משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
היי חברה אני מחפש בעיקר את הקטעים של הלחימה נגד הhunters והקטע בהתחלה עם ארבעת העמודים שמזהירים מתי הantlions באים (במיוחד את הקטע הזה כי המוזיקה הייתה מאוד טובה שם. יש למישהו דרך איך אפשר להשיג את זה?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
http://vgames.co.il/news_article.aspx?NewsID=13969
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי המחשב/משחק מזהה או שיש צורך בהגדרות מיוחדות? ובכלל איך זה לשחק עם Gamepad ?
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
טוב יש לי חשבון סטים הכולל כמה מישחקים. [1.6, Source, CZ, Garry's Mod] ועוד כמה. כשאני רציתי להתקין בתחלה את ה-1.6 הוא רשם שהסרבר עסוק מידי, ניסיתי אחרי כמה שעות וגם אז נחשו מה, הסרבר עדיין עסוק. החלטתי לנסות משחק אחר [Garry's Mod] והוא התחיל בהתקנה ללא שום בעיות. לפי המיקרה הזה חשבתי שזאת הייתה רק בעיה זמנית ולכן ניסיתי להתקין שוב את 1.6 אך גם אז הסרבר היה עסוק. מהמקרה הזה הסקתי שאולי יש בעיה במשחק עצמו וניסיתי את סורס ונחשו מה? הסרבר שוב עסוק. בקיצור ניסיתי את כל משחקי CS ואף אחד מהם לא הצליח לפנות כמה דקות מחייו כדי שיותקן אצלי במחשב.
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אחרי כמה דקות משחק הוא יוצא מהמשחק דרייבר של כרטיס מסך מעודכן מה יכול להיות הבעיה ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
Tov az kaha 99% she ani kone CoD4 dereh steam. ha beya sheli im steam she yesh li mehirut mafna pahot me 10 kb/s ani mefahed liknot et cod4 ve lehakot shavua ad she hu yered :'( :-\ az kitser yesh lemishu pitaron la beya Yesh li router ba bait D-Link DI-524 ulay ze ha beya huts mize lo yodea ??? toda le kol ha ozrim tmuna lehamhashat mehirut http://img529.imageshack.us/img529/8599/mafaneu1.jpg
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
-
האם הכרטיס מסך שליgt 512 mb 8600 מעלה את המשחק טוב?
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
כן, גם אני החלטתי להתחיל לשחק ב-hl2. יש באג מעצבן שאני לא מצליח לפתור. הגעתי לBlack Mesha east(או משהו כזה) וכיש מישהי שאמורה לקחת אותי לדוקטור כלשהו(אחרי בדיקה בטחונית כזאת עם לייזר). היא פותחת דלת עם קוד ומדברת על טכנולוגיית טלפורט ואז מגיעה מעלית. אני נכנס. כלום לא קורה. אני מחכה. כלום לא קורה. אני יוצא מהמשחק, נכנס חזרה, נכנס למעלית, כלום לא קורה :'(. אני אפילו לא יכול לירות בה. אין שום מקום אחר שאני יכול ללכת אליו... מישהו יודע מה לעשות???(זה קרה גם בהתחלה של המשחק, כשמגיעים למעבדה של איזה פרופסור, אבל זה נפתר כשיצאתי ונכנסתי למחשק חזרה) (רק להבהיר את העניין, המחשק הוא חוקי, דיסק שחבר שלי נתן לי. אם יש פאץ' שהוא לא דרך סטים- תביאו לי בבקשה.) סליחה על החפירה ותודה
-
- 15 תגובות
- 969 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק pes 2008 וזה עובד לי אבל הבעיה היא שהמקשים של זה זה מקשים של xbox איך הופכים את זה למקשים של מחשב??? תעזרו לי בבקשה כל מי שעזר לי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
כל כפתור שאני לוחץ, נלחץ בדיליי מטורף, ככה שאם אני הולך קדימה והצידה, ואז עוזב הוא ממשיך ללכת קדימה שעה, עוצר, ומתחיל ללכת הצידה שעה. אותו דבר בתפריטים, כל דבר שאני בוחר אני מחכה עד שילחץ, והשיא היה שהמשחב עושה את הצפצוף הזה שיש כשהוא תקוע ולוחצים על כפתור הרבה זמן.. ממש הזוי.. קרה למישהו? אגב, זה לא קרא בשום דבר מחוץ למשחק..
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במשחק שפשוט לא רואים את הנשק שאני מחזיק ז"א הוא מחזיק אוויר ויורה (בכל הנשקים זה ככה).
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
Call of Duty 4 Fastest way to buy the game? ma ha dereh hahi mehira ve ha mishtalemet liknot et ha mishak???????? dereh ha internet? im ken eize linkim toda merosh!!!!! sorry ein evrit karega ba mahshev...
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המפרט בצד.. הוא לא עובר את המגבלה של 25 FPS.. =\ זה תמיד 25.. ואני משחק על ההגדרות הכי גבוהות..
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
הורדתי את הדמו של המשחק והפעלתי אותו על 1280X1024 שזה הכי הרבה למסך שלי ועל X6 AA שזה המרבי ביותר . בהגדרות גראפיקה המתקדמות שמתי חלק על בינוני וחלק על גבוה HIGH . המשחק רץ לי ברמה שלא האמנתי על כמעט 20 FPS והוא זז חלק . אני עם כרטיס מסך X1650PRO . כנראה שהשמועות שצריך כרטיסי גראפיקה טובים (8800GTS ומעלה ) זה שטויות.
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש ברשותי GAME PAD מסוג Logitech Precision , זהו GAME PAD נחמד שעושה את העבודה כמו שצריך, אך יש לי בעיה קטנה שצצה בחודש האחרון והיא שהשלט מגיב לאחר זמן רב יחסית . אני נוהג לשחק איתו רק פיפא ובמהלך המשחק (בעיקר ברשת) ברגע שאני לוחץ על מקש כלשהו עובר זמן מה יחסית ארוך עד אשר מתבצעת הפעולה המתבקשת, יש לציין כי זה נגרם גם במשחק יחיד. הדבר הזה גורם לי לתסכול רב וחשבתי שאולי מישהו מכם ינסה למצוא לי פתרון - אולי אפשר לעדכן אותו, או לשנות את הגדרותיו בלוח הבקרה(ששם לא מצאתי כלום) בקיצר אני אובד עצות...
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
ניתן להריץ את כל המשחקים של PC רגיל על מחשבי אפל אם מותקנת שם מערכת הפעלה של WINDOWS???
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
יש לי XP חוקי עם עדכונים, אני מוריד משחקים באימיול בקובץ WINRAR אחרי שאני פותח את הקובץ נפתחים לי כל הקבצים של המשחק, אני מנסה להתקין ע"י לחיצה על אייקון SETUP או AUTORUN אבל הם לא נפתחים, יש הודעת שגיאה, לפעמים הוא כותב שלא ניתן לפתוח את WINDOWS INSTALLER ולדעת אם הוא חוקי(משהו בסגנון הזה), איך אני מתגבר על הבעיה הזאת ומצליח להתקין משחקים (מדובר במחשב חדש וחזק) בבקשה תעזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי אם על מחשב אפל עם מערכת הפעלה של WINDOWS ניתן להריץ את כל המשחקים שניתן להריץ על PC
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
שלום רב, אני מקווה שזה בסדר לשאול פה שאלות כאלה, על משחקים "לא חוקיים" כביכול. בכל אופן, הורדתי NBA 08 מאימיול, דרך LALA. הקובץ הוא קובץ WINRAR בגודל 3.5GB והוא מכיל 60+ RARים נוספים. מה לעזאזל אני עושה עם זה על מנת להפעיל את ההתקנה של המשחק? בתודה מראש, דימה.
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
זה מראה לי את הרזולוציה כ640x480 גם כשאני מחליף. כשאני מחליף, זה מראה כאילו נשמרו ההגדרות (אין אפשרות לשמור את ההגדרות), כי אחר כך שאתה חוזר להגדרות אתה באמת רואה שהם נשמרו. הבעיה היא שזה לא משנה באמת! זה עדיין מראה רזולוציה נמוכה.. יש אפשרות לשנות מקבצי המשחק?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ואיך אני יודע איזה דרייבר הכי מתאים לי למשחקים התקנתי וויסטה לא מזמן והיא התקינה לי את הדרייבר שיש בה בשביל הכרטיס שלי 7600GT אני צריך לשים דרייבר חדש ? אגב ביושוק למשל עובד לי טוב בלי לשים דרייבר חדש תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
או שצריך סטים? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-