עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by אלון פ,

שלום לכולם, אני צריך המלצות למשחקים למחשב שלי. אני מעדיף משחקי אקשן ופעולה, אבל לא רק. המפרט: P.4: 3 GHZ 1.5 RAM 3850 על XP בנוסף, אני צריך חוות דעת ממי שכבר שיחק על המשחקים: Blacksite: area 51 סדרת thief תודה לעוזרים! אלון

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  2. ביטלתי 3 ליבות והתקנתי את הפאטצ' ועדיין הבעיה ממשיכה

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  3. Started by uzi_sch,

אני יודע שזה קצת דבילי להמליץ על משחקים מלפני (כמעט) עשור אבל רק עכשיו נזכרתי בהם, יצא לי לגלות אותם מאוחר: Rayman 2: The Great Escape Rayman 3: Hoodlum Havoc שניהם למחשב ושניהם מעולים לא פחות מ"מאריו 64"... מניסיון! RAYMAN אומנם ידוע ומכר מעולה בשביל UBISOFT אבל לא זכה להיות פולחן כמו "מאריו 64" באותה התקופה. בקיצור ולעיניין, פלאטפורמינג תלת מימדי מגוון ומעולה, אקשן מדליק לכל גיל, עלילה קלילה וכייפית, הפתעות שמחדשות כל שניה את ההרפתקאה. שווה לנסות אפילו שהגראפיקה ישנה! במיוחד מומלץ לאלה מבינכם שרוצים "לשרוף זמן" על משחק נוסטלגי ומדליק. שימו לב, המשחקים מתחילים בצורה מאוד בסיסית ואחרי 10 דקות אתה נכנס לשוונג ולהפתעות.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Wolf90,

בוקר טוב לכולם, הבעיה היא כזאת: כשאני ניכנס למשחק, אחרי 5-10 דק' של משחק המחשב ניתקע וזה קורה בכל המשחקים ורק במשחקים. זאת לא תופעה קבועה, זה יכול ליקרות לי פעם ביומיים ויכול ליהיות גם פעם בשבועה. אין לי מושג למה זה קורה... זה כבר מתחיל לשגע אותי, בבקשה עזרה. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  5. שלום חבר'ה, אם תראו טעויות בכתיבה ,זה כי אני לא מסתכל על המקלדת (הגמר ). בכל מקרה, הגדלתי השבוע את הרוחב פס שלי מ1.5 ל2.5 בחינם . רציתי לדעת האם עכשיו ,לאחר השדרוג, ארגיש הבדלים במשחקי רשת? פינגים וכו וכו.....??? צודה מראש...

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  6. אני מתכוון לקנות משחק (למחשב) באחד הימים הקרובים אבל אני מתלבט מאוד בין כמה משחקים: 1. Assassin's Creed 2. Team Fortress 3. Test Drive Unlimited פשוט תדרגו אותם לפי דעתכם. כמה הערות לפני הסוף: 1. אני יודע שהם שונים לחלוטין מבחינת הז'אנר, ואני יודע שהדעות הן די חלוקות, אבל בכל זאת אני רוצה לדעת על מה אנשים הכי ממליצים. 2. אין לי בעיית תקציב מיוחדת. 3. TF2 נחשב מבחינתי גם ORANGE BOX, כלומר יכול להיות שאם ההמלצה הכללית תהיה TF2 יכול להיות שאני פשוט אקנה את כל הOB. 4. אין לי בעיית מפרט טכני. (בקטנה: 2 GB ראם, GeForce 8800GT, מעבד E6750 של אינטל) 5. בתגובות תחסכו ממני את העובדות הידועות על זה שAC חוזר על עצמו וכאלה... כי הרשימה הזאת הצטמצמה מרשימה יותר גדולה וזה כבר …

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by x-boy_24,

שלום . קניתי לאחותי את המשחק היום והתקנתי אותו ויש לי לגים שאני מזיז את עכבר וגם כשאני מעביר את הזמן מהר במשחק אז יש לגים מטורפים. עכשיו אם אני לא טועה אם המפרט שלי לא צריך להיות לי לגים. היה לי מחשב םנטיום 4 והמשחק עבד לי בלי לגים. ומה שהכי מוזר שNFS PRO STREET וCOD4 עובדים לי די חלק על הגדרות בינוניות . איך אני יכול לסדר את זה ? מפרט בצד . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  8. Started by oren99,

יש בכלל דבר כזה? אני חייב להמשיך את החוויה..

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  9. ממש מתחשק לי להתקין את המשחק,הורדתי אותו (פשוט חיפשתי בגוגל,אני מניח שזה חוקי) והוא אומר שיש בעיה משהו עם 32 ביט 64 ביט ותהיתי אם זה אפשרי להריץ את המשחק על המערכת בדרך כלשהי. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  10. Started by huber,

http://www.techradar.com/news/gaming/xbox/11-signs-youre-no-longer-a-hard-core-gamer-329291

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by x-boy_24,

שלום. אני קונה אתה המשחק ב30 שקל מילד אחד בשביל אחותי. המשחק שאני קונה מקורי אז אני יכול להוריד את התוספות או שצריך לקנות אותם ? ואיך זה הולך אני צריך להתקין את התוספות לפי הסדר או שאפשר לא לפי הסדר ? כי אחותי רוצה את התוספת של החיות תודה מראש

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  12. יש למישהו שמות של משחקים של טרקטורונים / אופנועים / מירוצים ועוד כל מיני דברים דומים אשמח אם תעזרו לי בתודה ---------------------- שי בן יהודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by alex28,

שלום לכלום יש לי בעיה קטנה שהיא שאני משחק בSoldier of Fortune Payback התפריט של משחק בסדר אבל ברגע שאני מתחיל לשחק אני רואה רק מסך לבן למה זה אם כרטיס מסך שלי הוא sapphire radeon x550 אך אני פותר את בעיה???

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  14. יש לי בעייה שנבדקה בימתיים בשני משחקים. האחד הוא וגאס 2 והשני הוא AC. הבעייה היא שהFPS שלי לא עולה מעל 20 בוגאס (המשחק חלק מרגיש הרבה מעלה 20) ובAC קרוב לזה. עכשיו החכמים יגידו לי "תוריד הגדרות ותראה איך הFPS יעלה פלאים" אז זהו שזה לא קרה. שיחקתי על הגדרות בינוניות בוגאס, חשבתי שזה המקסימום של הכרטיס שלי. ואז רציתי לנסות את ההגדרות הכי גבוהות. וראיתי שהFPS לא ירד בכלל! הוא אפילו עלה ב1-2 FPS. מה יכול לגרום לזה? (בAC אותו סיפור) תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. מאוד... יש לי בעבודה מחשב נייד, חלש, ואני רוצה המלצות למשחקים שירוצו עליו. בנתיים יש עליו: Heroes 3, diablo1+2, warcraft, red alert1 המפרט: P-III 850 MHZ 256 RAM INTEL GMA איזשהו כ.מ מובנה של אינטל... בקיצור... תודה!

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  16. Started by TheReaper,

סרטון מדהים שמראה בדיוק מה אופוריה יודעת לעשות (וגם השוואה לשיטה שקיימת כיום) המנוע אמור לדמות שרירים ווירטואלים על גבי שלד ולחשב תגובות של הגוף לסביבה בזמן אמת כך שאם הדמות הולכת ליפול למשל היא תנסה להיאחז במשהו כדי לא למות למי שרוצה לחפש את זה בוויקיפדיה או בגוגל השם הוא BioAI מומלץ http://www.gamershell.com/download_25162.shtml

• 33 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by alex28,

שלום רב אני רוצה לקנות מחשק זה Soldier of Fortune Payback אבל אני לא מוצא את דרשות של מחשק ??

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  18. אהלן, אשמח מאוד אם תמליצו לי על משחקים למחשב הבא: AMD 3800X2 939 1 GB RAM X800GTO2 @ X850XTPE

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by מאפיונר,

GTA IV יוצא למחשב מתישהו?

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  20. לדעתי הזוג הזה הוא זוג המשחקים הטוב ביותר.. לא כל אחד יאהב את הסגנון.. אבל אם אתה אוהב את הג'אנר אז המשחקים פשוט מושלמים בשבילך ! השאלה שלי אם יש עוד משחקים בסגנון של Hitman/Splinter Cell ? אגב splinter cell pandora tomorrow ו splinter cell chaos theory הם בגרפיקה טובה? או שבגלל שהם די ישנים לא שווה להשיג? כי אני שיחקתי בdouble agent והוא מעולה! כמו כן, מישהו יודע על משחק שאמור לצאת בסגנון הזה? מה לגבי משחק המשך לHitman או לSplinter Cell..? יש משהו שמתוכנן?

• 19 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by ag43,

מחפש משחקים עם סגנון לחימה כמו המשחקים לעיל. אשמח להמלצות. עריכה: למחשב שבמפרט בצד (כלומר לא משחקים מהשנה-שנתיים האחרונות)

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  22. היי אולי זה קצת בורות אבל סליחה !! לא מזמן רכשתי כרטיס קול Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional שאני מאד מרוצה ממנו... יש משחקים שתומכים במיוחד בסוג זה של הכרטיס!! ויש שלא! שמתי לב שבהגדרות רבות של משחקים יש אופציה בסאונד של DEFAULT או OPEN AL מה אני צריך לשים?? או מה עדיף? ומה ההבדל בכלל?? יש פה עניין של הקלה על עומס של המחשב?? או שזה לא ממש קשור? (כי ראיתי שיש זכרון מובנה על הכרטיס)... מנהלים אני לא יודע אם לשים את זה פה או בתמיכה טכנית!! במידה וזה לא מתאים אז תעבירו

• 4 תגובות
    • 4.5k צפיות
  23. לאחר דאבל קליק על קיצור הדרך אני מקבל את הארור הזה, אני לא יודע מה לעשות ומאיפה להתחיל אשמח לקצה חוט. :]

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  24. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם יש לי מחשב חדש והכול ויש לי ויסטה איך אני יכול להפעיל את מצב האולטרה באפקטים שמעתי שצריך לעשות את זה לא בתוך המישחק מישהוא יכול בבקשה להסביר לי תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  25. Started by ברק2000,

האם המשחקים האלה בטוחים מבחינת וירוסים, רוגלות וכדומה? חבר שלי אמר לי שזה יכול לעשות הרבה וירוסים אבל הוא לא מי יודע מה מבין...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים