משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
יש משחק השקעות אחד שאני לא זוכר איך קוראים לו... קאשלו... משהו כזה... במשחק אתה משקיע, מרוויח\מפסיד כסף..... אפשר את השם המדוייק שלו באנגלית? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בואו לברך את המנהל החדש שלנו בקהילה Sarm1x ברק ברק הצטרף אלינו לצוות כתפקיד Registrar המון בהצלחה חבר עריכה: הוא הועבר תפקיד Gather Manager
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלושה משחקים מעניינים מהעבר נוחתים בפעם הראשונה בפלטפורמת ה-PC הגדולה ביותר - שנים אחרי שנוצרו במקור לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
I'm fucking speechless, I liked the part in the end (you'll see) 2004 E3 Duke Nuke'em Forever HiRes trailer (bink and BT needed)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לכם מושג איך עושים QUICK LOAD במשחק?! אם אפשר בכלל...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Epic Battle Fantasy אם אתם אוהבים משחקי RPG ובעלי חוש הומור, Epic Battle Fantasy היא סדרת משחקים שאתם בהחלט חייבים לנסות. הסדרה שהתחילה כסדרת משחקי פלאש, צברה פופולאריות רבה וכעת המשחק הרביעי שלה זמין להורדה דרך STEAM (אם כי אפשר לשחק בו בחינם בגרסת הפלאש, פשוט אזור מיוחד לא יהיה זמין לכם). Epic Battle Fantasy היא סדרת משחקי פארודיה על משחקי תפקידים יפניים. הטקסטים מצחיקים ותמצאו בו אזכורים רבים למשחקים מוכרים יותר ופחות וגם לסדרות אנימה. העלילה שלו לא לוקחת את עצמה ברצינות, ועיקר המשחק הוא הקרבות הכיפיים (בזכות מתקפות מגניבות ומוגזמות ומוסיקה מצויינת), וכמובן הטקסט השנון. שני המשחקים הראשונים מבוססי קרבות בלבד, והשניים האחרונים כבר מציגים מסע בעולם המשחק, איסוף חפצים…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משחק כיף, קצת קל מידי אבל מפצה בזה שהוא דיי ארוך. גראפיקה מזכירה קצת את מריו64 למי שמכיר, שולטים בתזוזות במשחק אחרי כמה דקות. הומור לא רע, מידי פעם אפשר לשמוע את הדמויות אומרות משהו ציני ומצחיק, רוב הזמן הטמטום שלהם מעלה חיוך. איך אפשר בלי סקרינשוטס? אפשר למצוא ביקורות ותמונות בגוגל..
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני חייב להזהיר אותכם, יש עכשיו כול מני אנשים שפורצים לסטים. הם שולחים הודעה כזאת: join the tornament (סליחה על השגיאות כתיב הנוראיות שלי) ואז הוא נותן קישור [glow=red,2,300]אל תיכנסו לקישור הזה[/glow] זה קישור לדף שנראה בדיוק כמו הcommunity בסטים, ואז מה שקורה לרוב האנשים זה שהם כאילו מתחברים לסטים, אבל הדף הזה בעצם שולח את השם משתמש והסיסמה שהקלדת לאנשים, ואז הם פשוט לוקחים לך את המשתמש. ואל תגידו שזה לא אמיתי, אני מכיר אישית משהוא שזה קרה לו והוא הצליח רק במזל לשלוח מכתב לסטים שישלחו לו סיסמה וID חדש למייל. אז, תנסו גם אתם להזהיר כמה שיותר אנשים על זה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי ביצועים מאוד חלשים עם המשחק , המפרט שלי Q6600 HD5770 4GB ram windows 7 64bit בלי אוברקלוק לא משנה איך אני משנה את ההגדרות , אפילו להכי נמוך המשחק עדיין עושה בעיות בעיקר בשטחים פתוחים, עם הרבה תאורה זה מוזר לי כי קראתי באינטרנט על אנשים עם מפרט חלש משלי שמריצים את המשחק בלי שום בעיות .. מה שגורם לי לחשוב שיש איפשהו בעיה אצלי המשחק עודכן לפאטץ' הכי עדכני 1.03 והדרייברים של ATI כנ"ל 10.5 אם מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כותב בגלל שמהמעט שראיתי מהמשחק הזה בyoutube הוא נראה כמו shooter מצויין , גם בגלל כל נושא התיאור הפרטני של כל דמות וגם החידוש של ה"כפתור החכם" שמאפשר לדמות לבצע מהלכי פארקור (קפיצה\גלישה מעל מכשולים) העניין הוא שבאתר כאן אין שום דיון על משחק כזה , אני מתכנן לקנות את המשחק הזה ואני אשמח לשמוע ממכם אם אתם מכירים \ מה אתם חושבים בכל מקרה אני ממליץ למי שלא מכיר לראות קטעים ב youtube נראה ממש נחמד
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי שמעתי שזה משחק ממש יפה, ואני רוצה לדעת רק מה המטרה שלו כאילו איך מסיימים את המשחק? הרי זה משחק תפקידים שנדמה לי עולים רמות על ידיד הריגת מפלצות ועשיית קווסטים אז איך בעצם מסיימים את המשחק הזה? וגם דעות על המשחק יתקבלו בברכה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום באיזה אתרים מומלץ לקנות משחקים ? שיהיו מחירים טובים וגם משלוח לא יקר כמובן שאני מתכוון לאתרים מחו"ל כי בארץ המחירים על משחקים פשוט לא הגיוניים תודה !
