עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ZorD,

שלום לכולם. אני מחפש סירטוני FLASH מצחיקים על המשחק CS, משהו בסיגנון הזה: http://www.superjer.com/index.php http://www.pwned.nl/ חיפשתי עוד ולא מצאתי, בתור מישהו ששיחק במשחק הזה יותר מידי ושכבר נימאס לו, הסירטונים האלו מחזירים את החיוך לפנים בכל הנוגע ל-CS אם מישהו מכיר אתרים עם סירטונים כאלו בבקשה לשתף אותי *אם נושא זה אינו קשור לכאן, אנא סילחו לי.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  2. שלום. בשלב הנ"ל אני תקוע, דיברתי עם המפלצת ים ונתתי לי את eel, אחרי זה דיברתי עם אליזבת' והיא שטה למקום אחר. כל המשימות בוי חוץ מהמשימה להגן על הטירה הראשית ואני לא יודע מה לעשות. נא עזרתכם תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by sam300,

שלום לכולם יש לי בעיה עם המשחק crysis הגעתי לשלב שבו אני נמצא על ספינה בתוך חדר ובו מחשב לאחר לחיצה על האות f אני אמור להתקדם ואז הוא אומר לי לעשות משהו לא יודע בדיוק מה ואז אני מתקדם לעבר הנקודה הירוקה ואז אני לא יודע איך להמשיך בבקשה לעזרה דחוף חייב להמשיך במשחק

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  4. Started by nore0,

מהיכן אוכל להוריד מפות ל-Single ??

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  5. Started by Zeev86,

עריכה: מצטער על ההקפצה, אבל יש לי פירוט על איך המכשיר עובד, אולי זה יעניין פה אנשים וישנה את דעתם לטובה (חתימת העצומה) איך עובד המכשיר? במכשיר יש שעון, כשאתם לוחצים על כפתור, הוא מחשב את הזמן מרגע יציאת המשחק עד לרגע הזה, ואת התוצאה משנה לקוד לפי אלגוריתם, ייחודי לכל מכשיר, כך שלא ניתן לצפות מראש איזה קוד יופיע לכם בצג המכשיר. מכיוון שהחישוב מתבצע לפי דקות, הקוד שקיבלתם זמין לכם רק לדקה הקרובה, והוא מופיע על צג המכשיר וגם בשרתי blizzard. כשתתחברו בהצלחה למשתמש שלכם, תופיעה לכם הודעה נוספת, ובה תתבקשו להזין את הקוד שמופיע על צג המכשיר. אין שום חיבור לUSB, שום שליחת נתונים מחוץ למכשיר. אין דרך לפרוץ אותו, אם פותחים את המכשיר הוא "מתעדה" ונהרס. היי. אני לא כל כך פעיל בחלק…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. פירקתי פה את כולם אין שוטר או אף אחד אני יכול ללכת לכל מקום בחופשיות אבל אני לא יודע מה אני צריך לעשות! המשימות אומרות למצוא מקרופילים בתוך תכשיטים אבל אין לי מושג איפה זה ! סרקתי יותר משעה את כל הבית וכל אזור אחר ! משהו יכול להגיד לי איך להגיע למיקרופולים בהסבר מפורט?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  7. משהו חדש וטב... ועם אפשר מנסיון אישי... ולא את c&c generals

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  8. חסר לי קובץ CRACK של המשחק הזה ...משו יש לו ..שאוכל לתת לי ...אני מאד צריך את זה ולשחק ...אודה לכם ...

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  9. Started by Zbbabir,

אהלן, אני בדיוק רוכש מחשב חדש שהולך להיות חזק מאוד ויוכל להריץ כל משחק כבד שיש היום. בזמן האחרון די התרחקתי ואני לא מעודכן בכלל במה שהולך בעולם הגיימינג, והדבר היחיד בערך שעניין אותי זה Watchdogs. בכל מקרה אני צריך המלצות למשחקים, לא באמת משנה אם הם כבדים או לא, אבל משחקים טובים שיעבירו את הזמן, לא מעניין אותי הז'אנר, באמת שהכל תופס, העיקר שיהיה משחק שמעביר זמן וכיף לשחק בו. תודה רבה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by timac,

מישהו יכול להביא לי תמונות של משחקים של האקס בוקס 360 על טלויזיה רגילה ולא על LCD?? כי כמעט כל התמונות והוידיאו הוא על LCD תודה.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  11. אתר שיש בו דרישות מערכת Minimum וגם דרישות מערכת מומלצות חשוב שגם יראה משחקים שלא יצאו עדיין.

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  12. Started by yoel12,

שלום לאחרונה אני משתמש הרבה בe3fx בthe witcher 3 ועד כה השתמשתי בגרסא 8.5 של המוד ובגרסא 0.18.4 של ReShade אך לאחרונה יצאה גרסא 9.5 של המוד וחשבתי לעדכן את ReShade לגרסא העדכנית ביותר 0.19.1 וכך עשיתי אך כאשר התקנתי את המוד והפעלתי את המשחק הופיע לי השגיעה X3004 ניסיתי להפעיל את המוד עם 18.4 והייה כתוב שזה עבד אך בפועל זה לא אז קראתי בפורום הודעה מאת היוצר כך נראה שאומרת שהמוד לא עובד עם אף גרסא מעבר ל18.7 של ReShade אז אשמח לדעת מה עליי לעשות והאם למישהו יש לינק להורדה של 18.7 משום שחרשתי את האינטרנט ולא מצאתי

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by yoel12,

אני מעוניין לרכוש את סקיירים ואשמח לקבל המלצות למודים גראפיים טובים שישפרו את האיכות הכללית וייצרו אווירה לא אפלה מדי וגם לא שמחה מדי משהו אופטימי עשיר וצבעוני אך לא מדי שישמור על הלוק הימי בניימי אבל שלא יהייה מדכא המפרט של המחשב הוא המפרט שצד מתכוון לשחק ב60 FPS בנוסף אשמח לשמוע מה כל העניין עם S.T.E.P

14. למי שיש צ'יטים או קודים למשחק בבקשה שיביא לי או שייצור איתי קשר אייסיקיו : 344120184 אימייל : ruby.stalker@gmail.com

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  15. Started by EpoXi,

שלום חברים.. רציתי לשאול אם מישהו מכם זוכר אולי את משחק הרשת Survival Sproject??? לפי מה שהבנתי המשחק כבר ירד מהרשת מזמן.. והיה לו כמה גרסאות.. 1 2 ו 3 לפי מה שאני יודע... אתם יודעים אולי אם קיימים שרתים פרטיים למשחק???.. אני מחפש המון זמן ולא מצאתי כמעט כלום על המשחק לאחרונה... אשמח אם תעזרו לי... תודה רבה רבה =]

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  16. Started by fakeman,

לילה טוב קניתי בהמלצת הפורום לפני חצי שנה בערך מחשב יקר. את המחשב אני מנצל אבל יחד איתו קניתי HD5870 (מסך U2412M) ואני מרגיש שהוא מבוזבז אני כמעט ולא משחק לא כי אני לא אוהב אלא לא מוצא משהו שווה. אז ככה רציתי שתמליצו לי על: 1.משחק בסגנון של Red Alert 2 שלא יהיה פחות כיף ממנו מבחינת משחקיות(אפילו על חשבון גרפיקה) אם יש שילוב של שניהם אז מצויין. 2.משחק יריות בסגנון Crysis 2. BF3 לא אהבתי בכלל. ואם יש משהו שממש נהנתם ממנו בתקופה האחרונה.(לא משנה איזה סגנון) אבל חשוב שבכל משחק שתציעו שיהיה גרפיקה כמה שיותר טובה כדי לראות את האיכות בציוד החדש יחסית.(חוץ ממשחקים בסגנון red alert 2 שאם הם ממש טובים אני מוכן לסבול גרפיקה פחות טובה) יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by zzz727,

למישהו יש צ'טים למשחק הזה???

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  18. Started by zzz727,

הורדתי את red alert 3 ושאני מנסה לדוגמא בסקרימיש כל המפות בסימן שאלה נגיד ואני בוחר באיזה מפה זה יוצא לי מהמשחק ורושם שגיאה עכשיו מצאתי מפה אחת באינטרנט ועכשיו זה עובד אבל רק מפה אחת אתם יכולים להעלות לי את הקובץ של המפות ולהגיד לי איפה לשים את זה בדיוק אני חושב משהו data ואז office או משהו כזה......

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  19. Started by zzz727,

כותרת.

• 1 תגובה
    • 6.5k צפיות
  20. Started by k340,

שלום, בזמן האחרון קצת עבר לי החשק מלשחק במשחקי FPS ומירוצים. רציתי למצוא משהו בסגנון Titan Quest. הציעו לי בעיקר משחקים כמו Diablo (שד"א, שמעתי משהו על 3). התקנתי Diablo II אבל בגלל שלא מזמן כבר שיחקתי בו די הרבה, מהר נמאס לי. לכן, אשמח לקבל המלצות למשחקי RPG. תודה, נתנאל מרדכי. *עריכה: שכחתי לציין, שאין לי כרטיס מסך חזק במיוחד. יש בבעלותי nVidia GeForce 6800GS. לכן אני מבקש משחקים שירוצו לי טוב על הכרטיס מסך. תודה.

• 37 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. אני מבקש שתמליצו לי בבקשה על משחק בסגנון GETAWAY עם יריות, מכוניות בסגנון GTA SA אבל יותר עם פעולות ועלילה מותחת עדיף שיהיה משחק חדש שיצא בזמן האחרון

• 12 תגובות
    • 827 צפיות
  22. Started by Rrafi,

אני הורדתי את המשחק ןרציתי לישאול למה תמיד הוא רושם לי הכנס דיסק..!!!!!!? אמרו לי שצריך לשים קראק ואני לא יודע מה זה?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  23. אני רוצה לפרמט את המחשב ולגבות את התיקיה של השמירות של הassassin creed החדש, כך שאוכל להמשיך מהשלב בו הגעתי.משום מה המשחק גם כן לא נשמר לי תמיד כנראה יש איזו שהיא בעיה בתיקייה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by avinos,

יש לי מחשב זבל.... פנטיום 3 800 256 ראם אבל כרטיס מסך שיכול להפעיל....ג'יפורס 4 4800 אבל המשחק פשוט לא פועל....אם מישו שמע על איזה פיקס לג'יפורס (לא הפאטצ' ולא הדרייבר שהוציאו נוידיה בשביל המשחק) אז שבבקשה יגיד לי אני פשוט מת לשחק בזה... תודה בכל מקרה נ.ב. אל תגידו לי לקנות מחשב חדש או שום חלק כי אין לי כסף לזה

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  25. Started by GanJaval,

למי יש מידע על הפאץ' שאמור לצאת מתי הוא יוצא מה הוא יתקן יוסיף יש למישהו מידע עליו תודה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.