משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, אשמח לקבל ממי שמכיר שמות של משחקי מטוסים/מסוקים שיצאו בשנים האחרונות... תודה!
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
מה הסיבה שאני לא מצליח לשחק ברשת? או שהוא אומר לי שהCD KEY כבר בשימוש. ולפעמים המשחק כבר נטען ואז נפתח החלון של המשחק ישר מתנתק-ורושם איזושהיא הודעה. מישהו יודע איך "לטפל" בנושא?
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
סיימתי עכשיו את המשחק נהנתי בטירוף משחק חבל על הזמן!!!! אבל הוא כל כך קצר!!! בבקשה תגידו לי שיש לו המשך או שהוא בדרך....
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
S.W.A.T IL דרישות הקלאן: KD 1.00 SPM 500 _______________________________________________________________ ברוכים הבאים לקלאן S.W.A.T IL : מטרתו של הקלאן היא לחזור לתחרותיות הישראלית בקהילה חדשה ששמה HWZone TS3: 91.228.126.109:9990 אתם יכולים לפגוש אותנו שם ולהתחרות נגדנו בצורת 4 על 4 ולעיתים 5 על 5. platoon: http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655241696570907/ מגייסים! (רק מי שמעוניין שיגיב תודה) תפנו ל- ZaBaRi בTS אני רק מפרסם בשמו.
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק ואבא שלי מחק אותו בצורה לא טובה..ז"א פשוט עשה delete לספרייה ועכשיו שאני בא להתקין אותו אני מקבל מסך של "תחזוקה של מוהאא"..ושם יש אפשרות למחוק לתקן ולהתקין עוד פעם אף אחת מהאופציות לא עובדת...ז"א תיקון לא מתקן מחיקה לא מוחק כי אין מה למחוק...והתקנה מחדש..מתקינה לי רק כמה קבצים וגם זה בתוך הספרייה של הווינדוס משום מה וזה עושה בלאגן וזה לא עובד בכלל...נראה לי שיש שאריות של המשחק ברגיסטרי...איך אני עושה שפשוט תהייה לי התקנה חדשה...אני משתגע הדיסקים תקינים דרך אגב תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
כן, כן... אתם לא טועים סוף, סוף, הוא חוזר עם עוד כלי תעופה, יש אפילו מסוקים, וכמובן גרפיקה מרשימה ומדויקת להפליא. הינה קישור. http://pc.gamespy.com/pc/flight-simulator-x/
-
- 10 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-
UBISOFT שיחררו את הדרישות מערכת, נראה שהם ממשיכים בקו של AC עם דרישות מערכת גבוהות יחסית. [h=3]MINIMUM[/h] Supported OS Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64bit versions only)Processor Intel Core i5-750 @ 2.6 GHz or AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz Memory 4GB Video Card NVIDIA GeForce GTX 460 or AMD Radeon HD5850 (1GB VRAM) Direct X Version 11 Hard Drive 30 GB available space Sound Card DirectX 9.0c compatible sound card with latest drivers [h=3]OPTIMAL[/h] Supported OS MS Windows 7 SP1, MS Windows 8/8.1 (64bit versions only)Processor Intel Core i5-2400S @ 2.5 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz or better Memory 8GB Video Card NVIDIA GeForce GTX 680 or AMD Radeon R9 290X or better (…
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
כן, גם אני החלטתי להתחיל לשחק ב-hl2. יש באג מעצבן שאני לא מצליח לפתור. הגעתי לBlack Mesha east(או משהו כזה) וכיש מישהי שאמורה לקחת אותי לדוקטור כלשהו(אחרי בדיקה בטחונית כזאת עם לייזר). היא פותחת דלת עם קוד ומדברת על טכנולוגיית טלפורט ואז מגיעה מעלית. אני נכנס. כלום לא קורה. אני מחכה. כלום לא קורה. אני יוצא מהמשחק, נכנס חזרה, נכנס למעלית, כלום לא קורה :'(. אני אפילו לא יכול לירות בה. אין שום מקום אחר שאני יכול ללכת אליו... מישהו יודע מה לעשות???(זה קרה גם בהתחלה של המשחק, כשמגיעים למעבדה של איזה פרופסור, אבל זה נפתר כשיצאתי ונכנסתי למחשק חזרה) (רק להבהיר את העניין, המחשק הוא חוקי, דיסק שחבר שלי נתן לי. אם יש פאץ' שהוא לא דרך סטים- תביאו לי בבקשה.) סליחה על החפירה ותודה
-
- 15 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-
גירסת Remastered לאחד מהמשחקים האהובים ביותר בכיכובן של התולעים האלימות הושקה, וזוכה לתגובות קטלניות בשל הבטחות שלא מומשו לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/החידוש-של-worms-world-party-מעצבן-את-הגיימרים/
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
-
זה ממש לא נעים לעיניים. יש מושיע שיודע איך אפשר לשנות זאת? ???
