עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. כיצד נוצרה אחת מהדמויות הנשיות הוירטואליות המוכרות ביותר בעולם כולו, ומדוע היא הייתה קרובה להיעלם לנצח אי שם באמצע העשור הקודם? בואו לשמוע ולראות את הסיפור של לארה קרופט והפעם, הסיפור מאחורי מותג המשחקים שהיה בין הראשונים לאמץ לעצמו בחורה בתור הגיבורה הראשית. גיבורה שעד מהרה הפכה לאחת מהדמויות הנשיות המפורסמות ביותר בתרבות הפופ, והופיעה על השערים של אינספור מגזינים. זהו מותג שקיים כבר 20 שנים, שווה מאות מיליוני דולרים, ועם כל משחק שיוצא בו, ניתן ממש לראות את ההתפתחות ההיסטורית של הטכנולוגיות שמאחורי יצירת משחקים – Tomb Raider.אז הסיפור שלנו מתחיל הפעם בשנת 1988, כשבחור בריטי בשם Jeremy Smith מחליט לעזוב את עבודתו בתור איש מכירות כדי לפתוח סטודיו לפיתוח משח…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. משחק האינדי המדובר ביותר של השנה, שהושק לקונסולות ונוחת היום גם במחשבים האישיים, מקבל ביקורות מעורבות עד כה מהמבקרים וגם מהשחקנים לכתבה

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  3. Started by stone cold,

שלום לכולם אחרי שראיתי סירטונים וקראתי כתבות אני די מאוכזב מהדור הבא ואני יפרט לפי כל קונסולה XBOX360 -הגירסה הנורמלית (זות שבא אים ארד דיסק ומאפשרת הרצה של מישחקי XBOX רגילים ועוד הרבה דברים)מאוד יקרה 400 דולאר בחול חוץ מיזה אין מישחקים קרובים שבאמת מנצלים תכח שלה דבר נוסף זה שלשחק אונלין צריך לעשות מינוי 50 דולאר לשנה בחול וזה די דופק תאנשים בארץ כי אין בינתים כוונה ליבוא רישמי לארץ ודבר אחרון גם במיקרה שיהיה יבוא רישמי חוץ מהמנוי הרבה דברים בXBOX LIVE (הרשת של הXBOX )יהיו בתשלום ואני לא מדבר רק על MMORPG אלה גם על דברים רגילים כמו עוד מסלולים למרוץ מכוניות לדוגמה וגם שככתי עוד דבר זה שיש גירסה אחת אים ארד-דיסק וגירסה בלי וזה יכול לבלבל מאוד תמפתחים וליפגוע בחלק מהמיש…

4. בואו לגלות מה גרם ליצירתה של סדרת משחקי הפעולה המפורסמת מכולן שמלווה אותנו כמעט יותר מ-20 שנים והפעם הסיפור מאחורי אחד המשחקים המשפיעים ביותר על תעשיית הגיימינג בכל הזמנים. משחק שנחשב לאבא של משחקי ה-First Person Shooters ועוד שנים לאחר מכן חברות משחקים התייחסו אליו כהתנ"ך של משחקי היריות.משחק כל כך טוב, שאפילו כיום יותר מ-20 שנים אחרי שיצא, אנשים עדיין משחקים במודים של המשחק המקורי מ-1993. אנו מדברים כמובן על Doom. הסיפור של Doom מתחיל בחברה לפיתוח משחקי מחשב בשם Id Software שהוקמה בשנת 1991 ע"י ארבעה חברים: ג'ון קארמק, ג'ון רומרו, אדריאן קארמק וטום הול. וזאת לא הייתה סתם עוד חברה, כי ג'ון קארמק היה בחור שאפתני שעם כל משחק ומשחק שהוא וחבריו פתחו חיפש תמיד…

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  5. אפילו אם ליל כל הקדושים לא מדבר אליכם, שירות המשחקים של Valve נותן לכם סיבה למסיבה עם הנחות גדולות על שלל כותר, לארבעת הימים הקרובים בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%9c%d7%95%d7%95%d7%99%d7%9f-%d7%a9%d7%9e%d7%97-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%94%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%a9%d7%9c-steam-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9b%d7%90%d7%9f/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by rikus,

כתבה שאולי תעניין אותכם יא מכורים(ואני בינכם): http://www.daytondailynews.com/news/dayton-news/gratification-short-lived-for-gaming-addicts-861458.html?showComments=true

• 26 תגובות
    • 4.3k צפיות
  7. האלן אני יוטיובר שמעלה משחקים מפחידים ומצחיקים ליוטיוב , קוראים לי Thecrackplayer או בעברית שחקן מפצח. אתם מוזמנים לראות את סרטון היוטיוב שלי ולהתרשם. אם אתם אהבתם תשתפו ואם אני עובר פה על איזה חוק בפורום אז תעשו מה שאתם חייבים, כל המשחקים דרך אגב שאני משחק מקוריים ולא פרוצים זה לידיעתכם.

