משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
The Garbage Run אתגר שיוביסופט שחררו לכל שחקני W_D! הנה הסרטון שלי לאתגר אני ישמח ללייק ושיתוף: והנה הסרטון הרשמי של האתגר: נראה אותכם
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם מוכרת לכם בעיה של המשחק סים סיטי 4 עם כרטיסי מסך רדיאון 8500SE מיד בתחילת משחק נמרחים הצבעים והמשחק נתקע. לא קורא עם כרטיס אחר.
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
כולם רוצים אותו אבל אני לא יודע אם זה שווה: *זה הרבה מאוד זמן להוריד מהאינטרנט *זה תופס הרבה מקום
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אהלן, לא יודע לכמה ממכם יצא לשחק בגוסט רקון החדש, אבל בכל אופן, אני רוצה לנצל פה את ריכוז האנשים לחפש שותפים לשחק את הקו-אופ של המשחק הזה. Ghost Recon: Future Soldier רק תנאי אחד, אנשים עם מיקרופון כדי שיהיה אפשר לתקשר כמו בני אדם. לא מבקש תותחי על או שחקנים כבר שנים, כל רמה, כל גיל, כל דת לאום גזע מין וכו' וכו'. Roei.sm@gmail.com או כאן (:
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם למישהו יש כבר דעות לגבי המשחק ? לפי מה ששמעתי צריך להיות שמחק טוב (לאהבי מרוצי האופנועים שבינינו) בנוסף שמעתי שיש מולטי פלייר לכמה שחקנים...
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש להקים קהילה למשחקים משותפים בCIV. מעניין האם יש בכלל אנשים בארץ שאוהבים את הסדרה ומעוניינים לקיים תחרויות
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני רוצה כאלו מישחקים אם משאיות שנוסעים בדרכים עושים סחורה פורקים ויש מישטרה ונוסעים בכביש חופשי כזה.....
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6205678.html?tag=latestheadlines;title;1
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אם אתם רוצים קלאן טוב אז שלחו הודעה או תוסיפו אותי H20}humotel
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהתחלת המשחק, המסך לא מזהה את המשחק וכותב שגיאה: input not supported מסתבר שזה נפוץ במסכי ACER, דבר זה קורה מתי שהרזולוציה של המשחק גבוהה מידי. ולכן המסך לא מצליח לקבל אות. כיצד אפשר לשנות רזולוציה מבלי להכנס למשחק? (ז"א בוינדואוס, דרך קובץ הפעלה וכו') תודה
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
בגלל שהמחשב שלי חלש מידי למשחקים החדשים כגון borderlands 2 ו dishonored החלטתי שאני ירכוש את dark souls למחשב אחרי שראיתי את הדרישות הנמוכות שיש לו. ממש לפני שהחלטתי שאני רוכש אותו ראיתי שהרבה אנשים מתלוננים שיש למשחק המון בעיות כגון נעילה של ה FPS ותמיכה דלה לעכבר ולמקלדת. שמעתי שיש תיקונים של מודרים ומעריצים שמתקנים ומשפרים את החוויה, אז הייתי רוצה בשמחה לדעת איפה כל התיקונים האלה ומה הכי מומלצים? האם המשחק עובד טוב גם על מחשבים חלשים כמו שכתוב בדרישות מערכת או שזה שיקרי? ובכללי מה חוות הדעת שלכם על המשחק.. תודה
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
-
תגידו לי אנשים יפים מחר השקה של דיאבלו 3 ואתם לא חושבים ששקט פה... אחד המשחקים הכי מהנים ששיחקתי אי פעם!!! המשחק הראשון שבאמת אני הולך לשלם עליו לא משנה כמה הוא יעלה!
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
-
ניסיתי הכל עמדתי שכבתי כרעתי גם מאחורי מסתור,חכיתי גם מספיק זמן,והוא עדיין מתנשף אחלה משחק
-
- 14 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש המלצה למשחקים טובים אני אוהב משחקים עתידניים כאלא (HL2 STARWAR וכדומה) אבל אני לא ממש אוהב דברים כבדים מידי (כמו doom3 וקוויק 4) מצד שני אני גם דיי מחבב משחקים בסגנון ישן כזה.. (אהבתי את אססין קריד וזנו קלאש) אבל לא דברים משעממים ובנאלים מידי (כמו titan quest ) אני אשמח להמלצה טובה... תודה רבה נ.ב. אני מעדיף בלי משחקים עכשויים כאלא... (בלי rainbowsix...) אלא אם כן יש לך אפשרויות יוצאות דופן כאלא.. (כמו dark sector)
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני משחק באמפייר ונפוליאון. יש לי גם את רומא ממזמן, כדאי לשחק בה?
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
אני מחפש כבר דיי הרבה זמן 2 משחקים שהאהבתי בזמנו.. הראשון הוא משחק שמבוסס על הדמויות של ביווס ובאטהד שבו הם נמצאים בביה"ס והם עושים כל מיני משימות כמו לירוק על מורים וכאלה... ולשני קוראים Road Rush משחק חמוד עם אופנועים שאהבתי ואני לא מצליח למצוא גירסא להורדה! חיפשתי כבר בהרבה מקומות גם בגוגל וגם בכל מיני אתרים של משחקי נוסטלגיה... אני אודה מאוד למי שיעזור לי למצוא את 2 המשחקים הנ"ל בתודה מראש ניר
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי בעיה להתחבר לשרתי משחקים כגון : american army, battlefield 1942, operation flashpoint. הוא פשוט לא מוצא לי שרתים להתחבר אליהם. windows XP PRO. ניטרלתי את ה firewall.
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
ענק , מזכיר את הסדרה נמלטים http://media.xbox360.ign.com/media/736/736174/vids_1.html
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
הקול של היריות לא נשמע טוב מקורטע כזה לא רשמתי את ההודעה בפורום סאן אנדרס כי חשבתי שזה מתאים יותר לכאן (דריברים וכו') אז זה קשור לדריברים ??? איך יודעים מה להוריד ואיזה כרטיס קול יש
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
תגידו בבקשה יצא דיאבלו דמו ? כי אני רואה הרשת מוצפת Diablo 3 Official Demo LEAKED"
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
יש לי בעיה....אני רוצה לשחק במולטיפלייר של cod ושאני מנסה להתחבר לserver אז זה רושם לי משהו עם הcd key יש דרך אחרת להתחבר? ???
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-
-
איך אני מתקין פעמים אותו משחק אחד יענו אני מתקין משחק ואני רוצה להתקין עוד פעם על אותו מחשב בלי למחוק את תקיית המשחק הקודם פשוט זה לא נותן לי זה אומר שהמשחק כבר מותקן אז אין צורך להתקין עוד אפילו לא בכונן אחר תודה על כל עזרה
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
מתי יוצא delta force team sabre?
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-