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נתקלתי ב- Lock on בבעיות תצוגה קשות, ניסיתי לשחק עם כמה גרסאות של דרייברים אך שום דבר לא עזר, למישהו יש פתרון ? (מידע על המערכת ניתן לראות במפרט)
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר את התוכנה הנ"ל? האם היא באמת משפרת את ביצועי המחשב ? שווה לרכוש את הגרסא המלאה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בימים הקרובים שניהם באותו מחיר ומלבט מה יהיה משחק טוב יותר לאוהבי מרוצים ואקשין (אני והבן שלי בן 7:-)) מה אתם אומרים? Need for Speed Payback או Forza 7 ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום אחים שלי, הורדתי STEAM מפה http://www.steampowered.com/?area=getsteamnow ועכשיו אני רוצה להוסיף את CZ יש לי את הCD-KEY אבל אני לא יודע לאן להיכנס כדי לרשום אותו בבקשה תגידו לי איפה צריך לרשום רציתי לדעת אם אחרי שאני ירשום אני יוכל לשחק ברשת ???
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם מישהו עדיין זוכר את משחק האינדי הזה, Hawken. אז אפשר להירשם עכשיו ל-CB שלהם! אם באלכם תיכנסו בבקשה דרך הלינק שלי. https://playhawken.com/?ref=pj5lssqb אם לא אז הנה הרגיל, איך שבא לכם. D: https://playhawken.com/ אם מישהו מעוניין לדעת יותר על המשחק חפשו ביוטיוב, תקראו כאן http://hawkengame.com/ או שתעשו חיפוש בפורומים. אני חושב כבר פתחו על המשחק הזה כמה דיונים, נראה בהחלט מעניין! המשחק יהיה F2P ויצא ב-12.12.12 הנה סירטון טוב D:
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמה שאלות מישהו משחק בזה ? ולאחר שהבסתי את אופטימוס ואת מגטרון זה מראה לי שסיימתי רק 64 אחוז מהמישחק אבל אין עוד מה לעשות איך מסיימים את המישחק באמת ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שמי טימור,בן 26 מראשל"צ. רציתי לספר לכם על סטרים חדש שהתחלתי לעשות בפלטפורמת Twitch, הכל עדיין בתחתונים אבל מתחילים מאיפשהו. השידור בדרך כלל מתחיל בשעות אחר הצהריים-לקראת הערב בגלל העבודה היום יומית, סופי שבוע משחקים מהבוקר עד הערב. משחק עם חברים או ידידה לפעמים לבד.. אני משחק בין היתר ב-PUBG,Fortnite,League of Legendsולפעמים זורם לעוד שמשעמם. מחפש אנשים מצחקים וזורמים לדבר,להנות לשחק ביחד ולשתף פעולה בסטריים והכי חשוב שיהיה כיף! תכנסו,תתרשמו תהנו ותעקבו. פעם בשבוע בימי שישי\שבת אני מחלק סקינים במשחקים שונים בהגרלות ואתם רק תרוויחו מזה! מחכה לכם.. Greens0cks!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי כרטיס מסך ראוי המשחק האחרון ששיחקתי בו היה witcher 3 איזה משחקים הייתם ממליצים לעבור עליהם מהתקופה ההיא ועוד היום? 3-5 משחקים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-