עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. משפט מפתח שאהבתי: http://news.bbc.co.uk/1/hi/technology/7096891.stm take that console lovers! ;D

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by doron_93,

שלום. כרגע אינ מוריד למשתמש שלי ב steam (כן שילמתי על זה) את המשחק call of duty4. אמרו לי שזה משחק כבד ולא כל מחשב מסוגל להפעיל אותו. הייתי רוצה לדעת מהן הדרישות מינימום שצריך ממחשב.. אני לא מבין בתחום אבל אני יכול להגיד לכם כמה דברים שאני כן יודע על המחשב שלי: מעבד amd ליבה כפולה (וכתוב 64 לא יודע מה זה אומר) כרטיס מסך inno3D Gforce 7300gs (כן אני יודע זה לא כרטיס הכי חזק שיש) יש לי מגה512 ראם ג'יגה160 דיסק קשיח ואני מחובר לאינטרנט ע"י wifi למחשב השני בבית, שמחובר לאינטרנט 1.5 מגה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by itai_1813,

שמעתי על המשחק הזה לא הרבה אבל ממה שהבנתי זה די מזכיר את God Of War בסגנון המשחק, אם אפשר את דעתכם על המשחק כי אם זה באמת מזכיר את God Of War ולא עוד סתם ניסיון גרוע לחיקוי אז אני רוצה את זה ואני בטוח שגם הרבה מכם רוצים. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  4. Started by joni,

אחרי שאני משחרר את הבת ארובה מהבית ומתחיל לרוץ במעלה הנהר והורג מלא אנשים אני מגיע ל Cave System אבל המערה סגורה באבנים איך אני עובר את זה?!?!?! Plz Help

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  5. Started by NIRAN,

הורדתי את המשחק המלא (גרסת DVD) המשחק מתחיל בסדר וכשאני יוצר משחק חדש והמשחק מתחיל להטעין פתאום המסך כבה (הנורה שלו מראה שהוא ממש נכבה ושזה לא סתם מסך שחור ) ואז אני חייב לעשות ריסטרט מהכפתור של המחשב. איך אפשר לגרום למשחק לעבוד כרגיל? יש לי WinXp pro ודרייבר של הכרטיס מסך הכי מעודכן

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  6. Started by Omri643,

אני תקוע במשחק,בנקודה שאני לייד המכונית הצהובה שרואים לה את השילדה ואת המנוע מקדימה הגעתי ואז הייתה רעידת אדמה ומין דברים כחולים כאלה באוויר והגשר שאני עומד עליו נחצה לשניים מטפסים לחלק השני והוא נחצה לשלוש ואז אני תקוע לא יודע לאן ללכת מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  7. שלום שיחקתי בקול אוף דיוטי וסיימתי את הסינגל פלייר עכשיו אני בא לשחק במולטי פלייר ופתאום המשחק זז לאט לגמרי, ואני רואה שמעבד על 100% עכשיו את הסינגל אני מריץ על הכל הכי גבוה ועובד חלק יכול להיות זה בגלל שאין לי מקורי? וזה עוד בתפריט העכבר זז לי לאט

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  8. Started by darking,

כשאני נכנס למולטי ולוחץ על הצטרפות למשחק אני מגיע לדף שיש בו את הטבלה של הסרברים. בהתחלה לא מופיע כלום וגם אחרי שאני לוחץ על רענון לא מופיע שום סרבר... וכן אני הייתי מחובר לאינטרנט וגם בדקתי את כל התוכנות ויצאתי מהפיירוול ומהתוכנות של האנטי וירוס וגם בדקתי את החומת אש של ה-windows. אין לי מושג מה לעשות עם זה... בבקשה עזרה ותודה רבה לעונים =)

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  9. שלום.. יש לי COD4 ורציתי לשחק עם חבר שלי באינטרנט. הוא נכנס לשרת מסויים ואמר לי להיכנס, אני מנסה ואז זה אומר לי את זה: "The server is for low ping players only". ובדקתי ויש לי שם בערך 300 פינג. עכשיו מה הבעיה, שכל הסרברים שלי ככה! זה מ-200 עד ל-450!!! ואצל חבר שלי זה בערך 125, והוא משחק חלק... וגם ב-BF2 זה מעצבן כי אני יכול ללכת ולירות על מישהו שנה פתאום הוא הורג אותי בירייה, ואני בודק ויש לו 15 פינג... יש לציין שאני בנטוויז'ן עם תשתית בזק. גם לכם יש את הפינגים האלה? א רק אלה מנטוויז'ן? תודה על התשובות...

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  10. Started by aviv00,

http://rapidshare.com/files/70451868/Crysis_Leipzig_Intro25mb.Insane.mkv.html דחסתי אתזה בדיחסה הכי חזקה שיש לקח לי 40 דקות 2 דקות אורכו מקור WMV 188MB האיכות נשארה ממש מדהים והסרטון חייבים לראות תהנו אפשר לצפות בסרט עם VLC אם אין לך את הקודק מותקן

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  11. Started by galh_5,

שאני בא לשחק אז מופיע לי כן או לא שזה שואל אם אני רוצה הפעיל ב-safe mod או לא ואז בשניהם שאני לוחץ המשחק כאילו בא ואז נתקע וחקתי והתקנתי כמה פעמים והתקנתי את כל התוכנות שהמשחק מבקש מה עושים? תודה

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  12. Started by ag43,

קניתי LOGITECH RUMBLE II CORDLESS ובינתיים אני מנסה אותו על POP3. רציתי לדעת האם עדיף להשתמש בבקר השמאלי הרגיל או ב"כובע" השמאלי? וסתם המלצות לשימוש מהנה.

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  13. Started by kobipk,

שלום לכולם פתחתי שרת והכול עובד מצוין חוץ מזה שאנשים לא יכולים להיכנס למשחק איך אני מסדר את זה שאנשים יוכלו להיכנס ולשחק תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  14. Started by lader,

האם צריך את המשחק המקורי כדי לשחק בזה?

15. Started by darkdude,

התקנתי FARCRY... שמתי הכל על ההגדרות הגבוהות ביותר והמשחק רץ לי על מהירות כפולה...זה קרה לי גם עם GTA SA... בהתחלה חשבתי שזה בגלל שיש לי מעבד כפול ליבה אבל אני כבר לא בטוח... אני אודה מאוד לעוזר...

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  16. Started by פיני1805,

שלום חברה מישהו יודע או נתקל בבעיה שהמשחק נמרח מדי פעם על המסך..או מהבהב כזה...משהו מציק.. ממש מעצבן...הודה לכם אם תגיבו

17. מצאתי את כל המיניאונס עוד פעם הגעתי אליו אבל לא מצליח להזיז לו משהו יודע איך הורגים אותו?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  18. Started by IlanF,

משום מה הבאס במשחק גבוהה מדי. לא רק ברדיו (השירים שלי), אלא בכלל במשחק. חיפשתי בהגדרות משהו בקשר לזה, אבל לא מצאתי. מישהו יודע מה יכולה ליהיות הבעיה? זה פשוט משגע אותי

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  19. Started by night-fire,

שלום, נתקעתי בשלב מסויים בcrysis - השלב שלאחר שמחלצים את האישה והאיש שאיתי אומר לי שהוא ישמור עליה ואני יחסל את הטנקים. התחלתי ללכת וראיתי טנק אז יריתי על האדם שיורה עליי ממנו והטנק ממשיך לנסוע לבד ולירות עליי ! איך אני אמור לסיים את זה? אני לא מצליח להכנס אליו! תודה!

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  20. Started by uzi_sch,

שימו לב לרשימת המשחקים מבוססי המנוע "UNREAL 3" לכל הקונסולות: http://en.wikipedia.org/wiki/Unreal_3 דוגמאות: Gears of War Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas BioShock Medal of Honor: Airborne Stranglehold בקצב הזה אפילו משחקי חרטא יראו מיליון דולר. על HALO כתוב שהמנוע הוא: Proprietary "Halo Engine" with Havok Physics. יש סיכוי שזה בעצם המנוע של אנריל? משהו יודע איזה מנוע מריץ את "Call of Duty 4: Modern Warfare"? אחרי שראיתי תמונות וטריילרים מכל כך הרבה משחקים מבוססי "אנריל 3" אז יש לי הרגשה שאני מזהה אותו בכל מני משחקים. האים זה קורה גם לכם? הינה כמה תמונות של משחקים מבוססי "אנריל 3" שעומדים לצאת בעתיד הקרוב. האים אתם מזהים את אותה גראפיקה "עשירה, חדה ומעודנ…

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by avi1010,

שלום.. אני חדש. רציתי לציין קודם כל שהפורום שלכם נראה ממש יפה ולפי מה שהתרשמתי גם יש פה אחלה של קהילה וברמה. אז שאפו. האמת בגלל שנרשמתי לפה זה כי התקנתי לפני כמה דקות Test Drive Unlimited, וכשאני מנסה לשחק את המשימה הראשונה זה כותב לי משהו TDU Server Unavailable.. מה יש לעשות בנידון? תודה רבה וסופ"ש טוב

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  22. שלום לכולם החלטתי להתקין שוב את המשחק CNC 3 [היה לי אותו לפניכן על הXP] ושאני מתקין ההתקנה פשוט מתה... אני מחכה איזה 20 דקות והיא לא זזה... והיא מגיבה והכל מישהו יכול לעזור לי? תודה נפתרה הבעיה: הפתרון... לכבות ולהדליק את המחשב, להוציא ולהכניס את הדיסק

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  23. Started by junior_mg,

חברים שלי התחילו לשלוח לי אתמול לינקים לקריסיס המלא ורציתי לשאול האם הוא באמת כבר יצא לשוק ?

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  24. שלום, אתם יוכלים להציע לי משחיק יריות של מלחמת העולם השנייה בסגנון של COD2 ? תסדרו אותם לפי סדר העדיפויות, נגיד: 1.COD2. .2 3. תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Lost Spirit,

השאלה בכותרת, תודה אני משחק על הדיפולט, נראה לי קוראים לזה Regular, בכל אופן אני רוצה להתקדם ברמה בכדי שיהיה יותר מאתגר.

• 2 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים