משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
דרושות המלצות למחשב ממש ישן: p4 + geforce 4. אשמח לקבל כמה המלצות למשחקי FPS שעוד רצים עליו (לא מולטיפלייר). משחקים שאהבתי: Halo חחחחחחחחחחחחח הראשון, call of duty, close combat: first to fight, delta force. לא אהבתי: גוסט ריקון, ריינבו 6. תודה.
-
- 11 תגובות
- 961 צפיות
-
-
-
תהנו http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=394352&sid=127
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אז ככה, ברור קודם כל שלרוב המכריע של חברי הפורום הדיון הזה לא רלוונטי אך חייבים להיות כמה מבינינו שפשוט מכורים לקונסולה (לפחות אני כזה ) ומכורים אלו וגם לאלו שפחות אני רוצה להמליץ על משחק שפשוט עשה לי את זה וממש לא כדאי לפספס אותו למי שיש PS2 וגם לבעלי ה XBOX. המשחק האומר הוא BLACK. מי שמתעניין קצת במשחקים היה חייב לשמוע על המשחק הזה בשלב כלשהו, מדובר בFPS אבל אחד כזה שלא מתיימר להיות סטנדרטי בכלל. המטרה במשחק היא להתקדם כמו בכל FPS רגיל אבל מה שמעניין פה הוא שאפשר פשוט להרוס כל דבר שקיים במפות השונות, הכל אפשר להרוס,לפוצץ ולהשמיד תוך כדי התקדמות בשלב ויצירת הנאה מרובה לשחקן. למשחק יש גרפיקה שבמונחים של PS2 פשוט מדהימה, הפיצוצים נראים טוב והכל זורם כמו שצריך למעט כמה …
-
- 11 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני בקטגוריה הנכונה כי לא הייתי בטוח שזה מתאים. אני מעוניין לקנות את המשחק EA Skate 2 מ-Shopto.net, המשחק מופיע כאן: http://www.shopto.net/XBOX%20360/VIDEO%20GAMES/XB2SK01-Skate%202.html הבעיה היא שרשום בזמינות באותו העמוד: "Pre order", והשאלה שלי מה היא הכוונה? בד"כ אני יודע שPre order מתייחס להזמנה לפני שהמשחק יצא, אך המשחק יצא כבר, ואני לא ממש מבין מה הכוונה? האם ניתן להזמין את המשחק או שאצטרך לחכות? אשמח לקבל תשובה, תודה!
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם. מאתמול בערך המשחק שלי קורס בכל פעם שאני טוען את השמירה(ות) האחרונות שלי. בסה"כ מה שקורה זה המשחק טוען את השמירה ואחר כך הוא פתאום קורס, שום דבר בניהם... תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
תוכנת סטים של Valve, שעד לא מזמן הייתה זמינה רק לפלטפורמת ווינדוס, מקבלת רענון עם עיצוב חדש לדף הבית, שיתאים את עצמו למשתמש לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a7%d7%99%d7%98%d7%95%d7%a8-%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%91-%d7%a1%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%a7%d7%91%d7%9c-%d7%9e%d7%aa%d7%99%d7%97%d7%aa-%d7%a4%d7%a0%d7%99%d7%9d/
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
משחק הפעולה-הרפתקאות החדש, בו תוכלו לשחק עם חבר גם במידה ורק אחד מכם רכש אותו, מגיע אלינו לביקורת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני בעיר השלישית ב GTA 3 ואני תקוע, יש לי ללכת לעשות משימה אצל האיש באות D (אני לא זוכר את השמות שלהם), ברגע שאני בא לקחת עבודה אני ניכנס רואה משהו וזהו, זה מופיע בתמונה אני לא יודע מה לעשות כי המשימה האחרת שאני יכול לקחת זה אצל היאקוזה והיא קשה (לפוצץ ב8 דקות את כל המון דוכני קפה בכל 3 הערים, משהו מטורף) אם מישהו יכול לזרוק לי עצם בבקשה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3433049,00.html#n
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני מחפש משחקים (מכל הז'אנרים באופן עקרוני) שתומכים ב- Dual screen, לצערי, לא ניתן למצוא הרבה מידע על איזה משחק כן תומך, ואיזה לא תומך בגלל שהדבר (כנראה) לא נפוץ כ"כ. אם מישהו יודע על משחקים שתומכים בדואל סקרין, ויש לו מידע על כך, שירשום תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אחד ממשחקי האסטרטגיה הטובים ביותר שיצא לי לשחק בהם.
