההודעה הזאת שקשורה ל-Punk Buster וביטלתי אותו ואז כשניסיתי להתחבר שוב אז קיבלתי הודעה שאני יכול להתחבר רק עם PunkBuster, האם אני יכול לפתור את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, האם תהיה לי בעיה כלשהי להריץ את המשחק הנ"ל ברזולוצייה של 1920X1200? האם יהיה צורך להפחית הגדרות איכות מסוימות כדי שהוא ירוץ בצורה חלקה, ללא קטיעות כלשהן? ובכלל, האם המשחק הזה מומלץ? תודה מראש לעונים.
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שמעו עוד מעט (מחר) אני מחליף ת 600X PRO שלי ב 1950XT, ורציתי לדעת איזה משחק יעשה תרושם הכי גדול מהכרטיס... הנה הרשימה : CNC 3 AOE 3 TDU FAR CRY HIMAN BLOOD MONEY DIRT אני יודע שהתחרות האימתית פה היא בין TDU ל DIRT אבל רשמתי את כולם אולי יש משהו שאני לא יודע.. או שיש לכם משחק אחר שממש ממש שווה להשיג עד אז ? אולי ביושוק... וכן, אני יכול להשיג אותו עד מחר... תודה !
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/features/6177688/index.html?tag=topslot;title;2&om_act=convert&om_clk=topslot
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי המשחק על מקסימום הגדרות כולל SOFT SHADOWS ומעודכן ל1.03 בהרצה המשחק ממוצע 60FPS ב1024X768 אבל תאכלס המשחק אפילו לא 33FPS הורדתי VSYNC וSOFT SHADOWS ושוב אותה בעית FPS על המפרט הקודם שלי הרצתי את המשחק חלק על MED-HIGH ב1024X768 כמעט 45FPS אגב יש כול מיני בעיות עם המשחק כאילו השחקן "מרחף" ולא בדיוק "הולך" על הקרקע,מה שגם המשחק נתקע האם עוד מישו נתקל בבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, אז בגלל שהכרטיס מסך שלי (1950PRO) הגיע לטמפרטורות גבוהות, מחליפים לי אותו במסגרת האחריות (יגיע עוד 5 ימים), ובנתיים קיבלתי כרטיס חלופי... על פי ההבחנה של כל התוכנות (אבוורסט וכו'), הכרטיס הוא X300/X550/X1050... אחד מהם... בקיצור עד שהמחשב יגיע אפשר המלצות למשחקים שיפעלו חלק לגמרי על הכרטיס הזה (חוץ מפיפא)?.. תודה נ.ב סביר להניח שהכרטיס הוא X300...
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
הורדתי את הגרסה הזאת , ולא הצלחתי להתקין אז רציתי לשאול עם למישו יש את אותה גרסה והאם הוא הצליח להתקין - או שבעצם הגרסה פגומה? אני מבקשת שלא תננעלו - ס"כ שאלתי על גרסה - ולא נתתי פה הורדה או משו תודה.
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
הבנתי שהיה משחק כזה מתי הוא יצא ואיך קראו לו?
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין פלייט דימולטור X וגם NFS CABRON, ובשניהם, אחרי אמצע ההתקנה, מופיעה שגיאה דומה: מה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
תסלחו לי על הבורות אבל המשחק האחרון ששיחקתי היה דיאבלו (הראשון) מכל מיני אילוצים של צבא חו"ל לימודים וכו' ופתאום חזר לי החשק לשרוף 8 שעות ביום מול איזה משחק טוב אשמח להמלצות למשחקים באותו סגנון תודה וסליחה...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
LEGO Indiana Jones לכל אוהבתי הג'אנר משחק חובה. וכמובן למי שאהב את לגו סטר וורס ! לעוד פרטים: http://www.gamespot.com/pc/adventure/legoindianajones/index.html?tag=result;title;0 יש שם גם טריילר. הה ו.... בטח תנעלו גם את האשכול הזה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בסגנון מסחטת הכספים של EA, בליזזרד מוציאים עוד הרחבה לWOW. בתערוכת blizzcon הקרובה הם יחלקו beta cdkeys להרחבה (כנראה), אבל יציגו אותה רק בתערוכת המשחקים בגרמניה בעוד חודש. עוד בblizzcon, פרטים על הסרט של Warcraft ואפשרות לקהל לשחק בגרסה מוקדמת של Starcraft 2. http://www.gamespot.com/pc/rpg/worldofwarcraftwrathofthelichking/news.html?sid=6175938&om_act=convert&om_clk=newlyadded&tag=newlyadded;title;1 http://www.blizzard.com/blizzcon07/schedule.shtml ואני שואל - איפה דיאבלו 3?!
