משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
יש לי נייד פורד ספייד 2 אבל די כמה אפשר מה המשחק ראלי הכי חדש שיצא עד כו ? עם הגרפיקה הכי טובה ... למחשב כמובן ועם הכל הכי חדש כי אני יודע שיוצא כל שנה משחקי ראלי אני זוכר היה לי משחק מהמחשב הקודם '' ראלי עולמי '' משחק ישן אני לא יודע עם אתם זוכרים אבל בלי רשת היה אפשר לשחק באותו מחשב אחד במקלדת ואחר בהגה או שניים במקלדת היה אפשר לשחק ראש בראש בקיצור עם יש עוד משחק כזה מחודש אשמח לקבל המלצות ולדעת מה המשחק בעל הסאונד והגרפיקה הכי יפה
-
משהו שניסיתי לעשות בעקבות משהו שקיים מקווה שתאהבו תהנו ותגיבו תגובות מה לשפר להוסיף רעיונות או כל דבר אחר יתקבל בברכה משתדל לאצלם קטעים טובים בישבילכם הצופים להבא זה רק ילך וישתפר כמובן בעזרתכם בזכות עצות רעיונות וגם ביקוש אז פשוט צפו תגיבו כאן מה דעתכם http://www.youtube.com/watch?v=_0vKAWDTn3k&feature=youtu.be
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך מגישים underarm serve ב- pc...אני תקוע(באימונים)... :-[ בבקשה עזרה.. :-\
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש חנות שמוכרת את המשחק. אבל לא חנות גוגל... רק חנות עם שם.\ תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,אח שלי מחפש משחק אופנועים עם גרפיקה טובה תנו לי שמות מומלץ משחק לאופנועי כביש אפשר גם אופנועי הרים ... ואם אפשר גם את הדמו (במקרה שיש) לראות איך המשחק.. תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.pocketgamer.co.uk/r/PSP/Sony+PSP/feature.asp?c=1539 בקיצור למי שלא רוצה ליקרוא הם אומרים שהPSP לא מת ולא צריך להכין לו ארון קבורה עדין הם אומרים שסוני עשתה כמה טעויות הם מסבירים על בעיות שניפתרו ובעיות שנישארו הם מודים שהDS מוכר יותר ושנינטנדו עשתה עבודה טובה איתו בליפנות ל2 סוגים של קהל אבל גם אומרים שבכל זות הPSP מכר מיליונים ושהיא אפשר להשוות בין 2 המכשירים ובשורה התחתונה הם חושבים שהשנה הראשונה של הPSP לא היתה מושלמת אבל כן היתה טובה (מה שכתבתי זה לא מילה במילה והם גם דיברו על עוד דברים כמו הפורטים מהPS2 אבל פשוט סיכמתי תדברים החשובים) בשורה התחתונה שלי אני רוצה להגיד שהם צודקים לפי דעתי בכל מה שהם אמרו ובניגוד לאנשים מסוימים...הם לא ניראים כמו פאן של …
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, המפרט שיש לי זה AMD AthlonXP 2500 512 DDR Nvidia GeForce 5500 FX לוח אם Abit NF7-S v2.0 מספיק storage מה אתם ממליצים לי לשדרג בשביל להריץ SC ? מכיוון שעכשיו כל מה שאני מקבל זה שגיאות על אי עמידה בקרטריונים מינימליים. תודה, מקס.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
לא הצלחתי להתקין את המשחק, שאני מנסה הוא אומר לי please insert the cd/dvd אני משתמש בדמון טולס, והמחשב כאילו לא מזהה את הכונן הוירטואלי... מקווה שתוכלו לעזור. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני לעיתים רחוקות חוזר למשחק הבעיה היא שמופיעים לי כל מיני צבעים במסך זה רק במשחק הזה ולפי מה שהבנתי זה קשור לווינדוס 7 [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. צריך לתת לאחי משהו לשחק, כי הוא נודניק בזמן האחרון קיצר, מunreal כבר נמאס לו,call of duty עבר,NFSMW עבר,מקס פיין 1\2 סיים,HL2 עבר עם קצת עזרה,והילד עוד לא בן 8 -__- המחשב הוא אט'לון XP 1700+,עם 256 MB זיכרון וGF4 MX440. המלצות?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לשחק משחק אסטרטגיה ברשת כמו למשל רד אלרט... משהו יכול להמליץ על משחק? הייתי מסתפק ברד אלרט אבל אני לא מצליח לשחק בו ברשת...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עם תחילת שנת 2008 צפוי לצאת אחד מהמשחקים היותר טובים של השנה, Call of Duty 4 שצפוי לצאת לXBOX, למחשב ולPS3. סרטון וידיאו שמראה את האיכות המדהימה של המשחק http://www.gametrailers.com/player/20757.html
