משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן, ניפתח שרת של משחק RPG חינמי מדהים. ממליץ בחום. כל מה שצריך לעשות זה להיכנס לאתר, ללחוץ על DOWNLOAD להירשם בחינם ובקלות ואפשר להתחיל לשחק. http://www.extremerpg.com
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אני יודע שיש אתרים שמאפשרים קנייה של משחקים רק שבמקום לקבל דיסק אתה מקבל אפשרות להוריד את המשחק. אילו אתרים כאלו קיימים? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כותר הפוטבול העדכני של EA Sports זוכה לפרסומת ארוכה והזויה במיוחד, שהפכה ללהיט מקוון באופן כמעט מיידי לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-בפרסומת-המטורללת-וחסרת-המעצורים-ל-ma/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פתחתי את הדיון הזה בנפרד כדי שלא ייראו את זה בטעות בדיון הראשי אנשים שלא סיימו את המשחק בקיצור לא כל כך הבנתי , מי אני , למה נהפכתי לביג דדי , למה ראיין רצה שאהרוג אותו , מי זאת הטכטנבג הזאת ומי זה פאונטין ואיפה אטלס הזה נעלם אז אם אפשר מדוברי האנגלית הסבר מנומק ומפורט תודה חברה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי בטורנטליץ שיש שם משהו כמו 8 updates למשחק. מישהו יודע מה הם עושים?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה די כללית לגבי כל המשחקים. כשמפרסמים דרישות מערכת יש בד"כ חלוקה של מינימום ומומלץ, שמאז ומעולם אמר על מה רמת הגרפיקה שתשחק בו. רק שכיום הפקטור של הרזלוציה הרבה יותר חזק מבעבר כי יש אנשים שמשחקים על FHD או על 19". השאלה היא כזאת: האם הדרישות מערכת מדברות על רזלוצציות סטנדרטיות ולמי שיש מסכים גדולים צריך לדעת להוסיף עוד מעבר למומלצות, או שהחלוקה יותר בכיוון של רזלוציה נמוכה ורזולוציה גבוהה, ככה שאם אתה עונה על המינימום תוכל לשחק על מקסימום פירוט במסך 19". למה לא עושים למשל חלוקה נוספת של רזלוציות גבוהה/נמוכה? תודה לעונים.. אם בכלל מישהו יודע..
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק ואבא שלי מחק אותו בצורה לא טובה..ז"א פשוט עשה delete לספרייה ועכשיו שאני בא להתקין אותו אני מקבל מסך של "תחזוקה של מוהאא"..ושם יש אפשרות למחוק לתקן ולהתקין עוד פעם אף אחת מהאופציות לא עובדת...ז"א תיקון לא מתקן מחיקה לא מוחק כי אין מה למחוק...והתקנה מחדש..מתקינה לי רק כמה קבצים וגם זה בתוך הספרייה של הווינדוס משום מה וזה עושה בלאגן וזה לא עובד בכלל...נראה לי שיש שאריות של המשחק ברגיסטרי...איך אני עושה שפשוט תהייה לי התקנה חדשה...אני משתגע הדיסקים תקינים דרך אגב תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי את הדמו החדש שהורדתי מVGAMES ופתאום אחרי שאני פותח את הEXE שבעצם מחלץ את עצמו ,כשהוא מגיע לסוף החילוץ המחשב פשוט קורס!! וזה קורה כל פעם שאני עושה את זה! עשיתי גם בדיקת ווירוסים ואין וירוס בפנים!! מה לעשות??!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
טוב אנשים אז ככה... רציתי לדעתי מה המשחקים שהולכים עכשיו.. שיחקתי בזמן האחרון Assassin's Creed ,gothic ,Dungeon Siege 2,oblivion יזה משחקים חדשים יש לכם ללהמליץ לי עליהם?דומים למה שכתבתי למעלה או בכלל ( לא משחקים כמו call of duty)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תמישחק Blacklight Tango Down נרשמתי ובחרתי תמישחק Blacklight Tango Down זה מבקש פרטים ונתקעתי במיקוד לא יודע מה לרשום שם הכל מרא לי שגוי ראו תמונה: Uploaded with ImageShack.us
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני אשמח למשחקים בסגנון של POP ו- AC, אבל גם משחקים אחרים ילכו... תודה..
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחים שלי..אני חדש פה... ממ..אני מחפש משחק ממש ישן לפני 5-6 שנים הוא יצא קניתי אותו אז ועכשיו אני לא מוצא אותו...אני מת לשחק בו המשחק נקרא DRAGON LORE 2 למי שיש בבקשה תצרו איתי קשר באיי סי שלי או באי מייל ICQ - 319966844 E-Mail- Garfi@Hotmail.co.il בבקשה תעזרו לי תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה בסדר שהאריזה של המחשב שלי תהיה פתוחה לטורניר ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה ממש מעצבן!, ויותר מעצבן שאין סיבה מוצדקת ללמה אני זוכר שניסיתי להזמין Warhead מהאתר הרשמי אבל אחרי שאני מכניס את כל הפרטים - Us sales only. עכשיו אותו סיפור עם פאר-קריי 2. מה קרה להם?..
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המשחק מתרסק בשלב השני אחרי שמחזירים את הספר לספריה והמפגינים מעלים אותה באש המשחק פשוט חוזר ל-WIN בבקשה תעזרו!!! אני חייב לשחק בו!!! דרך אגב אולי משזהו יוכל לתת לי SAVE שלו של השלב השלישי או בשלב השני אחרי שהספר הוחזר אחרי הקטע ווידאו שבו שורפים את הספרייה תודה מראש לכל העוזרים
-
שלום, אני מחפש המלצה על משחקים שאפשר לשחק בשני שחקנים או יותר על מחשב הכוונה היא ישירות בעזרת גויסטיקים ולא דרך הרשת תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סיימתי עכשיו את המשחק נהנתי בטירוף משחק חבל על הזמן!!!! אבל הוא כל כך קצר!!! בבקשה תגידו לי שיש לו המשך או שהוא בדרך....
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. רכשתי את המשחק מבאג לפני כמה ימים. מאז בכל פעם שאני מנסה להתחבר דרך אחד מהשרתים של פאנקבאסטר המשחק מתחבר בהצלחה, וכעבור רגעים ספורים (בדרך כלל דקה שתיים) השרת זורק אותי החוצה ומודיע לי ש: " Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player ***** (for 0 minutes) ... No Packet Flow" חפשתי את הבעיה וניסיתי לפעול לפי מה שכתוב פה ללא הועיל (הבעיה נשארת)יש למשהו רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, האם אפשר להתקין חלקי משחק מספקים שונים ? למשל "באטמן ארקהם סיטי" מגט-גיימס ואת ה DLC מגיימסטופ ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חסר לי קובץ CRACK של המשחק הזה ...משו יש לו ..שאוכל לתת לי ...אני מאד צריך את זה ולשחק ...אודה לכם ...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אצל אח של חברה שלייש בעיה רק ב SAN ANDREAS שכאשר בתוך המשחק יש טעינת של סירטון כמו למשל כניסה בדלת (במיוחד שם זה קורה) מופיע מסך כחול. נסיון פירמוט/עדכון ביוס/עידכון דרייבר כ.מסך, לא עזרו. אני יודע שיצא איזה עידכון למשחק שפותר כמה בעיות אבל לא מצאתי אחד שמתאים לגירסה של HOOLDEM מישהו נתקל? מכיר? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-