משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
קניתי גיים פד פשוט וחברתי אותו והגדרתי אותו בווינדוס. משום מה המשחק לא מזהה את הגיים פד. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם וברוכים הבאים לאשכול הרשמי על שרתי הקהילה שלנו! ב-Battlefield 4 החלטנו לקנות 4 שרתים, 3 שרתי משחק רגילים ואחד קלאב לאימוני קלאנים, טורנירים וסתם להשתגע לפעמים השרת הראשון: HWzone.co.il | Conquest | 62 Slots | Israel בשרת הזה נמצאות המפות הבאות: 1. Rogue Transmission 2. Hainan Resort 3. Golmud Railway 4. Lancang Dam 5. Paracel Storm במוד Conquest. השרת השני: HWzone.co.il | Obliteration | 32 Slots | Israel השרת הזה מריץ את המפות הבאות: 1. Hainan Resort 2. Paracel Storm 3. Lancang Dam במוד Obliteration. השרת השלישי: HWzone.co.il | TDM | 24 Slots | Israel השרת הזה מריץ את המפות הבאות: 1. Flood Zone 2. Operation Locker 3. Dawnbreaker ב…
-
- 22 תגובות
- 6k צפיות
-
-
אני משחק בGUNZ ואיך שאני נכנס לסרבר כלשהו הוא רושם לי בצד AGENT ERROR: AGENT NOT AVAILABLE וכל השחקנים שנגדי תקועים במקום חסרי חיים
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אתמול שיחקתי במשחק הכל טוב ויפה.. אני נכנס היום והמשחק נפתח בחלון רגיל ואני לא יכול לעשות אותו שיהיה בחלון מלא ניסיתי בהגדרות לא עובד וגם התקנתי מחדש לא עובד.. בבקשה עזרה!
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
האם ROCKSTAR שכחו למה הוא היה מפותח בתחילת ימיו? רק עכשיו התחלתי לברר על המשחק ומאוכזב שאין תאריך או אפילו איזכור/תחזית לתאריך יציאה לPC :'( הוא נראה כל-כך טוב וטעים (המשחק... ) מה התחזיות שלכם? מקור המידע הנוכחי שלי: http://en.wikipedia.org/wiki/Grand_Theft_Auto_IV בנימה יותר משמחת, היום בלילה התחלתי וסיימתי EP2! משחק מעולה, מנוע נהדר, משחק ה-HL הראשון ששיחקתי. אני יודע שזה אמור להיות HL2 ואז EP1 ורק אז EP2 אבל אין לי את האחרים עלילה מגניבה, משחק מהנה, ממליץ!
-
- 81 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
המשחק רץ לי ממש לא טוב אם 20 fps המפרט שלי כרטיס מסך gtx 650 מעבד i7 ram 8 בבקשה עזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב נייד עם המפרט הבא: pentium M 1.86 ghrz 1024mb ddr2 x600 mobility radeon והפיפא (אפילו בתפריט.. לא ניסיתי בכלל להכנס למשחק עצמו) ממש מקרטע.. אני בקושי מסוגל לבחור משהו.. בעצם אפילו בהתחלה כשבוחרים שפה החלון אמור לקפוץ כזה.. הוא פשוט מקרטע בין למטה ללמעלה.. הקיצר הייתי אומר שזה פועל בערך על 5 fps.. *ניסיתי לשים הגדרות הכי נמוכות.. גם לא הולך..* עכשיו.. לא הייתי שואל את זה אם זה היה בכל משחק אבל nfs most wanted עובד חלק לגמרי.. עשיתי את הeasyinfo שבתיקיה support והוא רושם לי שהמעבד שלי לא עולה על המינימום למשחק.. משום מה הוא מזהה שהמעבד שלי עובד על 798mhz וצריך 1300 בערך.. אם אני לא טועה הראם שלי עובד על 798 מישהו יודע מה הבעיה?! נ.ב: גם הeasyi…
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
המשחק המצופה ביותר בתקופה האחרונה מתקרב להשקה ואנחנו מקבלים באופן רשמי את דרישות המערכת הרשמיות להרצתו כהלכהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי רדיאון 5850 על ההגדרות המקימליות של המשחק הכל עובד מושלם וחלק.. הבעיה היחדיה היא הצל.. הצל נראה באיכות ירודה ומקפץ ולא יציב.. יש ממש לפעמים הבהובים של הצל על הדמויות.. למישהו יש מושג מה קורה עם זה? אני די מתחיל להתבאס על זה שרכשתי את הכרטיס הזה כי לחבר שלי עם גי פורס אין את זה..