8. חברים אני יודע שחלק אולי חושבים שאני חובבן אבל אני הולך ומוכיח את עצמי , אתם תראו את זה בפרקים הבאים . תהנו מהפרק!

9. האלן חברים אני הקראקפלייר ,הוצאתי סרטון חדש אתם מוזמנים לצפות

10. Started by Rhx,

שלום אני מתלבט בין האלף לייף 2 לבין באטלפילד 2 , אני שחקן שאוהב גם סינגל וגם מולטי עכשיו מה כדאי לקנות? אם יש משחקים שאתם חושבים שהם שווים קנייה יותר מהם אתם יכולים להגיד.. תודה.

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by superginiman,

המשחק יגיע לחנויות ב16 לנובמבר :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. כשאני משחק במשחק,קיימים פריזים מעצבנים כאלה ויחד איתם גם הקול קופץ וחוזר על עצמו(כאילו נתקע התקליט)..וזה מעצבןןןןןןן יש אולי איזה פאץ שמתקן את זה?? כי לדעתי זה באג במשחק ולא המחשב שלי..

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  13. Started by kobi_af,

טוב זה היה ברור שההגנה של האלף לייף 2 גרועה אבל כל כך מהר להביא אותו בושה ל value קראקרים למשימה הבאה הנסיך הפרסי 2 או גוסט רכון 2 :lol: :lol:

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by son gohan,

האם xiaoxiao ימשיך בסרטים שלו כנסו לאתר www.newgrounds.com תחפשו XIAOXIAO ותראו סרטים מחודשים (הוא כבר מפסיק להביא סרטים)

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  15. האם Enemy Territory: Quake Wars הוא רק משחק רשת ? או שיש גם משחק ללא רשת ? כלומר SINGLE PLAYER

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  16. Started by natan805,

כולל x4 aa ברזולוציה 1680 על 1050

17. Started by NOSTREDAMUS,

שלום חברים, לאוהבי הז'אנר ודאי שמתם לב ליחוד ולאיכות הגראפית של המשחק הזה. AGE OF EMPIRES III . הבעייה שהוא יצא או אמור היה לצאת לפני מס' חודשים אך לא ראיתי אותו על המדפים ולא שמעתי עליו דבר. מישהו משחק בו ? מישהו יודע אם הוא הושק בארץ ???

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  18. Started by overload,

למי שיש את המשחק או יודע איפה למצא את המידע הזה, בבקשה שיענה. אני לא מצליח למצא.

• 9 תגובות
    • 888 צפיות
  19. לא הבנתי זה אותו משחק ? רק שם שונה ?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  20. יש במשחק לבחור 5.1, אבל לדעתי זה אנלוגי, כי הרסיבר שלי לא רואה שום סראונד במצב הזה. האם יש דרך להגיד למשחק שיוציא את הסאונד מה SPDF? לא מצאתי אופציה כזו. זה משחק שאמור להיות בדולבי דיגיטל לדעתי. זה המינימום שאפשר לבקש...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אורח Si-Nom

האם CS 1.6 יצא? ואם כן היכן אפשר להוריד אותו בהורדה חינמית? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. האם dx9.L ( שאמורה לאפשר הרצת מישחקי dx10 תחת xp ) תאפשר להנות מרוב השיפורים המשמעותיים של dx10 גם על xp וכרטיס מסך שתומך חומרתית רק ב- dx9 ?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  23. אחרי שגברה על SONY, BEST BUY, COMCAST ו AT&T ענקית המשחקים הגיע לגמר "החברה הגרועה בארה"ב" והיא תעמוד מול bank of america. http://consumerist.com/2012/04/worst-company-in-america-2012-final-death-match-bank-of-america-vs-ea.html http://consumerist.com/2012/03/a-round-of-applause-please-for-your-worst-company-in-america-2012-semifinalists.html בין החברות שלא זכו להגיע לגמר ניתן למצוא גם את FACEBOOK, WALMART, PAYPAL ו GAMESTOP. אין מה להגיד ש EA עשו עבודה מאוד מרשימה בשנים האחרונות בשביל לזכות במעמד הזה מעניין לראות ש ACTIVISION לא הצליחו להגיע לרשימה, שיהיה להם בהצלחה בשנה הבאה

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  24. Started by dorratz,

אני אתאר את הבעיה: אחותי קנתה לי וייס סיטי בארה"ב והביאה אותו לי. חבר שלי ביקש ממני לצרוב לו את המשחק, עד כאן הכל טוב ויפה. פתחתי את הקופסה, והיה שם דיסק שהיה כתוב עליו Install, אחרי שהוצאתי אותו ראיתי שיש מתחת עוד דיסק, אבל לא הבנתי איך אני מוציא אותו, כי בעצם מעבר לזכוכית(הוא היה הפוך), ולא הבנתי איך אני מגיע לדיסק השני, פשוט לא הצלחתי לפתוח את זה...למישהו יש שמץ מה עושים?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.