עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by yarden_0,

אוקי... אז כל המשחקים שבמחשב שלי עובדים בגרפקיה טובה אבל הFPS נמוךךךך... למשל Call Of Duty 4 ; CSS ואיפלו CS 1.6 ...... הנה המפרט : 1 גיגה זיכרון ג'י-פורס 7300 מעבד 3 GHz לוח אם חדש של ASUS וספק חדששש.. אין לשתיהם אפילו שבועים .. ומסך 20" של Benq והוא WideScreen בבקשה תעזרי לייייי ~! תודה

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  2. Started by Vidati,

המשחק שוחרר סוף סוף, אני מקווה שעשו עבודה טובה עליו ושלא ניקבל מוצר לא אפוי.. אבודים: המשחק מאת: יובל בירב 29/07/2007 מכורים ל"אבודים"? בתחילת השנה הבאה תוכלו להכנס לנעליו של אחד הניצולים, לחקור את האי המסתורי בעצמכם ולפגוש בכל הדמויות המוכרות, במשחק הוידאו החדש המבוסס על הסדרה. בכנס הקומיקס הגדול בעולם, קומיקון 2007, הוצג לראשונה סרטון מתוך המשחק החדש. לפי הסרטון, אנחנו נגלם את אחד מניצולי טיסה 815 שהתרסקה על אי טרופי אי שם באמצע האוקיינוס השקט. נוכל לחקור את האי המסתורי ומלא הסודות, לשוחח ולשתף פעולה עם הדמויות המוכרות מהסדרה, ולנסות להתמודד עם הסכנות הרבות שאורבות לנו. לדברי חברת Ubisoft, מפיצת המשחק, על השחקן יהיה להלחם בכמה סכנות ואוייבים שפגשנו בסדרה, וכ…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Vidati,

AUDIO SURF הוא משחק שמבוסס על מירוצים, כאשר את המירוצים המשחק בונה בעצמו על בסיס המוזיקה מהמחשב שלכם. AudioSurf מתיימר להיות בידיוק מה שהוא אומר, במשחק אתם בוחרים את השיר או המוזיקה האהובה עלכם, המשחק טוען את השיר ובונה מסלול מירוצים שמבוסס על השיר\מוזיקה שהכנסתם למשחק. כתוצאה מזה אתם מקבלים מסלול של 3 נתיבים וחללית קטנה, המטרה שלכם היא לשרוד את המסלול ולאסוף את כל הקוביות הציבעוניות ולהמנע ממגה עם הקוביות האפורות. נשמע קל? תחשבו שוב ישנם עוד הרבה סוגי שלבים במשחק, מי שמתעייף מהמצב הרגיל יכול לעבור למצבים חדשים כמו איסוף רק סוג אחד של קוביות כשיש בכל מיני צבעים (בלי אפורים), ויש עוד כ-10 שלבים שחלקם חוזרים על עצמם אבל בדרגות קושי שונות. החלק ההכי טוב בכל הסיפור הזה הוא…

• 51 תגובות
    • 5.3k צפיות
  4. Started by Tomerb1,

שלום לכולם בזמן האחרון מצאתי את עצמי משחק בChicken invaders 3 ולאחר סיום המשחק עלתה לי השאלה: איך אני פותח את כל הunlockables שיש שם נשקים מיוחדים והרמה הכי קשה וכו'. למישהו יש תשובה? בקשה להמלצות וכמו שאמרתי למעלה בזמן האחרון אני מוצא את עצמי משחק CI 3 [חח] מכיוון שסיימתי את המשחקים הטובים כמו crysis , bioshock וכו'... יש לכם המלצות למשחקים טובים? לא ממש משנה הסוג רק שיהיה משהו שאפשר להנות ממנו. רצוי משחקי "פעם ב..." שיוצאים ואף אחד לא מפסיק לדבר עליהם שהם באמת כותרת גדולה. [אהמ CRYSIS] תודה מראש

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  5. Started by joni,

יש קהילות למשחקים DOD source ו-ETQW?! בישראל ושרתים שפועלים ואנשים משחקים בהם? שווה לקנות את ETQW?? ובקשר למשחק שאני מחפש כבר חודשים Discworld 1+2 אם למישהו יש מושג איך להשיג אותם?!?!

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  6. Started by huber,

שלום אנשים. הורדתי את ה MINERVA וניסית להתקינה. משום מה תהליך ההתקנה מתבצע אבל המשחק לא מופיע ברשימת המשחקים. יש לי STEAM חוקי וה SOURCE SDK ו SDK BASE מותקנים. מה יכולה להיות הבעייה? דבר נוסף - התקנתי בעבר איזשהו מוד, עכשיו כשסיימתי אותו אני מעוניין למחוק אותו - איך אני מבצע את זה? כשאני לוחץ על השם שלו ברשימה אין את האופציה DELETE LOCAL CONTENT כמו בשאר המשחקים.

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  7. Started by thegame998,

אני מנסה לשחק ברשת וזה עושה לי את הודעה הזאת : http://img165.imageshack.us/img165/6278/aoews4.jpg למשהו יש את הבעיה הזאת ויכול לעזור לי בבקשה ?

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  8. Started by galedri,

התקנתי את המשחק ועכשיו כשאני ניכנס אליו הוא יותר מידי איטי ויש לי כל מיני סימנים שמופיעים לי על המסך.. עכשיו שאלתי חברים וזה אמרו לי שהבעיה בכרטיס מסך שהוא חלש מידי והכרטיס הוא: geforce fx5200 הינה שאר המפרט: פנטים 4 2.60 ג'יגה הרץ. לוח אם של אסוס p4v800-x זכרון 512 מגה

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  9. Started by uzi_sch,

לרגל יציאת "gears of war 2" בנובמבר 2008, המנוע של "unreal 3" מקבל שדרוג: http://www.gamespot.com/video/938611/6186461/gears-of-war-2-locust-swarm-tech-demo

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מפרט: CELERON: 2.66@2.93 GEFORCE 6200 עבר OC קטן 128MB 512MB RAM זהו בסהך מה שחשוב נ.ב אני אוהב משחקים בגוף ראשון כגון COD או DOOM

• 10 תגובות
    • 7.3k צפיות
  11. Started by ajl,

לא עולה, יש פתרון?

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  12. Started by simonsix,

נראה מעולה http://www.gametrailers.com/player/31061.html

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  13. הדבר שהכי חשוב לי במשחקים זה עלילה מעניינת ופסקול וכל המשחקים החדשים כמעט רק אכזבו אותי time shift far cry crysis כל המשחקי יריות האלה שיעממו לי תחיים stalker בהתחלה הרשים והרגשתי שסוף סוף מצאתי משהו מעניין ואז התחיל להיות מתודי ומשעמם היחידים שנהניתי מהם זה indigo prophecy שזה מבחינתי המשחק הכי טוב שאי פעם שיחקתי אפילו יותר מדיאבלו שהייתי מכור אליו. ופני צלקת שפשוט נהניתי ממנו בגלל שאני חולה על הסרט, אחרי המלצה בפורום התחלתי לשחק בsyberia אבל לא ממש מצליח להמשך פנימה.. זה נראה כאילו הם כל כך התאמצו לסבך כל דבר שזה נהיה משעמם. יש למישהו המלצות למשחקים טובים באמת עם עלילה "מושכת" ופסקול מושך גם כן? לא חיב להיות חדש ולא חייב להיות עם גרפיקה מדהים רק שבאמת יהיה …

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. אפילו האינרנט לא העלה פתרון, וגם לא התמיכה הטכנית של EA לאף אחד מהשואלים והמתעניינים. הבעייה היא בהפעלת המשחק lord of the rings: battle for middle earth 1... יש לי את 2 ואת ההרחבה שלו, שניהם עובדים מצויין ללא כל בעייה. אבל הראשון עושה לי בלאגן ותסכול רב. כשאני מפעיל את המשחק עולה מסך ספלאש עם הלוגו של המשחק, סבבה, מחכים, עוברים בערך 30 שניות ופתאום אני מקבל את הארור הזה The thread tried to read or write data that is misaligned on hardware that does not provide alignment אגב. -ניסתי לעדכן המשחק לגרסתו האחרונה 1.3, לא עבד לא בגרסה זו ולא בגרסאות שלפניה. -ניסיתי להכנס לregedit ולמחוק משם כל הקשור למשחק, לא עזר -ניסיתי להתקין מחדש מספר פעמים... :\\\\\. לא יודע מה לעשות. בהחלט…

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by .::Void::.,

שלום! אני צריך את הגרסאות של משחקי הכדורגל (fifa\pes) שיוכלו לרוץ על המחשב שלי חלק בלי בעיות.. מפרט: פנטיום 4 2.6 1.25GB ראם כ. מסך- geforce 4 mx 440 64mb אני יודע שזה די עלוב ורק גרסאות ישנות יתמכו בזה אבל אני מסתפק מחוסר ברירה.. תודה למי שיעזוררר

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by TheReaper,

בהחלט יש היום התחלתי לשחק את המשחק החדש imperium romanum מהרגע שהתחלתי את הטוטוריאל שמתי לב למשהו מאוד מאוד מיוחד מהרגע שאתה לוחץ על הכפתור אתה כבר רואה את השלב כולו ואז המשחק עוצר ל5 שניות והמשחק מתחיל -- העניין הוא שאני עם מחשב דיי פחות מהממוצע וממש לא אמור לעמוד בצורה כזאת עם המשחק הזה (שנראה מדהים ד"א) אז בדקתי את ההגדרות... כולם היו על ULTRA/HIGH,נדהמתי... המשחק עובד לי קבוע לגמרי על 40FPS ואני מאוד מאוד מרוצה מומלץ במיוחד לאוהבי ז'אנר פיתוח הערים(סטייל קיסר)

17. עד עכשיו ניסיתי את Mideast crisis שהיה עמוס בבאגים ובכלליות משעמם מאד ואת Shockwave mod שהוא פשוט מצויין. מהם המודים שאתם ממליצים עליהם?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  18. אתר הבית מכיל המון מידע -http://www.ageofconan.com/ ז'אנר- Fantasy Online Role-Playing יציאה- 20/05/2008 בינתיים המשחק קיבל דירוג M (קרי,לגילאי 18 ומעלה) שזה טוב. http://www.gamespot.com/news/show_blog_entry.php?topic_id=26199900&sid=6185659&tag=latestnews;title;4 טריילר/טיזר http://www.stage6.com/user/avenfou/video/2188714/Age-of-Conan---HD שווה לעקוב http://www.gamespot.com/pc/rpg/ageofconanhyborianadventures/index.html?tag=result;title;0

• 10 תגובות
    • 892 צפיות
  19. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם אני מחפש איזה מישחק ישןן מאוד אני לא זוכר כול כך הרבה אני זוכר שכול המישחק היה כמו פלסטלינה כזואת ואתה כמו בובה כאזות שהולכת מצחיק ואתה עושה כול מיני משימות אני זוכר כמה מסימות אני זוכר שבהתחלה היה כמו משימה כזואת שאתה תקוע בבור ויש חבל ואם אתה מחזיק את החבל הדלת ניפתחת ואז תוכל לעבור היה מסימה שיש כמו פאזל כזה ואתה צריך לעשות בצורת H ושאתה עושה הדלת ניפתחת אני זוכר כמו שלב שהיה תיבת נגינה אתה מנגן ופיתאום יוצאת מיפלצת כאזות ואייי אני חייב תמישחק הזא תודה למי שמכיר ויוכל לעזור

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  20. Started by Shay17,

המשחק יוצא לווינדוס מה יכולה להיות הבעיה ? Game Running -------------------------------------------------------- Reset check for input! Loading collada for 'maps/level01_cells.dae' took: 406 ms ERROR: Couldn't create material 'particle_rockpiece.mat' ERROR: Couldn't create material 'particle_rockpiece.mat' ERROR: Couldn't find particle system file 'particle_imp_generic_hard.ps' ERROR: Couldn't create material 'particle_metalpiece.mat' ERROR: Couldn't create material 'particle_metalpiece.mat' ERROR: Couldn't create SoundEntity 'unbreak_impact_metal_soft_furniture_med.snt' WARNING: Couldn't preload sound 'unbreak_impact_metal_soft_furniture_med' WARNING: Geometry for joint…

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  21. Started by yoyo_shir,

יש סיכוי? וגם עוד משחקיםמ שבשנים האחרונות זכינו לראות רק לקונסולות!?

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  22. Started by davidcohen,

היי יש לי שאלה לגבי הדו שיח במשחק הדברים שאני עונה משנים את מה שיקרה במשחק ? ואם יש ויש, אז איזה כן ואיזה לא

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  23. תשמעו דוד שלי מגיע השבוע מחו"ל עכשיו הייתי שמח אם הייתם ממליצים לי על איזה משחק טוב שנהנתם ממנו באמת. בבקשה לא להכניס את המשחקים הבאים (אלה אם כן המולטי פלייר שלהם במידה ויש טובים מאוד ולא סתמיים) crysis Stranglehold Call of Duty® 4 Conflict Denied Ops World in Conflict Need for Speed ProStreet אלה משחקים שיש לי כיום כבר במחשב וסיימתי כמעט את כולם. במידה ויש משחק אחר טוב. אסטרטגיות,מירוצים,יריות מגוף ראשון וכו' הייתי מאוד שמח אם תמליצו לי. ואם אתם מכירים משחק מהרשימה שיש בו מולטי פלייר טוב ויפה כמו COD4 שיש לי כבר הייתי שמח שתמליצו לי. האם כדי לבקש COH:OF ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by x-boy_24,

שלום. חשבתי לקנות את COD4 דרך סטים ואולי עוד כה משחקים אז יש לי כמה שאלות 1.אם נגיד אני קונה את המשחק ואחרי כמה זמן אני עושה פורמט למחשב ומתקין מחדש סטים אני יוכל להוריד אותו שוב ? 2. אם אני קונה את המשחק ורוצה אחרי כמה זמן להחליף משתמש אני יכול להבעיר את המשחק למשתמש אחר ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים