משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב עם מעבד כפול ליבה 4200 של AMD וגיגה זיכרון.שידרגתי לא מזמן את הכרטיס מסך ל4580 של ati. העניין הוא שאמרו לי שדירקט איקס 10 לא עובד בxp אז עדיף שתתקין ויסטה. אז התקנתי,מאז המחשב קודם כל נורא איטי, דבר שני,שהתקנתי קול אוף דיוטי החדש הוא אמר לי להתקין את גרסת הדירקט איקס 9 c. זה מוזר כי חשבתי שזה כבר כלול בויסטה. בקיצור אחרי שהתקנתי והכל המשחק עולה עד לקטע שהשלבים נטענים ואז הוא נתקע. השאלה שלי בעצם,מה הסיבה,אולי המחשב לא מתאים לוסיטה,אולי אני צריך דרייברים חדשים,אולי עוד זיכרון? בכלל,במצב שלי האם עדיף לי לחזור לxp? אשמח לשמוע את ממכם בנושא,תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Assassins creed, PES 11, Bioshock ועוד משחקים מקרטעים לי על המחשב. לא במהלך כל המשחק, בעיקר בקטעים עמוסים (הרבה דמויות, סצינה עם הרבה פרטים ועוד) עזרה בבקשה! מפרט המחשב: Motherboard: Asus p5kpl-cm Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit Processor: Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz (2 CPUs), ~2.5GHz Memory: 4096MB RAM DirectX Version: DirectX 11 Card name: ATI Radeon HD 4800 Series Display Memory: 2296 MB
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הרבה זמן שלא שחקתי אני צריך עזרה בהגדרות ב geforce experince (אם אפשר לקבל יותר ביצועים...) הכל רץ בסדר אני משער שאפשר יותר... התקנתי את BATTLEFIELD 4 (למרות שלא שחקתי בקודמים)- ואת CALL OF DUTY GHOSTS. יש אולי עוד המלצות בסגנון? כ.מסך: GIGABYTE GTX 770 4GB Windforce GV-N770OC-4GD לוח: GIGABYTE GA-Z87X-OC מעבד: INTEL 4770K קירור אויר: SCYTHE Grand Kama Cross זכרונות: Kingston HyperX Predator Series 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 2133 SSD: ADATA XPG SX900 OS WINDOWS 7 64
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://www.lanharbor.com/photopost/showgallery.php/cat/510/password/ לא יודע מה איתכם אני פשוט אוהב את הסדרה הזאת , והגרפיקה כאן נראת מאוד מאוד טובה ומפורטת מאוד אבל עדיין קשה לדעת מתמונות סרוקות (ניתן ללחוץ פעמיים ולהגדיל את התמונה עוד כדי שיהיה אפשר לקרוא את הטקסט)
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, לא מזמן הורדתי(מgamesplanet נה נה בננה) את GTA 4 והתחלתי לשחק.. להפתעתי המשחק מאוד כבד ואני נאלץ לשחק על הגדרות מאוד נמוכות וגם אז ישנן תקיעות. הנה לוג הבאנצ'מארק שביצעתי: Statistics Average FPS: 26.46 Duration: 37.53 sec CPU Usage: 99% System memory usage: 72% Video memory usage: 93% Graphics Settings Video Mode: 1024 x 768 (60 Hz) Texture Quality: Low Shadow Quality: Low Reflection Resolution: Low Water Quality: Low Texture Filter Quality: Tri-Linear Night Shadows: Off View Distance: 17 Detail Distance: 9 Hardware Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 Video Adapter: NVIDIA GeForce 8600 GT Video Driver version: 258.96 Audio Adapter: Fast Track Pr…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש משו שירגיש כמה שיותר אמיתי יש לי הגה logitech g25 אז אני מחפש משו שירגיש ממש כמו לינהוג יש לי test drive unlimited האם כשמשחקים על HARDCORE MODE זה מציאותי? ויש לי LFS S2 אבל גראפיקה לא משו יש לי colin mcrea dirt התחושה נחשבת למציאותית? איזה משחקי מכוניות אתם ממליצים?(רק לא nfs)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שינוי ההגדרות של המשחק מבחינת המקשים ומבחינת העכבר לא נשמרים ! אני צריך לאתחל אותם מחדש כול פעם! יש למישהוא פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://forum.eagames.co.uk/viewtopic.php?t=15600 מה שקיצר לי משמעותית את זמני העלייה זה סעיף 2 , אבל זה מוחק את רשימת הFAVORITS והSERVER LIST, כלומר צריך לעשות UPDATE כול פעם שנכנסים למשחק (רצוי לגבות את הקובץ לפני זה).