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בודק עכשיו ספקים/תשתיות לאינטרנט, ומאחר ואני בענייני משחקים ברשת, רציתי לדעת האם מהירות ה-upload יותר חשובה ממהירות ה-download כדי להשיג לאג (פינג) נמוך. האם 1.5 down ו-512 up זה עסקה סבירה? תודה! -דרור
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי את המשחק ואני מריץ אותו בסדר גמור בלי שום בעית סאונד או גרפיקה אך כל פעם בלי שום התראה מוקדמת המשחק מתרסק לי לווינדוס ללא שום הודעת שגיאה או אזהרה מוקדמת.... מישהו יודע מה תוכן הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש דבר כזה דום 3 לסוני 2? או משחק בסגנון שלו? (שאפשרי לקנות בארץ ולא מאיזה אתר מחו"ל) ואיך המשחק עצמו טוב או לא שווה את הכסף?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מוריד אותו הוא נראה טוב מאוד לפי התמונות מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תמיד חשקתם לכם לשחק תמישחק age of empires 3 ברשת אז עכשיו תוכלו!!! הינה המדריך שהכנתי במיוחד בישבילכם ואין את זה בשום מקום בעולם!!!: *נמחק-קישור וארז* בהצלחה. ועוד דבר אנחנו הריאשונים בארץ ששיחקו ברשת!!! בקיצר השרת פתוח לכולם אז תהנווווו...... עוד דבר אני חייב לציין שזה פשוט כיף לשחק במישחק הזה ברשת!!! אזז חברים תבואוו יש לכם היזדמנותתתת לשחק ברשת. אני מחכה לכם. יום שבת והיום נעשה טורנירים משהוו סוףף!!! כל העולם יכול ליקפוץ לנו.. וזהוו רק תשאירו פרטים....
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד עכשיו חשבתי שזה נורמלי מה שיש לי ואני משחק חצי שנה הFPS שלי נע בין 30-50 אבל כמובן שברגעים החשובים כשאני נלחם יש לי 30 יש לי מחשב P3 733 128 MB G-FORCE 4 MX440 אם אתם חושבים שהבעיה היא בזיכרון אז לא, היה לי 256 לשבוע ולא היה שינוי יש לי מספיק מקום בכונן הקשיח וכן עשיתי דברים כמו FPS_MAX 100 וVSYNC off מתחנן לעזרה אגב אני רוצה לציין שזה פעל אצלי לתקופה קצרה במאה אבל ברוב טיפשותי פרימטתי את המחשב ואני לא זוכר איך עשיתי שזה יהיה מאה נ.ב שגיא ממצב מנחש מי זה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בפעם הראשונה שנתתי למשחק להמשיך את הסרט בסוף המשחק וגיליתי את השיר. זה כמו שרואים סרט ובסוף נכנס שיר שבא בדיוק ברגע המתאים. למי שמעוניין קוראים לשיר The Poets Of The Fall - Late Goodbye שנה טובה!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מצטער שלא העלתי הרבה זמן אבל הינה אני מעלה אני יחזור לקצב סדיר לייק וסאב יתקבלו בבכרה יאאלה תהנו http://www.youtube.com/watch?v=AxNXmxbP6Rc
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתה לא מאפשר לי להגיב ומיד נועל, איך אני אמור להגיב כשאתה למעשה סותם לי את הפה? ראשית, הדיסק המקורי לא נמצא עד לרגע זה לכן נעשה שימוש בדיסק הגיבוי - כל עוד זה משמש לגיבוי בלבד אז הוא חוקי למהדרין על אותו משקל וערך של המקורי. מלבד זאת, היכן כתוב בתנאי הפורום שאסור לשאול שאלות על דיסק צרוב? קידום ועידוד פיראטיות אני יכול להבין אך לא מדובר על זאת, אלא על איך לעוקפים/פותרים בעיה קיימת?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט, הצורה והמחיר של הפרוייקט השאפתני מבית ענקית הטכנולוגיה נחשפים - בדרך להשקה בחודש נובמבר הקרוב לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
Battlefield 2:Special Forces החדש מה אתם אומרים אליו? יש אפשרות לקניה Online מי שיגיד שישראל לא תומך לקניה BULLSHIT!,אתמול הזמנתי 29.00$ https://account.ea.com/commerce/product-info.jsp?ipath=15&locale=en_US&sls=3&site=eaco&prodid=BF2-MAP&skin=bf2map&app=commerce&lkey=Q3m5hRI7YHrhAF8ACmb3ogAAKDw.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-