משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
-
Codemasters נוקטת בגישה מפתיעה וחושפת את הפרק החדש בסדרת משחקי Dirt - שכבר ניתן לנסות במסגרת שירות ה-Early Access של סטים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%91%d7%94%d7%a4%d7%aa%d7%a2%d7%94-dirt-rally-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%a8%d7%96-%d7%95%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
NBA 2001 המשחק שנחשב להכי חדיש מבחינת כדורסל למחשב בNBA 2000 היה פאטץ שהופך את הליגה לליגה הישראלית !!! האם גם ל NBA 2001 יש פאטץ כזה ומאיפה אפשר להוריד ?
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אנשים פה הולכים לאהוב אותי על זה. ;D בקובץ ut2003.ini שבתיקיית system תערכו תחת [D3DDrv.D3DRenderDevice] את השורה שרשום בה ReduceMouseLag=True ותחליפו את הערך ל False. התוצאה: כ 10- 20 יותר FPS אבל בחלק מהמקרים זה גורם לתנועה אי חלקה של העכבר ומה שנקרא mouse lag ברשת. ודווקא לחלק מהאנשים מרגישים שהעכבר דווקא נהיה יותר מדוייק... תנסו, תגיבו. נ.ב: זה לא ישפיע על benchmark.exe כי הוא משתמש ב ini משל עצמו. ובשביל לראות את\ קצב הפריימים תלחצו על TAB או ~ ותרשמו stat fps. בבקשה :-*
-
- 7 תגובות
- 995 צפיות
-
-
החבילה הבסיסית, מהחנות השכונתית, 220 ש"ח (העטיפה בעברית). 5 דיסקים + עלון עם המקשים וכמובן הCD-Key שמודבק שם. אני אמור לקבל עוד משהו ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 995 צפיות
-
-
ו EMPIRE EARTH? אני מחפש את הגרסאות האחרונות של סוג המשחקים הזה שהיה מאוד פופולרי פעם. אני מחפש למטרה כדי לשחק נגד חבר באינטרנט. מישהו יודע מה המשחקים הכי חדשים מהסוג הזה שאפשר לשחק אחד נגד השני דרך האינטרנט? אפשר גם לקבל המלצות על הישנים (אם הם עובדים כמו שצריך)
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
יצא PATCH 1.5 http://battlefield2.filefront.com/file/Battlefield_2142_Patch;72738 BATTLEFIELD 2142
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני נכנס לסטים פתאום אני רואה INSTALL על הבלאק אופס יש מצב שזה בחינם?!
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
כפי שניבאו שלל עדויות מוקדמות - Horizon: Zero Dawn ינחת בעולם המחשבים האישיים בגרסתו המלאה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
- 1 follower
-
-
זה משחק האק אנד סלאש חדש דמוי דיאבלו עם גרפיקה עדכנית שמתמקד יותר בקסמים מאשר בלחימה עם חרבות ונשקים. לא מצאתי עליו ביקורות, אלא רק כתבת בקרוב קצרצרה - http://www.gamerankings.com/itemrankings/launchreview.asp?reviewid=376695 מישהו מכיר את המשחק ויכול להגיד איך הוא ?
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
אני חושב שזה הז'אנר היחיד שעוד לא שיחקתי בו אז חשבתי אולי לנסות משהו חדש מישהו מכיר סימולטורים טובים? לא משנה לי סימולטור קרבי או לא כל סימולטור יהיה טוב
-
- 8 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני ראיתי את הסרטון הזה ביו טיוב היום ואני פשוט לא מאמין שזה מה שהכניסו למשחק! אני אישית בחור בן 25 ככה שאין לי יותר מידי בעיה עם זה במשחקים אבל תאכלס אם היו לי ילדים הייתי אומר שהם קצת הגיזמו יותר מידי. לדעתי לא צריכים למכור תוכן כזה בחנות לילדים עם כול הכבוד... http://www.youtube.com/watch?v=O51l7S7Sx3g וחוץ מזה שחכו שזה יגיע לחדשות FOX או לבחור המשוגע הזה שברח לי השם שלו ששונא משחקי מחשב..! מזה יעיפו את המשחק הזה על טיל מלפחות שלוש מדינות שאני יכול לחשוב עליהם. מוזר שיוצרי GTA 4 לא ישבו וחשבו קצת על מה שהם מכניסים למשחק, ואולי הם שכחו שהגרפיקה והמציאותיות של המשחק שלהם משפיעים מאוד אם הם מכניסים חומר כזה. תאכלס חבל כי זה משחק אדיר לא מהעולם הזה והנה דוגמה למה:
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
-
היי הורדתי 2 משחקים מהמתנה שקיבלנו , יש לי את מספריי האקטביטציה של כל שלושת המשחקים , האם בעתיד לאחר פירמוט מחשב אני יוכל שוב להוריד אותם ? המשחק של היטמן הותקן ישירות דרך הסטים , אבל FC3 ירד לי לספרייה בסטים וכך אני יכול לגבות את הספרייה ולהתקין שוב , אבל מה יהיה עם המשחק היטמן שישר הותקן למחשב?
