עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. המפרט של הוא בצד(7600GT), ועשיתי בדל התאמה 1:1 עם רזולוציה 800*600- ועדיין בהגדרות הכי גבוהות(high quality,X8,X16) המשחק עובד בתקיעות יכול להיות שהכרטיס תקול? עריכה: איך בודקים FPS במשחקים, ואם זה שונה ממשחק שלמחשק, איך אני יכול לבדוק בDirt? תודה.

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  2. Started by WarMachine,

יש לי את המשחק ואני מריץ אותו בסדר גמור בלי שום בעית סאונד או גרפיקה אך כל פעם בלי שום התראה מוקדמת המשחק מתרסק לי לווינדוס ללא שום הודעת שגיאה או אזהרה מוקדמת.... מישהו יודע מה תוכן הבעיה?

3. Started by marking,

תראו בתמונה נתקעתי בקטע עם השעון אני לא מצליח לשים את המחוגים במקום (חידה די קשה)

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  4. יוצרי סדרת משחקי המירוצים הנפיצה והנהדרת מעוניינים להחזיר לחיינו את אחד ממצבי המשחק המיוחדים והמהנים ביותר שנוצרו במסגרתה לכתבה

5. Started by MishaK,

(לפני שאני מתחיל, כל שאלות שיש לכם למה אני ממשיך את זה, לפרטי בבקשה) ונמשיך במסורת, הפעם רשמים מהמשחק NBA Live 2003, המשחק שהכי ציפיתי לו השנה וכנראה הראשון שלא איכזב אותי. נתחיל בתפריטים, מאז NBA Live 2000 החליטו EA SPORTS לשלב קצת גראפיקה אמיתית בתפריטים, זאת אומרת שחקנים אמיתים שקופצים, עושים תנועות וכו', פה תמצאו רק שחקן אחד באותו זמן אשר מדגים כמה תנועות ריאליסטיות. אבל EA SPORTS כנראה למדו סוף סוף משנים עברו והחליטו להטיב עם בעלי המחשבים ה"לא חזקים" וניתן למצוא את השחקנים המדגימים הללו רק בתפריט הראשי בתור תוספת נחמדה לאפשרות "Next Song". התפריטים עצמם לא מסובכים כלל וכלל ובעלי אנגלית פשוטה ביותר. דבר אחד שלא אהבתי בהם זה שהאפשרות Load/Save נמצאת דווקא תחת Options, …

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  6. Started by shimon956,

בבקשה תעזרו לי יש למישהו את המספר הסידורי של UT2003

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  7. בגלל חגיגות Battlefield 10th anniversary כל משחק בסדרה שלהם עולה 10 יורו וזה תקף רק להיום http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/DisplayCategoryProductListPage/categoryID.60028300/childCategoryID.60028300 http://blogs.battlefield.com/2012/09/10th-anniversary-intro/

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  8. Started by mc_elad,

איך מגישים underarm serve ב- pc...אני תקוע(באימונים)... :-[ בבקשה עזרה.. :-\

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  9. Started by Rhx,

שלום,אח שלי מחפש משחק אופנועים עם גרפיקה טובה תנו לי שמות מומלץ משחק לאופנועי כביש אפשר גם אופנועי הרים ... ואם אפשר גם את הדמו (במקרה שיש) לראות איך המשחק.. תודה

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  10. Started by alexbmw,

מתיי הוא יוצא ? ואם הוא יצא אז איך אני יכול להוריד אותו .

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  11. Started by deking,

שלום, אני רוצה המלצה למשחקי מירוצים תאמת לא אהבתי את הניד פור ספיד האחרון .. מה יש לכם להציע?

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  12. Started by MAROM,

היי קניתי כרטיס מסך וקיבלתי קוד למשחק במבצע GeForce GTX Pick Your Path עכשיו הזמנתי את FAR CRY 4 מיוביסופט קיבלתי במייל חשבונית והכל וזה משחק בהורדה אלקטרונית הבעיה שאני לא מוצא איך להוריד את זה כתוב שם שיש קישור בדף ההזמנה אבל כשאני נכנס לדף ההזמנה מופיעים רק פרטי ההזמנה בלי אף קישור מישהו יודע איך מורידים את המשחק?

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  13. כותר הפעולה המהולל של Rockstar הוא סיפור הצלחה גדול גם במחשבים האישיים, עם מכירות של מעל לשתי מיליון יחידות בתוך כשבועיים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/gta-v-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9a-%d7%9c%d7%93%d7%94%d7%95%d7%a8-%d7%a7%d7%93%d7%99%d7%9e%d7%94-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%a2%d7%9c-%d7%9c-2-%d7%9e/

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  14. http://computers.walla.co.il/?w=/4006/1103587 ROFL!

