משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
עד עכשיו שיחקתי בכוכב כחול במילניום ולא היו שום בעיות. עכשיו כשהתקנתי אותו על XP פתאום אני לא רואה כל מיני טבלאות, תפריטים ותיבות דו שיח (כמו "לצאת?"). מישהו פה במקרה נתקל בבעיה ויודע אם יש patch או משהו שיכול לעזור לי? לילה טוב, יותם
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב נייד עם המפרט הבא: pentium M 1.86 ghrz 1024mb ddr2 x600 mobility radeon והפיפא (אפילו בתפריט.. לא ניסיתי בכלל להכנס למשחק עצמו) ממש מקרטע.. אני בקושי מסוגל לבחור משהו.. בעצם אפילו בהתחלה כשבוחרים שפה החלון אמור לקפוץ כזה.. הוא פשוט מקרטע בין למטה ללמעלה.. הקיצר הייתי אומר שזה פועל בערך על 5 fps.. *ניסיתי לשים הגדרות הכי נמוכות.. גם לא הולך..* עכשיו.. לא הייתי שואל את זה אם זה היה בכל משחק אבל nfs most wanted עובד חלק לגמרי.. עשיתי את הeasyinfo שבתיקיה support והוא רושם לי שהמעבד שלי לא עולה על המינימום למשחק.. משום מה הוא מזהה שהמעבד שלי עובד על 798mhz וצריך 1300 בערך.. אם אני לא טועה הראם שלי עובד על 798 מישהו יודע מה הבעיה?! נ.ב: גם הeasyi…
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין גובלינים 3 אבל כשאני מפעיל את הקובץ התקנה המסך נכבה ועובר למצב המתנה. כדי לצאת מזה אני לוחץ על alt+tab וסוגר את החלון. זה קרה לי עם כמה גירסאות שהורדתי כך שאני בספק שזה בעייה במשחק. 1. מישהו יודע איך אני פותר את זה? 2. אם למישהו יש לינק למשחק אני אשמח לדעת :-) תודה רבה
-
לפני כמה ימים התקנתי מחדש את קאונטר סטרייק והכל פעל בסדר אבל עכשיו התחילה בעיה מוזרה עם הפינג. מתי שיש 100 FPS הפינג בסדר אבל ברגע שזורקים רימון עשן או שהאפ פי אס יורד מאיזושהי סיבה הפינג פתאום משתגע ועולה ל400-500. ניסיתי להתקין מחדש את הדריברים של הכרטיס מסך והלוח אם וגם זה לא עזר. החיבור שלי זה כבלים 1.5 עם מודם Terayon TJ715x תודה.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שב-WIC יש לי בעיות פינג, הפינג מתחיל מ-360 ונגמר ב-800. מישהו שם לב לזה? (בדקתי פינג אצלי וזה בסדר גמור)
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבוע בערך התקנתי את הCS1.6 המקורי שלי , על המחשב שלי ( על המערכת וויסטה ) . קורה לי הרבה שהפינג שלי גבוהה מהסטנדרט שהוא 20 + \ - ..הפינג שלי 50 ומעלה - לפעמים 150 .. בשרתים ישראלים מקוריים ! יש איזשהו קשר בין וויסטה למשחק ? שהפינגים שלי נראים ככה ? כי ב- XP PRO SP2 מה שהיה לי קודם לכן לא קרו הדברים .. מדובר בוויסטה X64 תודה
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
יש פה עוד מישהו שיש לו הערב בעיות בלהתחבר למשחק ואם בכלל מצליח זה רק עם פינגים נמוכים.. ? מה שקורה זה שאני מנסה להכנס ואז הוא מחפש הוסטים ואז הוא כאילו מגדיר אותי כהוסט והזמן מתחיל לרוץ ואף אחד לא מתחבר... אם מתחבר זה אחד או שניים ואז יוצאים כי אין אף אחד נוסף. כאשר אני מגדיר העדפת חיפוש שהפינגים על Normal אז הוא מתחבר אבל הפינגים גרועים. עוד מישהו כאן חווה את זה? חשוב לציין שבבדיקות מהירות ובבדיקות פינגים שונות הפינגים שלי תקינים לחלוטין: 5-6ms לספק, 62-65 לפראנקפורט 54ms ל 8.8.8.8 (DNS של גוגל)
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם עקב יציאת המשחק starcraft 2 נכנס בי הנוסטלגיה והרצון העז לשחק שוב בstarcraft הראשון. כאשר העלתי את המשחק קרה משהו מוזר - כל הצבעים מבולבלים והמשחק נראה יותר גרוע ממריאו 1 עשיתי חיפוש קטן באינטרנט ומצאתי שזה בגלל הוינדוס 7 אז ניסית לעשות compadability נסיתי עם הכל אך שום דבר לא עוזר כל 2 -3 דקות המשחק נראה כמו משהו לא ברור ופשוט צריך לצאת ולהכנס עוד פעם זה מעצבן... מישהו בבקשה יכול לומר לי איך אני מתקן את הבעיה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכם לאחרונה התקנתי את המשחק שוב batman arkham asylum דרך הסטים. המשחק עבד מעולה עד לשלב של החידה הראשונה של הרידלר ואז זה היה נתקע כל פעם שהיתי מתמקד שם על התמונה ובעצם מוצא תרמז.בדקתי תעניין ואז אמרו לי לכבות את ה physx וזה באמת עזר. אבל עכשיו המשחק נתקע לי שוב פעם בקטע ספציפי גם.כשמחפשים תשוטר שמעשן במקטרת ועולים שם במדרגות בחוץ לכיוון הבניין של המדיקל אם אני לא טועה ושיש שם איזה 8 איש בחוץ מחכים לך. זה כזה נתקע ומביא הודעה ש windows מחפש פתרון לבעייה וזהו .. על המחשב הקודם לא היו לי תבעיות האלו החומרה הנוכחית שלי intel i2500 gigabyte z68x-ud3p-b3 creative x-fi xtremegamer fetality pro gigabyte gtx460 oc edition 2x2gb ddr3 windows 7 home primium x64
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום אני מריץ את המשחק WIC חלק ברוב השלבים אבל הרבה פעמים יש שלבים שהמשחק מרקטע ואז מופיעות הודעות מהווינדוס שאין מספיק זכרון ווירטואלי,אני לוחץ אישור, ואחרי כמה שניות מופיעה FATAL ERROR שאומרת שבכלל אין מספיק זכרון להריץ את המשחק (למרות שהמערכת שלי מעל הדרישות הממולצות!) והמשחק קורס!! מה אפשר לעשות?? תודה ???
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אז ככה... Max Payne פעל נפלא על מערכת מבוססת P3-600EB עם 384Mhz זיכרון SDRAM וכרטיס Matrox G-400 Max. (Win Xp Pro) סיימתי וניסיתי להתקין גם על מחשב נוסף וחזק הרבה יותר: AMD Xp 1800 Hercules Radeon 8500le 256m - DDR 3000 לוח - Epox (winXP Pro) המשחק עולה, אבל כשאני מעלה את השלב הראשון שלו, הוא מתחיל לטעון ופתאום - נעלם! ואני חוזר לוינדווס.... ניסיתי דרייברים חדשים לכרטיס, Patch למשחק....כלום... מה לעשות? מה זה יכול להיות? :lsvader: איפה לחפש את הבעייה? נראה לי שזה קשור להגשרות של winXP, אבל זו רק תחושת בטן..... :s05: :s05: :s05:
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את המשחק NBA 2K9 של RELODED , ויש לו ממש הרבה בעיות : 1. ראשית כל , ברגע שנגמר מחצית או רבע , אין לנו אפשרות לעבור לרבע השני , משמיעים את המוזיקה הזאת , מראים רקדניות , ואין שום כפתור שמעביר אותנו למחצית השנייה , למרות כל ניסיונתיי , לשחק עם הכפתורים ( כל אפשרות ניסיתי , לכל אות במקלדת היה תפקיד , ולמרות שהקשתי על כל המקשים במקלדת אף אחד לא העביר אותי למחצית השנייה ) 2. ברגע שאני רוצה לצאת לדוגמא ממשחק ( מחצית של משחק... תקראו את הסעיף הקודם ) אני לוחץ על exit והוא פשוט נתקע , לא יוצא לי לתפריט , לא יוצא ל-windows פשוט נתקע , רק על ידי alt+shift+delete אני עושה לו סיום משימה והוא יוצא מהמשחק , מה זה אמור להביע ? פאק במשחק ? בפריצה ? 3. כל פעם שאני מעלה את המשחק , ה…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משחק במשחק הזה , הכל טוב ויפה אחרי כמה דקות משחק האנשים פשוט נעלמים ,ומה שנשאר זה רק הבגדים שלהם כל מה שרואים זה בגדים זזים,בלי גוף . מישהו נתקל בתופעה ? הדרייברים של הכרטיס מסך הם 41.09 צירפתי תמונה כדי שתראו
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי מלא בעיות במשחק balleruim אני לא רואה את הדמיות (שחקנים) והסאונד טוב נו אין לי שום סאונד,והגרפיקה איומה,רואים את העיגולים שחורים? אמורים להיות שם בניינים. טוב תיראו בעצמכם:
-
ערב טוב לכולם. יש לי בעיה בחלק מהמשחקים שיש לי, מה שקורה זה שכשאני מפעיל פילטר AF (לע משנה איזה רמה) אני מקבל בחלק מהמשחקים עיוות של התפריטים והסרטים במשחק. מה שזה עושה זה מכפיל את הרוחב של המסך ואז אני רואה רק חצי ממנו (הגובה לא משתנה), וזה רק בקטעים של הסרטים והתפריטים לא ה3D. זה קורא בGTR, GTR DEMO, המעניש (הדמו) וב- Vampire - The Masquerade Bloodlines. זה לא מופיע ב HL2, RTW. כרטיס מסך GF4MX 440 AGP X8 דריבר מעודקן- 66.93. (ד"א ביקורת על המשחק GTR בת'רד הביקורות ) הנה דוגמה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
נתקלתי ב- Lock on בבעיות תצוגה קשות, ניסיתי לשחק עם כמה גרסאות של דרייברים אך שום דבר לא עזר, למישהו יש פתרון ? (מידע על המערכת ניתן לראות במפרט)
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע אם זה המקום, אם לא לא לנעול, להעביר. אז ככה המחשב שלי הוא כזה: I7 860 4 G ראם (לא משנה) 460GTX 1G (אני לא חושב שצריך יותר פירוט) ועכשיו לעניין יש לי בעיות עם כמה משחקים וכמה סוגים של בעיות. למשל NINJA BLEID למי שמכיר והמשחק החדש שיצא Heavy Fire Afghanistan בשניהם יש תקיעות למשך כל המשחק לשברירי שניה משהוא מוכן להסביר את התופעה? בנוסף במחשב של חבר שלי הותקן ה NEED FOR SPEED החדש וגם שם אותה תופעה בעות שבמחשב אחר עם אותו דיסק לא קרה כלום. המפרט שלו 580GTX 16GB ראם וכ"ו והמחשב שלא נתקע היה עם כרטיס 450GTS בנוסף לזה כל משחקי UBISOFT לא עולים בעבר עלו ואז קרה משהו ואף אחד מהם לא עולה. דברים שנוסו: עידכון כרטיס מסך, מחיקה והתקנה (לתקיעות עזר לשבוע וחזר),…
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אז ככה הורדתי והתקנתי תעדכון גירסא ל1.40 ואחרי שניסיתי להיכנס למשחק הוא רשם Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application אז החלפתי קראק ושניסיתי להיכנס למשחק הוא רשם לי שיש שהתוכנית ניתקלה בבעיה ועליה להיסגר בלה בלה בלה מה לעשותת?? אני חייב עזרה דחוף מצ'עמםםם המשחק התמכרתי למשחק חח ועכשיו הוא לא רוצה לעבוד תעזרוו ליי חחחח
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אני לא יכול לשחק סינגל פלייר איך שהוא מסיים את הלואדינג הוא פשוט יוצא מהמשחק אבל זה לא בכל המשימות של הסינגל יש משימה אחד שכן עובדת כן ועוד דבר במולטיפלייר אין שום בעייה הכל עובד כמו שצריך דרך אגב בדמו הבעייה חוזרת על עצמה תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני צריך עזרה. התקנתי את המחשק והכל עובד פיקס אבל התפריט של ההתחלה לא רושם לי כלום. במקום אפשרויות, משחק חדש וכו זה רושם לי >NULL< . מישהו נתקל? מישהו יודע....... HELP
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת אני משחק ברזולוצייה 1024X768 בלי AA+AF והמשחק מקרטע בטירוף יש לי כ.מסך TI4800SE P 4 2.53 MEM 512 DDR 400 MHZ למה לעזעזל זה עובד לאט??????????????????
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב שלי מריץ את fear סבבה בלי בעייה אבל כשאני רוצה לשחק במולטי פלייר המשחק לא עולה וישר עולה הודעת שגיאה. אז המחשב עומד בדרישות הסרתי את daemon tools ואין לי עוד תוכנות שאמורות לעשות בעיות עם המשחק. ובכל זאת הוא לא עובד במולטיפלייר. יכול להיות שזה בגלל שיש לי ראוטר? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני מנסה לשנות את ההגדרות של ה CONTROLS. יש לי JOYPAD של MS. זה SIDEWINDER הרגיל. אני רוצה לשנות את האופיין, מ CLASSIC ל NEW. אבל כשאני משנה ויוצא והוא שואל אם לשמור ואני רואה בעיניים שהוא שומר, אז זה לא משנה את ההגדרות ל NEW. זה FUCKING מעצבן כי ל KEYBOARD זה כן משנה את ההגדרות! WTF !?!
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי מפרט בחתימה שאמור להריץ בלי שום בעייה את המשחק והוא גם עושה את זה, אבל שמתי לב שיש כמה טקסטורות לא טובות או שאני מסתכל למטה ותוך שנייה נעלמת המכונית מצד שני ולא רואים את כל הנוף לפעמים מישהו יודע מזה? אני משתמש בדרייברים 4.9 ובאף משחק לא עושה לי בעיה
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
כול פעם שאני טוען משחק, העולם עצמו עולה, אבל כול השאר תקוע. (אויבים, עלילה וכ'ו) יש לי אפשרות לזוז בחופשיות, אבל כול הדברים האחרים תקועים במקום כמו אבן. יש איזה פיתרון לבעייה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-