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה הזמן להתפקדות ! כל מי שמשחק Cod 4 מוזמן להוסיף את עצמו להתפקדות, כך נוכל לראות כמה אנחנו על מנת לאמוד למלא את כל הפרטים שם פרטי: כינוי:
-
- 9 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אם אתה נחמד אתה מוזמן להצטרף לקלאן שלי, אנחנו משחקים Guild Wars, Battlefield 2, Counter-Strike Source ו DOTA. כנסו לונרילו באתר www.clancas.net
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המשחק? איך הגרפיקה? משעמם לעתים קרובות או כיף מאד? אפשר לייבא דמויות רבות? אפשר לייבא דמויות מ-TF2 או רק מ-HL? בקשר למולטי של המשחק : מה ניתן לעשות בו? תודה אני שוקל לקנות
-
- 10 תגובות
- 994 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם למישהו יש כבר דעות לגבי המשחק ? לפי מה ששמעתי צריך להיות שמחק טוב (לאהבי מרוצי האופנועים שבינינו) בנוסף שמעתי שיש מולטי פלייר לכמה שחקנים...
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אתמול יצא הדמו הרשמי של המשחק, מבית EA SPORTS !!! ;D להורדה מהאתר הרשמי (מופיע לינק בצד שמאל) (הגודל: 16MB). לצערכם הרב, הדמו דל ביותר. וכמובן שלא ניתן לכוונן את האופציות. קצת פרטים: המשחק בדמו הוא ריאל מדריד VS ארסנל, אורך כל מחצית דקה אחת שלמה (סה"כ 2 דקות...למה כ"כ הרבה אני שואל?), אח"כ המשחק יוצא עצמאית ל-WIN, ואם רוצים מפעילים שוב... הגרפיקה די מאכזבת משום שהרזולוציה היא 640X480 (או אולי 800X600...?), וכמובן שאי-אפשר לשנות את זה...! :-\ לגבי המשחקיות: מנוע המשחק עבר מהפכה של ממש (ב-EA אומרים שהם בנו אותו לגמרי מחדש!), ובאמת רואים את זה. המשחק נורא כייפי ולא באנלי כמו המשחקים הקודמים. הבעיה היחידה בשליטה היא ששינו מס' מקשים (E-ספרינט, W-"שליחה"/יציאה עם השוער), וזה…
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המישחק הזה לפי דעתי שווה לקנות משחק באמת באמת תותח
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
בגלל שהמחשב שלי חלש מידי למשחקים החדשים כגון borderlands 2 ו dishonored החלטתי שאני ירכוש את dark souls למחשב אחרי שראיתי את הדרישות הנמוכות שיש לו. ממש לפני שהחלטתי שאני רוכש אותו ראיתי שהרבה אנשים מתלוננים שיש למשחק המון בעיות כגון נעילה של ה FPS ותמיכה דלה לעכבר ולמקלדת. שמעתי שיש תיקונים של מודרים ומעריצים שמתקנים ומשפרים את החוויה, אז הייתי רוצה בשמחה לדעת איפה כל התיקונים האלה ומה הכי מומלצים? האם המשחק עובד טוב גם על מחשבים חלשים כמו שכתוב בדרישות מערכת או שזה שיקרי? ובכללי מה חוות הדעת שלכם על המשחק.. תודה
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש משחקים של להטיס מטוסים, שיהיו כמה שיותר מציאותי! אני מכיר את Microsoft Flight simulator X אבל יש עוד כאלה בתחום ? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
תגידו לי אנשים יפים מחר השקה של דיאבלו 3 ואתם לא חושבים ששקט פה... אחד המשחקים הכי מהנים ששיחקתי אי פעם!!! המשחק הראשון שבאמת אני הולך לשלם עליו לא משנה כמה הוא יעלה!
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אחרי התקנה (עם או בלי הפאטץ' החדש), כשאני מקליק על הEXE להרצת המשחק - אני מקבל פעולה לא חוקית מהאפליקציה. מישהו שמע על הבעיה הזו? כבר שיחקתי הרבה בעבר במשחק הזה אבל הוא פשוט החליט לא לעבוד יום בהיר אחד. :'(
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-