עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. הייתי רוצה לדעת אם קיימים משחקים בפורמט הזה? אם כן,האם במקרה כזה היציאה הקואקסלית עבור המשחק נשארת או שצריך קינפוג מסויים לזה? וכמובן המלצות (בעיקר משחקי מלחמה). תודה שבוע טוב לכולם!

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  2. נפתחת העונה השניה של ה- Israel Madden League בקרוב מאד. הליגה מבוססת בעיקרה על שחקנים מפורום פוטבול אמריקאי בתפוז. בשל חוסר בשחקנים בתקופה זו אני פונה גם לפורום הזה לכל שחקן מאדן שמכבד את עצמו ומזמין אתכם להשתתף בליגה מושקעת מאד. יש אתר, יש מערכת סטטיסטיקה משוכללת, יש כל מה שצריך. הדרישות: 1. מאדן 08. 2. יכולת לשחק ברשת. אפשר להשתמש גם ב- Hamachi 3. רצינות - כלומר לא לפרוש מהליגה גם אם לא בא לכם אחרי כמה מחזורים או שאתם מפסידים. העיקר הכיף וההשתתפות. 4. שעה אחת פנויה בשבוע. אין לחץ, רק משחק אחד בשבוע לכל היותר. אבל מי שלא עומד בזמנים - עף. מי שמעוניין שיגיב פה וירשום דרכי תקשורת (ICQ, MSN, email). אני כבר אצור אתכם קשר. Lets play ball!

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  3. Started by Earphoned,

האמת היא שנתקעתי בחלק הזה לפני הרבה מאוד זמן.. אז פשוט גיביתי את השמירה האחרונה, והנה במחשב החדש(ותודה לHWZONE על המפרט! ) אני החזרתי אותה. בכל מקרה, נתקעתי כאן: (מאחוריי יש את השער המגנטי הכחול הזה שאני לא יכול לעבור בו אבל יריות וחפצים כן, ומימין מדרגות שמובילות למעבדה הקטנה הזאת שם.) אז.. מה עושים? נ.ב. אני גיביתי רק את השמירה הזאת ולא את הקודמות אם זה משנה משהו.. בתודה, רן.

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  4. Started by miaoo673,

משימה ראשונה... אני צריך לטפס בסולם כדי להגיע לחבל המשתלשל מהגג אבל מסיבה כלשהי הדמות נעצרת בסוף הסולם (תמונה). [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. יש לי גירסא שרשום שזה מולטי שפות אם אפשאר לסדר את זה אז איך

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  6. Started by Guarding angel,

http://www.fileplanet.com/promotions/frontlines/beta/ CLOSED BETA MIN SPECS - WHAT TYPE OF SYSTEM DO I NEED TO PLAY? Minimum to Play* • Windows® XP\Vista • DirectX® 9.0c • 2.5 GHz Pentium IV or equivalent AMD Athlon XP processor** • 1 GB RAM • 3 GB free hard drive space for installation • Graphics Cards** • NVidia Geforce 6 or higher w/256MB • ATI Radeon X1K Series or higher w/256MB • DirectX® 9.0c compatible 16-bit sound card • Broadband Internet connection. *Minimum specifications are in progress, the requirements will get lower over the course of beta. Recommended to Play • Windows® XP\Vista • DirectX® 9.0c • 3.4 GHz Pentium IV or equivalent AMD Athlon XP process…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  7. הנה משחק חדש מחברה חדשה ולא מוכרת שמפתחת משחק RTS 2D בטכנולוגיות החדשות של היום המאפשרות גרפיקה מדהימה ונוסטלגיה בשילוב מנצח! http://www.vertex4.com/sunage/news כנסו ותתעדכנו!

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  8. Started by player_1,

אתם מוזמנים לספר על המשחק המאכזב ביותר שיצא לכם לשחק בו השנה ולמה מבחינתי האכזבה של הנה זה K&L- dead man משום הגראפיקה הגרועה המשחקיות הלוקה בחסר וכן התנהלות המשחק הכללית

• 83 תגובות
    • 5.2k צפיות
  9. אם כן, עם איזה אוטו עברתם את ה- Speed Challenge הדפוק הזה בנוואדה מולו? ואם אפשר גם אולי את ההגדרות של הרכב שבהן השתמשתם. אני פשוט כבר לא יודע כמה טוטאל לוס צברתי עם השיט הזה, ואני ממש רוצה לסיים את המשחק. תודה רבה מראש HF

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by MisterL,

שלום, הביאו לי מהולנד את המשחק NFS:PS ואחרי שהתקנתי המשחק לא היה באנגלית, רציתי לדעת אם יש איזו דרך לשנות לו שפה..? במידה ואפשר לשנות במשחק, אשמח שתגידו לי בדיוק איפה ללחוץ כי אין לי מושג מה זה מה.. תודה.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  11. גם לכם יש ירידת FPS שם?.. אני עם כרטיס מסך ומעבד מאוד חזקים מפרט בצד! ויש לי ירידת FPS שם מדי פעם .. שמפילים אותי למטה יש ירידת FPS ל30 וגם באמצע לפעמים יורד הFPS זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 435 צפיות
  12. Started by amit27,

בסיגנון ראלי

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  13. Started by eladh7,

לילה טוב! התקנתי לאחרונה את המשחק NFS-Most Wanted, וכאשר אני בוחר בהגדרות של הכפתורים, אז אני מגדיר את ההגה, ובהגדרה, כל הכפתורים בהגה עובדים. אבל רק כאשר שאני בוחר איפה לשים את הכפתור "ברקס" או "אחורה" ואני לוחץ בדוושות על ה"ברקס" אז המשחק לא קולט את הכפתור הזא. למישהו גם קרה את הבעיה הזא? חשוב לציין שההגה והדוושות בסדר גמור ובמשחקים אחרים יש לי ברקס והכל תקין.

