משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שזו מין טרילוגיה של 3 משחקים ו-WARHEAD היה רק הרחבה.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
היי אני שיניתי את האזור שלי בSTEAM מישראל לארגנטינה כי ראיתי סרטונים והכול שם ממש זול אני עם זה כבר כמה חודשים והכל טוב אבל לא מזמן שמעתי שזה יכול לתת לי IP BAN (משנה לי רק באן כללי מSTEAM שימנע ממני להשתמש בSTEAM. אם זה רק באן מהמשתמש לא ממש משנה לי בגלל שלא בזבזתי שם הרבה כסף היות המחירים הנמוכים) האם זה יכול לתת לי IP BAN? האם למישהו יש התנסות בנושא הזה? האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לא לקבל באן? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 413 צפיות
-
-
שלום. כבר הרבה זמן אני חושב על שדרוג שבעצם המטרה היחידה של השדרוג היא רק כדי שמשחקים יפעלו אצלי בצורה טובה. אבל גם חשבתי שלמה לי באמת להוציא הרבה כסף ולעשות שדרוג ממש רציני אם המשחקים עובדים אצלי ככה ככה ואני לא כזה גיימר רציני שחייב תגרפיקה הכי טובה כאילו אם אני משחק במשחק של שנת 2006 על אפשרויות גרפיקה בינוניות כמו ב-2004 אז זה בסדר מבחינתי. השאלה שלי היא האם אני חייב שדרוג על מנת לשחק במשחקים כמו: NBA Live 2006, Fifa soccer 2006, Hitman blood money, Scarface, Lotr battle of middle earth, need for speed underground 2........ המפרט שלי הוא: מעבד - Intel Pentium 4 2.4 pga448 זכרון - 512ram כרטיס מסך - geforce fx5200 128mb. תודה לכל מי שיעזור!
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
לא, זאת לא שאלה על WAREZ. התחלתי לשחק בימים האחרונים WOW, חבר שלי נתן לי חשבון trial מתוך 2 נדמה לי, שהוא קיבל כשקנה את שלו. זה אומר שהשתמשתי באופן חוקי לגמרי בדיסקים שלו, על מנת להתקין את המשחק, ובסיריאל של ה trial שנותן לי 10 ימי משחק. עכשיו, למרות שאני סטודנט ולמרות שאני יודע שזה ידפוק לי את הלימודים אני רוצה להמשיך לשחק בזה בהנחה ואני לא מפרמט את המחשב ומוחק את ההתקנה הנוכחית שלי באיזשהי דרך אחרת, האם מספיק לי לרכוש מנוי דרך האתר , או שאני בנוסף חייב לקנות את המשחק המקורי (AKA קופסא, דיסקים והכל) ? וגם, האם יש קהילה של שחקנים מ HWZONE ? איפה משחקים הכי הרבה ישראלים ?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה אפשרי לאיזה קומבינציה פה? כי ניסיתי להתקין רגיל בכללי בכונן אחר וזה לא נתן...
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי, אני בקושי משתמש במשחק, והוא עדיין משחק מעולה, אז אני מאמין שיש קונים עבור המשחק הזה. האם אפשר למכור את ה key ומשתמש יכול להוריד איתו את המשחק?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני פשוט לא רוצה שהדיסק המקורי יישרט לי אז אני רוצה להשתמש בצרוב. האם זה אפשרי ?
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תמשחק אבל אני לא יודע אם הוא ירוץ לי טוב(הורדתי תפרוץ לראות אם עובד לי והוא לא פועל) אני כן מצליח להריץ BFBC2 עם הגדרות על גבוהה-גבוהה מאוד עם FPS נחמד ביותר השאלה אם אני יצליח להריץ גם את BF3 ומזה אני מפחד שאני יקנה ובסוף המשחק לא ירוץ לי
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
לום כולם רציתי לדעת איפה אני ב hl2 הגעתי לשלב שאני עובר גשר ענקי ואז אני מגיע לעוד מקום של המחתרת ואומרים לי להכניס את הבאגי למוסך כי עוקבים אחרי בגללה ואני נלחם מול הקומבינים שתוקפים תמקום ואז אני מחסל אותם והאיש הזה פותח לי פתח סודי במגדל אור שמוביל לשביל צדדי כזה ואני ממשיך לשם ברגל איפה אני ? באמצע המחשק ? בסוף ? יש עוד הרבה ?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
או שזה משחק בפני עצמו? אה ואיך המשחק?
-
שלום, אחרי ששיחקתי ב UNREAL Tournament החדש שמעתי שם כמה קולות מגניבים לאללה, ורציתי לדעת אם אני יכול להוציא אותם מתוך הקבצי UAX שבספריית ה Sounds... אם מישה יודע דבר על הנושא, אני שימח לשמוע תגובה... :AR15:
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
לעיתים קרובות אני פותח סרבר של הדמו של MOH ואצלי תמיד אסור בזוקות. ותמיד יש את העלוקה הקרצייתי שחייב לפוצץ לכוווולם את המשחק :AR15:. השאלה היא - איך אפשר להעיף מישהו כזה מהסרבר שלי אם אני משחק במולטיפלייר דמו של מדאל ?!? תשובות במהרה יתקבלו בברכה תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית מחשב ישן עם וינדווז 98 ומידי פעם אני משחק בו משחקי DOS,עכשיו יש לי בעיה במסך שברזולוציה נמוכה הוא חשוך,שאני מעלה את הרזולוציה אז זה מסתדר...(בשולחן עבודה) עכשיו במשחקי DOS הרזולוציה נמוכה ואני לא יכול לשחק.. :-[.. האם יש דרך להעלות את הרזולוציה.?? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
קניתי את STARCRAFT2 ואני ממש נהנה. אבל בגלל העבודה אני משחק מקסימום שעתיים ביום. האם יש דרך לתת לאחיינים שלי לשחק במשחק בזמן שאני בעבודה? כלומר שלהם יהיה פרופיל נפרד משלי (על החשבון שלי כמובן) במחשב אחר, בצורה שלא תשפיע על הפרופיל שלי? האם זה אפשרי? האם בליזארד מאפשרים דבר כזה מבחינת הרשיון?
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם אפשר ליצור כמה חשבונות על CD-KEY אחד של BF2... כי יש לי את המחשק המקורי ושחכתי את השם משתמש והסיסמאה הראשוניים שיצרתי אז יצרתי חדש ולא היה לי שום בעיה או משהו (רק משהו עם האינטרנט אבל לא משהו שקשור לCD-KEY) חיפשתי בEA ולא ממש מצאתי תשובה :s05:
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
באמריקה. תגידו זה אמין: http://cgi.ebay.com/PC-GAME-BATTLEFIELD-2-AUTHENTIC-CD-KEY-ONLINE-CODE_W0QQitemZ8222460907QQcategoryZ62053QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
-
-
עם מספר? ולא קופסא, חוץ מזה אפשר להשיג דמו?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני בעיקרון רוצה את המשחק המדהים הזה בגלל המולטי שלו אבל אני מתלבט בגלל שאין לי מושג אם יש בכלל קהילות. מישהו אולי יודע ??
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
בדרך כלל כל הקווסטים מאד ישנים עדיין מוכרים אותם או שאפשר להשיג אותם רק באינטרנט? (ושזה לא יהיה ווארז?)
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אפשר לקנות שרתי RANKED ישראלים? ואם כן למ יש רק ISRAELI RANKED SERVER אחד?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בhalf life 2/episode one האם יש איפשהו בשני המשחקים האלה מראה או משהו כמו מראה (כמו מים) כך שאני יוכל לראות את השחקן אותו אני משחק (גורדון פרימן)? אני שיחקתי את המשחקים הנ"ל פעמיים כל אחד ולא מצעתי מקום כזה (או שפשוט לא חיפשתי טוב)
-
- 36 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי יש לי מק, אני מעוניין לשחק FIFA 2023 בענן. האם הדבר אפשרי, אם כן איפה ואיך הכי מומלץ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-