משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
קניתי את FSX deluxe edition ובסוף ההתקנה אני מקבל הודעת שגיאה 1722 מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אנחנו מחפשים שחקנים ל SWAT 4 ברשת. (גירסה 1.1 חובה!) יש לנו שרת בהמאצ'י ואנחנו 4 אנשים שמחפשים לפחות 4 אנשים רציניים (וכאלה שיודעים לשחק...) למשחקים של 4 על 4 ברשת ! מי שמעוניין שישלח לי בבקשה בהודעה פרטית ואני אביא לו את הפרטים של החדר..
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אתה יושב מול המחשב ומחייך... זהו, סיימת את המשחק. ומה עכשיו תעשה? לפי מה תבחר את המשחק הבא שלך? גרפיקה או עלילה? עם חברים ברשת או יחיד? לכם התשובה.
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! יש לי שני מחשבים עם ראוטר אלחוטי ואני משחק קונטר,עכשיו אני ואחי רוצים לשחק יחד. שאנחנו נכנסים לאותו שרת הפינגים מדי פעם קופצים ובוונטרילו בכלל לא שומעים אותנו ושאנחנו עם חברים זה מעצבן.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח שמעתי שפתיחת פורטים משו כזה יעזור אני יודע ... תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
אני מחפש טיפה המלצות למשחקים... משהו שיעבוד עם כרטיס מסך בערך כמו ה7600GS (זה של ATI ובטח כולם ישאלו WTF אם אני יפרט..) מעבד E6300 משהו לא כבד מידי.... משחק קליל כזה ברוח טובה אמ... כמו UNREAL טיפה... ואם אפשר שתהיה גרפיקה טיפה מצויירת כזאת... משהו בסיגנון של FABEL... לא חייב שיהיה עתידני כמו UNREAL רק שלא יהיו אלף התרחשויות לכל אפשרות... תודה...
-
- 30 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחלתי לשחק בהאלף לייף 1 וב1.6 עם חברים ברשת [ברשת הביתית, יש לי 2 מחשבים וחברים באים עם מחשבים ניידים] והמשחק מקטע לי! המפרט בצד. לעומת זאת במפרט הרבה יותר חלש P4 2.6 512MB FX5500 256MB והמשחק פועל חלק לגמרי. איפה ההגיון שבמפרט כמו שלי זה יקרטע אבל במפרט השני זה לא? תודה
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מתי או האם יש תכנון, להוציא משחק המשך לTotal Overdose שהוא בעצמו (הראשון) משחק אקשן מדהים!!!, אבל קצר ומאכז בגרפיקה! תודה רבה!!! נ.ב- לכל מי שחיפש תהגדרה ל"משחק כיפי" תתחילו לשחק במשחק המטורף הזה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
במחיר של 2 מיליארד דולר. :'( מה יהיה? Take-Two, Too Much Love Could Kill You! http://www.efluxmedia.com/news_Take_Two_Too_Much_Love_Could_Kill_You_14438.html
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היי אני מחפש משחקים בסגנון של GTA אבל שיהיו יחסית חדשים (עד שלוש שנים). וכמובן שיהיו משחקים טובים. תודה
-
- 11 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
שמתי לב שהדיון הראשי על המשחק ננעל אז כך שלא היה איפה לשאול. אם כבר מישהו שיחק במשחק הוא בטח יוכל לעזור לי. זהירות ספויילר בלבן למטה! אני כרגע נכנסתי למבנה המוגן שבו אמורים לשהות כל השורדים מתאונת המטוס, סעיד הכניס אותי לשם. הדלת שממנה נכנסתי ננעלה והייתי צריך למצוא דרך לפתוח את הדלת ע"י תיקון 3 לוחות חשמל (בעזרת הרכבת פיוזים). לאחר שסיימתי לתקן את שלושתם נכנסתי לחדר עם המחשב ומשכתי בידית החדר ננעל ונהפך לחשוך ויש מעין מפה על אחת הדלתות. אני לא יודע מה לעשות אני תקוע בחדר הזה ואין לי מושג מה לעשות. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני מדבר על משחק האסטרטגיה... המשחק מותקן והכל וגם מעודכן,אבל כל פעם שאני מכניס את הדיסק ולוחץ "PLAY" אז מופיע מסך הטעינה ואז הוא פשוט נעלם וזהו...=\ יש לי גם את חבילת ההרחבה אבל גם היא לא עולה בטענה שלא נמצאה חבילת הבסיס....מה אני עושה?? בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
שלום רב אני מנסה לשחק און-ליין או לפחות ליצור שרת שאוכל לשחק בם עם חברים השאלה היא איך אני יוצר שרת (נרשמתי לשירות EA דרך המשחק) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש מפות משחק חדשות לאנריל טורנימנט הראשון מ-99'... כל דבר מעבר לסטאנדרט שמגיע עם המשחק יעזור, אבל במיוחד אני מחפש מפה מיוחדת לתפוס ת'דגל, שבנוייה משני מגדלים על גוש סלע שצף בחלל או משהו כזה... המפה האולטימטיבית לכמויות מסחריות של פגיעות ראש תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי את המשחק לPC, הגדרתי ברזולוציה 1280 1024 (יש לי מסך שהוא 5:4) אבל הוא עדיין פועל ב16:9(יש פסים בצדדים) אפשר איכשהו לסדר את זה ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין שני העכברים באלו , טווח המחירים הוא אותו דבר אז אפשר בבקשה המלצות ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק וגם את הפיץ האחרון בכל זאת בעת ההפעלה אני מקבל שגיאה AppName: ffow.exe AppVer: 0.3.0.0 ModName: kernel32.dll ModVer: 5.1.2600.3119 Offset: 00012a5b מישהו נתקל בזה ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
או שזה פשוט המשך לקודם ?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום המשחק כל כמה דקות נתקע כזה תקיעות מעצבנות,שלא נובעות מכרטיס מסך או זיכרון.קראתי גם שעם 8800 ו 4 גיגה זיכרון יש את התקיעות האלו פשוט רק עכשיו התחלתי לשחק...יש משהו שמסדר את זה? אני יודע שיצא עידכון ואפילו עידכון חדש היום אבל זה מסדר את הבעיה או שיש משהו אחר שמסדר? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
שלום, אני משחק כבר 10 חודשים במשחק, את לאחר לחיצה על LOG IN, אני מקבל את ההודעה: "Could not connect to the bacend server" אני לא התקנתי שום דבר חדש, הפיירפוול במצב כבוי. מה עושים - חייב עזרה!!!
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
משחק נחמד, אבל אני לא ראיתי אפשרות לעשות קמפיין גדול ממש מההתחלה ועד כבישת העולם/אירופה אפשר כל פעם לשחק סצינה מסויימת שלא לוקחת יותר מדי זמן ובסוף זה די משעמם. עד שבנית את כל מה שבנית וניצחת כמה כפרים של ברברים אין יותר מדי מה לעשות. אני מפספס משהו?
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
איך אני בודק FSB בזמן משחק?? יש תוכנה? מדריך?
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשחק במשחק C&C 3, אבל אני רוצה קודם לשחק במשחקים הקודמים כדי להבין את סיפור העלילה. ראיתי בפריק שהם מוכרים חבילה הכוללת את כול המשחקים בסידרה. קישור: http://www.freak.org.il/sg_product~0702200801~3~2.htm רציתי לדעת, באיזה מהמשחקים שיש בחבילה הזאת אני צריך לשחק כדי להבין את העלילה של C&C3? האם יש קשר בכלל בין העלילות? תודה לעוזרים אלון
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עדכון אחרי ששיחקתי עכשיו בגרסת ניסיון של wow היה לי נורא קשה וגם אין לי סבלנות לטייל בעולם ולחפש כל מיני דברים הבנתי שזה לא בשבילי,אז אני מחפשת משחק און ליין קליל יותר ולא מסובך כמו wow. שיהיה חינמי. וגראפיקה יפה תודה.
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
-