עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Salwaby,

איך עושים את זה ? לא צריך HDR מעדיף AA ... (מחשב שני) תודה. נ.ב : אני זוכר שהיה דיון כזה פעם, רק שהחיפוש לא מצא כלום .. אז פתחתי חדש.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  2. Started by xyo,

תאמת אני לא מבין מה כולם מתלהבים יש מלא עצים ופרטים1!1!1! נו אז מה יש משחקים עם גרפיקה הרבה יותר מעניינת מעצים שזזים omg העצים נופלים כשיורים בהם 1!!!1! פשש איזה כיף לירות בעצים ולראות אותם מתפרקים כמו חסר חיים נראה משחק משעממם ,כאילו כמה זמן אתה יכול להסתובב שם עם הרובה המסריח הזה ולירות בחיילים ולהתלהב ..יאני הgameplay sucks COD RULEZ

• 46 תגובות
    • 4.2k צפיות
  3. Started by stas pug,

מי שהוא יודע מאיפה אפשר להוריד את המשחק the secret of monkey island special edition ?

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  4. Started by myDGB blws,

5. אז ככה המשחק הוא מקורי ואני רשום באתר של EA המשחק היה מותקן אצלי לפני איזה חודש הכול עבד מצויין היום התקנתי את הווידוס מחדש ואחרי שאני מתקין את המשחק אני רוצה להתקין את הגריסה 1.3 או 1.2 זה לא נותן לי זה מתחיל ואחרי זה זה עושה בעיה אני מדגיש המשחק מקורי ממש מבקש שתעזרו אני רוצה לשחק כבר ברשת ואני גם מדגיש שהמשחק עבד על אותו מחשב ??? ??? ??? :'( :'(

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מי שלא מכיר את GOG, הגיע הזמן להכיר - מדובר בראשי התיבות של Good Old Games, אתר למכירת משחקים קלאסיים (ישנים) להורדה ישירה ללא DRM מכל סוג שהוא (בניגוד לשאר שירותי ההורדות כמו Steam, D2D, Impulse וכו') שקיים כבר שנה שלמה. לרגל חגיגות השנה, הם מציעים לרכוש משחק אחד מהקטלוג של Interplay ולקבל משחק נוסף במתנה. חלק מהמשחקים - Fallout 1, Fallout 2 ו-Fallout Tactics, סדרת Descent וגם MDK נמצא שם. המבצע עד ה-9 בספטמבר: http://www.gog.com/en/page/1year_promo

7. Started by Lynch,

אז רציתי לעניין אותכם שיש קאפ אירופאי עם ספונסרים במשחק MW3 שנשאר חיי אצל אירופאים בתקופה של BO2, אז אם זה מעניין מישהו הוא כמובן יכול לפתוח קבוצה ולהירשם, אני אישית כנראה ישחק שם בקבוצה. אז זה האתר של הקאפ עם כל הפרטים בפנים - http://titancup.net/

8. Started by IL.ProSsKillMove RkLO,

תהנו לייק וסאב יתקבלו בברכה תגבירו קצת סליחה על הסאונד שהיה טיפ טיפה חלש http://www.youtube.com/watch?v=GtYUgvYrN18

9. Started by eriksexy,

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by sos,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם המשחק הזה,אחרי שאני מתקין אותו ואני בא להיכנס למשחק,הוא לא נכנס,הוא פותח לי כזה חלון של המשחק וזהו,המשחק לא עולה. מישהו יודע מה לעשות? דרך אגב,מדובר בבלק אנד וויט הראשון... תודה

11. Started by The-Fox,

אז ככה כשהתקנתי את המחשב המלא לא ייתה שום בעיה... בשלב צסויים עידכנתי את המשחק ל Patch 3236 האחרון, ולאחר העידכון הבעיה היא כזאת: אני טוען משחק חדש וכשהוא מסיים לטעון שום דבר לא מגיב, פרט לקונסולה... ממש מזור אפילו ESC לא עובד ואי אפשר לעשות כלום אולם כל המשחק ממשיך לרוץ, רק אני תקוע במקום... הפיתרון היחיד הוא לעשות ALT+TAB ולסגור את המשחק... עוד דברים שחשבו שתדעו זה: ניסתי להריץ ב Safe Mode עם כל האפשרויות מסומנות וזה לא פתר את זה וגם עידכנתי לתלאי החדש 3270 וזה גם לא פתר כלום, מה עושים ?!?!?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  12. Started by Zrizi,

שלום חברים, אשמח לקבל פידבק על טכנולוגיה חדשה שאנחנו מפתחים למשחקי מחשב בסלון. הרעיון הוא שע"י עקיבה מדויקת אחר הראש והרובה, אנחנו מאפשרים חווית משחק חדשה וריאליסטית:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by galh_5,

אני השיא שלי לא בדריפט בקניון זה 222,000 ושלכם?

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  14. 1) יש לי מחשב ! 2) יש לי גם את ה DEMO של המשחק (הורדתי בכוונה לקנות אותו) להלן המחשב: E6600 של אינטל *מקורי ! כרטיס מסך תלת מימדי *חזק 7600GS מערכת הפעלה *מקורית *אמיתית של מקרוסופט 2000 PRO זיכרון 1G של 667MHZ להלן המשחק: משחק FEAR מסוג DEMO בלבד להלן הבעיה לרוב המחשק שחיק ...יש נקודות כנראה שהוא מחשה את המפה הבאה או ניגש ל HD בו המשחק ניתקע לחצי שנייה שזה מאוד מוזר .... מה עושים ? *מקורי *אמיתי *חזק - אלו סימנים רשומים של ערוץ הקניות !!

• 46 תגובות
    • 5.2k צפיות
  15. Started by superginiman,

http://www.vugames.com/coming_soon.do כבר לא כתוב FALL2004 אני חושב שזה ידחה עוד פעם ): :'( :'( :'( :'( (תרדו למטה זה במקום 15!!!!)

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. למי שלא מכיר WWW.GAMES4GAMER.CO.IL קניתי משם COD BO פועל מצויין

• 29 תגובות
    • 4.3k צפיות
  17. Started by Wheel,

לא עובד לי הסטים מהבוקר, זה רק אצלי או שזה בעיות בשרת?

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by redti,

תעזרו לי בבקשה אני מת לשחק תמשחק כל שרת שאני נכנס אליו אני מקבל תERROR הזה.. המשתמש הוא מלפני כמה שנים שהייתי חורש תמשחק.. הנה תמונה של הERROR עשיתי enable לPUNKBUSTER ולא רימיתי מעולם [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  19. Started by Lethal_Acid,

עוד לא הספקנו להרגע מ Colin McRae Rally 2004. והנה עוד כחודש יוצא המשחק החדש דגם 2005 !!! להגיד לכם את האמת אין כולכך הרבה הבדל עדיין איפשהו נזכרים ב 2004. אבל בכל זאת יש כמה דברים שהשתנו לטובה, נוספה סביבית נסיעה נוספת: גרמניה, הרבה מאוד מכוניות חדשות, מזג אוויר ושעת יום לבחירה. אין מה לדבר על הגראפיקה נראת הרבה יותר טוב מ2004 ולא כבדה, אבל לדעתי התוספת הכי שימושית שהתווספה זאת ההקלה במשחק עם המקלדת נוסף כפתור FAST STEER כלומר עם לחיצתו ולחיצה לאחד כיוויני הפנייה המכונית פונה במהירות, יתרון שעד אכשיו היה רק למי שהיה משחק עם ההגה. כם כל העניין של הDAMAGE שופר (לא בא כולכך לביטו בדמו אבל נחכה ונראה). המשחק בכל זאת לא כולכך מציאותי ולא דומה בכלל למתחרה Richard Burnz R…

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  20. Started by DEMON HUNTER,

אני חייב שרתים טובים למשחק הזה בבקשה תנו כתובות של שרתים או לינקים בבקשה.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by MiniMizer,

משתמש יקר, ברוך הבא אל פורום 'משחקים'. פורום זה נועד לדיון על משחקים שונים, חדשים וישנים כאחד. אם אתה מחפש המלצה למשחק טוב ומעניין, אם אתה מתקשה לעבור שלב מסוים במשחק כלשהו, אם אתה רוצה להביע את דעתך על משחק מסוים או אם יש לך רעיון למשחק שאף אחד עדיין לא חשב עליו, זהו הפורום המתאים לשאלה שלך. זהו אינו פורום Warez! הפצת משחקים לא חוקיים אסורה בתכלית האיסור ותגרור הרחקה מהפורומים. שים לב כי זהו הפורום בו ניתן לשאול שאלות בנוגע למשחקי מחשב. שאלות בנושאים שאינם קשורים למשחקים, מקומן אינו בפורום זה. מספר כללים שיש להקפיד עליהם בעת הוספת הודעה חדשה בפורום זה: דאג לכתוב כותרת עניינית; כותרת המכילה את תוכן השאלה שלך באופן מתומצת וללא סימני קריאה ושאלה מיותרים נעימה יותר לעין ותמ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by klayton,

http://www.pcgamingisnotdead.com/

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by yosda-boy,

המשחק מורד דרך סטים (Steam) הורדה חוקית של משחק שקיבלתי בגיפט (לא נראה לי זה עובר על הכללים אם זאת הורדה חוקית). שלום, קצת פרטים שאולי יעזרו לכם לפתור לי את הבעיה: אתמול החלפתי חפצים ממשחק כלשהו (TF2 אם אתם צריכים לדעת) תמורת המשחק L4D2 (דרך Steam Beta Trade אם זה משנה, למי שלא יודע זאת תוכנה בטוחה שבה ניתן להחליף חפצים תמורת משחקים או משחקים תמורת משחקים בדרך בטוחה). בקיצור עשינו החלפה... חצי שעה אחרי ההחלפה הוא אומר לי שלדעתו העסקה לא שווה לו (לא עשיתי לו סקאם או משהו לדעתי המחיר היה הגון) הוא אמר שהוא רוצה שנחליף חזרה אני לא הסכמתי כי נתתי לו הרבה מאוד חפצים (מעל 100) ככה שאני לא אזכור מה נתתי לו והוא יוכל לא לתת לי הכל אז לא הסכמתי ומחקתי אותו... אז פתחתי את המתנה והת…

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  24. Started by HellBoY,

טוב אז ככה הבעיה שלי זה הארור הזה http://img211.imageshack.us/my.php?image=0...060228307db.jpg ניסיתי הכל! התקנת דרייברים מחדש שיחזור מערכת התקנת DIRECTX מחדש אפילו פורמט עשיתי ושוב צצה לי אותה הבעיה הזאתי אין לי מושג איך זה התחיל... אם למישהו יש רעיון אז בבקשה תעזרו לי אני נואשש המשחק כמובן מקורי..

25. Started by Thug Love,

סימיתי תמשחק זהז ובא לי לשחק עם טריינר אז מישהו יכול להשיג לי ולא צריך קודים כי יש לי כבר תודה מראש!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.