עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ztahie,

שלום, בבקשה תעזרו לי אני משחק ב- SOF2. הגעתי לשלב שבו אני נמצא ברחוב\שכונה. הרגתי את כל האנשים ואני לא יודע לאן ללכת בצד אחד יש 2 מכוניות "שכאילו" עשו תאונה ואי אפשר לעבור אותם, ובצד השני יש מן מכולה כזאת גדולה מי שיכול לעזור, תודה

2. Started by A_MuMu,

מוזר ביותר אבל לא הצלחתי למצוא אותו בחנויות ברשת בארץ (הכוונה ל Dance Dance Revolution כמובן ולא לזכרון DDR ל PS2 ) אני יודע שיש לו איזה 700 גילגולים שונים ואני מניח שכל אחד מהם יהיה סבבה. תודה.

3. קניתי HD6850 וקיבלתי אתיו קופון לDIRT3, ולא מצאתי עליו שום אזכור למספר הפעמים שאפשר להשתמש בו... הקופון פג תוקף ב31 החודש הזה. הבעיה היא שיש לי הרגל לפרמט את המחשב די הרבה, אני לא אוהב להתעסק עם כל הנקיונות אני פשוט ישר הולך על פרמוט (וכן הצלחתי למלא בזבל את המחשב החדש שיש לי בקושי חודש) אז אם הקופון חד פעמי אני אעדיף לשמור אותו לפרמוט הבא למישהו יש נסיון עם זה ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by SilentBob,

הפרק השלישי בסדרת משחקי התפקידים הגיע למכירות של 4 מיליון עותקים בתוך שבועיים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/the-witcher-3-%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%94%d7%a6%d7%9c%d7%97%d7%94-%d7%9b%d7%91%d7%99%d7%a8%d7%94/

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by XpHunTeR,

לבעלי STEAM בלבד. משחק סוס וכייפי מאוד! משחקים חייזרים נגד ה- MARINES שאלו בני אדם. המשחק נותן הרגשה אמיתית שאתה חייזר / שאתה נגד חייזרים. למשל אם אתה חייזר אז הזווית של המצלמה היא בתוך הפה של החייזר והלסת העליונה נמצאת בחלק העליון של המסך ולהסת התחתונה בחלק התחתון של המסך. מתי שלוחצים על כפתור שמאלי של העכבר הוא נוגס בשיניו. אם אתם חייזרים (החייזר הזה) אתם צריכים לרוץ אל ה-MARINES ולנסות לנגוס בהם למוות. זה נראה אמיתי ביותר!! ממש כמו חייזרים! אפשר לטפס על קירות וכו' וכו'. יש לכל קבוצה בסיס שהם צריכים לשמור עליו. יש מלא UPGRADES למשל אם אתה חייזר אתה יכול להפוך לחייזרים יותר חזקים או לחזק את החייזר שלך ע''י הוספה עוד ARMOR או נשיכות יותר קטלניות, או יכולת העלמות כאש…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אהלן, ניפתח שרת של משחק RPG חינמי מדהים. ממליץ בחום. כל מה שצריך לעשות זה להיכנס לאתר, ללחוץ על DOWNLOAD להירשם בחינם ובקלות ואפשר להתחיל לשחק. http://www.extremerpg.com

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Shenmue 3 גייס 6.33 מיליון דולר מעשרות אלפי מעריצים, והפך רשמית למשחקים המצליח ביותר בפלטפורמת ההזנקים ההמוניים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/לקיקסטארטר-יש-אלוף-חדש-בתחום-המשחקים/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by alexrta,

המשחק מתרסק בשלב השני אחרי שמחזירים את הספר לספריה והמפגינים מעלים אותה באש המשחק פשוט חוזר ל-WIN בבקשה תעזרו!!! אני חייב לשחק בו!!! דרך אגב אולי משזהו יוכל לתת לי SAVE שלו של השלב השלישי או בשלב השני אחרי שהספר הוחזר אחרי הקטע ווידאו שבו שורפים את הספרייה תודה מראש לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by GILGILGIL,

אני רוצה לפתוח את כל הACTS, כאילו שאני אוכל לשחק מאיזה שלב ומאיזה TOWN שבא לי. איך אני עושה את זה??