-
- 40 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
תשמעו, אני בתור גולשת פה בפורום רוצה להביע דעה. תראו אני נכנסתי פה לקקהילה לפני חודש והיו אנשים שעזרו לי בקשר לקניית מחשב. מאז הבנתי שיש פה אנשים מקצועים ונבונים. בעקבות קניית המחשב החדש - נכנסתי לפורום משחקים - ומשחקים הוא התחביב שאני אוהבת. בהתחלה שאלתי מתי יוצא המשחק "ביושוק" לTL , נעלו לי את האשכול. אח"כ שמתי כתבה מענינית מגיימר - והאשכול נמחק. אח"כ שאלתי על דרישות מערכת לקרסיס- נעלו. אח"כ שאלתי בפורום עם הגרסה ששוחרה לביושוק תקינה. - כמובן , תענו שזה לא בסדר ונעלו. אמרתי , לעזעזל!? מה זה החוקים האלו? אמרתי, אוקיי אולי משו בי לא בסדר. חזרתי כמה עמודים אחורה - וראיתי כמעט כל נושא שני ננעל - נכנסתי אליו וראיתי ס"כ אנשים תמימים ששאלו שאלות כמו "מה הדרישות מערכת של..." או…
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
הדמו אמור להיות משוחרר היום... מישהו כבר הוריד?
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם המשחק יעלה לי על המחשב. בדקתי דרישות מערכת בכל מיני אתרים שונים, אבל כל אתר יש נתונים שונים - ואני לא יודעת מה נכון ומה לא. אני סומכת עליכם שתביאו נתונים נכונים אז ככה הינה המפרט של המחשב שלי: ג'יפרוס 8600 GT אינטל E6550 2.3 זכרון 2 GB תודה.
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם vista תומך במשחקים שעולים על ה xp (לפחות האחרונים שיצאו)
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אני בעיקרון רוצה את המשחק המדהים הזה בגלל המולטי שלו אבל אני מתלבט בגלל שאין לי מושג אם יש בכלל קהילות. מישהו אולי יודע ??
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחק , ברוב השרתים שאני נכנס עליהם , הוא יוצא אחרי מספר שניות בארור של ה PUNKBUSTER עכשיו אני עדכנתי את ה PUNKBUSTER מאתר האינטרנט שלהם: http://evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php, וזה עדיין לא עוזר... יש לי מישהו מושג איך אני מסדר תבעיה הזאת ???
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני מניח שרבים מכם עוד לא שמעו על המשחק, אז אני שמח להביא את הנושא לידיעתכם, כי אני מאמין שכמוני, יש עוד לפחות כמה אנשים שזה יעניין אותם. הרבה מידע לא ידוע על המשחק, אבל אני ארכז פה את מה שיש. המשחק הוא משחק MMORPG שנמצא בפיתוח ביפן ובדרום קוריאה על ידי NTL, ומבוסס על הסדרה היפנית המפורסמת דרגון בול. Akira Toriyama אחראי על הפרוייקט. Namco Bandai הכריזה שהיא עובדת על משחק דרגון בול למחשב, שייקרא "Dragon ball online". גרסת בטא מתוכננת לקיץ הזה בקוריאה, ושחרור ביפן מתישהוא ב2008. (לגבי אירופה וארצות הברית, אין לי מידע, אבל קשה להאמין שלא יהיה). עדכון משמעותי: הגיע אלי מידע מאתר שאומר שהמשחק יצא ב2008 גם בארצות הברית! http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/data/9…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי תמשחק ושאני רוצה להיכנס עליו הוא כותב לי שגיאה crySystem.dll loading failed המודול שצויין לא נימצא מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 9 תגובות
- 672 צפיות
-
-
התקנתי וכשאני בא להפעיל את המשחק אז זה עושה לי שלח אל תשלח מה עושים? יכול להיות שהקראק לא טוב? ועם כן אז אפשר קראק? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-