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  15. Started by ALEX.P,

יש מפות במשחק רב-משתתפים שלא פועלות למשל אני נכנס למפה של stalingrad וזה פשוט קופץ לי מהמשחק

• 12 תגובות
    • 993 צפיות
  16. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

קודם כל, בנוגע לחדשה שפירסמת בעמוד הראשי מישה, בספק אם גם בשבוע הבא זה ייצא... ככל הנראה שהמוד הזה הולך להיות אכזבה "איכותית"... שמעתי לא מעט תלונות מהבטא טסטרס, קודם כל ה Strafe לצדדים בוטל, לא מבין איך אסתדר בלי זה... כלי נשק עם שמות וInfo מזוייפים... לא ניתן לזוז כשמטמינים את הפ33ה ועוד... בתקווה שזה ייצא וניהיה חכמים יותר אז... הרי חשוב לזכור, עם כל עדכון שיוצא, המטרה היא להפוך את המשחק לריאליסטי יותר.

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  17. Started by Aternus,

שלום, לא ממזמן עברתי את COD4 ואני מחפש משחקים אחרים כדי לשחק בהם, והעיקר שהם יהיו מעניינים כי חבל לי לבזבז כסף סתם. המחשב שלי: Q6600, 2GB, X1950PRO, והארד דיסק די גדול של 250GB המשחקים שכבר עברתי או שיחקתי ולא אהבתי: COD 4, CRYSIS, TIMESHIFT, ORANGE BOX, NWN2, BIOSHOCK, GEARS OF WAR כמו שאתם יכולים לראות אני אוהב FPS, אבל שתהיה לו עלילה בינונית+ לפחות, וגם משחקי RPG, מה שלא אהבתי זה CRYSIS שהוא מצועצע מדי עם הגרפיקה הנוצצת בלי שום עלילה ו\או הגיון. תודה ! נ.ב- קראתי את הטרד של המשחקים המומלצים, הבעיה שהוא ממש לא מעודכן

• 10 תגובות
    • 993 צפיות
  18. Started by Art Tatum,

חלקם סוג של פארודיה לא רק על מסיבת התה עצמה אלה גם על סרטונים אחרים שאנשים עשו.

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  19. Started by peacebringer7,

סטים עושה לו לאנצ' ואחרי שמסך הלאנצ' נגמר זה הופך להיות לאסט פלייד טודאיי בלי להכנס למשחק בכלל.(אני כבר באמצע הסינגל כלומר הוא עבד סבבה כמה פעמים) מישהו נתקל בזה? יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  20. Started by jj516,

אני צריך עזרה במשחק commandos 2 אני עושה את כול השלבים מחדש במטרה לעשות את כול משימות הבונוסים ונתקעתי בשלב הלפני אחרון (castle coldit) ואני לא יכול למצוא את החתיכה האחרונה של ספר הבנוסים יש שם כבר משהוא כמו 31 חתיכות בתמונה אבל רק חתיכה אחת נשארה, הרגתי את כולם ועשיתי את כול המשימות יש לי רק להתקשר לבקרה ולברוח בכדור הפורח אבל אני רוצה למצוא את הבונוס האחרון. בשלב הקודם (saving private smith) הבונוס היה במטוס הפגוע והיה צריך לביכנס אליו מתחת למים או במילים אחרות מקום סודי ומוסתר יש גם מקום כזה בשלב שאני נמצא בו עכשיו??? מישהוא יכול להגיד לי איפה אני מוצא את החתיכה האחרונה של הבונוס???? כי אני חיפשתי בכול מקום בשלב פעמים וכלום לא מצאתי.

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  21. Started by nore0,

לא מאלה של הילדים הקטנים קראש שפיכות דמים פעולה אקשן ומרוצים (מרוצי רחוב)

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  22. Started by taltola,

אומנם לא לגמרי משחק מתנה, אבל בכל מקרה origin מחלקים כרגע את BF4 בחינם למשך שבוע! הכוונה שניתן להוריד בחינם ומרגע שהתחלתם לשחק יש לכם שבוע שלם לשחק חופשי... עד שזה ננעל.

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  23. כרגע אני משחק ב-Vampire The Masquerade Bloodlines ומדי פעם יש קירטועים ואיטיות גם במשחקים אחרים כמו COD 1 מישהו יודע מה הבעיה

• 8 תגובות
    • 992 צפיות
  24. Started by frenzy,

במהלך השיטוט הלילי מצאתי חברה בשם Act-Labs שמציעה תמורת 244.99 דולר את השילוב של הגה + גיר הילוכים + פדלים (3, כולל קלאצ'). נראה משה דלוקס, מומלץ לכל חולי הנהיגה שמחפשים את החוויה המושלמת. אגב, עפ"י האתר ניתן לרכוש אחד משלושת החלקים בנפרד. לינק: http://www.act-labs.com/Products/racingcombo.htm

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  25. Started by HuGeMouTh,

MONOLITH ו WBIE בחרו להוציא את המשחק מחדש במחשב, הפעם בחינם ועם STEAMWORKS במקום GFWL. המשחק במקור נכשל ואף אחד לא שיחק בו, חלק גדול מזה בגלל GFWL. למזלנו הם בחרו להחיות את המשחק ולא לתת לו למות בגלל הבחירה הצולעת http://store.steampowered.com/app/206210/

• 3 תגובות
    • 992 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.