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על משחקי אסטרטגיה בסגנון של Generals או company of heroes? לא חייב להיות ממש חדש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם CS 1.6 יצא? ואם כן היכן אפשר להוריד אותו בהורדה חינמית? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אחד מהמשחקים הכי מדוברים של השנה הוא ככל הנראה Watch Dogs, המשחק שפיתחה חברת Ubisoft קיבלדחייה עד לסתיו 2014 וקטף הרבה “עצבים” של גיימרים בעולם Watch Dogs הוא המשחק החדש והמצופה של Ubisoft אשר פותח בהשקעה גדולה, המשחק מספר את סיפורו של איידן פירס, הגר בשיקגו, אילינוי, שנשלטת על ידי חברה הנקראת COS ומנהלת את כל העיר דרך המחשב שלהם. איידן פירס הוא פורע חוק בשביל הצדק, והוא מעוניין להתנקש באיש מדיה ששמו ג’וסף דמארקו, שהצליח להתחמק מעונש רצח שביצע. איבאס גוילמוט אומר שהצוות מאוד שמח שיש להם יותר זמן בשביל ליצור משחק איכותי - ” אנחנו בטוחים במשחק הזה וביכולת שלו להפוך לרב מכר ענקי שנה הבא ” Watch Dogs היה מתוכנן להיות זמין עם הקונסולות , לפני שהוא נדחה באוקטובר עד לאביב של…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר ב-Marvel Super Heroes, גרסת ה-Arcade. ראיתי בהמון מקומות איזה 3 דרכים שונות ואף אחד לא עובדת לי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים.. יש לי רשת עם עוד כמה חברים , חיפשנו משחקים שניתן לשחק אחד נגד השני... סימולציות מטוסים... ניסינו את combat flight simulator 3 של מייקרוסופט... אבל זה לא בשבילנו... הוא קצת מסובך , ומעבר לכך , הוא איטי מידי... פשוט איטי... ריאליסטי יותר מידי שכבר אין כיף... קשה לשלוט על המטוס וזה מוריד את כל ההנאה. בכל מקרה, אם מישהו מכיר סימולטור כזה... לא חייב להיות מהשנה האחרונה.. הגרפיקה פחות מעניינת אותנו.. (כמובן שלא יהיה מלפני 6-7 שנים כן?) ושתומך ברשת... מוזמן לכתוב. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך NETWORK ACCESS DISC ל PS2 איך אני משיג את זה בדיוק?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גרסת ה-Switch של כותר הפעולה הקלאסי שחגג יום הולדת 26 לאחרונה מצאה עצמה במרכזו של וויכוח לוהט בין אלו התומכים בהגנות קבצים לבין אלו המתנגדים להן בתוקף לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
x9race חברי הקבוצה: devilo - אביאל jarven - אושרי dahaxon - דור yevke - איבגני equix - שי devilo - steam_0:0:26445064 jarven - STEAM_0:1:26284522 dahaxz - STEAM_0:0:24950024yevke - STEAM_0:0:18114593 equix - STEAM_0:1:12619649 http://www.*צונזר*/my/yz0nmmwwkjnb.jpg
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתם יכולים בבקשה לתת לי לינק להורדה של CS תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי עכשיו ממיר שמאפשר לי לחבר את השלטים של הפלייסטיישן שלי למחשב עם USB. אני יכול לשחק גם בשני שחקנים (יש לי שני שלטים). אני עכשיו מחפש משחקים שאני אוכל לשחק עם השלטים האלו למישהו יש המלצות? אני משער שבעיקר יתאימו לי משחקי פלטפורמה ומכות, אבל אני פתוח לכל סוג הצעה שהיא. כרגע אני משחק רק בפרו אבולושן סוקר. לא יצא שום אמיוליטור לפלייסטיישן 2 עדיין נכון?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו יש מודים למשחק הזה והאם זה אפשרי לעשות אותם כי יש לי רעיון מצוין למוד שאנחנו משחקים בתור שוטר וכל פעם מזמנים אותנו למהומה או לקרב כנופיות כדי להילחם ולפזר את הכנופייה אם מישהו רוצה ויכול לעשות מוד שיקח את הרעיון.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פלטפורמת ה-Uplay Plus של המפיצה הצרפתית עלתה לאוויר - ומעניקה חודש התנסות חינם עם גישה ליותר מ-100 משחקים עדכניים שונים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
משחק זומבי קטן ונחמד. המשחק די קצר, לא לגמרי מהונדס טוב מבחינת איזון, ועדיין משום מה מאוד כיף. השליטה בדמות טובה(גם עם שלט XBOX וגם עם מקלדת עכבר), הריגת זומבים עם הנשקים היא פעולה מהנה. שווה את הזמן, ואולי גם את הכמה גרושים שהוא עולה. IGN נתנו לו 5.4, אבל הקהל נתן לו 8.2 כי הוא מהנה. http://www.youtube.com/watch?v=L2yR7LlIa4c
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יצא מצב מודים מובנה ורשמי (בגרסת בטא) למשחק: http://www.ibtimes.co.uk/fallout-4-gets-official-game-mod-support-pc-creation-kit-launch-coming-consoles-soon-1557159 דבר שני וקטן: מישהו יודע במקרה איך ניתן לשנות בצורה בטוחה את שם הדמות אחרי שכבר שיחקתי בה די הרבה? קראתי שאנשים מציעים לשנות משהו בשמירות אבל אני לא יודע עד כמה זה בטוח. אגב למה הדיון על משחקים שונה בפורום? אין חלוקה לפי תחומים וכולי...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-