עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. לא יכול להיותתתתתתתתתת זה הכ. המסך השלישי החזק בעולם ועדיין קורס בBF2!!!! אין כלום שאפשר לעשות?!

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  2. רק ללקוחות NVIDIA הם מחלקים את הדמו של המשחק PORTAL:FIRST SLICE HL2:DM HL2:LC ועוד אחד http://www.steampowered.com/nvidia לזמן מוגבל! מהרו

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by lader,

אני חפש תוכנה למציאת סרברים למשחקים חוץ מ THE ALL SEEING EYE. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by benor,

מישהו ניסה לשחק בזה אני שחקתי וזה ממש משחק דפוק גם אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי שאלה כזאת, ניסינו 5 אנשים לשחק ב Age of Empires II Expansion: The Conquerors ב מולטיפלייר, בסוג התחברות מסוג: Internet TCP/IP Connection for direct play עכשיו זה עובד בשיטה שאחד עושה CREATE השאר עושים JOIN ל IP שהוא נותן לנו. לא הצלחנו לשחק מכיוון שנתקלנו בבעיה,שמחוברי DSL מצליחים לראות רק את המשחקים אשר נפתחו ע"י משתמשי DSL, ואלה של הכבלים רואים רק את המשחקים שנפתחו ע"י מחוברי כבלים. והפוך לא!כבלים לא רואים משחקים אשר נפתחים ע"י משתמשי DSL ו DSL לא רואה משחקים אשר נפתחים ע"י משתמשי כבלים... באמת מוזר... אני יודע שהכתובות ב DSL וכבלים שונות כמובן,והחלוקה היא אחרת לגמרי,אבל האם לא ניתן לשחק בצורה ישירה זו מבלי SERVER חיצוני באינטרנט....? האם מישהו שמע על …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. האם לאחר חודשיים של עבודה מצד אחד והמתנה דרוכה מהצד השני, אנשי ה-PC יזכו סוף סוף להתנסות בגירסה תקינה, יעילה ויציבה יותר של הכותר בכיכובו של איש העטלף? לכתבה: http://hwzone.co.il/תחילתה-של-הישועה-טלאי-חדש-ל-arkham-knight-זמין-להו/

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by eranmor,

אם אני משחק ללא חבילות הרחבה, מה בעצם ההגבלות שלי? LVL? ציוד שלא קיים? יכול להיות שאני מוגבל לרמה 60 בלבד? ובנוסף, מה מוסיפות חבילות ההרחבה? אם אפשר פירוט או הפניה לאתר שמסביר בנוסף, גיליתי שיש בחבילות ההרחבה מפות ש"נהרסות", משתנות או נעלמות מהמשחק זה תקף מהרגע שהתחלתי לשחק או שזה רק אם אני מתקין אותן?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by LazyBurger,

בזמן האחרון שמתי לב שאחריי כמה שעות משחק COD4 ברשת, העיניים שלי נהיות אדומות מאוד וצורבות כשאני עוצם את העיניים. הראיה שלי עדיין במיטבה, אבל יש לי הרגשה שזה בגלל שאני מתאמץ לכוון בנקודה הנכונה. המסך במרחק של כמטר מהראש שלי אז קרינה לא סביר, והרזולוציה מתאימה למסך, ככה שאני לא יודע איך לשפר את המצב. למישהו יש הצעות?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by overload,

מתיחה של VGAMES או לא? http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=10056 לדעתי כן.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. משחק הפעולה של EA שיקח אותנו אל מלחמת העולם הראשונה זוכה לסרטון חדש שמצליח להלהיב את הרשת לא פחות מטריילר החשיפה בחודש שעבר חודש אחרי שחשפה אותו רשמית וזכתה לערימות של פידבק חיובי מהתקשורת ומהשחקנים כאחד, המפתחת DICE (יחד עם המפיצה EA, כמובן) מציגה לנו סרטון רשמי חדש בן שתי דקות, שכולל הצצות קצרות אל המשחקיות הממשית שצפויה לנו – וזה נראה פשוט פנטסטי, עם הרבה הרס סביבתי בקנה מידה מרשים, שלל כלי טיס וכלי רכב וגם אינספור פיצוצים ותמרות עשן. הסרטון זכה ליותר מ-2 מיליון צפיות בתוך כתשע שעות בלבד מאז שנחשף, ונראה כי כמו בסרטון ההשקה המקוריגם כאן התגובות הן חיוביות מאוד באופן גורף. מה דעתכם בעניין? להמשך: https://hwzone.co.il/צפו-טריילר-המשחקיות-המהמם-ש…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by House M.D.,

