עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by exquisite,

http://www.yougamers.com/news/13720_crysis_32_vs_64_bit_-_the_real_story/

2. Started by pergola,

2 סגנונות.. אבל שיהיו באיכות טובה ולא ענתיקה.. הראשון סימולטורי טיסה אבל סימולטורים של קרב ולא סתם טיסה.. השני משחקי מרוץ מכוניות אבל עם נשקים.. יענו שלמכוניות יש נשקים ואתה שולט בהם.. אם מכירים משחק מתאים אשמח לשם שלו..

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  3. Started by djass,

אני תקוע באיזה שלב שאני לא יודע מה עושים אינה תמונה http://www.swf.co.il/out.php/i16779_.jpg עם מישהו יודע עם אני קרוב לסיום המשחק?? תודה לעוזרים??

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  4. Started by Yoda_1168,

I just bought the orange box and I'm having problems with steam. The first issue I had was that there wasn't an English installation on the CD (only Finnish, Dutch etc, what the fuck?) but I got around that by downloading steam online. Now it won't let me install the games off the CDs, It wants to download them. How do I make it install off the CDs? The CDs don't autorun by the way.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by daniel89,

כותרת... תודה.

• 192 תגובות
    • 15.7k צפיות
  6. האם Enemy Territory: Quake Wars הוא רק משחק רשת ? או שיש גם משחק ללא רשת ? כלומר SINGLE PLAYER

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  7. אני רוצה למחוק רק את הסרטים שבכניסה למשחק ואת הסרטונים שבמשחק עצמו להשאיר.. איזה למחוק? תודה.

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  8. כשאני משנה את הרזולוציהל-1024x768 אז הכל נתקע ויוצא ל-windows, והתקנתי דרייבר הכי חדש של ATI. במחשב הנייד המשחק לא עושה בעיות, ואפשר לשנות רזולוציה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  9. הוא רושם לי שאני לא מ-USA למרות שסימנתי בהרשמה ארה"ב http://img208.imageshack.us/img208/8781/farcryqn4.jpg חשבתי שהמשחק חינמי

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  10. Started by darkman,

המשחק יצא לפני כמה ימים למה אף אחד לא מדבר עליו? הוא שווה קניה בכלל?

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by RoNeR,

יש לי בעיה... התקנתי תשמחק rise of nation ואת התוספת Rise of Nations Thrones and Patriots הם לא עובדים שאני ניכנס למשחק הוא מראה את הסירטונים של ההתחלה ואז שולח הודעה Rise of nations cannot run with the monitor display mode set to 256 colors. Please change monitor display to 16-bit color or greater המחשב שלי עובד על רזולציה 1680X1050 עםכרטיס מסך GF7300gs אני חושב שזה אמור להספיק לעלות את המשחק הזה למישו יש מושג מה היא הבעיה פה?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  12. Started by The Dom,

בסיגנון של היטמן/ספלינטר סל. שצריכים להפעיל מינימום כוח אש בשלב ולהגיע למטרה מסוימת.

• 33 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by ShrekHunter,

ממשק בפולנית??? האם זה כל המשחק , דיאולוגים/שיחות והכל??? או שזה רק התפריט במשחק?????

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  14. Started by night-fire,

שלום, לפני כמה חודשים התחלתי לשחק CS אצל חבר. הוא קנה את ה"מקורי" בכ-170 ש"ח אבל אמר לי שאפשר להשיג רק סטים ID או משהו כזה בסביבות 50-70 ש"ח במקום 170 ש"ח . זאת אומרת מקבלים רק סטים ID בלי דיסק ואת הסטים אפשר כבר להוריד מהאתר המקורי של הסטים. יש למישהו מושג איך (ואם בכלל אפשר) לקנות רק סטים ? תודה!

