עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by sEEdy,

טוב אז מי שלא יודע ולא שמע על נבחרת ישראל אז ככה השחקן רפי Lafa למי שלא מכיר שהוא הקפטן של נבחרת ישראל בCoD החליט מי יהיו בנבחרת של ישראל, רשימת השחקנים: Lafa Lynch sEEdy cEntiX blwz GolanN Divine rhino fano הקבוצה ב ESL: http://www.esl.eu/eu/codbo2/country_championship/2013/groupstage/team/7760680/ אז קצת פרטים על הטורניר, כרגע שלב הבתים סוג של הסתיים חסרים משחקים בודדים באמת שהיו אמורים לשחק כבר מזמן לא של ישראל. בית D הוא הבית שישראל משחקת בו יש איתה את נבחרת טורקיה, נורבגיה ובריטניה. אבל ישראל כבר סיימה את שלושת המשחקים שלה בתוצאות הבאות. תיקו 24-24 עם טורקיה ניצחון 39-9 על נורבגיה וניצחון טכני על בריטניה מכיוון שהם לא הופיעו למשחק אז ישראל מסיימת את…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by SilentBob,

Avalanche Studios מדברת על מה שמצפה לנו בכותר השלישי בסדרת משחקי האקשן הנהדרת שלה, אשר נחשף לראשונה מוקדם יותר השבוע לכתבה: http://hwzone.co.il/just-cause-3-%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d/

3. http://www.polygon.com/2015/6/12/8772143/youtube-gaming-app-channel

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by mic,

תגידו אתם חושבים שיהיה אפשר להיכנס למקומות? בתים? מסעדות? תחשבו נגדי אתם נכנסים לסופר.. הורגים את המוכרת שהיא אומרת את המחיר... נכנסים לבית של מישהו יורים לו בחלונות ופשוט להיכנס למקומות.. לא רק להיות בחוץ כל הזמן.... או להיכנס למסעדה לאיים על המלצרית.. :AR15: אז באמת זה היה המשחק הטוב ביותר שאי פעם היה על פני האדמות....

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Scorpion17,

www.mu4u.myvnc.com מי שעדיין רוצה להמשיך לשק MU שיכנס לסרבר הזה הוא טוב.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אהלן אהלן! מאז שקנינו מחשב חדש עם מעבד אינטל E5200 אני לא מצליח להריץ את המשחק JETPACK http://www.adeptsoftware.com/jetpack/ אני לוחץ על קובץ ההרצה והוא כותב לי את השגיאה הבאה: jetpack.exe the ntvdm cpu has encountered an illegal instruction. CS:0000 IP:000a OP:d9 0d 8b 01 70 Choose 'close' to terminate the application ומופיעים שני כפתורים CLOSE או IGNORE כשאני לוחץ IGNORE שום דבר לא משתנה. מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי כי אחותי ממש אוהבת את המשחק ומתבאסת לאללה שהוא לא עובד..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ezx,

מה אתם אומרים על המישחק הזה לפי דעתי שווה לקנות משחק באמת באמת תותח

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by the kingx,

סיימתי עכשיו את המשחק והוא היה משחק טוב היו כמה קטעים נדיריםאבל לא שיחקתי ב 1 ובגלל זה העלילה לא כלכך מובנת..מישהו יכול להסביר בקצרה את העלילה של HL 1 ? ומה זה אפטרמאטצ' זה אפיסוד 1? ומה זה HALF LIFE:THE LOST COAST? תודה לעזורים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by CreativeX,

אני תקוע כבר די הרבה זמן במשימה בגן החיות, שיש איש בתוך מבנה סגור, ואין לי מושג איך להגיע למשימה הזאת, כי אי אפשר להיכנס לשם. אמרו לי כמה פעמים שצריך לעצבן את הפיל, ואז הוא ירוץ וישבור את הדלת, אבל אין לי מושג איך לעצבן אותו, הוא פשוט לא מתעצבן. למישהו יש מושג מה לעשות?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. משחק טוב עם גרפיקה טובה. התחלתי לשחק בו שבוע שעבר ונתקעתי.... אז בבקשה צ'יטים או קישורים לאתרים ששם אפשר למצוא צ'יטים למשחק. כל העוזרים יבורכו...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by mb7,

NBA 2001 המשחק שנחשב להכי חדיש מבחינת כדורסל למחשב בNBA 2000 היה פאטץ שהופך את הליגה לליגה הישראלית !!! האם גם ל NBA 2001 יש פאטץ כזה ומאיפה אפשר להוריד ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. הורדתי את המשחק return fire שזה משחק פעולה אסטרטגיה ישן (שנת 1996) שצריך להשמיד את מחנות האויב באמצעות 4 כלי לחימה (טנק, גיפ, מסוק ונגמש) עכשיו אחרי שהורדתי זה עשה לו התקנה קצרה בחלון DOS ובסוף זה יצר את כל הקבצים. וכשאני לוחץ על הקובץ הפעלה זה כותב לי: Returne Fire is not compatible with Windows NT אבל למעשה יש לי וינדוס XP! ??? מה לעשות? איף אפשר לסדר את זה??? ודרך אגב, אני יודע שיש משחקים ישנים שכדי להפעיל אותם צריך שהמחשב יהיה על 256 צבעים. אפשר להפעיל משחקים כאלו בלי לשנות כל פעם ל256 צבעים?? וגם בוינודס XP י אפשר להחליף ל256 צבעים....

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by DS,

אח שלי בן 7 ובניתי לו מחשב: Pentium 3 450MHZ 256 MB כ. מסך 32 MB של נוידיה לא זוכר איזה דגם. איזה משחקים יש? משחקים שיעבדו כל מיני

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by CyberBot,

אני נכנס לסטים פתאום אני רואה INSTALL על הבלאק אופס יש מצב שזה בחינם?!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by black T.I,

מץי יצא דום 3?

