עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by rikus,

עבד יפה בהתחלה, משהו כמו שעה שעה וחצי משחק סבה"כ ועכשיו כל 5 דקות או פחות הוא תוקע את המחשב לגמרי-רק ריסט עובד. ניסיתי דרייברים...להחליף כרטיסי קול...להוריד הגדרות...כלום לא עזר... ???

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. רגע לפני ההשקה הגדולה, בחברת Rockstar עסוקים בלשכנע את העולם כי לא הביאו את עובדיהם לתנאי שחיקה בלתי אפשריים בדרך לעמידה בלוחות הזמנים של הפרוייקט העצום לכתבה

3. Started by matan147,

הורדתי תמשחק וזה מבקש ממני סיסימא ושם משתמש חפשתי באיטרנט תאתר הרישמי+הרשמה ולא מצאתי מי יכול לעזוטר לי בענין הזה אני מאוד ימח תודה מראש לעוזרים בברכה מתן

4. Started by e.s,

איך אני אומור לדעת שסיימתי את gta vice city אמורה להיות לי הודעה כלשהיא או סימן??משהו??

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. ??? ???????? ???

6. בפעם הראשונה שנתתי למשחק להמשיך את הסרט בסוף המשחק וגיליתי את השיר. זה כמו שרואים סרט ובסוף נכנס שיר שבא בדיוק ברגע המתאים. למי שמעוניין קוראים לשיר The Poets Of The Fall - Late Goodbye שנה טובה!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by nore0,

הקול של היריות לא נשמע טוב מקורטע כזה לא רשמתי את ההודעה בפורום סאן אנדרס כי חשבתי שזה מתאים יותר לכאן (דריברים וכו') אז זה קשור לדריברים ??? איך יודעים מה להוריד ואיזה כרטיס קול יש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Domovoi,

ראיתי בסירטונים שאפשר להאט את הזמן.. למשל כמו בסרטון הזה:http://youtube.com/watch?v=rH01ZbIHCSM&mode=user&search= איך אני עושה את זה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by The Dom,

כשאני מפעיל ITUNES וCSS, המשחק נתקע או שיש פינגים עצומים פתאום. אני משתמש בITUNES 7.0.2

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by ZaBaRi,

נשמח לדעת את חוות דעתכם בסקר המוצג.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. מחפש משחקי אסטרטגיה יפים וקלילים.. בסגנון הAOE3 וכל אלו.. את הCOH כבר ניסיתי.. די אהבתי אותו.. איזה משחקים מעניינים ויפים ולא יותר מידי מסובכים יש לכם להציע? יודה לכם מאוד,אופיר.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by eladbu,

מחפש את התיקיה של שמירת המשחקים של NFSU2

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום, קניתי את המשחק דיאבלו 3 ויש בפנים 2 כרטיסי אורח שאפשר להרשם איתם, אני מעוניין למכור אותם בהנחה משמעותית! ניתן ליצור קשר איתי במייל yanivanstra@yahoo.com לכל הפרטים. מי שירצה אוכל גם לשלוח לו תמונה של הכרטיס המקורי... בלי הסיסמא כמובן ;D צריך להוריד את המשחק באתר של בליזרד וכשצריך להרשם משתמשים בסיסמא שבכרטיס.

14. Started by ccc,

מחפש חנות שמוכרת את המשחק. אבל לא חנות גוגל... רק חנות עם שם.\ תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Or94,

איפה נמצאות השמירות של CALL OF DUTY MODERN WARFARE 3 בווינדוז 7?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אהלן, המפרט שיש לי זה AMD AthlonXP 2500 512 DDR Nvidia GeForce 5500 FX לוח אם Abit NF7-S v2.0 מספיק storage מה אתם ממליצים לי לשדרג בשביל להריץ SC ? מכיוון שעכשיו כל מה שאני מקבל זה שגיאות על אי עמידה בקרטריונים מינימליים. תודה, מקס.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. הלהיט הבא של חברת Activision עושה מאמצים גדולים להוכיח שהגעתו למחשבים אישיים היא הרבה יותר מסתם המרה תוכן מעולם הקונסולות - באמצעות שיתוף פעולה עם NVIDIA וסרטון משחקיות חדש ב-4K לכתבה

18. Started by NiMo1771,

עד עכשיו קניתי משחקים בארץ, אבל עכשיו אני שם לב שאפשר להזמין משחקים בחו"ל וזה ייצא הרבה יותר זול מישהו יכול לתת לי לינקים לחנויות אמינות וזולות מחו"ל? כדאי להזמין מסטים? עוד שאלה לא קשורה- במשחק NFS HP האיכות מאוד נמוכה, ולא מצאתי איפה אפשר לשחק עם הגרפיקה איך מגיעים להגדרות גרפיקה? (ניסיתי בdisplay settings אבל זה לא עושה שינוי גדול) תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by wrecker,

מה לדעתכם הכלים שצריך לבנית משחק מחשב? ולמה אין חברות ישראליות שמפתחות משחקים? (זכור לי שהיה פעם איזה משחק ישראלי אבל כנראה שלא הצליח יותר מידי)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by tombcatz,

חברת ההפצה TAKE 2 הודיעה כי שני משחקים חדשים בסדרת GTA מפותחים ע"י רוקסטאר האחד-המשחק GTA:LIBERTY CITY STORIES יוצא בהמרה לPLAYSTATION2 למי שלא יודע-GTA:LCS זה משחק בסדרת GTA שיצא לPSP [הקונסולה הניידת מבית סוני] שהחזיר אותנו על LIBERTY CITY אך הפעם עם דמויות חדשות,עלילה חדשה,מקומות חדשים בעיר,ותוספות רבות אחרות... השני-משחק GTA חדש שייצא לPSP ויתבסס על תוכן חדש לחלוטין. בכל מקרה-הידיעה הראשונה והעיקרית-היא יציאת משחק חדש בסדרת GTA לPS2...אם תשאלו אותי-מדובר פה במשהו עקום לגמרי המרה של המשחק מגירסאת קונסולה ניידת לקונסולה?!?!זה ממש עקום המשחק הזה מכיל אולי עשירית מכמות התוכן והפיצ'רים שהיו בGTA:SA,ולכן זה נראה לי לא מתאים בכלל שזה ייצא לPS2 רוקסטאר אמרו שהם יכללו שיפורים …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. אני אישית מעדיף שמה את הקסמים הקבועים שלי, וגם חרב אחת גדולה, ועוד חרב קטנה+שיריון, וחץ וקשת, ומטה קסם מועדף. מה אתם דוחפים שמה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. http://www.gametrailers.com/player/36197.html הישר מ E3 2008 תאריך יציאה- 7 לאוקטובר 2008 בונוס- טריילר כריתת ראשים: http://www.gametrailers.com/player/36238.html

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני חושב לקנות MADDEN NFL לא יודע זה נראה די מגניב, אבל שמעתי זה מסובך מאוד, אבל גם אנשים אומרים ש NFL הוא אחד המשחקים היותר מושקעים של EA, אז מה דעתכם ? וכמה זמן שיחקתם במשחק שבחרתם בלי שהוא ימאס לכם ומחקתם אותו?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by HuGeMouTh,

ACTIVISION הודיעו על סגירת הסטודיו שעמד מאחורי PROTOTYPE, Scarface, The Simpsons: Hit & Run, Hulk, חלק מסדרת Crash Bandicoot וזוג משחקי Mario שיצאו למחשב. http://kotaku.com/5922129/prototype-creators-shutting-down המפתחת שנפתחה ב 1991 הייתה המפתחת האחרונה של ACTIVISION שלא עבדה על COD או משחקים שמבוססים על סרטים. הסטודיו לא יסגר לגמרי אבל גם לא יפתח משחקים יותר, במקום זה תשאר שם קבוצה קטנה שתעזור בפיתוח של מפתחות אחרות. עצוב לראות מפתחת כזו (וגם את RAVEN שלא במצב הרבה יותר טוב) במצב כזה בזמן שמפתחות כמו Beenox ו FreeStyleGames נהנות מיחס שונה למרות הזוהמה שהם הוציאו בשנים האחרונות.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by bluemail,

חוץ מGTA IV איזה עוד משחקים אמורים לתמוך במרובעי ליבות

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים