משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני בדרך כלל משחק בשרתים של אינטרנט זהב, אבל בחלק מהמפות כמו Inferno ו Arcane Temple אני מתחיל לשחק וזהו אני פשוט עומד שם ולא יכול לעשות כלום והאקדח יורה מעצמו אבל התחמושת לא נגמרת. ואם זה משנה קניתי את הגרסה של G.O.T.Y.E לפני כמה חודשים. מישהו יכול להסביר למה זה קורה לי?
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום. נמאס לי שהנאצים הורגים אותי כל הזמן והחלטתי ללכת על צ'יטים. ניסיתי לעשות מה שכתוב באתרים אבל אני לא מצליח להוסיף בשורת ה-Target שום פרמטר לתוכנה. ניסיתי אפילו משהו סתמי כמו פרמטר בשם 1/ או 1-, ואני מקבל הודעה: 'The name "d:\prg... \...exe -1' specified in the target box is not valid. Mke sure tha path and file names are correct. למה Windows מסרב לאפשר להכניס פרמטרים? תודה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
כל פעם שאני ניכנס לאיזשהו סרבר .. אחרי כמה דקות מעיפים אותי עוד ליפני שאני מספיק לשחק .. ואני יודע שזה ביגלל הפינג .. אבל אני לא יודע איך ליגרום לפינג להיות נורמלי !!
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לפני חודש קניתי ב50 דולר באטלפילד 1 וציפיתי שהמשחק ירוץ לי על 90-50 FPS על הגדרות HIGH. במצב סינגלפלייר זה באמת עומד על 85 FPS בממוצע אבל במולטיפלייר זה יורד ל70 על המקסימום ובממוצע זה על 55-30 וזה פשוט בלתי ניתן למשחק. חשבתי שזה קשור לכרטיס המסך ולכן הורדתי את ההגדרות ואת הרזולוציה אבל ההבדל לא היה עצום כמו שציפיתי. כפי שבדקתי באינטרנט ראיתי שלא מעט אנשים התלוננו על בעיה זהה עם כרטיסי מסך שונים ומפרט דומה. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה. מפרט: Intel Core i5 4690 @ 3.50GHz AMD Radeon R9 290X 4GB 16GB Ram DDR3 Windows 10 Home 64-bit
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
גם בדמו וגם במשחק המלא יש לי בעיות בגרפיקה , וכל הזמן מופיעים לי מין משולשים שחורים כאלה שמופיעים ונעלמים לסירוגין על הקרקע ועל ההרים למישהו יש מושג מה זה ? למה זה? ואיך אני פותר את הבעיה ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מין בעיה כזאתי שכל פעם שאני נלחם באיזה מישהו ואני בורח לחדר אחר ואז חוזר, לפעמים הם נבלעים לתוך הקיר ואני לא יכול לראות אותם או להרוג אותם,אני רק רואה נקודה אדומה בקיר יש למישהו מושג מה לעשות?
-
שלום לכולם! למה לעזאזל הדמו מנתק אותי מהשרת כל פעם אחרי 2-3 דקות? האם זה קורה גם לכם?
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם... טוב, אז ניסיתי כבר הכל. אבל קניתי מחשב חדש - (http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8997&perur=4). במחשב הקודם שלי היתה לי בעיה שבמשחקים רמת הבהירות שלי היתה מאוד נמוכה, למשל במשחק CSS לא יכולתי לראות אויבים באזורים חשוכים... אחרי המון מחקר גיליתי תוכנה קטנה בשם GAPA המשתייכת למשפחת תוכנות אשר בלחיצת כפתור (HOTKEY) אמורות לשנות את רמת הבהירות במשחק... וזה עבד (אז השתמשתי בווינדוס XP עם מחשב הרבה פחות חזק). במחשב הנוכחי נתקלתי באותה בעיה בדיוק (מה שאגב גורם לי לחשוב שהבעיה היא במסך שלי... BENQT900HD ), אך הפעם אני משתמש בווינדוס 7, והוא לא נותן לתוכנה הקטנה והמופלאה שלי לעבוד... היא פשוט לא מגיבה והקאונטר סטרייק נשאר חשוך מאוד... חשוב לציין כי יש סי…
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן את החבילה השלמה של כל המשחקים של FEAR דרך סטים ב10$ הבעיה היא שסטים מתייחס לFEAR ולחבילות ההרחבה שלו כאילו הם משחקים שונים. הם מופיעים בLIBRARY בקטגוריות שונות. ובDOWNLOADS הם מופיעים כקטגוריות שונות אשר לכולם אותו גודל 17GB. וקצבי הורדה שונים. כל אחד סיים להוריד כמות שונה של מידע כך שאני יודע שזו לא אותה הורדה ששכפלה את עצמה. מה שעשיתי בינתיים זה עצרתי את ההורדה של שתי ההרחבות. דבר נוסף מוזר הוא שבציור של ההורדה (שלא כמו בשם שלה) רשום FEAR: INCLUDES .....EXPANSIONS. מה לעשות? האם זה יסתדר?[br]פורסם בתאריך: 23.12.2010 בשעה 16:40:03 סליחה על ההקפצה. בבקשה תעזרו לי.יש לסטים דרך ליצור איתם קשר ישירות?