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  15. סביר להניח שהדמו שהכי אהבתם ,תדאגו גם לרכוש את המשחק. לגבי Clive Barker's Jericho אמנם המשחק כבר יצא אבל לא הגיע לארץ וגם לי לא יצא לשחק בו כך שהכללתי אותו בהצבעה

• 87 תגובות
    • 7.1k צפיות
  16. Started by DarkMoh,

אז ככה, כמו שכולם מכירים - יש משחק שקוריאם לו GTA:SA. למשחק הזה יצא גרסת מולטי שבעיקרון הפכה לגרסה של "Deathmatching" משעמם. הסרבר הזה שונה, הסרבר הזה הוא סרבר Roleplaying. בעיקרון פה אתם ממציאים לעצמכם דמות וחיים אותה: כל החלטה קטנה שלכם יכולה להשפיע על אופי העיר בעוד כמה ימים, אפקט הפרפר. יש לסרבר כמה חוקים, הוא מתנהל בצורה קפדנית לרמת Roleplaying גבוהה - ככה שאם פתאום תגידו בצ'אט הרגיל "LOL"... כנראה שתקבלו קיק ואזהרה. אתם הדמות שלכם, אתם לא מישהו שיושב ליד מחשב - זה מה שהסרבר הזה מנסה לעשות. -- כרגע, אגב, יש קצת משתמשים [8-10] ובערב בערך 30-40, זה בגלל שהיו בעיות בגרסה הקודמת ועכשיו הם מוציאים סקריפט חדש לסרבר עם המון המון אפשרויות חדשות, ובגלל שהסקריפט לא גמור…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. זה אפשרי בכלל? בדמו..

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  18. איך הורגים את הבוס הראשון במשחק INFERNAL

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  19. Started by FeedMe,

Aperture Science: We do what we must, because we can.

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  20. Started by zomero,

התחלתי לשחק טיפה במשחק(שעה+-) ואני חייב לציין שמודבר במשחק כיפי אחרי שמבינים את הרעיון (אני התחלתי להבין מערכת הקרבות קלה צריכים למצוא קבוצות קטנות של אויבים בהתחלה ואז לעבור לגדולים) את הסרטון בהתחלה העברתי כך שאני לא בדיוק יודע מה העלילה ומה רמתה.. אבל הבנתי שאמשחקים סוכני nsa שונים (אני חושב שזה אותו אירגון של סם פישר) העיקרון הוא לחסל כנופיות וטלהר את העיר על אזוריה השונים מכל מיני מרעין בישין... קיצר תנסו ותחוו דעה

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  21. שלום, כנראה שמתם לב אבל המשחקים החדשים שיוצאים לאחרונה אצלנו בארץ כנראה כבר לא יוצאים, הם תקועים אצל הד ארצי כבר הרבה זמן.... מישהו יודע באמת מה קורה שם, כי כל פעם שאני מתקשר אומרים לי שזה יהיה השבוע ועוד פעם אומרים לי את אותו דבר ושום משחק לא יוצא... האם החברה עומדת בפשיטת רגל? סיכסוכים? או מה כבר? אני כבר מחכה למשחק WIC שייצא ב-18/9/07 וכבר יותר מחודש ועדיין לא ייצא לחנויות, אם הד ארצי היו עובדים בצורה נורמלית אז המשחק היה אמור להיות בחנויות גג שבועיים אחרי שייצא המשחק בחו"ל.

• 63 תגובות
    • 4.2k צפיות
  22. תודה.

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  23. Started by stone cold,

• 51 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. Started by davidcohen,

אם יש לכם נימוק חזק למה שבחרתם תכתבו כאן

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  25. Started by Tal14,

שלום קיבלתי מחדש חדש לפני שבועיים בערך, התקנתי הכל שיחקתי CS ועבד בסדר גמור כמה ימים אחרי זה קיבלתי ראוטר אלחוטי,המחשב שלי מתחבר לראוטר בצורה אלחוטית ושם התחילו הבעיות כאשר המחשב השני מפעיל דברים באינטרנט מתחילים לאגים אחרי כמה ימים החלטתי להתקין ויסטה התקנתי ויסטה והיו מלא באגים פירמטתי והחזרתי לXP ומשם התחילו בעיות כרגע יש לי פעם בדקה בערך כשאני משחק בCS עצירה של המשחק,עלייה של פינג ואז יורד חזרה זה ממש מעצבן(לפני כמה זמן זה הראה לי שגיאה - cl_entitypacket אבל זה כבר לא מראה את זה) ניסיתי להחליף קונפיג,ניסיתי הכל,זה קורה גם כאשר המחשב השני סגור\לא מפעיל כלום מה אפשר לעשות ? אני כבר התייאשתי,תודה

• 1 תגובה
    • 506 צפיות

דיונים חדשים בפורומים