היי. אני רוצה המלצה למשחק RPG טוב, לא ברשת. הנה המשחקים מהז'אנר ששיחקתי בהם ואהבתי: The witcher 2 Gothic 3 Risen 1+2 Fallout 3 + New Vegas Oblivion + Skyrim Fable 3 Two worlds (פחות אהבתי) אשמח להמלצות

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. לפני מס' ימים התחלתי לדמיין לי כמה נחמד היה אם היו עושים גרסאת FPS חדשה של המשחק Another World... היום חיפשתי את המשחק ככה בשביל הזכרונות היפים ונתקלתי בגרסא מחודשת ל-XP עם רזולוציות לבחירה, סאונד ב-OGG והכי חשוב -> אותו המשחק בדיוק (הגרסא יצאה השנה - 2006) למי שלא מכיר ( ) מדובר במשחק קלאסי אשר יצא ב-1991 למע' הפעלה DOS. לאחר מכן עבר פורט לכל קונסולה אפשרית. המשחק פותח במשך שנתיים (מאז 1989) ע"י אדם בודד בשם Eric Chahi המשחק מדורג כמשחק מס' 1 שיצא אי פעם ל-DOS. אני אישית הייתי משחק בו בגיל 10 בערך (בשנה שיצא המשחק כמובן ) ועד היום אני מקבל צמרמורת כשאני רק שומע את שם המשחק. Another World הינו המשחק הראשון שהשתמש בפוליגונים ב-2D, והציג אנימציה "חלקה" ומש…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by MishaK,

מי שלא יודע על מה אני מדבר אז הינה כמה לינקים: CarThief DopeWars בקיצור, אלא משחקים חסרי כל גראפיקה ורק ממשק טקסטואלי, אבל ממכרים מאוד, במיוחד CarThief.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by LazyBoy,

מקור: http://diablofans.com/ קישור לעמוד הרלוונטי בחברה http://www.blizzard.com/us/jobopp/

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Tanya,

היו הרבה משחקי הרפתקאות ששיחקתי כשהייתי קטנה [פלטפורמות.. משחקים עם דמות שאוספת מטבעות ועוברת שלבים]: Sting Rayman Jazz Jackrabbit Lomax והרשמה עוד ארוכה... היכן ניתן לקנות את המשחקים האלה? האם ניתן למצוא אותם באריזות מקוריות? השאלה השניה שלי, האם כיום יש משחקים חדשים כאלה? [משחקי פלטפורות עם דמויות ושלבים ובוסים ואיסוף מטבעות או כל דבר אחר]. כי כל מה שאני מוצאת זה רק אסטרטגיה\ספורט\פעולה... אבל שום דבר ממה שהיה פעם בקטגוריית הפלטפורמה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by WarMachine,

אני אישית ממש חיכיתי למשחק הזה ושהודיעו לפני כחודשיים על דחייתו ממש נהיה לי חום! בקיצור חרי שאת כל היום הזה ביליתי במשחק יש לי דבר אחד להגיד: המשחק מדהים! הקודם היה טוב אבל בזה פשוט שיפרו הכל,כל המשחקיות שופרה,כמובן כל הסגלים מעודכנים,פשוט משחק הניהול הספורטיבי הטוב ביותר מעולם. אני לא יודע אם אתם מכורים למשחק הזה כמוני אבל אני יכול לשבת מ2 עד2 בלי להרגיש אפילו... מה דעתכם על המשחק?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: לאחר שבועיים של רישומים הטורניר הגדול ביותר שהיה אי פעם בישראל יוצא לדרך. רשומים 97 שחקנים, צריך לראות בכדי להאמין תשעים ושבע שחקני sc2 בטורניר הכי גדול שהיה אי פעם בישראל. היום בשמונה בערב תעבור ההגרלה של שלב הבתים, שידור וידאו של ההגרלה יעלה לרשת....

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by SilentBob,

לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/onlive-%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%a3/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. היי, אני מבקש המלצה שלכם למשחק אקשן לשני שחקנים, כאשר אחד במקלדת והשני בגיימפד (כמו משחק האקשן של שר הטבעות- The return of the king, לעיונכם: LotR ואם אפשר לספר בשורה-שתיים מה העלילה של המשחק... עריכה: נזכרתי בעוד משחק כזה שאהבתי ותומך בעד 4 שחקנים: Get Medival Get Medival

20. חבילה שכוללת משחקים כמו MDK, Earthworm Jim ו-Kingpin זמינה כבר אטרקטיבי במיוחד עבור חובבי הנוסטלגיה גם היום יש לרשת מבצע גיימינג מעניין להציע לנו – כזה שידבר ככל הנראה בעיקר אל אלו שעברו את שנות הילדות וההתבגרות שלהם אי שם בסוף המילניום הקודם. חנות ה-GOG בה כל המשחקים הם נטולי מנגנוני הגנת קבצים מציעה חבילה של 34 כותרים שונים (38 למעשה, אם לספור צמדים שנמכרים יחד כמוצר בודד) של חברת Interplay Entertainment האמריקאית הגדולה (לשעבר) – כולם במחיר כולל של 23.26 דולר בלבד, או כ-92 ש"ח, שהם פחות משלושה שקלים לכל משחק. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%9B%D7%A2%D7%AA-%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%94-gog-%D7%99%D7%95%D7%AA%D7%A8-%D7%9E%D7%A9%D7%9C%D7%…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. במפתחת באנגי מחפשים בודקי תאימות עבור מערכת החלונות. האם זה אומר מה שאנחנו מקווים שזה אומר? לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/האם-destiny-סוף-סוף-בדרכו-למחשבים-האישיים/

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by totbod1,

הקבצים של משחקי מגאסון בעבר (למי שתהה). אם מישהו יוכל לשים פה קישור לתוכנה, זה יהיה מצוין. תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by idan1836,

יש לי כרטיס מסך Nvidia Fx 5700 והדמויות במשחק לא נראות שלמות ממש. הם כאלו חלקות ואין לחלקם ראש, מישהו יודע מה הבעיה ? ניסיתי לשנות רזולוציה ועוד כמה דברים בהגדרות ולא נפתרת הבעיה, מה עושים ? תודה ושב"ש..

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by HuGeMouTh,

EA ממשיכה ללכת ראש בראש עם VALVE ומנסה לצמצם פערים. מעט אחרי ההכרזה שבקרוב ORIGIN יהיה זמין גם ל MAC מגיעה הודעה מ DICE שהמנוע המוצלח של החברה גם הוא יתמוך במערכת ההפעלה של אפל. נכון להיום Frostbite 2 הוא המנוע שעליו מבוססים כל המשחקים של EA (בחירה מצויינת של EA, צעד מאוד חכם) ולכן ניתן לצפות שכל המשחקים שמפותחים על ידי המפתחות של EA יגיעו גם ל MAC בצמוד ליציאתם ל WIN PC. כנראה שתמיכה בלינוקס גם היא רק עניין של זמן, EA מנסים לצמצם פערים עם VALVE מהר ככל האפשר והמפסידה הגדולה כנראה תהיה MS שמאבדת את השליטה שלה בשוק מחשבי הגיימינג.

25. Started by MonoMan,

הי יש לי בעיה מעצבנת בNFSU מקשים דביקים - ז"א אם אני שם גז ימינה\שמאלה המקש כאילו ממשיך להילחץ כמה שניות אחרי שאני עוזב.. כמובן שאי אפשר לשחק ככה. פעם אחת בטעות לחצתי על מקש שהפעיל accessibilty optiones בינתים ביטלתי שם הכל. זה המשחק היחיד שבו זה קורה לי רעיונות מישהו ???

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.