עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. המבצעים הגדולים של Steam ממשיכים גם היום, עם מגוון רחב של כותרים מהשנה האחרונה במחירים הנמוכים ביותר שלהם עד כה לכתבה: http://hwzone.co.il/far-cry-4-%d7%95%d7%9b%d7%9c-%d7%94-call-of-duty-%d7%9c%d7%a1%d7%95%d7%92%d7%99%d7%95-%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%a9%d7%9c-steam-%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%a8/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by HuGeMouTh,

EA ממשיכה ללכת ראש בראש עם VALVE ומנסה לצמצם פערים. מעט אחרי ההכרזה שבקרוב ORIGIN יהיה זמין גם ל MAC מגיעה הודעה מ DICE שהמנוע המוצלח של החברה גם הוא יתמוך במערכת ההפעלה של אפל. נכון להיום Frostbite 2 הוא המנוע שעליו מבוססים כל המשחקים של EA (בחירה מצויינת של EA, צעד מאוד חכם) ולכן ניתן לצפות שכל המשחקים שמפותחים על ידי המפתחות של EA יגיעו גם ל MAC בצמוד ליציאתם ל WIN PC. כנראה שתמיכה בלינוקס גם היא רק עניין של זמן, EA מנסים לצמצם פערים עם VALVE מהר ככל האפשר והמפסידה הגדולה כנראה תהיה MS שמאבדת את השליטה שלה בשוק מחשבי הגיימינג.

3. Started by Zipi-2,

שלום רב, לצערי הרב הלכו לו כל השמירות בפאר קריי 2 והייתי דיי רחוק במשחק. לכן במקום לחזור על הכל חשבתי שיהיה פשוט יותר אולי לקוות שלמישהו יש שמירה של המשחק באזור שבו הייתי או קצת לפניו. משימת העלילה האחרונה שעשיתי היא כבר במפה השנייה של המשחק (act 2) וזה היה בדיוק אחרי המשימה שבה אני עוזר לבחור האסייתי על הbarge שלו (משימה ראשונה היא אני מלווה אותו עם הספינה אל תוך העיר , לאחר מכאן בורח מהעיר ואז הוא מתקשר אלי ומספר לי שיורים עליו והוא צריך עזרה) אז זהו , אם למישהו יש שמירה באזור או מעט לפני אפילו אני מאוד אשמח אם הוא יועיל בטוב ליבו לשתף P:

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by MonoMan,

הי יש לי בעיה מעצבנת בNFSU מקשים דביקים - ז"א אם אני שם גז ימינה\שמאלה המקש כאילו ממשיך להילחץ כמה שניות אחרי שאני עוזב.. כמובן שאי אפשר לשחק ככה. פעם אחת בטעות לחצתי על מקש שהפעיל accessibilty optiones בינתים ביטלתי שם הכל. זה המשחק היחיד שבו זה קורה לי רעיונות מישהו ???

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by EyEOnE,

איזה משחק יותר טוב משניהם? אשמח גם לשמוע ביקורות קצרצרות מאנשים ששיחקו כדי לעזור לי במה לבחור. כמובן שהולך לקנות מקורי אז שהמשחק יהיה שווה את כסף.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Tanya,

היו הרבה משחקי הרפתקאות ששיחקתי כשהייתי קטנה [פלטפורמות.. משחקים עם דמות שאוספת מטבעות ועוברת שלבים]: Sting Rayman Jazz Jackrabbit Lomax והרשמה עוד ארוכה... היכן ניתן לקנות את המשחקים האלה? האם ניתן למצוא אותם באריזות מקוריות? השאלה השניה שלי, האם כיום יש משחקים חדשים כאלה? [משחקי פלטפורות עם דמויות ושלבים ובוסים ואיסוף מטבעות או כל דבר אחר]. כי כל מה שאני מוצאת זה רק אסטרטגיה\ספורט\פעולה... אבל שום דבר ממה שהיה פעם בקטגוריית הפלטפורמה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני מתכנן לקנות את המשחק BATTLE FIELD 2. אבל לפני שאבזבז 210 ש"ח מהכסף שלי, הורדתי את הדמו כדי לראות אם המשחק באמת שווה כמו שכולם טוענים, רק הבעיה היא שאני אפילו לא מצליח לשחק בדמו! אז קודם כל המפרט שלי: AMD AXP 2500 ABIT NF7 512MB KINGTONE RADEON 9200 128MB WD 80GB 7200RPM JB XP PRO התקנתי את הדמו וההתקנה הסתיימה בהצלחה. אחרי זה נכנסתי למשחק הדמו, הופיע לי הלוגו של EA-GAMES וכמה הודעות שלהם, ואז מסך שחור שבו אני יכול לראות רק את הסימן של העכבר ואני יכול להזיז אותו גם, ובנוסף אני יכול לשמוע את המוזיקה של המשחק ברקע. אחרי כמה דקות ווינדאוס חוזר לבד לשולחן העבודה שלי ומופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: בפעם הראשונה שזה קרה עבדתי עם דרייברים של OMEGA לכרטיס מסך, אבל א…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by klayton,

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני גר בירושלים, אני קונה עכשיו אינטרנט 20-30mb ורציתי לדעת מי מהספקים והתשתיות נחשבים הכי טוב למשחקים כמו starcraft2 battlefield3 .ובכללי עם מי אנשים הכי מבסוטים תודה! חג שמח

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אהלן חברה ובוקר טוב, אני מתלבט מאוד בין קניית המשחק שיצא העוד כמה שעות Titanfall לבין battlefield 4 premium. את הבאטלפילד יש לי עם חבילת china rising ואני מאוד אוהב את המשחק (שיחקתי בעבר גם ב-3). לעומת זאת נהנתי מאוד גם מהמשחק titanfall beta שהזכיר לי COD משופר (אני גם יודע שמפתחי MW2 פיתחו את המשחק). מה אתם ממליצים או מה הייתם עושים? אשמח לעזרה (:

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Mortal Kombat: Deadly Alliance- האם זה יוצא גם ל PC ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by azaz,

http://carom3d.gameis.com/ מי פה משחק בזה??

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by ZomberGaming,

אז אחרי הרבה עיכובים של צבא עבודה ועוד דברים בדרך וסוף סוף זה יצא וזה העולה אז תהנו http://www.youtube.com/watch?v=vTWGXPH6uU0&feature=youtu.be http://www.youtube.com/watch?v=vTWGXPH6uU0&feature=youtu.be אני ישמח לראות תגובות

14. Started by Armageddon,

I have a small problem in Freelancer, I want to buy the Titan but the Corsairs hate me, i wanted to know where could i bribe them so i could land on Crete and buy the Titan to replace my Eagle.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני ממש אודה לכם אם תכתבו לי כמה אתרי שיתוף קבצים טובים שאתם משתמשים.... [move]תודה מראש... [/move]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by avihy_1989,

שלום לכולם לאחי הקטן ז"ל היה חשבון בסטים ואת המשחק counter strike 1 anthology יש לי את הקופסא והסיריאל בפנים . הבעיה שאני לא יודע את המייל איתו הוא השתמש ואת הסיסמא, איך אני יכול לשחזר את המוצר ולהביא אותו לחשבון שלי ? *חיפשתי באתר של סטים לא מצאתי זכר למקרה דומה -FAQ תודה רבה אביחי

17. Started by yortem,

אפשר לשחק ביבשה ולבחור בין ג'יפ נחמד למכונית שנראית כמו עגלה \ סירה. ואפשר לשחק בים ולבחור ב-2 סוגי סירות ממונעות. המשחק נראה ישן מלפני שנת 2000.. אפשר לנסוע במסלול של המירוץ אבל אפשר לתעות בדרך ולנסוע על אדמה ואף לנסוע לעבר השקיעה בים... מישהו זוכר תמשחק? עריכה: הסתדרתי קוראים לו [h=2]BIG RED RACING[/h]

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. לא יכול להיותתתתתתתתתת זה הכ. המסך השלישי החזק בעולם ועדיין קורס בBF2!!!! אין כלום שאפשר לעשות?!

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by game kILLer,

מישהוא יודע איך שומרים במשחק הזה תעזרו לי זה מיאש אותי !!!!!! :AR15: :AR15: :AR15:

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by dragon772,

בהתחלה אחרי הפאב הזה שמתחילים בשלבים אז בשלב הראשון זה נתקע תמונה: http://img368.imageshack.us/img368/671/8636fz8.jpg אין בעיה חומרתית ניסיתי להוריד מהגרפיקה ניסיתי להתקין מחדש לא פעל מה לעשות?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היה פעם OGL אולם מאז לא ראיתי

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by DORAZABI,

הורדתי את המשחק משני מקומות שונים בשני המקרים קיבלתי 2 קבצי DVD...חילצתי את שניהם לתיקיה אחת ואני בא ללחוץ על האייקון של המשחק בתוך תיקיית הקראק..הוא מראה סימן חושב ולא נפתח..מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by yoyo_shir,

אחרי נובמבר... "חודש מרושש הכיסים" חח... בא חודש דיי משעממם יחסית. קרדיט לויגיימס. משחקי המחשב הבולטים של החודש למחשב Universe at War: Earth Assault ז'אנר: אסטרטגיה תאריך יציאה: 4.12 מפיצה: Sega משחק אסטרטגיה בזמן אמת המפותח על ידי חברת Petroglyph, סטודיו שמורכב מלא מעט יוצאי Westwood שעבדו על סדרת Command and Conquer. במשחק כדור הארץ הוא קרבן לפלישה חייזרית משני צבאות חייזרים שונים, ובני האדם תקועים באמצע ומנסים לשרוד את העימות. * מפתחים שעבדו על Command and Conquer. * אסטרטגיה בזמן אמת מהסוג הישן והטוב. * מערכה לינארית וגם משחק חופשי על מפת העולם עם קרבות טקטיים משולבים. * גרפיקה ואפקטים מרשימים. * לראשונה משחק בין Xbox 360 ל-PC. The Golden Compas…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by SilentBob,

לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/onlive-%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%a3/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. בואו לשמוע על המבצעים הבולטים בימים אלו בחנות הגיימינג של וואלב, ובחנות הגיימינג האלטרנטיבית שדוגלת בהעלמת הגנות הקבצים סוף השבוע הנוכחי הוא זמן טוב לא רק לרכישות בתחום החומרה – אלא גם לרכישות של משחקים. בחנות של פלטפורמת ה-Steam, הנחות סוף השבוע המסורתיות כוללות כעת את משחק הפעולה הנהדר Dying Light, בגירסת ה-Enhanced Edition שלו שהושקה בתחילת השנה עם חבילת הרחבה מאסיבית ואיכותית ועוד שידרוגים שהפכו משחק טוב למשחק נהדר. הכותר הזה זמין בעבור 40.2 דולר, שמגלמים הנחה של 33 אחוזים לעומת המחיר המלא שעומד על 60 דולר. Dying Light: Enhanced Edition עוד ניתו לרכוש בהנחה את משחק הפעולה האלים Killing Floor 2, שנמצא כעת בתוכנית ה-Early Access וזמין לר…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.