עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by fenix21,

יש ברשותי כרטיס מסך GFORCE 260 GTX בקשר למעבד וזיכרונות אני בטוח ביכולתם רק הספק הוא בכרטיס האם הוא יכול לעמוד בדרישות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yortem,

איך אני משיג את החליפות הקלאסיות של סאב זירו וסקורפיון? שמעתי וראיתי שיש אפשרות כזאת אבל לא הבנתי איך...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by CheeseBud,

היי חבר'ה, ארגנו ביחד עם ASrock, הספונסרים החדשים שלנו, הנחות מיוחדות על לוחות אם עבור כל מי שעשה לנו לייק בפייסבוק. הנה הכתובת - תעשו לייק ויש שם פוסט מפורט לגבי איך משיגים את ההנחה! http://www.facebook.com/NOM.ESET ושוב, תודה ל-ASrock יוסי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. אני צריך לדעת איך לעזוב את החבל ולרוץ על הקיר כמו בדקה 1:07 http://www.youtube.com/watch?v=kOLFj...eature=related אני עברתי את המלכה הראשונה ואז מבקשים ממני לקפוץ על מין מתקן כזה ונפתח דלת עכשיו אומרים לי לקפוץ על החבל אני קופץ אני עכשיו מנסה לעזוב אותו ניסיתי באמת כול דבר והוא לא עוזב ושאני סתם מנסה לקפוץ כדי להגיע לדלת זה יוצא לי אז הינה זה הקטע ב1.07 דקות בדקה ו7 שניות תגידו לי בבקשה איך לעבור תחלק הזה תודה מראש מתן

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אז ככה בביקורות על הכרטיסי מסך,במבחני ביצועים בודקים את הכרטיסים לרוב על BF2 ו FAR CRY אני לא מבין לאף אחד מהם אין גראפיקה כזאת כבדה למה לדוגמא לא משתמשים ב RAINBOWS SIX VEGAS? זה המשחק לPC אם הגראפיקה הכי טובה שיש היום. אפשר בבקשה לדעת למה ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by zoriza,

התקנדתי מחדש דרייברים ו-directx ואפילו את המשחק מחדש אך שום דבר אינו עזר . geforce 8500 512mb amd 4600 320gb vista ultimate 32bit

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by shoeyal,

מעוניין בתוכנה שתיתן תמיכה בסרבר קולי כדי לאפשר לשחקני רשת גם אפשרות לקשר קולי אחד עם השני חשוב שלא תיקח רוחב פס גבוה כדי שלא יעלו פינגים מה אתם אומרים ב SKYPE יש אפשרות לועידה מרובת משתתפים והאם יהיא תרוץ ברקע כאשר יש משחק ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by fire15,

אני מקבל את השגיאה שלמעלה מתי שאני מנסה לשחק עם חברים באיטרנט למה? ואיך אני מסדר אותה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by RonCohen,

שני המשחקים לא עובדים לי בשניהם זה עושה Steam Error: Application Load Error 5:000.....

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום, פירמטתי לפני כמה ימים ואני רוצה להתקין את WOW מחדש. אבל איבדתי את הדיסקים להתקנת ה- Client. שלחתי אליהם אימייל והם אמרו לי שאין שום דרך להשיג את הדיסקים מהם. מישהו כאן גר באזור כפר סבא ויכול להשאיל לי את הדיסקים (או שאני יבוא עם המחשב אליו) כדי להתקין ? בתודה רבה תום

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. ???

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני מנסה להריץ על המחשב שלי, WinXP את המשחק Silver, שיצא לWin95. ניסיתי כבר מצב תאימות, אבל נאדה. בנוסף, כשאני מריץ את המשחק, המערכת מעלה בהתחלה הודעה שגיאה על כך שאין דיסק בכונן, אבל בכל אופן ממשיכה בהרצת המשחק. זו הודעת השגיאה שמוצגת מיד כשאני מנסה לשחק- השלב שאחרי מסך הפתיחה, בלחיצה על Play: http://up125.siz.co.il/up1/m15niydwuznh.gif עזרה, מישהו? יכול להיות שהדיסק כבר הלך?

13. התקנתי את המשחק ואבא שלי מחק אותו בצורה לא טובה..ז"א פשוט עשה delete לספרייה ועכשיו שאני בא להתקין אותו אני מקבל מסך של "תחזוקה של מוהאא"..ושם יש אפשרות למחוק לתקן ולהתקין עוד פעם אף אחת מהאופציות לא עובדת...ז"א תיקון לא מתקן מחיקה לא מוחק כי אין מה למחוק...והתקנה מחדש..מתקינה לי רק כמה קבצים וגם זה בתוך הספרייה של הווינדוס משום מה וזה עושה בלאגן וזה לא עובד בכלל...נראה לי שיש שאריות של המשחק ברגיסטרי...איך אני עושה שפשוט תהייה לי התקנה חדשה...אני משתגע הדיסקים תקינים דרך אגב תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%98%d7%a2%d7%99%d7%9e%d7%94-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%9e%d7%9e%d7%a0%d7%95%d7%a2-%d7%94-source-2-%d7%a9%d7%9c-%d7%95%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%91/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ztahie,

שלום, בבקשה תעזרו לי אני משחק ב- SOF2. הגעתי לשלב שבו אני נמצא ברחוב\שכונה. הרגתי את כל האנשים ואני לא יודע לאן ללכת בצד אחד יש 2 מכוניות "שכאילו" עשו תאונה ואי אפשר לעבור אותם, ובצד השני יש מן מכולה כזאת גדולה מי שיכול לעזור, תודה

16. אני רוצה לקנות תמישחק Blacklight Tango Down נרשמתי ובחרתי תמישחק Blacklight Tango Down זה מבקש פרטים ונתקעתי במיקוד לא יודע מה לרשום שם הכל מרא לי שגוי ראו תמונה: Uploaded with ImageShack.us

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. היי אני יודע שיש אתרים שמאפשרים קנייה של משחקים רק שבמקום לקבל דיסק אתה מקבל אפשרות להוריד את המשחק. אילו אתרים כאלו קיימים? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. לאיזה משחקים כדאי להוריד פאטצ'ים? ומאיזה אתר?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. אהלן נראה לי שזאת בעיה נפוצה, MP3 עושה לי PAUSE באמצע המשחק (גם בזמן המשחק עצמו וגם בזמן הסצינות) בזמנים קבועים. איך פותרים את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. המלך הבלתי מעורער של משחקי האסטרטגיה בתורות חוזר לסיבוב חדש בחודש אוקטובר הקרוב, וינסה לקרוץ לקהל יעד חדש ומגוון יותר הכרזה מעניינת נוספת מגיעה בימים אלו עבור חובבי הגיימינג במחשבים האישיים – Firaxis Games, אשר השיקה רק לפני כמה חודשים את XCOM 2 אשר זכה לפופולריות בלתי מבוטלת, למרות כמה וכמה בעיות ומגבלות טכניות בלתי צפויות שליוו אותו, הכריזה על הכותר הבא בסדרת Civilization הנודעת, אשר יגיע לקראת סוף השנה. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A9%D7%95%D7%91%D7%95-%D7%A9%D7%9C-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%9A-civilization-6-%D7%A0%D7%97%D7%A9%D7%A3-%D7%95%D7%99%D7%92%D7%99%D7%A2-%D7%91/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום חברים. אני כל היום מנסה לפתור את הבעיה אבל לא מצליח.... ראיתי שלהמון חברה יש בעיות בסיגנון... יש פיתרון ? איאפשר לזוז אפילו אם פינג כזה.. חיבור 10M לא מבין מה הבעיה תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Shasoosh,

קניתי לאחרונה את ה Logitech Rumblepad 2 Cordless ותהיתי אם יש המלצות למשחקים מסויימים שיותר מהנים לשחק עם הגיימפד (מתוך נסיון כזה או אחר) Gta:sa ו Juiced בינתים מעולים, עוד המלצות בבקשה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אתם יכולים לעזור לי ?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by FatherBoard,

כשתכנית ההתקנה עולה, אז היא מחפשת את הסימס האורגינלי, ואחרי שהיא מצאה אותו היא נותנת הודעה שגיאה שאומרת שיש רק ביט איד פנוי במחשב!!! ההרדיסק מפוצל - בראשי יש בערך 14 גיגה פנויים ובמשני יש בערך 8 גיגה פנויים! מה הרעיון??? ניסיתי להעביר את תיקיית הסימס לכונן אחר ועוד כל מיני דברים אבל כלום לא עזר! צריך עזרה דחוף!!!!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. הכותר Toxikk מושק רשמית עם גירסה חינמית חדשה, ועם סגנון שיעורר בכם נוסטלגיה ל-Unreal Tournament ו-Quake 3 לכתבה

דיונים חדשים בפורומים