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את המשחק DEUS EX ואז קופצת לי הודעה בקשר לכרטיס מסך משהו שאני לא מבין מה המשצעות שלה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שחום לכולם לאחרונה קניתי מחשב חדש - יש לי בעיה קטנה בו כאשר אני מעלה משחקים מסוימים הווינדוס (2000) שלי פשוט מקטין ממזער אותם לשורה הקטנה למטה אבל אני שומע את המשחקים פועלים ורצים..כאשר אני לוחץ על מנת להגדילם שוב הם עולים לרבע שנייה ושוב פעם ממוזערים לאחר שאני לוחץ עליהם לפעמים איזה 15 פעם להגדילם הם מסתדרים ועולים--חלקם לא עולים כלל... אם מישהו מכיר בעיות שעלולות לגרום למקרה זה תעזרו לי בקשה...
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי בעיות בהצגת הגרפיקה ב GTA 3 . לפעמים כבישים או בניינים לא מופיעים בכלל או נראים מאוד מטושטש גם כאשר אני מתקרב או עובר עליהם , מה שקורה אז זה בלגן שלם שמסתדר רק כאשר התמונה מתעדכנת בצורה משמעותית דוגמת פנייה לרחוב אחר או משהו . אני רוצה לדעת אם למישהו יש בעיות דומות ואיך ניתן לפתור אותם , כי אני יודע שכאשר התקנתי את המשחק אצל דוד שלי אצלו זה עבד בסדר . הדרייברים להכל מעודכנים .
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. האמת שאני כבר עומד לסיים את המשחק ..אבל בכל זאת: יש לי בעיות בהצללה במשחק הנ"ל.. ישנם מצבים שמסתכלים על צל מסויים שנובע מאיזה שולחן או קיר ורואים שהמחשב "לא יודע להחליט" מה לעשות.. הצל מרצד מזויות מסויימות ומתחלף בין לבן לשחור.. או שצל של חפץ מסויים חופף עם צל של חפץ אחר נוצר לפעמים מין צל שהוא חצי לבן וחצי שחור בקיצור כל מיני דברים מוזרים שקשורים בהצללות.. או שתאורה בחדר מסויים מרצדת בזויות מסויימות ... קראתי ב README FILE שיש למשחק כמה בעיות ידועות בכרטיסים של NVIDIA.. יש אולי לעוד מישהו את הבעיות הנ"ל ?? ואני לא נכנס בכלל לבעיות מעצבנות עם הצליל שמזכירות לי בול את אותן הבעיות עם FEAR (אותו מנוע הרי..) המחשב שלי מופיע במפרט. יש לי את הדרייברים הכי עדכניים לכ…
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
(המפרט שלי בצד) מריץ על WIN7, 64BIT. לא מצאתי גירסאת 64ביט למשחק (כמו שהיה בזמנו לCRYSIS). המפרט שלי הריץ CRYSIS על HIGH עם AAx4 בלי להתלונן, אבל MW2 הופך לעיתים לתצוגת שקופיות מזעזעת!!! (חשוב לציין, CRYSIS וMW הישן רצו על WINXP 32BIT, הWIN7 הינה התקנה חדשה). מישהו יודע? מכיר? HALP! ???
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, אמנם פרסמתי שאלה זו בפורום משחקים אל נראה לי שפורום זה מתאים יותר נתקלתי בבעיה ב yuri's כאשר משימות מתחילות ויש קטע וידאו בחלון הקטן בצד ימין למעלה, קטע הוידאו והשמע מקרטעים ונתקעים מדי פעם. במשימות עצמן אין בעיה והן רצות חלק. התקנתי את ה update לגירסה 1.01 אבל זה לא עזר. מעבד Athlon 1.1G זיכרון 512M-SDRAM כרטיס מסך Asus V7700 Deluxe כרטיס קול Creative Live לוח Asus A7V133 התקנתי אתמול את הגרסה העדכנית ביותר של VIA 4 in 1, את הגרסה האחרונה של AGP GART, את 686B bug fix, ואפילו את ה IDE miniport האחרון אך כל זה לא פתר את הבעיה. ניסיתי את כל הגרסאות של ה drivers של Asus החל מגרסה 14.62a וכלה ב 28.80 וכשכל זה לא עזר ניסיתי גם את גרסאות ה reference של nVidia - שום דבר לא…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהרצת המשחק על גרפיקה בינונית המשחק (הדמו) לפעמים נתקע או שיש הודעה של מערכת ההפעלה שכרטיס המסך הנ"ל אינו מספיק למלא את הפרימים - נא לעדכן דרייברים. הדריבריים שלי הכי מעודכנים שיש לפי אתר החברה (HERCULES), מה עוד אני יכול לעשות??????? הצעות יתקבלו בברכה
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
הורדתי אותו בחינם דרך Uplay של יוביסופט (יש אפילו כתבה חדשה באתר, אם כי הורדתי אותו כבר לפני שהיא עלתה). רק לי יש בעיות אופטימיזציה? משום מה הוא מקרטע לי לפעמים בקטעים עמוסי גרפיקה ובמיוחד בקטעי מעבר.ולא, המחשב שלי לא מ97… (:כבר ניסיתי להקשיב לאינטרנט וביטלתי בהגדרות המתקדמות את ה hw vertex processing וחבריו. זה לא עזר.בנוסף ניסיתי להכריח אותו לרוץ עם הכרטיס הגרפי (בברת המחדל הוא משתמש במובנה של אינטל) – שום שינוי (ממילא גם האינטל אמור להריץ אותו בקלות…) .שיניתי אפילו את הרזולוציה מ1080P ל 1600X1200 וגם זה לא עזר (זה ביחס המקורי של המשחק 4:3).למישהו יש עצות נוספות?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאחר שההתקנה מגיעה ל- 100% , ההתקנה נכשלת ואני מקבל כל מיני הודעות בסגנון: " faild to cache package c:\windows\installer\9112f.msi" יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ? בתודה מראש לכל המסייעים
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
בכונן C שלי נותרו כ 2.5G בעת התקנת המשחק, הגדרתי שהוא יותקן על כונן D, עליו יש לי מספיק שטח פנוי. למרות זאת, החליטה תוכנת ההתקנה, לשלוח קבצים לכונן C ואח"כ לידע אותי שאין לה מספיק מקום להתחיל בהתקנה. תוכנת ההתקנה מתעלמת מכל הבקשות שלי לזוז ל D. מישהו מכיר את הבעיה? אשמח לקבל הצעות
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
ההתקנה מגיעה ל-11% ונתקעת בקובץ ! TRACKS\STREAML5RA.BUN. הוא לא מצליח להעביר אותו מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני חייב עזרה דחוף! ניסיתי להתקין את SPLINTER CELL, והוא לא מפעיל לי את ההתקנה במקום זה הוא רושם לי Error-6002 Close any running programs Empty your temporay directory Check your internet connection מה לעשות??
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
כשאני מפעילה את Startup זה מה שרשום לי: תמונה א. תמונה ב היא התמונה ששם נמצאים הקבצים של redists ניסיתי להפעילם אבל הוא לא נותן לי. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה (בערך בחודש האחרון) יש לי בעיה בחיבור למולטיפלייר של משחקים, לדוגמא ב bf3 כל פעם שאני מתחבר לשרת דרך הבאטלוג הוא טוען את המשחק כמה שניות ואז קורס וקופצת לי הודעה השגיאה הבאה: ERROR Game disconnected: could not join server. וב MOH warfigter אותו סיפור בערך מהבאטלוג, והפינג שמופיע בדפדפן שרתים בתוך המשחק הוא מספר גבוה בלי קשר למציאות (משהו כמו 27000). דיברתי עם תמיכה טכנית של EA ושלחתי להם trace לשרת שלהם, (הספק שלי זה רימון) והם אמרו שיש בעיה של unkown host משהו. צירפתי פה למטה את התוצאה. פתרונות מישהו? (החלפתי כל ציוד אפשרי). Host Name IP Address Hop Ping Time Ping Avg % Loss Pkts r/s Ping best/…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי רציתי להיכנס בשעה האחרונה כמה פעמים לסטים והוא כותב לי שאני לא יכול להתחבר לאינטרנט אבל שיחקתי מייד אחרי זה בבאטלפילד ברשת האם עוד מישהו חווה בעיות כאלה בשעות האחרונות?
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
יש לי בעיות עם הביצועים של המשחק, בעיקר על הגגות ובסיצות עם נופים רחוקים. הבנתי שזה בעיה עם ה CPU אבל השאלה אם יש איזה פיקס לבעיה הזאת? משחקים יותר כבדים ויותר טכנולגיים עובדים אצלי יופי (battlefield3, batman arkham city..). יש למישהו איזו עצה ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-