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  14. Started by Crappyday,

בעקבות הדיון המשחק המאכזב של השנה... בואו גם נדבר על המשחק המפתיע של השנה... הכנתי רשימה קצרה שיכולה להתאים. Clive Barker's: Jericho Timeshift Call of Duty 4 Gears of War Crysis Unreal Tournament 3 Company of Heroes Medal of Honor: Airborne The Witcher Hellgate: London Assassin's Creed (כמובן שאם יש לכם משחק אחר בראש , אז שתפו ) אני מצביע ל COD4

• 42 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. לא יודע למה, אבל משום מה קפץ לי המשחק לראש. נזכרתי איך היינו משחקים בLAN בזמנו אני, דוד שלי ושני שכנים נוספים. פשוט תענוג, היה משחק גדול! למי שלא מכיר - http://en.wikipedia.org/wiki/Incubation:_Time_Is_Running_Out

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  16. Started by THeOne23,

רציתי לדעת איך המשחק הזה? -מעניין/כיפי?.. לפחות יותר מ PRO STREET ? כי אני שוקל "לקנות" ( ) אותו ורצתי לפני זה לדעת אם הוא שווה בכלל..

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Guarding angel,

יש בו המון תיקונים ושיפורים http://www.2kgames.com/bioshock/support/

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  18. Started by Alexkmr,

מחפש תוכנה כמו the all see eyes

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  19. Started by the red dragon,

שלום יש לי סימס שתיים פתוחים לעסקים מקורי שקניתי ברוסיה! הבעיה שאני לא יודע לקרוא ברוסית וכול המשחק ברוסית יש דרך לשנות לאנגלית ?? תודה לעוזרים !!

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  20. Started by IlanF,

גם בJEDI ACADEMY הוא לא עובד איך אני גורם לו לעבוד?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  21. המוד הכי מושקע שיצא איי פעם לBF2 סוף כול סוף מגיע ביום שישי הזה Friday 14th December, 2007 at 19:00GMT אני על סף התעלפות אבל מחזיק מעמד ומאוד שמח שסוף סוף ההרגשה של BF המקורי תחזור אלי!!! אפשר כבר עכשיו למצוא הורדה של המוד הזה בטורנט אבל הוא יהיה מוגן בסיסמה שרק ביום שישי יגידו לנו מה הסיסמה למוד(קובץ ZIP או RAR). ככה שכדי כבר עכשיו להוריד שלא יהיה לחץ ביום שישי. תהנו!אני יודע שאני יהנה 110% מהמוד הזה! אתר ראשי: http://forgottenhope.bf1942files.com/main.php?lang=english טורנט להורדת המוד: http://80.190.246.101:6969/torrents/Forgotten+Hope+2.0.rar.torrent?64A61245F17B91D91709BA848AE22DE42FB340EA נ.ב זה מוד בחינם והוא חוקי[br]פורסם בתאריך: 13.12.2007 בשעה 00:02:31…

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  22. Started by sgt_flippy,

שאני בשלב של נוד אני ממשיך קצת עם החיילים , ופתאום זה נתקע לי ומוציא את ההודעה הבאה (לינק מצורף) מה לעשות? נ.ב אני מדבר על c&c הישן(95) ו לא החדש. תודה על העזרה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  23. Started by yakir8,

שלום ראיתי את המשחק לגרסאת המחשב אבל בשם שלו נוסף Special Edition יש הדל בין הגיסא הזאת לגיסא הרגילה או שככה ניקראת גיסאת המחשב? ויש הבדל בעלילה בין הגירסא הזאת לגירסת הPS2?? ועוד דבר אחרון המשחק הזה טוב באמת(כי שמעתי מחבר שהוא טוב)

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  24. Started by davidcohen,

NFSPS לא בסקר כי שמעתי שהוא גרוע בטירוף... אם יש לכם נימוק חזק להצבעה - פנקו אותי

• 11 תגובות
    • 793 צפיות
  25. Started by ofeky1,

איזה סוג קובץ אחראי על השמירה של ההגדרות ואיזה סוג קובץ אחראי על השמירה של המשחק עצמו? יש קובץ SAV ויש עוד קובץ שהוא "קובץ" ואם אתם יודעים מה ההבדל בין התיקיה playersave לתיקיה playersave2? תודה מראש ofeky1

• 0 תגובות
    • 505 צפיות

דיונים חדשים בפורומים