משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את שתיי הדמואים החדשים Starship Troopers ו-BOS או בשמו השני Bet On Soldier שמתי על HIGE ב-Starship Troopers פשוט יצא לווינדוס (לשולחן עבודה) ו-BOS עבד איטי וקירטע רצח שמתי על LOW ועבד חלק אבל בגרפיקה חרא שווה להשקיע באיזה גוף קירור ב-200 שקל ולעשות OC רצחני ?? כי אין לי כסף ל-7800 או ל-6800GT אה והכרטיס שלי GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מי שלא יודע על מה אני מדבר אז הינה כמה לינקים: CarThief DopeWars בקיצור, אלא משחקים חסרי כל גראפיקה ורק ממשק טקסטואלי, אבל ממכרים מאוד, במיוחד CarThief.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
well as you see ı wrıte ın englısh and ıf you see she ıs not so good. ı'm ın turkey and tomorrow ı back at 3 O'clock ok untıl ı wrıte ın hebrew ı have some questıons 1. as you see the prıces ın ısrael for the 360 are gettıng low ın about 100 NIS. ıs ıt better to buy ıt here or at US or at UK? 2. ıf ı get the 360 ıt's better to buy the premıum edıtıon or the core edıtıo? 3.? ıf ı get the 360 ıt's better to buy the chıp ın VGS.CO.IL or waıt for normal chıp 4. sorry for the problems ın the language but you know ım not so good ın englısh thank's for the helpers!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה משחק יותר טוב משניהם? אשמח גם לשמוע ביקורות קצרצרות מאנשים ששיחקו כדי לעזור לי במה לבחור. כמובן שהולך לקנות מקורי אז שהמשחק יהיה שווה את כסף.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקור: http://diablofans.com/ קישור לעמוד הרלוונטי בחברה http://www.blizzard.com/us/jobopp/
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אשמח מאוד אם תמליצו לי על משחקים למחשב הבא: AMD 3800X2 939 1 GB RAM X800GTO2 @ X850XTPE
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%9c%d7%99%d7%98%d7%95%d7%a9-%d7%95%d7%93%d7%99-%d7%92%d7%9d-batman-arkham-knight-%d7%a0%d7%93%d7%97%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היו הרבה משחקי הרפתקאות ששיחקתי כשהייתי קטנה [פלטפורמות.. משחקים עם דמות שאוספת מטבעות ועוברת שלבים]: Sting Rayman Jazz Jackrabbit Lomax והרשמה עוד ארוכה... היכן ניתן לקנות את המשחקים האלה? האם ניתן למצוא אותם באריזות מקוריות? השאלה השניה שלי, האם כיום יש משחקים חדשים כאלה? [משחקי פלטפורות עם דמויות ושלבים ובוסים ואיסוף מטבעות או כל דבר אחר]. כי כל מה שאני מוצאת זה רק אסטרטגיה\ספורט\פעולה... אבל שום דבר ממה שהיה פעם בקטגוריית הפלטפורמה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב נתקע לי לאחר יציאה מGTA_SA (שום דבר לא מגיב וגם רואים שהTASK BAR משובש ורק RESTART מציל את המצב) מדובר בP4 2.8 512MB של DDR400 כ.מסך 5700LE מה שרציתי לשאול האם לדעתכם זו בעיה של מיעוט זיכרון RAM והאם תוספת תעזור כי ברקע רצות מלא תוכנות (SNAGIT,BABYLON,GETRIGHT ועוד כל מיני עזרים קטנים שאני לא אוותר עליהם) אגב חוצמזה המחשב רצ באופן יוצא מהכלל ללא שום בעיות
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן קיבלתי את האינטרנט המהיר והתחלתי לשחק באינטרנט אתמול נזכרתי שיש לי משחק עלום שם שנקרא קוויק שלוש שאף פעם לא יכולתי לשחק בו באינטרנט או להוריד לו מודים כי זה לקח יותר מדיי זמן. ובכן עכשיו שסוף סוף יש לי אינטרנט מהיר ורציתי להתחיל להוריד מודים למשחק לא ידעתי מה להוריד כי יש כלכך הרבה, לכן אני מבקש ממכם עצה לגביי מודים טובים למשחק. דרך אגב אני רוצה להמליץ לכם גם על מוד שנקרא bid for power שזה בעצם מוד שהופך את המשחק למעין משחק בסטייל אנימה (לא בגרפיקה) ומחליף את הנשקים בכל מיניי קסמים שונים ומשונים, בקיצור מומלץ ביותר... עריכה: מפני שלא יכולתי לשנות את גודל התמונה הסרתי את אחת התמונות... אתה המוד תוכלו למצוא באתר הזה: www.bidforpower.com
-
אני שולח את המחשב שלי לתיקון ושם הם יחליפו לי את ההארדיסק מה שני צריך לגבות כל הקבצים שעל המחשב. הדבר היחידי שאני לא יודע איך לגבות אותו זה השמירות של המשחקים שלי,אז אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איך לגבות את השמירות של המשחקים כי זה מבאס להתחיל כל משחק מהתחלה..במיוחד במשחקים כמו סקיירים שהם גם ככה ארוכים.. תודה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכלום אני רוצה לצרוב משחק ל XBOX שהורדתי מ OVERNET הקובץ הוא ב ISO. ניסיתי לצרוב דרך NERO ב IMAGE אבל ללא הצלחה הXBOX לא מזהה לי את המשחק (רושם לי שאיננו מזהה את הדיסק) אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בנושא זה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהתאם לרמזים וההערכות, Vanquish ינחת בשוק ה-PC בעוד עשרה ימים, ובאיחור של כשבע שנים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי את המשחק... אבל כשאני בא להפעיל אותו אז המסך הופך לשחור ואז זה נראה כאילו המשחק הולך לעלות... אבל אז זה יוצא בחזרה לווינדוס :-( אני לא יודע מה לעשות
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הורדתי מקס פיין שלוש גרסת הr.g . הכל עובד טוב עד שהגעתי לשלב של האנשים בחנייה אני יורה על כולם ועל אחד מהם במצב של bullet time והמשחק פשוט נתקע ככה ,כלומר המצלמה לא חוזרת אליי ונשארת באותו מצבב בבקשההה עזרה אשמח ל save game של chapter 2 אולי זה יעזור תודהה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש במקרה איזו תוכנה שמזהה את כל המשחקים שמותקנים על המחשב ולפי הגירסא היא אומרת לך איזה פאטצ' להוריד והיא מורידה? אם אין, זה יכול להיות פיתרון ממש טוב למשחקים שהם מפוצצים בפאטצ'ים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי יש לי בעיה מעצבנת בNFSU מקשים דביקים - ז"א אם אני שם גז ימינה\שמאלה המקש כאילו ממשיך להילחץ כמה שניות אחרי שאני עוזב.. כמובן שאי אפשר לשחק ככה. פעם אחת בטעות לחצתי על מקש שהפעיל accessibilty optiones בינתים ביטלתי שם הכל. זה המשחק היחיד שבו זה קורה לי רעיונות מישהו ???
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מוכר RUST כחדש לגמרי בתור GIFT, ב-10 דולר בלבד. דרך פייפאל. מעוניינים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מי שהזמין עותק דיגיטלי מקבל guest pass לחלק? אם כן איפה מוצאים את זה(בתוך הבטלנט כמובן)? תודה מראש לעונים נ.ב. מחפש Guest pass בנרות אז אם יש למישהו ורוצה לתת אני ישמח לקבל...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רק ללקוחות NVIDIA הם מחלקים את הדמו של המשחק PORTAL:FIRST SLICE HL2:DM HL2:LC ועוד אחד http://www.steampowered.com/nvidia לזמן מוגבל! מהרו
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתר שנפתח לפני כמה חודשים (וזמין אגב גם בשפה העברית), ומאוד דומה לפוטסטאר או להאטריק בז'אנר - רק שמדובר בכדורסל ובשליטה על שחקן אחד בלבד (ניתן גם לקבל קבוצה, אבל זה טיפה יותר מסובך...) http://www.cyberdunk.com/?ref=80572 (הלינק מציין שאני הפנתי אותכם, אז אני אשמח אם כאשר תרשמו, אז תרשמו דרך הלינק הזה ספציפית מכיוון שאני מאוד ארוויח מזה, תודה :>) כשנרשמתי למשחק הסתייגתי ממנו בגלל אותן 2 סיבות שציינתי למעלה בקשר לייחוד שלו, אבל למעשה זהו משחק מאוד מהנה וש-קל להתמכר אליו. לאחר שאתם מקבלים שחקן, אתם יכולים לאמן אותו וכך לשפר את היכולת שלו, לנסות ולהתקדם במעלה רמות הליגות והקבוצות עד לקבוצת עילית אמיתית, לנסות ולהגיע לHALL OF FAME (המשחק עדיין בליגה השניה שלו, ככה שזה דווקא…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מקשים ואיך מעבירים ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם לאחר חודשיים של עבודה מצד אחד והמתנה דרוכה מהצד השני, אנשי ה-PC יזכו סוף סוף להתנסות בגירסה תקינה, יעילה ויציבה יותר של הכותר בכיכובו של איש העטלף? לכתבה: http://hwzone.co.il/תחילתה-של-הישועה-טלאי-חדש-ל-arkham-knight-זמין-להו/
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-