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by nondos,

שלום, אני מחפש המלצה על משחקים שאפשר לשחק בשני שחקנים או יותר על מחשב הכוונה היא ישירות בעזרת גויסטיקים ולא דרך הרשת תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Regev,

אני מחפש אחר הטלאי לליגה הישראלית לChampionship Manager 01\02, חיפשתי באתר שלהם CM-IL.MACCABITA.CO.IL אבל הוא נסגר משום מה (על שום... ) אז חיפשתי בגוגל וגם לא מצאתי, משהו יכול לעזור לי בבקשה???

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. אני צריך לשלם רק חודש אחד (חודש ראשון חינם) אבל אין לי כרטיס אשראי בין-לאומי וגם אין לי דרך להשיג אחד או להשתמש באחד של מישהו אחר. ראיתי באתר של WoW שיש דבר כזה GameCard ושאפשר להשיג אותו בחנויות. האם יש את זה בחנויות בארץ? ציטוט מן האתר - "I do not have a Credit or Debit card; how can I register to play World of Warcraft? There are Gamecards available in stores at this time. You can use one of these pre-paid Gamecards in order to register and use your account." http://www.wow-europe.com/en/support/billing.html

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by spider272,

שלום האם תוכלו להגיד לי אם זה אמיתי או לא? http://steam-free-games.com/index.php?id=387508

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום, האם אפשר להתקין חלקי משחק מספקים שונים ? למשל "באטמן ארקהם סיטי" מגט-גיימס ואת ה DLC מגיימסטופ ? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני התחלתי לשחק ביום יציאת קוד4 בא אליי בן דוד שלי והביא לי את הגרסא הפרוצה. שיחקתי בגרסא הפרוצה עד 2009 בערך ואז קניתי את הגרסא המקורית והתחלתי לשחק פרומוד. כשיצא קוד6 לא קניתי אותו ישר אלא חיכיתי קצת וקניתי אותו קצת לקראת סופו.. וסוג של פרשתי מקוד בכללי ואז חזרתי עם יציאת mw3 שיחקתי יחסית הרבה ואז פרשתי שוב יצא בלאק אופס 2 שיחקתי בו כמה חודשים פרשתי ואז חזרתי שוב עם פתיחת הקהילה הזו :> מה איתכם?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by superstar,

אני צריך את המשחק האחרון שלהם תודה

17. Started by ArielPeretz,

;D רציתי משחק mmorpg שלא עולה כסף משו בסגנון mu online בבקשה עזרה ושתיהיה גרפיקה טובה לא של מייפל סטורי שחכתי שאול אם המשחק skryim הוא חינמי או עולה כסף .. ;D

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by אסף הלחמי,

אני יכול לתת לחבר ראסט שכבר יש לי? (בגיפט)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by GameGems,

Awesome Game

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. היי אני יודע שיש אתרים שמאפשרים קנייה של משחקים רק שבמקום לקבל דיסק אתה מקבל אפשרות להוריד את המשחק. אילו אתרים כאלו קיימים? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. כרגע אני משחק ב-Vampire The Masquerade Bloodlines ומדי פעם יש קירטועים ואיטיות גם במשחקים אחרים כמו COD 1 מישהו יודע מה הבעיה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by icebreak,

מישהו כבר ניסה את ה SINGLEPLAYER DEMO של DUNGEON SIEGE II ? יש רשמים ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by YoniDahan,

עריכה: העברתי את זה לאשכול המתאים... (סורי) http://hwzone.co.il/community/threads/546256-E3-2014-%D7%94%D7%93%D7%99%D7%95%D7%9F-%D7%94%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%99?p=4905002#post4905002

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.