עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by nore0,

לא מאלה של הילדים הקטנים קראש שפיכות דמים פעולה אקשן ומרוצים (מרוצי רחוב)

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. בזמן שבו סדרות כמו Tony Hawk's Pro Skater או Skate הן כבר לא יותר מנוסטלגיה עמומה, פרוייקט מימון המונים טרי רוצה להחזיר את הז'אנר האהוד לחיים לכתבה

3. Started by The Dom,

כשאני מפעיל ITUNES וCSS, המשחק נתקע או שיש פינגים עצומים פתאום. אני משתמש בITUNES 7.0.2

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by H.I.V,

מישהו ראה את המשחק? הוא יפה? כי אני חושב לקנות אותו אז אני רוצה חוות דעת של אנשים שיש להם כבר את המשחק מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by eladbu,

מחפש את התיקיה של שמירת המשחקים של NFSU2

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. השאלה בכותרת... (פיפ"א 09 מריץ בלי בעיה)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by The_Godfather88,

שלום. רציתי לשאול אם מישהו יודע אם, המחיר של הPLAYSTAION 2 צריך לרדת עם יציאתו של PLAYSTATION 3? ואם כן אז מתי בערך. בנוסף, רציתי לדעת כמה יעלה בערך הPLAYSTAION 3 עם יציאתו?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by sherlock1212,

אין הרבה אבל גם זה משהו [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by zoriza,

התקנדתי מחדש דרייברים ו-directx ואפילו את המשחק מחדש אך שום דבר אינו עזר . geforce 8500 512mb amd 4600 320gb vista ultimate 32bit

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by DarkStar,

כפי שאתם יודעים ... כן כן המשחק יצא בארץ ! ולכל אלו מכן שלא הזמינו את ה Retail יכולים עכשיו להשיגו בחנויות ( דבר ראשון אני חייב לציין שההשקעה בעלילת המשחק היא פשוט מצוינת שווה כל שקל !) הבעיה שלי היא כזו כאשר אני מפעיל את המשחק הכל עולה וכ'ו אבל כאשר אני משחק בו כעבור כמה דקות או כ 1-60 דקות או לפעמים בכלל לא...הבעיה לגמרי רנדומלית ! המחשב עושה Restart ואני לא מתכוון שהוא יוצא מהמשחק ומכבה אותו כמו שצריך ! פשוט כאילו לחצתי על הכפתור של הריסט ... ולפעמים יש לי מזל וזה סתם נתקע ואני חייב ללחוץ על הריסט בעצמי ... מישהו נתקל ? מישהו יודע למה זה קשור ... בשלב זה אני מוכן לנסות הכל !

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Battle field 1 Pre-order Failed זה מה שהוא מראה לי באוריג'ין חיפוש בגוגל הראה שזו בעיה ממש נפוצה : http://answers.ea.com/t5/Origin/Battlefield-1-Pre-order-Failed-What-Should-I-Do/td-p/5632643 לא הבנתי כל כך אם יש פתרון לזה מישהו בבקשה יכול לעזור?

12. Started by deking,

שלום, אני רוצה המלצה למשחקי מירוצים תאמת לא אהבתי את הניד פור ספיד האחרון .. מה יש לכם להציע?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. הם מתנהגים בצורה מאד לא ברורה לגבי ההזמנות של המהדורת אספנים. אני הזמנתי די מזמן עוד מלפני שהם שמו הודעה על רשימת המתנה או זה שאזל המלאי. לקחו ממני פרטי אשראי. אתמול כשניסיתי לודא ששמור לי עותק הם התחמקו מלתת תשובה ודאית. היום באתר שלהם הופיעה הודעה שאומרת שרק מי שהכרטיס אשראי שלו חויב שמור לו עותק, בינתיים אני לא רואה חיוב אבל אם הם עשו את זה אתמול או היום אז ייקח יום-יומיים עד שזה ישתקף באתר של ויזה. מישהו פה כבר קיבל אישור שההזמנה שלו עברה או לחילופין למישהו התקשרו להודיע שאין להם בשבילו עותק? אשמח לשמוע איפה אחרים עומדים עם זה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. היי חברה התחלתי לשחק במשחק אחרי שהעברתי כמה מאות שעות על Rome (אחח, איזה משחק) וחשבתי על ת'רד של קרבות ממש גדולים שהשתתפתם בהם (וגם ניצחתם ). אם אפשר print screen. רק מקווה שיש הרבה אנשים שמשחקים פה אז אני אתחיל: הם עשו לי מצור (מיצרו?) על הטירה, בטירה היה 400~ איש. להם היה קו מלא (1000+) הבאתי תגבורת של 200 איש ותקפתי אותם ישירות, משום שלא היתה לי טירת אבן אפילו (טירה שלא הספקתי לפתח אותה, רק חומת עץ מסכנה). ידעתי שאם הם יתקיפו את הטירה שלי עם אייל ניגוח לא יהיה לי סיכוי (בקרב הקודם הייתי 400 על 300 והם קרעו לי את התחת עם אייל ניגוח (לא בצורה הזאת ;D)). התחלתי את הקרב, וראיתי שאני שולט רק על 300 חיילים והAI שולט על ה415 האחרים (אינטלגנציה-AI<נעל). הAI והאויבים נעמ…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. מישהו ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by WarMachine,

התחלתי לשחק במשחק הזה(ביקורת:http://pc.ign.com/articles/720/720932p1.html)ובינתיים הוא מאוד מיהנה ומאתגר, מי שמכיר את CIV4 יוכל להתחיל לשחק בלי שום בעיה. בגדול אם בCIV היינו צריכים לבנות ציביליזציה באופן גדול ומופשט, מאין מאקרו, אז כאן אנו נתמקד בכל ישוב\עיר ספציפית במובן של מיקרו, הדגש כאן הוא על משחק של אסטרטגיה יותר מדיני\אזרחי ופחות במובן הצבאי(מזכיר קצת את Ceaser לדורותיו)צריך לבנות את העיר מאפס, לפתח אותה, לדאוג לתושבים ברמה מאוד נקודתית וגבוהה(כלומר לא רק לבנות בתים ולספק אוכל והופה אנחנו אמפריה),ובכלל לדאוג לכל דבר קטן על מנת להצליח, אני לא יכול להרחיב יותר מדי מכיוון שאני רק בתחילת המשחק אבל הוא נראה מבטיח מאוד ומאתגר, סאונד סביר, גרפיקה גם כן לא רעה, משחק אסטרטג…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני בתוך המערה פתאום נכנס דרקון מהתיקרה, הכוסית אומרת לעשות משהו, לא מבין מה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by wariror42,

היי חברים,שבת שלום. מקווה שזה הפורום המתאים,ואשמח לדעת מתי יוצא דום החדש. תודה מראש לעוזרים הנכבדים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. פגרת הקיץ הסתיימה רשמית לפני מספר שבועות, ומאז ועד היום אנו מקבלים הרבה סיבות חדשות לשמוח ולהתלהב, גם ב-PC וגם בקונסולות לכתבה

20. Started by fenix21,

יש ברשותי כרטיס מסך GFORCE 260 GTX בקשר למעבד וזיכרונות אני בטוח ביכולתם רק הספק הוא בכרטיס האם הוא יכול לעמוד בדרישות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by oshikv,

שלום לכולם, אני משחק GW2 בשרת Fissure of woe (אירופאי). רציתי לדעת אם יש עוד חבר'ה שמשחקים על השרת הזה. יהיה נחמד לרוץ עם עוד כמה ישראלים (:

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by chris_u16,

זה קורה לי ולחבר שלי אני נכנס לשרת שמחייב C-D והתוכנה מופעלת אצלנו ואחרי שאני נכנס הוא מוציא אותי מהשרת בטענה שבכלל לא מותקן אצלי C-D מותקן אצלי הגרסה החדשה ביותר 4.5.1. WTF is the problem! ???

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by jj516,

אני צריך עזרה במשחק commandos 2 אני עושה את כול השלבים מחדש במטרה לעשות את כול משימות הבונוסים ונתקעתי בשלב הלפני אחרון (castle coldit) ואני לא יכול למצוא את החתיכה האחרונה של ספר הבנוסים יש שם כבר משהוא כמו 31 חתיכות בתמונה אבל רק חתיכה אחת נשארה, הרגתי את כולם ועשיתי את כול המשימות יש לי רק להתקשר לבקרה ולברוח בכדור הפורח אבל אני רוצה למצוא את הבונוס האחרון. בשלב הקודם (saving private smith) הבונוס היה במטוס הפגוע והיה צריך לביכנס אליו מתחת למים או במילים אחרות מקום סודי ומוסתר יש גם מקום כזה בשלב שאני נמצא בו עכשיו??? מישהוא יכול להגיד לי איפה אני מוצא את החתיכה האחרונה של הבונוס???? כי אני חיפשתי בכול מקום בשלב פעמים וכלום לא מצאתי.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. לאיזה משחקים כדאי להוריד פאטצ'ים? ומאיזה אתר?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. הורדתי מהאתר WWW.GTA3.NET סקינים למכוניות בשביל GTA3, הקבצים הם Zip, פרקתי את הקבצים לתיקיה בשולחן עבודה, לאן אני מעביר אותם במשחק כדי שיפעלו? תודה מראש, מתן.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.