משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
נוצר מצב קטסטרופלי איך אפשר לשחק בכלל במשחקים אחרים, אחרי המשחק המדהים הזה. זה אשכרה משחק ה-FPS, הכי טוב שקיים. שיחקתי אצל חבר ב- "קיין ולינץ'" מיד אחרי שגמרתי את קוד 4 ופשוט רציתי להקיא. הרגשתי שחזרתי עשור אחורה מבחינת גרפיקה ומשחקיות. זה כמו לחזור ולשחק במשחק "DIGGER" יש הצעות למשחקים שיהוו עבורי חוויה מתקנת?
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
ובכן 2007 הגיע לסופה(עוד שבועיים זה כלום) והגיע הזמן להביע דיעה סובייקטיבית של כל אחד ואחד, ולברך את המשחקים שהיו שווים את ההמתנה או המשחקים שאיכזבו והשאירו בכם טעם של שוקולד מחלב עזים... המשחק הטוב ביותר של שנת 2007 לעניות דעתי, LEGENDARY PHENOM: הממ שנה תוססת אבל קל לספור את המשחקים שהיו שווים את ההמתנה, אז בעיניי המשחק הטוב ביותר של 2007 הוא UNREAL TOURNAMENT III, למרות האכזבות הנובעות ממנו ולמרות הבעיות הטכניות אני עדיין מוצא את המשחקיות שלו עליונה מכל משחק אחר, אז כן זה 2004 עם שיפורים קלים אבל UT2004 היה ממכר ועדיין ממכר, וUT3 ממחזר אותו היטב!!!. האכזבה של שנת 2007: BLACKSITE AREA 51 ללא ספק, למרות שבעיניי CRYSIS הוא גם אכזבה, אף פעם לא ציפיתי לו, אף פעם לא התעניינת…
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אנשים יקרים של פורום זה, אנא אני זקוק לפחות לשמירה אחת מכל אחד המשחקים הבאים: CNC3,STALKER, UNIVERSE AT WAR, FEAR ,WORLD IN CONFLICT, ועוד משחקים שיש לכם שיצאו ב2007. חשוב, במידה וזה אפשרי שהאיזור שיופיע אחרי השמירה יוכל להראות בוודאות אם יש AA או אין AA ואיזור מוצלל, דהיינו איזור שיש בו הרבה צל מאוביקטים מסוימים, איזור למקום כזה יכול לכלול למשל גדר+מספר אנשים נלחמים זה בזה. הסיבה לשמירות זה מסע ומתן עם ATI במטרה לפתור את בעיות הAA שאנשים מתלוננים עליהם, כל אחד יכול להביא לי תשמירות שלו ללא תלות במחשב ובכרטיס מסך שברשותו, תוכלו גם ליצור כמובן קשר בפרטי.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
רק עכשיו שמתי לב, אבל המומחה שלנו הפך לאחראי. כל הכבוד SimonSix
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מפעיל אותו, מקבל מסך שחור והמשחב עושה את עצמו עובד (נורת HDD דולקת) ואז הוא מפסיק לעבוד ולא קורה שום דבר, המסך נשאר שחור יש לי את catalyst 7.10 ודירקט X נראה לי הכ מעודכן.. מישהו יודע איך פותרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
קודם כל - המשחק מ-ק-ו-ר-י !!#@$@ דוד שלי קנה לי כשהוא היה בגרמניה אז ככה .. המשחק יענו סבבה והכל רק פשוט בעיה אחת.. אין לי Windows vista .. וזה דורש vista בשביל להריץ אותו.. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
אם למישהו יש את המשחק והוא אינו משתמש בו זמן רב. מישהו מוכן לתרום\להשאיל SERIAL של WARCRAFT 3? במידה ותרצה אותו בחזרה אני מתחייב להסיר את המשחק כדי שתוכל לשחק בו שוב.
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
האם קיים DirectX10 לווינדוס xp שעובד כמו צריך או שזאת סתם אגדה? ואם יש, אז איך אני מגיע לזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
טוב,נכנסתי למשחק ואני בוחר בקמפיין חדש הבעיה שזה לא מגיב!אני לוחץ ולא קורה כלום..כנ"ל בחלק מהדברים האחרים,אני לוחץ על הVIDEO ולא מופיע שום מסך. מישהו יודע מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
באתי לכאן כנציג השרת הישראלי לBF2 (אני אדמין בו, אז אם יש תלונות, או הודעה פרטית כאן, או בפורום בVGAMES או בXFIRE או MSN) כל שחקני משחק הרשת המדהים הזה יכולים להתפקד בדיון הזה, אם אפשר, אנא בהודעה שימו את מספר המתפקד, שם (לא חייב אמיתי, אפשר כינוי), ניק במשחק (בלי PREFIX), ואם יש, XFIRE או MSN. הנה, דוגמא: 1 תמיר tnauman Xfire: tnauman פרטים על הקהילה הישראלית למשחק: bf.vgames.co.il שרת ישראלי מדורג: 213.8.254.138:16567 שרת וייב: 213.8.254.38:16567 שרת TeamSpeak: 84.94.230.165:2525 בלינק הראשון עם הפורום תוכלו לראות FAQ למשחק, מדריכים למינהם, שרת FTP לקהילה עם סרטונים של משתמשים ועוד. דיון ראשי על השרת, כולל חוקים, רשימת אדמינים ועוד כמה דברים נחמדים על השרת: http://forum…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעייה במשחק ביושוק והשלב השני נדפק לי, אז אם מישהו יוכל לעלות לכל שרת שהוא את קובץ השמירה של סוף השלב השני, או תחילת השלב השלישי אני ישמח. השלב השלישי נקרא ARCADIA לפי מיטב זכרוני. תודה.
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי חברה.. אני מצטער על האשכול אני יודע שהוא לא במקום, אבל אני כבר חצי שעה מחפש בכל הפורומים בHWZONE ללא הצלחה. לפני שבוע ראיתי פה הודעה של מישהו שמצא איזשהי תוכנה (נראה לי RIVA TUNER או משהו דומה) שמצליחה להתגבר על TEARING במשחקים ע"י הפעלת VSYNC ו-TRIPLE BUFFER ישירות מהכרטיס מסך או משהו כזה... נראה לי גם שזה פעל רק על OPENGL. קיצר אני לא מצליח למצוא את ההודעה הזאת ואני ממש צריך את זה ! מישהו יכול לעזור לי למצוא תא ההודעה ?
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
כשאני רוכש משחק חדש אני מחוייב להפעיל אותו כשהדיסק נמצא בכונן הדיוידי. יש אפשרות כלשהי לשחק במשחק ללא צורך בדיסק ההתקנה (אני רוצה לקנות את COD4, אבל לא מעוניין להיות תלוי בדיסק)?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך GEFORCE GS 7600 , ושאני מעלה את המשחק הוא אומר לי שהדרייבר א מועודכן וצריך להוריד דריבר מעודכן הורדתי , וזה עדיין לא עובד לי , הוא מתחיל ואז קורס ועושה לי ריסטארט למחשב , ויש לי מחשב חזק , למשל CALL OF DUTY פועל לי חלק . עם יש למישהו רעיונות זה יעזור מאוד.....
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
היום בבוקר סיימתי את EP2 (למעשה אתמול בלילה ועשיתי SAVE ממש לפני סירטון הסיום ורק היום ראיתי אותו). ממה שראיתי בוויקיפדיה אז עוד אין תאריך יציאה אבל אולי זה לא מעודכן שם...
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי מושג מה אני צריך לעשות שמה כבר טחנתי תמוח ולא הצלחתי למצוא פתרון אז אני פונה אליכם. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
בשבועיים הראשונים להשקתו (מה-13 בנובמבר ועד סוף החודש) מכר CRYSIS רק 86,633 יחידות, מספר עלוב לכל הדעות עבור משחק שהושקעו בו מיליונים רבים של דולרים. המכירות של גרסת ה-PC של UT3 היו עלובות עוד יותר כאשר בפחות משבועיים מאז השקתו, ב-19 בנובמבר ועד סוף נובמבר, הוא מכר 33,995 יחידות בלבד... אם מסתכלים על המכירות של HALO 3 או כל משחק קונסולות מושקע אחר ניתן לראות הבדל עצום במכירות, משחקי הקונסולות המצליחים מוכרים מיליוני עותקים תוך מספר שבועות כאשר משחקי ה-PC מדשדשים מאחורה. האם משהו רע עובר על שוק משחקי המחשב? http://www.joystiq.com/2007/12/14/crysis-sales-in-crisis-ut3-gets-fragged-too
-
- 108 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
בדוגרי, המשחק שווה קנייה או לא? אני בלבטים קשים... אחרי 4 שנות משחק בUT99 ו-3 בUT2004 אני מתבלט אם שווה בכלל לקנות את UTIII הדמו היה חמוד, אבל לא הצליח להדהים אותי כמו קודמיו... והבנתי שהוא מאוד בעייתי בכל התחום הטכני...
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
סליחה אם כבר נפתח דיון כזה בעבר... אבל לא ממש בא לי להתחיל לחרוש את כל היסטוריית הפורום. אז מה לדעתכם הוא משחק האסטרטגיה הטוב בכל הזמנים? לי יש כמה: World In Conflict Command and Conquer על כל כותריו Company of Heroes אה וכמובן איך אפשר לשכוח את Age of Empires הראשון. לא שיחקתי בדי הרבה משחקי אסטרטגיה שאמורים להיות מעולים כמו CIVILIZATION וכאלה אז אל תתפלאו שהם לא מופיעים ברשימתי הצנועה... נ.ב: אם מישהו חשב בכלל להגיד SIMS הוא יכול לדחוף את התגובה שלו ל***. (וזה בכלל לא אסטרטגיה... אולי SIMCITY אבל לא ממש)
-
- 64 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
החלטתי להתחיל לשחק ב-MMORPG כלשהו ובגלל היותי בצבא רוב השבוע, הבנתי שאין טעם לשלם תשלומים חודשיים והחלטתי ללכת על האופציה של Guild Wars המאפשר קנייה חד פעמית של המשחק ללא תשלום חודשי. לאחר בדיקה קצרה הבנתי שיש שלושה כותרים למשחק: Guild Wars, Factions ו-Nightfall וכן גרסת הרחבה אחת - Eye of the North. שאלתי היא, מה הוא הכותר שעדיף להתחיל בו? האם זה משנה בכלל? וכן, האם יש Trial כלשהו למשחק, איזושהיא התנסות קצרה למשחק לפני שאקנה אותו?
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני יודע שאני קצת בדיליי אבל אני מאוד אוהב את המשחק הזה אז שוב חזרתי לשחק בו.... התקנתי אותו והפעלתי ....הכל עולה אבל הוא זז לבד.....מזה?? אני לא מצליח לשלוט בו לפעמים אני מצליח לכמה שניות ואז הוא עושה מה שבא לו... עכשיו.... מה זה יכול להיות?? דריוורים אולי?? משהו ?? אין לי מושג חייב את עזרת המומחים... תודה רבה מראש...
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
שאני בא להתקין את המשחק הוא מוציא לי הודעה undefined מה אני עושה עם זה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אני נכנס למשחק ואחרי חצי דקה זה יוצא.. לא משנה לאיפה אני נכנס.. יש לי ויסטה.. אני כמעט בטוח ב100 אחוז שזה בגלל זה.. מה אני צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה..
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
http://www.jonandbrad.com/2007/12/17/evolution-of-the-fps-27-years-of-fragging/
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-