עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. ניסיתי להתקין את Enter The Matrix ובדיסק השלישי עולה לי הודעה גם ב-Max Payne עולה הודעה הורדתי Driver של NVIDIA אולי זה בגלל זה עולות ההודעות ??? חשבתי שזה אמור לפתור בעיות ??? אולי צריך לשנות את ההגדרות ??? זה הכרטיס מסך שיש לי geforce fx 5200

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  2. האם בעתיד נוכל לשחק במיטב כותריה הבלעדיים של מיקרוסופט מהדור הקודם במסגרת חלונות 10? לפי נציג החברה זו אפשרות לגיטימית והגיונית לכתבה

3. Started by hackermeir,

יש הרבה פעמים שיש סיבוב של 180 מעלות ואני לא יודע איך לקחת אותו . אפשר לקחת את הסיבוב במין דריפט כזה? ניסיתי לשחק עם הבלם יד ולא הצלחתי.

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  4. גמרתי את המשחק מלא פעמים כדי שיהיו לי את כל השחקנים אבל עכשיו נשאר "?" אחרון וגם אם אני מסיים את story mod עם עוד שחקן אני לא מקבל אותו

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by eegg,

משחק מעולה מי קונה את המשחק?

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  6. Started by moonjib,

אז ככה, נכון ב-steam יש update news ב-pop up שקופץ. אבל אם נגיד לא היית כמה ימים או שעות על המחשב, אתה תפספס חדשות ויהיה פופ אפ רק של החדשה החדשה ביותר. אז באתר של steam בקטגוריית news, אולי יש חלק מהחדשה אבל אין את כולה במלואה (למשל עכשיו לפני כמה דקות קפצה לי חדשה שבה יש שתי תמונות חדשות מ-sin episodes והיא לא מופיעה באתר). news ב-steam : http://www.steampowered.com/index.php?area=news הערה: לרוב ב- half-life 2.net איזה כתב כותב בקצרה את החדשה שהייתה ב-pop up ונותן לינק שבה החדשה נפתחת בחלון חדש. http://www.halflife2.net/ (בדיוק עכשיו עדכנו שם על החדשה עם התמונות והוא נתן לינק בסוף לחדשה : http://steampowered.com/Steam/Marketing/December2.2005/?l=english). איך מגיעים לח…

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  7. כמו בכותרת

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  8. Started by yot,

שלום, כשאני מנסה להיכנס לשרת לא רישמי של המשחק אז הוא כותב לי 'MILES Only'. מישהו יודע למה? אני יכול להכנס רק לשרתים רישמיים של המפה הראשונה עם הלייזר הזה. תעזרו בבקשה. עידכון: שמעו, נכנסתי לאזור של הבקרת הורים, ושם באמת מסומן MILES Only, וכשאני מנסה לשנות את זה ומכניס את הסיסמה הנכונה שלי פעמיים, זה אומר שהסיסמה לא תאמה. מישהו נתקל בבעיה כזאת כבר?

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  9. Started by H.I.V,

הבעייה היא כשאני משחק על 1024 המשחק ממש טס מהר מידי כשאני משחק על 1280 המשחק רץ לאט מדי (לא תקיעות אלא כמו הילוך איטי) וגם על 1152 ומטה המשחק רץ מהר מדי ד''א המשחק הזה נראה ממש אדיר מישהו יכול בבקשה לעזור לי? זה דחוף!

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  10. אהלן לכולם ובוקר טוב , אני מחפש קלאן להצטרף אליו , הגעתי למעיין "קיר זכוכית" , שאני מתחיל להתקל בקלאן בכוחות האויב ופשוט לא מצליח לעקוף אותם . כרגע היחס שלי הנו 0.55 והוא בעל מתמדת . קישור לפרופיל שלי נ.ב- אני ממש לא מסתדר עם הצאט של באטלפילד .

11. Started by shay_pel,

שלום לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון. יש לי שתי בעיות "קטנות" שלא מצאתי להם פתרון ברשת. רקע - יש לי מחשב עם msi gtx 1070 gaming x עם מעבד I7 וכו'. 1. לאג קטן עם העכבר האלחוטי - יש לי עכבר איכותי - Logitech G700s אלחוטי שאני עובד איתו במרחק מטר וחצי מהרסיבר (יש כבל מאריך לדונגל) ובמשחקים כשאני מזיז את העכבר יש מין לאג כזה קטן והתמונה לא זזה חלק. זה לא מפריע לי לשחק במשחקים, אבל זה קצת מטריד. 2. לפעמים במשחקים, המחשב מחובר לטלוויזיה של סוני עם 1080p, ואני משחק הכל עם ultra, והוידאו הופך לגלי כזה. זה קורה גם ב witcher 3 וגם בדום החדש. אגב, הכל רץ על 60 fps. למישהו יש מושג? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by jepe,

במשחק עצמו הדמויות אמורות לדבר באנגלית? או שהן מדברות איזה שפה לא מובנת ורק התפריטים הם באנגלית? כי כשאני משחק זה נשמע כאילו הן מדברות ג'יבריש :s05: תודה.

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  13. Started by yagodin,

מחשב עם 127 משחקים שונים טלפונים סלולריים עם 125 כותרים פלייסטיישן 2 עם מאה כותרים בדיוק נינטנדו DS עם 52 משחקים PSP עם 33 כותרים בלבד אקס-בוקס 360 עם 20 כותרים חדשים פלייסטיישן 3 עם 18 משחקים ווי וחמשת משחקיו גיימבוי אדבנס עם 2 כותרים אקס-בוקס, גיימקיוב והפלייסטיישן 1 נמצאים בתחתית הטבלה ובתחילת עידן השכחה עם כותר אחד בלבד לכל קונסולה. מקור : http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=99891

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  14. Started by Mishmish,

חברה ...... מה יש להגיד על המשחק...... פשוט משחק ענק ....... יש לי אותו מלפני ארבע שעות .... גרפיקה מעולה ....בין הטובות שראיתי..... מגוון של דמויות נשקים כלי רכב ......... אומנם שוקל די הרבה אבל ממש ממש שווה את זה..... ניסיתי לחפש באגים במשחק .... כמעט ואין.... לכול מי שמחזיק כרטיס מסך חזק המשחק ממומלץ בחום .... תהנו....!!! נ.ב. : גם far cry משחק מצויין עם גרפיקה מעולה גם כן .....

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  15. Started by ofer_mat,

יש למישהו את x-com:Enemy unknow הראשון והטוב

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by blackbimer,

אני תקוע בשלב שאני נילחם בולדי הזה שהוא מתחבא לי למעלה וזורק עליי דינמיות שמתפוצצות קיצר אין לי מושג מה עושים.. הצלחתי להפיל אותו כבר שיריתי על החוטים אבל עכשיו הוא נפל וממשיך לזרוק תודה

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  17. Started by megaeagle,

אהלן. הרכבתי לאחיין שלי מחשב גיימינג ואני מחפש משחקים שיאתגרו אותו (כרגע הוא מחשק באחד ממשחקי האינטרנט הפשוטים שאתה קונה חיות וכלי רכב בכסף אמיתי ולא באמת עושה עם זה משהו) אני מעולם לא הייתי גיימר רציני מדי (בן 34 כיום) אבל אני כן הייתי רוצה להראות לו משהו יותר מרשים ומורכב. לא חייב להיות חינוכי (בכלל), אבל כן צריך להיות מעניין, פשוט מספיק לילד בן 10 עם אחלה ראש ויכולת טכנית גבוהה ועם גרפיקה שתביא ליידי ביטוי את היכולת של המערכת עדיף לא אלים מדי. תודה. (מעולם לא הרגשתי יותר בומר בחיי מאשר בכתיבת פוסט זה)

18. Started by gal_il50,

אני מחפש מישהו שיש לו משחקים טובים ומעוניין לצרוב ולמכור אותם.

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  19. http://www.siz.co.il/my.php?file=miiddtlndzyz.jpg

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  20. Started by SyndromE,

סוף סוף שוחררה גרסאת ה-Beta 2 של המוד ל-hl2 מדובר במוד בין המוצלחים יותר הקיימים על מנוע ה-source (מבחינתי הכי מוצלח). עבדו על השדרוג במשך כשנה, וזה עדיין לא חצי מהתוספות המתוכננות למשחק הזה (לצערי, או לשמחתי - עדיין לא החלטתי) http://www.pvkii.com/

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום קראתי כתבה על id http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=383752&sid=127 זה העלה לי כמה שאלות על דיוק ניוקם: מי פיתח אותו? למה שמעתי שהוא היה משחק אגדי? ובאיזו שנה הוא יצא? ועוד שאלה לא קשורה לדיוק.... למה יותר קשה לעצב מים ואש במשחקים (באיכות גבוה)?

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  22. Started by jeffo,

dfgdf

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by gman_il,

אני רוצה להמליץ לכם על אתר / תוכנה מעולה למעקב אחרי כל מה שאתם וחברים שלכם משחקים. אם אתם גיימרים אמיתיים , תנסו את Raptr.com. זה מתחבר ל- Steam , PSN , Xbox live ועוד , שואב את נתוני המשחקים שלכם , מנתח את הפרופיל שלכם כגיימרים ומשווה אותכם מול חברים שלכם. בנוסף אתם מוזמנים להוסיף אותי אם בא לכם : gmanIL (רק קחו בחשבון שאני גיימר בן 33 , אז אין לי את השעות שלכם יש).

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by bogdant,

שלום יש לי E6300 1GRAM 667 GEFORCE 7600GS 256 והדמו עובד לאט בעיקר כשה יש הרבה אשן וערפל בדמו אין הרבה הגדרות יש רק STANDART ו NEW TECHNOLOGY אז ניסיתי את שתי הם וזה אותו דבר מה הביעיה ??? או שאני פשוט דורש יותר מדי מהמערכת שלי ??

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  25. Started by kinggil,

שלום רב! ראיתי את המשחק SETTLERS IV משהו פצצה, בקיצור ראיתי היום בקניון את המשחק באופיס דיפו ב 216 שח ובבאג ב 170, היום בדקתי באינטרנט ומה ראיתי בארקדיה מוכרים את המשחק ב 49 שח' בלבד הינא: http://www.arcadia.co.il/search.asp?qsearch=settlers&qmanufact= 1.כדאי להזמין? 2. משהו פה לא מסריח? 3. האם כדאי לתת להם מספר כרטיס אשראי? (כי אני גר ממש רחוק משם) תודה.

• 4 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.