משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
חמש וחצי שנים לאחר שהחלה, טרילוגיית StarCraft 2 עתידה להסתיים עם הגראנד פינאלה שיעסוק בגזע הפרוטוס ב-10 בנובמבר 2015 לכתבה: http://hwzone.co.il/סוף-הסיפור-starcraft-2-legacy-of-the-void-מקבל-תאריך-השקה-רשמי/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נדמה לי שהיה פעם פורט לא רע ל STREET FIGHT 2 EX 3D גרפית כמעט קרוב לטקן 3... אין כאלה משחקים ל PC? רק לקונסולות מגיע להנות מכאלה משחקים?(חברה רק אל תתחילו להתבכיין אם "אז למה לא קנית קונסולה")
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי שמעתי שזה משחק ממש יפה, ואני רוצה לדעת רק מה המטרה שלו כאילו איך מסיימים את המשחק? הרי זה משחק תפקידים שנדמה לי עולים רמות על ידיד הריגת מפלצות ועשיית קווסטים אז איך בעצם מסיימים את המשחק הזה? וגם דעות על המשחק יתקבלו בברכה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 9100..אבל אני מרוצה ממנו כי אני לא מרבה לשחק במשחק SAN ANDREAS ברזולוציה של יותר גבוהה מ800 על 600 המשחק מאבד את צבעיו וכמובן הוא זז לי מקורטע ב600*800 הוא מקרטע טיפה אבל הצבעים יפים ..אבל הטקסטורות מרובעות ולא עגולות. איך אני יכול לחדד אותן שיהיו עגולות ברזולוציה 600 על 800 ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצא PATCH 1.5 http://battlefield2.filefront.com/file/Battlefield_2142_Patch;72738 BATTLEFIELD 2142
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד מספר שבועות, יחגגו האחיינים שלי יום הולדת 9 על גג הבית שלהם. כל אחד מהם יזמין כ4 חברים, ואני נרתמתי לתפקיד צוות הווי ובידור. הצלחתי להשיג מקרן בהשאלה לאותו ערב, המקרן יחובר למחשב שלי (E5200, ATI 4850, 4GB RAM) שאותו אביא גם כן רק לאותו ערב. בנוסף, למחשב תחובר רכזת USB בעלת ארבע כניסות אליה יחוברו ארבעה בקרי משחק (ג'ויסטיקים). אחיין אחד אוהב כדורגל ולכן אני מתכנן לרכוש בשבילו את המשחק Pro Evolution 2010. המשחק תומך בעד ארבעה בקרי משחק ולכן תואם את הצרכים שלי. האחיין השני לא אוהב את הכדורגל, ואוהב דווקא משחק מונופול שהתקנתי עבורו מזמן. המונופול לא תומך בבקרי משחק אך ניתן לשחק בו עד ארבעה שחקנים. כך שחלקית הוא גם תואם את הצרכים שלי. כעת אני זקוק להמלצות למשח…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבחירה ביידכם , או שאתם רוצים שכל ליימר' פה יפתח ויהיה בלאגן ובסוף יזרקו פה מלא אנשים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש משחק חביב ונפלא ולא זוכר את שמו, מדובר על משחק דמוי פאקמן שצריך לאכול מין" X" כאלה ולהיזהר לא להיפגע מכדורים שנופלים עליו, הוא בורח ממיספריים שאם הם נוגעים בו הוא מתפוצץ, יש מספר שלבים נדמה לי 120 שלבים גודלו של המשחק הוא פחות ממגה (נדמה לי). אני מודה לכם על העזרה בשאיפה למצוא את משחק חצי מחשבה המצוין הזה .
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מחקתי שלשום בטעות את הNFSU1, אבל לא מחקתי אותו רגיל אילה דרך תיקיית הקבצים ובטעות מחקתי אותו עםSHIFT+DEL אני וישב שעות מנסה לשחזר את זה ואני לא מצליח מה עושים, אני חייב את המשחק כי התערבתי עם חבר מי מנצח בONLINE , מה עושים? תודה מראש Install
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מאוד רוצה לשחק במשחק Crysis 2 אבל לפני שהורדתי אותו נזכרתי במשהו שמאוד היה לי חשוב לשאול המסך שלי, הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1280x1024 ואני חושב שהמשחק לא יעבוד עליו. תוכלו להגיד לי אם אני יוכל לשחק במשחק או לא?? פשוט אין לי סבלנות לשחק בו כבר . תודה מראש לעוזרים בדבר
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בודק עכשיו ספקים/תשתיות לאינטרנט, ומאחר ואני בענייני משחקים ברשת, רציתי לדעת האם מהירות ה-upload יותר חשובה ממהירות ה-download כדי להשיג לאג (פינג) נמוך. האם 1.5 down ו-512 up זה עסקה סבירה? תודה! -דרור
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לילה טוב! ;D טוב יש לי את המחשק הזה על פנטיום 1800 וכ. מסך on board עם WinXP, והוא פשוט נתקע כל הזמן לאחר מס' דקות, בעיקר כשיש הרבה אנשים. לא נראה לי שהבעייה היא בחומרה כי אני מריץ משחקים כמו דאוס אקס בלי בעיה, ויש להם גרפיקה "קצת" יותר טובה... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש, yotamoo
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי שהיום הזה לא יגיע לעולם! Brigade E5: New Jagged Union אמנם לא המשך ישיר או עלילתי ל-Jagged Alliance 2, אך נכתב ע"י מפתח המשחקים הקודמים שון לינג. הממשק התקדם לגרפיקה תלת מימדית ומרשימה ופירוט רב. המשחק מפותח ע"י חברת Apeiron ומופצת ע"י ענקית התוכנה הרוסית 1C שבשנתיים האחרונות פשוט מציפה את כל העולם במשחקים המפותחים ע"י חברות מזרח אירופאיות. לעוד מידע ותמונות: http://www.gamespot.com/pc/strategy/brigadee5nju/news_6130388.html http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=88038
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יוצרי סדרת משחקי המירוצים הנפיצה והנהדרת מעוניינים להחזיר לחיינו את אחד ממצבי המשחק המיוחדים והמהנים ביותר שנוצרו במסגרתה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו מוכר אולי את החשבון סטים שלו שמכיל modern warfare2?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כל משחק שמצריך תגובה מהירה גם אם הפינג די נמוך 70 MS המשחק לא מרגיש חלק האם חייב חבילת גיימר בשביל לשחק נורמלי ובאמת יש שיפור ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנושא של התרד כתוב בכותרת. אני דיי אוהב משחקים של חרבות ואקרובטיקה מגניבה כזאת (לדוגמה הנסיך הפרסי) ושמעתי שזה משחק בסיגנון שלו. האומנם?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עושה פרויקט שדומה לxpadder אבל קצת שונה: א. בניית תפריט למשחקים או תוכנות: למשל כדי לקשר בין תוכנה כמו steam big picture ו xbmc בלי לקום מהכורסה בשליטה מלאה של שלט xbox ב. כל מה שxpadder מציע + תמיכה במשחקי RPG במילים פשוטות יותר: שליטה מלאה במחשב בלי להעזר בעכבר, או במקלדת. יתרון הפרויקט על אחרים: חינם, ועם המון אפשרויות. אני מחפש אנשים עם xbox controller כדי שיעזרו לי לבחון את התוכנה ולמצוא באגים... אם מישהו מעוניין להתנדב לנסות את התוכנה מוזמן להשאיר פרטים פה או בהודעה פרטית (מייל או סטים שלו).. זה יעזור לי מאוד.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר לשולחנות מחשב. האם זה עדיף שהמקלדת והעבר יהיו באותו גובה או שאין הבדל והעכבר יכול להיות למעלה בשולחן והמקלדת במשהו כזה שיוצא מתחת? וגם איך זה אצלכם?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש להקים קהילה למשחקים משותפים בCIV. מעניין האם יש בכלל אנשים בארץ שאוהבים את הסדרה ומעוניינים לקיים תחרויות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו טוב שאפשר לשחק בו לא רק ברשת? חשוב שיהיה חינמי ושיהיה איכותי (גרפיקה) ומעניין. תודה...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בלעעעע לא מצליח לעבור את החרטא הזה. אני מצליח בדרך כלל לבנות בסיס ואפילו להשתלט על כמה supply center-ים אבל זה לא עוזר כי אז מפוצצים לי את הצורה עם Scud Storm, ולא משנה כמה כוחות אני אבנה, להם יש יותר והם באים ובאים... עוד דבר, נאמר לי שיש איזה מפקד של ה GLA שנמצא בשטח, איפה הוא מסתתר? קניתי את ה apc הזה שסורק יחידות מוסתרות אבל לא מצאתי אותו. איזה משימה מעצבנת
-
-
MONOLITH ו WBIE בחרו להוציא את המשחק מחדש במחשב, הפעם בחינם ועם STEAMWORKS במקום GFWL. המשחק במקור נכשל ואף אחד לא שיחק בו, חלק גדול מזה בגלל GFWL. למזלנו הם בחרו להחיות את המשחק ולא לתת לו למות בגלל הבחירה הצולעת http://store.steampowered.com/app/206210/
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-