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
למי שמשחק.. באקט I במשימה מס' 2 לפני שהמסוק מגיע לאסוף אותך ואת הקבוצה שלך אני אמור לעשות עוד משהו אבל אני לא מבין מה.... (המפקד אומר עוד משהו אחראי שאתה מפוצץ את הארטילריה האחרונה משהו עם להוביל איזה מישהו... לא הבנתי מה הוא אמר) אם אני הולך למסוק הוא פשוט מסמן לי את המשימה כלא גמורה כאילו לא פותח את שלב 3 עזרה מישהו?????? :s05: (ויש לי מקורי.... :-\)
-
- 12 תגובות
- 960 צפיות
-
-
הוא כותב באמצע של ההתקנה שהדיסק הלא נכון ב]נים ואני צריך להכניס את הדיסק הראשון וממשיך להתקין אם אני מתעלם מההודעה וכך הוא מציג שאני צריך להכניס דיסק שלישי וזה מה שאני עושה ואז באמצע של ההתקנה של דיסק שלישי הוא שוב מתריע שהדיסק הלא נכון בפנים וצריך להכניס את הראשון אני מחכה שוב ובסוף הוא אומר ש: setup will terminate ויש איזו בעיה עם DLL בהתקנה . מישהו נתקל?
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אז ככה הGTA החדש יהיה מבוסס על מנוע הRAGE של Rockstar אז שמתי לב שגם המשחק Rockstar Table Tenis יהיה מבוסס על אותו מנוע אז מן הסתם הגרפיקה תהיה אותו דבר.. נכון? אז חיפשתי תמונות של הגרפיקה של המנוע אז מצאתי את התוצאות האלה לדעתי שיפור גדול בגרפיקה מאז SA [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 960 צפיות
-
-
כל מי ששיחק בדמו של UT2K3 שם לב שחסר שם חביב הקהל מUT,הרדימר. מסתבר שהרדימר נוכח גם בדמו,אבל לא באופן רשמי... כדאי ליצור לעצמכם את הרדימר במשחק עשו את הדבר הבא: 1] פיתחו את קובץ הUser.ini.(לא לשכוח ליצור גיבוי). 2] מיצאו את השורה =G בקובץ. 3] בערך של G רישמו את השורה הבאה: set xweapons.rocketlauncherPickup PickupMessage You got the Redeemer! | set xweapons.rocketlauncher FireModeClass Class'XWeapons.RedeemerFire' | set xweapons.rocketlauncherPickup StaticMesh StaticMesh'WeaponStaticMesh.RedeemerPickup' | set XWeapons.RedeemerFire AmmoClass Class'XWeapons.RocketAmmo' | set xweapons.rocketlauncher Mesh SkeletalMesh'Weapons.Redeemer_1st' | set xweapons.rocketlauncher Attachm…
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
-
הסטודיו שהביא לנו את החידושים למשחקים Wasteland ו-Torment חוזר אל קיקסטארטר בפעם השלישית - כדי להחזיר לחיים את סדרת The Bard\'s Tale הקלאסית לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a7%d7%90%d7%9e%d7%91%d7%a7-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%9f-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%94%d7%a4%d7%99%d7%99%d7%98%d7%9f-%d7%94%d7%a0%d7%95%d7%93%d7%93-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8/
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
-
האם יש דרך כלשהי לעשות Host ונגיד חבר שלי יכנס אליי???? ועוד דבר, מתי שאני בונה מבנה אני רק יכול לבנות אותו רק עם שחקן אחד כלומר בלי שאחר יעזור לו לבנות יש דרך לעשות זאת? תודה, בן-אור!
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
נושא, אני לא מדבר על פליי אונליין, אלה כמו בפיפא 2005, גם פליי אונליין, וגם שם היה לשחק לפי IP, גם פה אפשר? שאני אדע אם שווה להוריד
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
בטח כולכם מכירים ושמעתם על המשחק Battlefield3 יש לי בעיה עם המשחק ואני חושב שזה אולי קשור אל המחשב שלי . אני משחק במשחק ולאחר כמה זמן הוא פשוט קורס לי , שאני שם את הגרפיקה על גבוהה זה קורס יותר מהר ועל בינוני פחות זמן . המחשב שלי אמור להריץ את המשחק כמו שצריך אבל אני לא מבין מה הבעיה כאן והייתי שמח לקבל עזרה . המעבד שלי הוא IntelCore i7 2600 כרטיס מסך Gtx 460 4GBRAM מערכת הפעלה 32 Bit אם זקוקים לעוד מידע אני יביא בכל מקרה אני ממש צריך עזרה בנושא הזה כי זה כבר מתסכל .
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
מהדורת ה-Definitive Edition של משחק האסטרטגיה הקלאסי הושקה רשמית עם כמות עצומה של תוכן וותיק וטרי, מראה נאה ושיפורים חשובים למנגנוני המשחקיות שהופכים אותה לטובה משמעותית מהנסיון הקודם של מיקרוסופט בתחום לכתבה
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
- 1 follower
-
-
אתה גם נידרש לקרוא את חוקי הפורום, ולראות שדיוני וארז אסורים נוספה לך אזהרה ראשונה מתוך שלוש, בשלישית תורחק ננעל.
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם אנחנו רוצים להקים חברה למתקני סימולטור של משחקים למחשב XBOX PS3 אנחנו נשמח לשמוע ממכם את התגובות ורעיונות שלכם בנושע
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-