16. Started by SugarFreeBoy,

אחרי התקנה (עם או בלי הפאטץ' החדש), כשאני מקליק על הEXE להרצת המשחק - אני מקבל פעולה לא חוקית מהאפליקציה. מישהו שמע על הבעיה הזו? כבר שיחקתי הרבה בעבר במשחק הזה אבל הוא פשוט החליט לא לעבוד יום בהיר אחד. :'(

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by chinchi,

בעת פגיעה במשחק השחקן מתחיל להתנשף - הכל בסדר . אך גם לאחר שאני תופס מחסה הוא ממשיך ... וממשיך וממשיך עד שאני מת. זה משגע אותי ... קראתי ברשימה של התיקונים שהפאטצ' עושה שהבעיה הזאת מקורה במעבדי amd כפולי ליבה 3800 .. כמו שלי.. הכל טוב ויפה, אני בטוח שהבעיה נפתרה... מוריד ומתקין את הפאטצ' אבל......... המשחק לא עולה ומתקבלת הודעה שמפורטת בתמונה המצורפת ולאחריה: CoD2 1.0 build win-x86 Oct 6 2005 ----- FS_Startup ----- Current language: english Current search path: E:\Games\Activision\Call of Duty 2\main\iw_15.iwd (84 files) E:\Games\Activision\Call of Duty 2\main\iw_14.iwd (4038 files) E:\Games\Activision\Call of Duty 2\main\iw_13.iwd (22624 files) E:\Games\Act…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. עדכון: סרטוני הוידאו המודלפים ממבחני האלפא הורדו בזריזות מ-YouTube, כצפוי, אך אם תרצו תוכלו למצוא קישורים לאתרי סרטונים אקזוטיים וכמו כן קישורים להורדה של אותם הסרטונים המדוברים בדיון הבא באתר NeoGAF. הכתבה המקורית: משחק הפעולה הטקטי בעולם פתוח המסקרן של המפיצה הצרפתית, שסבל ממספר דחיות, נראה לגמרי לא רע בסרטונים חדשים שמגיעים מתוך מבחני האלפא הסגורים שלו אחד הכותרים המבטיחים ביותר שהיה אמור ללוות את עונת סוף השנה הנוכחית עבור יוביסופט הוא Tom Clancy's The Division, כותר פעולה חדש בגוף שלישי מהמפתחת שהביאה לנו את World In Conflict המופלא, אך זה לא קרה. במפיצה הצרפתית הרגישו שהמשחק (אשר נחשף לראשונה עוד ב-2013) עדיין לא מוכן, והחליטו לדחות אותו בפעם השנייה, אל עב…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by matan_18,

יש לי את המשחק:MOH:AA ! והתחלתי להתקין אותו ובאמצע ההתקנה הוא נתקע...אז איתחלתי את המחשב.. ואז כמו מפגר נכנסתי לתקייה של המשחק ומחקתי אותה בצורה ברוטלית.! ומאז כל פעם שאני מנסה להתקין את המשחק הוא פותח לי חלון שיש לי אפשרות לתקן..ואחריי שאני עושה את הפעולה הזו אז הוא עוד פעם פותח לי את החלון הזה ונות לי רק לתקן את ההתקנה! בקיצור אני לא יכול להתקין עכשיו את המשחק! מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by roc,

שלום,אני חושב שיש לי בעייה או אם יש את זה לכולם,כשאני משחק BF2 כמעט תמיד מופיעים לי דברים שחורים,זה ממש מעצבן,יכול להיות שזה הרסיסים של פיצוץ או משהו? כי זה מופיע פעם באיזה 10-20 דקות ושאלתי מישהו מחו"ל אם זה קורה לו והוא אמר כן אבל לא הספקתי לדבר איתו הרבה והוא יוצא,אז אני שואל פה אם זה קרה לעוד אנשים כי אני לא רוצה לחשוב שזה ארטיפקטים :-[ , לא שיחקתי הרבה זמן משחקים חוץ מזה אבל למשל ב3DMARK זה לא קורה לי.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by ולרי88,

קודם כל אני מחכה למשחק הזה הרבה זמן .. ! ואני חולה על כל הסדרה .. 5 צריך לצאת ב3 לאפריל לפי מה שאני יודע.. ואני יודע שיוביסופט מוציאים אותו לאור ... אז השאלה שלי היא כזאת .. אם תהיה מערכת הגנה כמו STARFORCE ... למשחק . ? מה אתם חושבים?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. כבר עבר חודשיים ויותר מאז הסירטונים והתמונות החדשות של hl2 ep2 יש איזה משו חדש? (כי ב-crysis וכל משחק אחר כמעט יש מידי שבוע תמונות וסירטונים חדשים..)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי הורדתי 2 משחקים מהמתנה שקיבלנו , יש לי את מספריי האקטביטציה של כל שלושת המשחקים , האם בעתיד לאחר פירמוט מחשב אני יוכל שוב להוריד אותם ? המשחק של היטמן הותקן ישירות דרך הסטים , אבל FC3 ירד לי לספרייה בסטים וכך אני יכול לגבות את הספרייה ולהתקין שוב , אבל מה יהיה עם המשחק היטמן שישר הותקן למחשב?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני מחפש ליגה ישראלית למנג'ר הישן cm0102 בבקשה לינק תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. לכתבה: http://hwzone.co.il/newsflash/shadow-mordor-%d7%9e%d7%a7%d7%91%d7%9c-%d7%97%d7%91%d7%99%d7%9c%d7%aa-%d7%aa%d7%95%d7%9b%d7%9f-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%aa-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%94/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים