עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by HunterVee,

יש לי דום 3 וסיימתי אותו תוך שעתיים וחצי... מה זה ? זה המשחק שעבדו עליו 3 שנים? מה נסגר? גם ככה הוא משעמם אחרי 3 שלבים (אחרי שהגרפיקה יצאה מהעכוז) פתאום אני נלחם נגד מפלצת גדולה ומעפנה?? מה אתם חושבים? אני צודק או שמה אני חי בסרט?....

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by 888,

קיבלתי את המישחק דום 3 (צרוב מחבר) איך אני אמור לדעת אם הוא התקין לי וירוס\תוכנת ריגול? ומתי זה יפעל לי ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מחכים בקוצר רוח לקאמבק הגדול של אחד ממשחקי הפעולה המפורסמים ביותר בסביבה? תאריך היעד נמצא במרחק של פחות מחודשיים, וכעת גם תוכלו לבדוק לאיזו חומרה תצטרכו בכדי להפעיל אותו אחד המשחקים המבטיחים ביותר לשנת 2016, בייחוד בכל הנוגע לקטגוריית משחקי הפעולה, הוא ללא ספק החלק הרביעי בסדרת Doom – שמיועד להגיע לקונסולות הדור הנוכחי של מיקרוסופט וסוני ולמחשבים האישיים ב-13 במאי, במידה ולא תהיינה דחיות בלתי צפויות כלשהן, כמובן. במסגרת המסע אל עבר ההשקה המיוחלת, המשחק יקבל מבחני בטא סגורים למצבי המשחק המקוונים שלו, החל מה-31 במרץ ועד ל-3 באפריל – כלומר בעוד כשבועיים מהיום. הבטא עצמה אומנם תהיה מוגבלת לאלו שביצעו רכישה של המשחק Wolfenstein: The New Order אי שם בשנת 2014, …

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. התפתחות מפתיעה בהחלט בעולם הגיימינג הופכת את החברות ZeniMax ו-Bethesda לחלק ממערך פיתוח הגיימינג האישי של חברת מיקרוסופט - בתמורה לתשלום אימתני של 7.5 מיליארד דולרלכתבה

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  5. ההכרזה על משחק חדש בסדרת DOOM הצפויה ביוני הקרוב, עשויה לשנות את כל מה שאנחנו מכירים על הסדרה האייקונית - המשחק החדש ייקרא "DOOM: The Dark Ages" ויהיה בהשראת ימי הבינייםלכתבה

6. אם ההבטחה הגראפית של השנה אצלכם היא דום3 שימו לב למשחק הבא, קוראים לו CRYFAR והוא יוצא ברבעון הרביעי של השנה. הינה תמונות:

• 38 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by Konchi,

היי, לא מזמן רכשתי מחשב חדש והתקנתי עליו דום, הוא מתאים את עצמו אוטומטית בהגדרות לעבוד עליו High (אחד לפני "הכי טוב") שיחקתי והכל פעל כמו שצריך, יום למחרת נכנסתי למשחק ולאחר כמה דקות משחק הוא פשוט נתקע ולא מגיב ומאלץ אותי לסגור אותו. ניסיתי לשים את המשחק על הגדרות נמוכות יותר אבל זה לא עוזר. אני חייב לציין שבמחשב הקודם שלי שהיה הרבה יותר חלש מהנוכחי, המשחק פעל על ההגדרות הנמוכות ביותר גרוע, אבל לפחות הוא היה רץ יש למישהו מושג?

8. אחרי מיקרוסופט הגיע גם התור של סוני לחשוף את הקלפים במירוץ דור הקונסולות הבא - וכעת מגיע הזמן הנכון להתחיל לבצע השוואות לכתבה

9. Started by GameGems,

האם הגירסאות החומרתיות המשופרות של סוני ומיקרוסופט מאותתות על סופו של עידן הקונסולות כפי שהיה מוכר לנו עד היום? לכתבה

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  10. אחד מלהיטי האונליין הוותיקים והמפורסמים ביותר של Valve זוכה לעדכון עם מנוע ה-Source 2 המודרנילכתבה

11. Started by yoav9,

זו אינה שאלה, אני רק נותן כאן את מה שאני חושב, למה אני עושה את זה? (עדיין לא הגיעה לי הti :-/) מי כאן לא מכיר את tf 2 מי כאן לא השתוקק לcs 2 מי כאן לא חלם על half life 2 תהיתם? חשבתם למה לא הוכרז לא יצא? הנה הטאוריה שלי... valve פיתחו את half life וכמו שאתם יודעים הדבר רושש לגמרי את החברה, עד כדי כך שבחודשיים האחרונים לפיתוח הכותר מי שמימן את המשחק לא היו המפיצים אלא מנכ"ל החברה שאני מתבייש שכרגע שחכתי את שמו. בקיצור כאשר סיימו ליצר את Half life והוא נשלח לחנויות, התחילו לתכנן את הדור הבא, לא אכנס כאן לכול מה שקרה עם tf אבל בוא נגיד שהחברה החליטה שהמשחק הבא שהיא תוציא בתור כותר מלא הוא tf 2, החברה התחילה לעבוד עליו בסיבות החודשיים שלושה לפני סיום Half life (לפני 4 …

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by weamir,

אתמול ניסיתי להיכנס למספר סרברים בכדי לשחק counterstrike,אך בכל פעם שנכנסתי הופיע loading ואז מיד נזרקתי החוצה. יש לציין שהבעייה התחילה לאחר עידכון אוטומטי של cheatingdeath. האם מישהו יכול לעזור לי

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  13. תשמע אני נראה לי הולך לקנות עוד מעט (היום) פלייסטיישן 2. מה אתם אומרים כדאי יותר? הרגיל או הדגם המוקטן? אני יודע שהוא מגיע עם מתאם רשת מובנה ואין אפשרות לשחק עם המולטי טאפ (במילא אין לי צורך בו)... וגם לאיזה מהם יש אפשרות לחבר הארד דיסק

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by davidcohen,

היי עשיתי עונה ואני משחק עם ליברפול ועכשיו הגעתי למשחק מול באיירן מנכן הבעיה היא שגם אני משחק עם התלבושת הלבנה וגם באיירן מנכן איך אני בוחר באיזה תלבושת לשחק ?!

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  15. Started by avivbar,

כשאני מעלה את המשחק gta vice city ישר אחרי שמראים מי עשה את המשחק והכל זה מגיע לי לקטע שיש שם כל מיני תמונות ושם זה נתקע לי ולא מגיב!!! מישהו יכול לעזור לי זה דחוף מאוד מאוד מאוד אני כבר לא יכול לחכות לשחק במשחק הזה!!!!!!!!!!!!! :-[ :-[

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  16. Started by Versace,

אני מנסה לפתוח את המשחק אבל הוא רושם לי ככה.. Conflict with Emulation Software Detected. מה זה אומר? בבקשה עזרה דחוף אני רוצה לשחק במחשב כבר.

17. יש לי פלייסטיישן 4 (דיי חדש) וניסיתי כבר כמה פעמים להזמין דרך החנות האמריקאית של סוני (גם במחשב וגם בקונסולה) את NBA 2K15 בהזמנה מוקדמת (יש לי עוד יומיים) בעזרת כרטיס אשראי (ויזה) וכל פעם שאני מנסה, אחרי שאני מכניס את כל הפרטים, אז זה טוען קצת ואז רושם: " An error occurred while performing this operation". ואני פשוט מיואש!! ניסיתי כל דבר וכלום לא עובד לי כמו שצריך. אם מישהו כאן יעזור לי (זה חשוב כמה שיותר מהר כי אני רוצה לבצע את ההזמנה המוקדמת) אני אודה לו כלכך!! אתם לא מבינים כמה.

18. Started by יצחק הראל,

היום החברים רצו להפתיע אותי לכבוד יום הולדת ונתנו לי דיסק של המשחק אותו קנו מאמזון הדיסק הגיע סגור עם עטיפה פתחתי את העטיפה והתקנתי את המשחק לאחר מכן שמתי את הקוד הסודי ורציתי לשחק אלא שאני לוחץ על play וכלום לא קורה הגלגל מסתובב וכלום לא נדלק אני רוצה להוסיף שהמערכת שלי חדשה ביותר וכוללת בתוכה מעבד i7 וgtx 780 ti וזה המשחק הראשון שהייתה לי אפשרות לשחק בו אני יודע שכל הבעיה הזו נשמעת מוזרה אבל הכל אמיתי לוחצים על play וכלום לא קורה אני מאוד מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה כי חבל להזמין טכנאי בהרבה כסף

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. כותרת, אני חייב לדעת דחוף אני לא מוצא את זה בשום קטגוריה בהגדרות משהו מוזר (דרך אגב, אני פרוץ, למי ששואל למה אז כי אני מעדיף לבדוק קודם משחק ורק לאחר מכן לקנות אותו)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by R0ck,

Valve החליטו להריץ סקר קטן, באמצעות Steam, בנוגע לחומרה ותוכנת המשתמשים - מעבד, מהירות החיבור לרשת האינטרנט, דרייברים וכו'... לשם מה משמש הסקר?... לטענת Valve, הסקר עוזר לחברה לקבל תמונת מצב נוכחית על יכולות המחשבים של הגיימרים כיום וע"י כך, לבצע Fine-Tuning למשחק HL 2, שנכון לעכשיו, דרישותיו גבוהות ביחס למצב שנראה כרגע בסקר. לתוצאות הסקר - http://steampowered.com/status/survey.html

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. משחק העולם הפתוח הגדול הבא של חברת Rockstar לא יגיע השנה, בזמן שהלהיט הקודם שלה ממשיך להימכר בקצב גם ארבע שנים אחרי ההשקה לכתבה

22. מה לדעתכם יותר יפה..? מזמן היה לי דיאבלו 2 וזה נראה לי קצת דפוק אבל מחר מביאים לי עוד פעם דיאבלו 2... ולא יודעת אורמים זה מאוווד יפה.. מה דעתכם? מה יותר ממכר וכיף??

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. שלום אנשים... לקראת צאתו של דיאבלו 3 החלטתי לשחק בפעם הראשונה בדיאבלו 2 (אל תהרגו אותי...) אבל משום מה, אחרי כל יציאה מהמשחק וכניסה מחדש כל המפלצות והבוסים שהרגתי מופיעים שוב... זה אמור להיות ככה או שמשהו דפוק במשחק שלי?? תודה אנשים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Nahum2,

מצאתי CDKEY! מישהו רוצה לשחק אתי?

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  25. Started by yossi21,

יש לי מנוי אצל בליזארד, כאשר אני נכנס לחלון של המשחק ומקיש שם את פרטי המנוי אני מקבל הודעה שישנו פאטצ' זמין למשחק ושהמשחק הולך להתעדכן. אני לוחץ אישור, זה יוצא לי מהמשחק ורושם לי הודעה: Diablo III has stopped working מישהו יודע אולי מה זה יכול להיות? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.