משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
עד לא מזמן שיצא המשחק התקנתי אותו ו...וואלה נהנתי הכל היה בסדר. נאלצתי לפרמט את המחשב לאחר התקנת דרייברים וכל מה שמסביב התקנתי שוב פיפא 08 ופתאום אני רואה בעיה בהרצת המשחק מבחינת הגרפירה. ז"א המשחק לא רציף יש תקיעות הורדתי לרזוולוציה נמוכה ועדיין יש בעיות, זה משגע אותי לפני הפירמוט הכל היה בסדר ועכשיו המשחק לא חלק כלל. נסתי להתקין דיירקס מעודכן אבל כלום. יש לי כרטיס מסך X600XT ATI לא שזה משנה כי קודם לכן המשחק עבד מעולה, יש לכם פיתרונות?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
חברה כל פעם שאני נכנס ל c&c tiberium wars אז כעבור 5 דקות הוא יוצא לי אוטומטית מהמשחק ונותן לי דו"ח שגיאות! (יש לי את הדרישות מקסימום של המשחק) אני מתחנן! בבקשה תעזרו לי!!
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות מהכוונת של הסניפר. כלומר אני מחזיק את הסניפר ויורה בוא אבל לא דרך הטלסקופ שלו . מישהו יכול להגיד לי על מה אני צריך ללחוץ?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק ואחריו את הפאץ' 1.41. אני נכנס לחשבון שלי ואז למולטי ועושה UPDATE לרשימת שרתים אבל שום דבר לא מופיע לי שם.
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אם מישהו ניסה את Medal of Honor: Airborne פה אשמח לשמוע חוות דעת עליו... וגם את הדרישות מערכת שלו.. ואם כבר פתחתי נושא פה אז מה הדרישות מערכת של crysis ??? תגידו יש אתר שאומר את הדרישות מערכת של כל משחק (גם לפני שהוא יצא) ??? תודה, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, קניתי אתמול מסך סמסונג 226BW והתקנתי את הכל(אני חושב) לפי ההוראות נסיתי להפעיל את GTA San Andreas ולא הצלחתי,חיברתי את המסך הישן 17'אינצ והמשחק פעל. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, לאחי הקטן יש מחשב והוא רצה שאני יביא לו משחקים יחסית די ישנים בסגנון: פעולה יריות הרפתקאות מכות אסטרטגיה כיוון שאני שכחתי את המשחקים האלה רציתי את העזרה שלכם שתרענן קצת את הזיכרון שלי ואני יוריד לו.. יש לציין שהמחשב ישם מאוד! משנת 2000(הייתם מאמינים חחחח) יש בו מעבד מסוג פנטיום4 1.5 זיכרון 256 RDRAM וכרטיס מסך מדגם FX5200 128MB אני לא רואה שצריכים להביא מפרט יותר בסיסי מזה... מקווה שתעזרו ליי תודה רבהה ציון
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבין: DIRT NFS SA MOTO GP RACE 07 GTR 2 עדיף לכזה שתומך ב GAMEPAD תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי היום התקנתי את המשחק HALO2 ונוחכתי לדעת שהמשחק הזה גרוע ביותר, הגרפיקה שלו שואפת לאפס, ועוד לחשוב שהמשחק הזה מיועד רק לויסטה. כמה תמונות שתבינו על מה אני מדבר: בקיצור משחק לא מומלץ בכלל!!!
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לא הייתי פה איזה 3 חודשים ככה ואני ממש לא יודע איזה משחקים יצאו בזמן האחרון אני ממש אשמח אם תשימו לי פה איזה רשימה של משחקים יפים שיצאו שיצאו ב3 חודשים האחרונים שימו לי פה שמות של המשחקים (היפים) אני כבר אעשה חיפוש בשביל לדעת מזה כל משחק דרך אגב, COD4 יצא?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
Minimum System Requirements * Windows XP SP2 or Windows Vista * 2.0+ GHZ Single Core Processor * 512 Mbytes of System RAM * NVIDIA 6200+ or ATI Radeon 9600+ Video Card * 8 GB of Free Hard Drive Space Recommended System Requirements * 2.4+ GHZ Dual Core Processor * 1 GBytes of System RAM * NVIDIA 7800GTX+ or ATI x1300+ Video Card * 8 GB of Free Hard Drive Space http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=21439
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
באובליביון ובCOH, שכבר עבדו לי פעם, חודשים על חודשים בצטרה מעולה, החליטו פתאום לעשות בעיות לפני משהו כמו שבועיים. ניסיתי כבר הכל: החלפתי דריברים הלוך ושוב(7.9 לדריבר שקיבלתי עם הכרטיס וחוזר חלילה), ניסיתי עם catalystCC ועכשיו אני עם ATI TrayTools. שום דבר לא עזר. לפעמים הם עובדים ולפעמים לא. COH נותן NO Signal במסך אחרי שהוא טוען את השלב(כשיש את הסרט הזה לפני תחילת משימה שעושה שימוש במנוע של המשחק) ואובליביון נותן error report כשאני מתחיל לטעון את המשחק(התפריט הראשי->continue-> הודעת שגיעה) משחקים אחרים(Gunz: The Duel, Worms WP) עובדים ולא עושים בעיות.... עזרה!!!!%!@
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך עזרה במציאת patch שיפעיל לי את carmageddon ב ווינדוס XP... תודה לכל העונים ואם אפשר להביא לי את הpatch עוד היום אני אשמח כי אני צריך לחזור לבסיס ביום ראשון..
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
-
בבקשה אני חייב להשיג איכשהו סידיקי למשחק הזה....כבר הורדתי אותו אבל אין לי סידיקי .... בבקשה כל מי שכבר לא משחק בזה או לא צריך... בבקשה שלחו לי בפרטי או לאימייל ibanezzzzz@gmail.com תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
דרישות המינימום מערכת הפעלה מסוג Windows XP SP2 או Vista מעבד בעל ליבה אחת, במהירות 2 ג'יגה-הרץ או יותר 512 מגה-בייט זכרון פנימי כרטיס מסך מדגם Nvidia 6200 לפחות, או ATI Radeon 9600 לפחות 8 ג'יגה-בייט של מקום פנוי על הכונן הקשיח מערכת מומלצת מעבד כפול ליבה במהירות 2.4 ג'יגה-הרץ או יותר ג'יגה של זיכרון פנימי כרטיס מסך מדגם Nvidia 7800GTX לפחות, או ATI X1300 לפחות לא מאמין ניראה שאני יוכל לשחק בזה על high עם קצת OC למעבד!!!
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אהלן לכולם, הורדתי לאחותי הקטנה את המשחק מאיזשהו בלוג. חשבתי שהוא יהיה כבר מפוצח או שלפחות אני אקבל את הקרק בפנים. הוא היה על ISO. חילצתי אותו עם Isobuster והוא מבקש ממני להכניס את הדיסק... יש למישהו דרך לעקוף את זה ? איזה המלצה על אתר טוב שאני יכול להוריד ממנו קרק של זה או משהו ? תודה מראש לעונים ושבת שלום, רוסטר.
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
אהלן, אני לא מצליח לפתוח את המשחק GTA SA .. אני פשוט לוחץ עליו ולא קורה כלום..זה טוען לשניה וזהו.. לא שיניתי כלום במחשב רק מסך ומאז זה לא פועל... מה לעשות? תודה וחג שמח, דניאל.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שהשאלה נשמעת קצת טיפשית אבל איך לאזעזל נפטרים משריון וכלי נשק שכבר לא רוצים? הם ממלאים לי את המקום בתיק ואני לא יכול לזז ואין לי מושג איך נפטרים מהם.
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
עוד מעט אני קונה מחשב חדש מעבד ננומטר 45 וכרטיס מסך GF9800GTS.. אז כל המשחקים יהיו צריכים לעבוד אצלי.. אז תביא לי המלצות תודה..!
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
המפרט : פנטיום 4 3.0 ג'יגה זיכרון 1950pro בעיקר אני מתחבר לfps
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני צריך המלצות למשחקים שצריכים לחשוב כדי להיחלץ ממצבים אבל גם שיהיה אקשן. לא חשוב לי מאיזה שנה. (אולי אתם יודעים אם יש ל"זהות בדויה"- הסרט, משחק?)
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני קצת לא מעודכן .. אפשר לקבל רשימה של משחקי DX10 ?
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחק זה ישר מביא אותי לmultiplayer וצריך משתמש קנוי ואין לי איך אני משחק בsingle player ??! תודה :]]
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-