-
- 10 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אהלן, אני פשוט לא מוצא שירות שמציע דבר כזה, חוץ מESERV ...וגם זה לא כ'כ עובד משהו פשוט 32/64 סלוטים, תלוי במחיר. מכירים משהו?
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
assassins creed יגיע גם למחשב ולאקס בוקס 360!!! (רישמי) http://pc.ign.com/articles/729/729414p1.html http://xbox360.ign.com/articles/729/729877p1.html הולך להיות משחק סוס!!
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
חנות הגיימינג המובילה מציעה לנו את הכותרים שכל חובב משחקים חייב להכיר, לפי חמש קטגוריות שונות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
- 1 follower
-
-
אמממ אנשים אני ממש ממש ממש ממש רוצה מאוד את police quest swat הראשון !! אתם בטח שואלים למה אזז פשוט נזכרתי במשחק הזה וכמה כיף הוא היה !!@@! אז בבקשה אנשים אם אתם מקירים מישהו שיש לו או אתם מכירים מקום שאפשרי להוריד ממנו את המשחק או בכלל כל דבר שקשור לזה !! בבקשה תעזרו לי !! ;D
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
שלום, פירמטתי לפני כמה ימים ואני רוצה להתקין את WOW מחדש. אבל איבדתי את הדיסקים להתקנת ה- Client. שלחתי אליהם אימייל והם אמרו לי שאין שום דרך להשיג את הדיסקים מהם. מישהו כאן גר באזור כפר סבא ויכול להשאיל לי את הדיסקים (או שאני יבוא עם המחשב אליו) כדי להתקין ? בתודה רבה תום
-
- 11 תגובות
- 996 צפיות
-
-
הגעתי למשימה שאני צריך להרוג את הרוסי הגדול הזה... אבל זה כבר בפעם השניה אחרי שהוא היה בבית שלי, עכשיו הוא זורק עליי חביות... שהוא זורק עלי חבית אני יורה בא שהיא בידיים שלו אז יורד לו חיים, אבל בשלב מסויים הוא יורד למטה ואז מה? מה עושים? אשמח אם תעזרו לי... זה משגע...
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
סתם משחק כאילו הוא טוב אבל זה בדיוקקקקק כמו 2003!!!! יופי ביג דיל בזה יש מכוניות ואיזה כמה נשקים חדשים ומסכנים ומודים ל 2003 שיותר טובים מהמשחק הזה.
-
- 10 תגובות
- 996 צפיות
-
-
תודה.
-
- 13 תגובות
- 996 צפיות
-
-
מחפש משחק כמו AAO לא כמו U2003 או באטל פילד 1942 למי שלא הבין אני מחפש משחק פעולה שמצריך חשיבה אסטרטגית, עם אפשרות מולטי פלייר. תודה
-
- 11 תגובות
- 996 צפיות
-
-