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, האם הם מאפשרים להוריד משחק יותר מפעם אחת כמו STEAM, או שכמו EA ניתן רק פעם אחת ? תודה
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום ברצוני להתלונן על האדמינים בשרתי המשחק HW ZONE שבמשחק CSGO לאחרונה שיחקתי במשחק ולא עברו שניות ספורות שאני מקבל קיקים (5 פעמים ברציפות) ואני לא מבין למה אחר כך הסבירו לי שצריך את התוכנה TEAM SPEACK (משהו כזה) והם לא מסבירים לי מה לעשות איך לעשות הם פשוט לא יודעים לדבר ואין להם טיפת סבלנות הדבר היחידי שהם עושים זה נותנים קיק ובכך הם חוסכים את כל ההסברים. זה יחס קר ומגעיל ולא נעים שלא הייתי מצפה לקבל ובטח שלא כשחקן ששומר על החוקים הנדרשים אשמח אם תעשו משהו בנידון לבדוק את טיב התנהלות האדמינים בשרתי CSGO - HWZONE בתודה עידן.
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
המשחק מומלץ לכל מי שאוהב משחקי דפדפן, כמו DT או משהו... כולם להרשם!!! האתר הרשמי: http://www.war-army.com אם לא אכפת לכם בדרך להצביע לי, .... להצביע לי ולהרשם! ארגגג!!! (בבקשה!!) http://www.war-army.com/recruit.php?...fbb3700b0cd31f יש 4 גזעים: - בני אדם מקבלים 10% תוספת בהתקפה. - זומבים מקבלים 10% מהאנשים שהם הורגים. - גבלנים מקבלים 10% תוספת בהגנה. - אלפים מקבלים 10% תוספת בכוח ריגול. יש 4 מקצועות: - לוחמים מקבלים 5% תוספת להתקפה. - מגינים מקבלים 5% תוספת להגנה. - מרגלים מקבלים 5% תוספת לכוח ריגול. - גנבים מקבלים 5% יותר זהב בכל תור. יש במשחק קלאנים, בנק, הכל!! המשחק עוד לא מושלם עובדים עליו, מחר אנחנו הולכים לעבוד על הגראפיקה. כולם להרשם!!!
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
נתקעתי במשחק שיפרתי את האוטו כמה שאפשר עשיתי את כל כל כל המשימות לא נשאר כלום לקחתי את האחרון האחרון שאני יכול לקבל שיפרתי אותו בכל בצבעים ואין לא נפתחות משימות ואני רק ב-47% של המשחק...! מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יצא הדמו של Earth& Beyond ?????? אני חייב לדעת ואם כן אולי תביאו לי גם לינקים יהיה נחמד.
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
חזרתי לשחק לאחר כמה חודשים של הפסקה. שמחתי נורא לראות שמלא אנשים אומרים שהמשחק תוקן. ו.. הוא עובד לי כל כך על הפנים שהייתי שמח לחזור לתקופה של הקריסות, בערך כשהוא יצא. מה זה החרא הזה?! המשחק כל - כך - לא שחיק שאני לא יכול אפילו לכוון עם הטנק או הנשק. FRAME RATE על הפנים אפילו בHIGH כששנה שלמה שיחקתי על ULTRA. WTF?!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתלבט מה לקנות אם יצא שאני יקנה רק משחק אחד... מה אתם מעדיפים? אני יודע שאי אפשר כל כך להשוות בינהם, אבל למי שיצא לשחק בשניהם, מה עדיף? אני מעוניין בעיקר במולטי. אז איך המולטי של COD משתווה לזה של L4D?
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
-
אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי במשחק החלטתי להתקין אותו ולשחק עוד הפעם. אבל אחרי שהפעלתי אותו הוא נכנס למשחק ואז מיד יצא וקיבלתי את ההודעה הבאה: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem. בפעם הראשונה ששיחקתי הו זה היה לפני בערך חצי שנה ואז הוא לא עשה לי בעיות ומה ששהשתנה מאז זה ה-WIN (אז היה לי 98 היום יש לי XP PRO) והדרייברים של הכרטיס מסך (לא זוכר איזה גירסא הייתה לי עכשיו יש לי גירסא 30.82) בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה הבעיה ואיך אפשר ליפתור אותה?!?! בבקשה אני מתחנן ???
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי שמכיר, יש תוכנה שעורכת מודלים? (אפילו שהמשחק נראה כמו חרא שנדרס והיתיבש)
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מחפש סרברים ללא פאנקבאסטר, עם פינגים סבירים... תודה ! השם שלי במשחק זה NAVK8787 ויש לי שאלה, איזה פורטים (TCP UDP) צריך ליפתוח באוטר ?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני דורון, הגילד מאסטר של הגילדה הישראלית הוותיקה והמצליחה ביותר GefilteFish במשחק world of warcraft. אני שמח לבשר כי למרות ניסיונות פילוג, הגילדה הנהדרת שלנו לא הולכת לשום מקום וכמו תמיד תמשיך להוות בית חם לכל ישראלי באשר הוא. מה אנו מציעים לכם בגפילטעפיש אתם שואלים? להלן חלק מהדברים שאנו מציעים: 1. בסיס איתן לקהילה הישראלית במשחק, לרשותנו עומד פורום באתר הגמדיה ובפורום שלל פעילויות, מדריכים ודיונים כלליים אשר יעזרו לכם לחוות את המשחק בצורה נהדרת. 2. פעילויות לחברי הגילדה - בגפילטעפיש אנו מאמינים כי הגילדה היא של כולם ולא רק של מעטי מעט אשר עשו רייד כזה או אחר ועל כן, בכל שבוע תתקיים תחרות נושאת פרסים עבור כל חברי הגילדה, חלק מהתחרויות כבר פורסמו באתר הגמדיה …
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
זה נשמע לי דיי מוזר.. נכון להיום כשאני רוצה להחליף שרת אני יוצא מהמשחק בוחר שרת חדש בבטל לוג והמשחק נפתח מחדש עם השרת החדש. ככה זה? ואם כבר אני פה, האם יש שרתים ישראלים?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מריץ את המשחק על VISTA ,מעבד 6600, כרטיס מסך 7800 GTX ו2 ג'יגה זכרון. משום מה המשחק עולה , אבל לפעמים נתקע בזמן העלאה , אם אני מכווץ את המסך וממקסם אותו לפעמים נפתרת הבעיה . יש עיצות ?? תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
היי אנשים הורדתי את הדמו של המשחק bloodrane אך יש לי עיה איתו.. כאשר אני מפעיל על מהשחק ולוחץ PLAY קופץ לי ERROR בסגנון שהGPU שלי לא מסוגל ליצור VERTEX ויש לי בעיה בVERTEX PROCCESOR UNIT... יש לי GAIWNWARD TI 4200 128MB וניסיתי גם על כל מיניי דרייברים.. הצילו זה מחשק תותח ואי רוצה לשחוק בו!! תודה. עריכה: זאת השיגיאה המדוייקת: Video card error message Cannot create hardware vertex processing device. Please check with your hardware manufacturer to make sure that your video card indeed has hardware vertex processing.
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-