עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by VeR-MaN,

שמעו עם פה מישהו שיודע לשחק הירוס 3(אבל יודע לשחק טוב,שיהיה קצת אתגר).אז שלחו הודעה פרטים או משהו ונשחק,כי חזרתי למשחק וזה מאעפן לשחק נגד המחשב.

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  2. Started by Cable,

http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=512103&sid=127 אם בא לכם קצת נוסטלגיה... תהנו!

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  3. Started by דרקונשחור,

איך גורמים למשחק המדהים הזה לעבוד עם ויסטה 64? יש לי אותו מקורי (כולל כל חבילות ההרחבה) וכיוון שהחברה פשטה את הרגל לפני כמה שנים, לא יהיה עזרה מהם... יש למישהו רעיונות?

4. Started by urib,

http://gaming.amd.com/us-en/default.aspx תהנו...

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  5. Started by Shizel,

כאשר אני לוחץ על איקון המשחק הוא מופעל משמיעה קולות אבל מראה משך שחור מה עושים ??? חשוב לציין ב AMD של אחי זה עובד

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  6. יש שם הרים ומדרגות כאלה ואני לא יודע מה לעשות אני מטפס עד הסוף ואין איך לצאת משם .. תיסתכלו אולי אתם עברתם את זה ..? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  7. נראה פשוט משחק מעולה עם ה SLOW MOTION וכל זה אם אני לא טועה זה היה אמור להשתחרר כבר לא? http://www.youtube.com/watch?v=bM0Z_haPj4s

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by keren100,

:s05: שלום לכולם מבקשת עזרה!! בהתקנת ultima8 ב XP הצלחתי לעשות התקנה ידנית דרך cmd במחשב אך נתקלתי בקוד בעייתי 286.333 של המשחק שקשור לקוד אבטחה כלשהו. ולפי ההוראות אני צריכה לסדר את הקבצים Autoexec.bat config.sys ואין לי מושג איך להמשיך. יצרתי אותם דרך cmd אבל אני מפחדת להרוס משהו במחשב ואני צריכה הדרכה הדף בו נעזרתי: http://www.wcnews.com/webmirrors/tech/gamefaq/ultima8.html תודה, קרן :hi: :hi:

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  9. Started by stingeR-,

המשחק יצא! מוזמנים לחלוק את כל החוויות התמונות והביקורות כאן אני אישית מאוד ציפיתי למשחק ואני הולך לרכוש אותו ברגע שיגיע לחנויות בארץ, בעיקר אני מחכה למולטי שלו שאני מקווה שהולך להיות טוב כמו בMOHAA !

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  10. אני וחברים שלי רוצים לשחק במשחק ברשת וזה עובד סבבה וזה, רק שאי אפשר לשחק עם כל הצבאות, ואפשר רק עם שניים, מישהו יודע למה? ואולי איך אפשר לשחק עם כולם? כי הרי ברגיל(לא ברשת) אפשר לשחק עם כולם.. תודה רבה =]

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  11. Started by oorlevi,

מה אתם אומרים על Premier Manager 2008? משחק יפה (ואני לא מדבר על גרפיקה בכלל). הוא מסובך או שאחרי משחק קצר מבינים הכול? מי שיש לו תמשחק אשמח לשמוע את דעתו!

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  12. Started by (G),

מישהו יכול להמליץ על שרתי משחק של FARCRY אני פונה למי שמכיר או יודע על חברה מסויימת שנותנת את השירות נאמנה. תודה.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  13. ברגע שאני נכנס למשחק (ל CS 1.6 בויסטא (32) ) המשחק מראה את שני האנשים של CS אבל נכנס למצב NOT RESPONDING ואז הוא אומר CLOSE PROGRAM or Wait for responding מה עלי לעשות?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  14. Started by gt6,

תגידו המשחק קרייסיס יצא כבר להורדה? אני מוריד אותו באמיול מצאתי הורדה באתר אמיול של הורדת המשחק המשחק שוקל 3.7GB

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  15. Started by anatoli,

אהלן אנשים, מתחושת נוסטלגיה מטורפת הוצאתי את האוספים הישנים שקיבלתי מתנה פעם. יש שם את C&C המקורי, את Red Alert המקורי עם התוספים שלו (ויש לי גם את Dune 2000 ). התקנתי עכשיו את C&C אבל אני לא מצליח להפעיל אותו. ניסיתי להגדיר שווינדוס יריץ אותו בתאימות לווינדוס 95 (כי הגרסא הזו מותאמת למערכת הפעלה הזו), ואני לא מצליח, הוא נותן לי כל הזמן שגיאה. למישהו יש רעיון איך לפתור את זה? Anatoli.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by IlanF,

התקנתי את המשחק אבל הרזולוציה קצת נמוכה.. איפה אני משנה אותה?

• 10 תגובות
    • 949 צפיות
  17. Started by stone cold,

http://www.1up.com/do/previewPage?pager.offset=0&cId=3162473 עוד לא קראתי תכתבה אבל בהתחלה רשום - ככה שניראה לי הולך להיות משחק חזק

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  18. Started by orlando,

אני מנסה להתקין אתהמשחק JTF ויש לי 150 גיגה פנויים בכונן D ולמרות זאת הוא נותן הודעה שאין מקום פנוי מה הבעיה שלו

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  19. Started by kobipk,

קיבלתי באן במשחק ... אני רוצה לדעת איך משתחררים ממנו נ.ב לא השתמשתי באקים

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  20. מפרט : E6600 ASUS P5K DELUXE ASUS 8800GTX 3G RAM VISTA 64BIT כשאני מפעיל את המשחק אני רואה בקטן את האייקון של המשחק ואז נהיה מסף שחור ולא קורה כלום ושאני מסתכל ב-TASK MANAGER אני רואה שרשום ליד השם של המשחק NOT RESPONDING.

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  21. בסגנון בטרפילד2 וכו, לילד בן 14, מחשב ברמה בינונית (מעבד AMD 3800*2 2.2 Mhz, כרטיס מסך GEFORCE 7600, זיכרון 1GB) תודה

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  22. -------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם!! איפה אני יכול להשיג מכוניות להורדה ב TEST DRIVE UNLIMITED בגירסת ה PC? יש לי את האאודי S4 וניסן סקייליין. ראיתי שב XBOX יש עוד מכוניות.. מישהו יכול לעזור??

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  23. Started by SheZiF,

שלום, ובכן השאלה מופנת לבעלי Ghost Recon Advanced Warfighter האם שרתים עפ פינגים סבירים למשחק? כי אני שוקל לקנות את המשחק בתודה

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  24. Started by xXaXdXaXrXx,

מחפס שחקן טוב לשחק נגדו אז אים אתה חושב שאתה אתגר דבר איתי כמובן רק לאלה שיודעים להישתמש בHamachi דברו איתי באיי סי 317950875

• 0 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים