עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by HuGeMouTh,

MONOLITH ו WBIE בחרו להוציא את המשחק מחדש במחשב, הפעם בחינם ועם STEAMWORKS במקום GFWL. המשחק במקור נכשל ואף אחד לא שיחק בו, חלק גדול מזה בגלל GFWL. למזלנו הם בחרו להחיות את המשחק ולא לתת לו למות בגלל הבחירה הצולעת http://store.steampowered.com/app/206210/

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Cynicoren,

אבל אין לי ברירה: בBF3, ממש בתחילת המחק, אחרי שהקרון מתפוצץ, המחשב כותב "SPACE". אני לוחץ על הספייס בר בכל מיני מקצבים ואורכים, והוא תמיד נופל מהרכבת. מה בדיוק צריך לעשות שם ? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by soldier,

יצא PATCH 1.5 http://battlefield2.filefront.com/file/Battlefield_2142_Patch;72738 BATTLEFIELD 2142

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. פלטפורמת הגיימינג והמפיצה היפנית החליטו לחגוג את יום האהבה הבינלאומי בצורה קצת שונה, ומציעים מספר כותרים להורדה חינמית לגמרי לכתבה

5. Started by CheeseBud,

שלום לכולם, להלן שני עדכונים גדולים לגבי NOM-Gaming - 1. היום, 22/2/12, YuvalShot ו-NOM Gaming מפסיקים את הקשר ביניהם. זאת עקב חוסר התאמה. סוכם בין המנהלים לשחקן כי YuvalShot איננו מתאים לקבוצה והוסכם כי עדיף כי הקשר יופסק. אנחנו ב-NOM Gaming מאחלים ליובל רק טוב בהמשך ומקווים שימצא קבוצה חדשה בהקדם. 2. אחרי המון עבודה, צוות המנהלים ב-NOM Gaming החליט לפצל את קבוצת ה-SC2 ל-Team A ו-Team B. השחקנים ב-Team A יקבלו את מלוא תשומת הלב והמשאבים של המנהלים וישלחו לטורנירים בחו"ל במהלך השנה, Team A היא הקבוצה התחרותית של NOM Gaming. השחקנים ב-Team B יהיו שותפי vאימונים של Team A, ייצגו את הקבוצה ב-Clan Wars, בלאנים בישראל וכו'. השחקנים ב-Team A הם - CtrlAltDefeat, Omer, Blight, …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Roeebaeloha,

היי רציתי להיכנס בשעה האחרונה כמה פעמים לסטים והוא כותב לי שאני לא יכול להתחבר לאינטרנט אבל שיחקתי מייד אחרי זה בבאטלפילד ברשת האם עוד מישהו חווה בעיות כאלה בשעות האחרונות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. משחק הפעולה הטקטי החדש של יוביסופט מקבל דחייה של חודש וחצי וינחת אצלנו בחודש האחרון של שנת 2015 לכתבה: http://hwzone.co.il/הטקטיקנים-ימתינו-עוד-קצת-rainbow-six-siege-מגיע-ב-1-בד/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. כותר הפעולה-הישרדות החדש מבית הידאו קוג'ימה מקבל את תאריך ההשקה הרשמי שלו לשוק ה-PC - ב-2 ביוני, היישר אל חנות פלטפורמת ה-Steam לכתבה

9. התגעגתי קצת למשחק ;D צריך המלצה לשרת מולטי פייר עבור GTA SA תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by nore0,

הקול של היריות לא נשמע טוב מקורטע כזה לא רשמתי את ההודעה בפורום סאן אנדרס כי חשבתי שזה מתאים יותר לכאן (דריברים וכו') אז זה קשור לדריברים ??? איך יודעים מה להוריד ואיזה כרטיס קול יש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by H.I.V,

מישהו ראה את המשחק? הוא יפה? כי אני חושב לקנות אותו אז אני רוצה חוות דעת של אנשים שיש להם כבר את המשחק מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by MishaK,

(לפני שאני מתחיל, כל שאלות שיש לכם למה אני ממשיך את זה, לפרטי בבקשה) ונמשיך במסורת, הפעם רשמים מהמשחק NBA Live 2003, המשחק שהכי ציפיתי לו השנה וכנראה הראשון שלא איכזב אותי. נתחיל בתפריטים, מאז NBA Live 2000 החליטו EA SPORTS לשלב קצת גראפיקה אמיתית בתפריטים, זאת אומרת שחקנים אמיתים שקופצים, עושים תנועות וכו', פה תמצאו רק שחקן אחד באותו זמן אשר מדגים כמה תנועות ריאליסטיות. אבל EA SPORTS כנראה למדו סוף סוף משנים עברו והחליטו להטיב עם בעלי המחשבים ה"לא חזקים" וניתן למצוא את השחקנים המדגימים הללו רק בתפריט הראשי בתור תוספת נחמדה לאפשרות "Next Song". התפריטים עצמם לא מסובכים כלל וכלל ובעלי אנגלית פשוטה ביותר. דבר אחד שלא אהבתי בהם זה שהאפשרות Load/Save נמצאת דווקא תחת Options, …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני צריך לדעת איך לעזוב את החבל ולרוץ על הקיר כמו בדקה 1:07 http://www.youtube.com/watch?v=kOLFj...eature=related אני עברתי את המלכה הראשונה ואז מבקשים ממני לקפוץ על מין מתקן כזה ונפתח דלת עכשיו אומרים לי לקפוץ על החבל אני קופץ אני עכשיו מנסה לעזוב אותו ניסיתי באמת כול דבר והוא לא עוזב ושאני סתם מנסה לקפוץ כדי להגיע לדלת זה יוצא לי אז הינה זה הקטע ב1.07 דקות בדקה ו7 שניות תגידו לי בבקשה איך לעבור תחלק הזה תודה מראש מתן

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. השאלה בכותרת... (פיפ"א 09 מריץ בלי בעיה)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by The_Godfather88,

שלום. רציתי לשאול אם מישהו יודע אם, המחיר של הPLAYSTAION 2 צריך לרדת עם יציאתו של PLAYSTATION 3? ואם כן אז מתי בערך. בנוסף, רציתי לדעת כמה יעלה בערך הPLAYSTAION 3 עם יציאתו?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by nore0,

תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. מחפש אותו בעוד דרכים אבל בהמשך הפרגן מאוד אוהב את הרביעי וחמישי מאוד מצפה למשחק, למישהו יש כיוון?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. מצטער אני יודע שהיה פורום שהיה על זה אבל אני פשוט לא מבין איך עושים את זה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by PeteRoy,

אם בא לכם לשחק GTA ONLINE תוסיפי אותי במחשב PETEROY

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by rikus,

עבד יפה בהתחלה, משהו כמו שעה שעה וחצי משחק סבה"כ ועכשיו כל 5 דקות או פחות הוא תוקע את המחשב לגמרי-רק ריסט עובד. ניסיתי דרייברים...להחליף כרטיסי קול...להוריד הגדרות...כלום לא עזר... ???

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. מישהו ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני אישית מעדיף שמה את הקסמים הקבועים שלי, וגם חרב אחת גדולה, ועוד חרב קטנה+שיריון, וחץ וקשת, ומטה קסם מועדף. מה אתם דוחפים שמה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by RTO,

ראיתי שהמון אנשים מחפשים קהילה ישראלית ל POE. יש המון שרתים מכל מניי סוגים.. הייתי בכמה שרתים ואין באמת קהילה אחת גדולה ומאוחדת. יש כבר שרתי דיסקורד כאלה ואחרים ל POE אבל אנחנו רוצים לקחת את זה לשלב הבא. יש פה אנשים פעילים על בסיס יום יומי,קהילה חייה, אין פה ילדים קטנים ומציקים, קהילה בוגרת ואיכותית, שרת מתוכנת ברמה גבוהה שכולל אמוג'ים מיוחדים של המשחק. אז אם אתם אוהבים POE או שבא לכם להתאהב במשחק אדיר,מוזמנים להכנס לשרת!. https://discord.gg/ja3MMjj

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by WarMachine,

התחלתי לשחק במשחק הזה(ביקורת:http://pc.ign.com/articles/720/720932p1.html)ובינתיים הוא מאוד מיהנה ומאתגר, מי שמכיר את CIV4 יוכל להתחיל לשחק בלי שום בעיה. בגדול אם בCIV היינו צריכים לבנות ציביליזציה באופן גדול ומופשט, מאין מאקרו, אז כאן אנו נתמקד בכל ישוב\עיר ספציפית במובן של מיקרו, הדגש כאן הוא על משחק של אסטרטגיה יותר מדיני\אזרחי ופחות במובן הצבאי(מזכיר קצת את Ceaser לדורותיו)צריך לבנות את העיר מאפס, לפתח אותה, לדאוג לתושבים ברמה מאוד נקודתית וגבוהה(כלומר לא רק לבנות בתים ולספק אוכל והופה אנחנו אמפריה),ובכלל לדאוג לכל דבר קטן על מנת להצליח, אני לא יכול להרחיב יותר מדי מכיוון שאני רק בתחילת המשחק אבל הוא נראה מבטיח מאוד ומאתגר, סאונד סביר, גרפיקה גם כן לא רעה, משחק אסטרטג…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by fenix21,

יש ברשותי כרטיס מסך GFORCE 260 GTX בקשר למעבד וזיכרונות אני בטוח ביכולתם רק הספק הוא בכרטיס האם הוא יכול לעמוד בדרישות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים