עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום לכולם. יש לי מחשב די חזק שיושב בסלון ומשמש אותי כמחשב MEDIA CENTER שמחובר לטלוויזיה FULL HD טובה ולמגבר דרך יציאה אופטית ואני צופה בו בסרטים HIGH DEFINITION עם צליל היקפי (יש לי 5 רמקולים) אני צריץ מערכת הפעלה WINDOWS 7 ULTIMATE 32BIT ומותקן אצלי המקודד SHARK WIN7CODECS וגם הוא מוגדר להשתמש ביציאת ה- SPDIF לצורך צליל היקפי. הכל עובד טוב מאוד למעט משחקים! בשום משחק לא הצלחתי להגדיר את זה בצורה שידלקו לי 5 מנורות אדומות במגבר וזה באמת יעבוד בסראונד (צליל היקפי). כמובן שניסיתי להגדיר במשחק עצמו ולצורך דוגמא ניסיתי להגדיר זאת במחשק חדש יחסית NEED FOR SPEED HOT PURSUIT על 5.1 וזה עדיין עובד לי בסטריאו. מעצבן מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה ? האם פספסתי משהו ? כל שאר ה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yadinS,

טוב אני מת מישעמום ואני מת לשחק Command & Conquer Generals Zero Hour אני עושה אותי ישראל(סין) וכאילו ה''טרוריסיטים'' זה הערבים והחייזבלה וכל זה זה מה זה משחרר מוצאי עצבים טוב המשחק היה לי במחשב הזה והאיתי חיב לגבות תמשחק אז גיביתי ועכשיו שאני מנסה ליכנס יש שגיאה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by falcor,

עזרה ברמות 30 סולו אני נמצא בנורת' דאונס, והיה כתוב שהחבילה מכילה משימות עד רמה 40, כרגע אני ברמה 29 ואני נאלץ לעשות משימות של רמה 34, ונתקעתי. ברמה 28 עשיתי של 30, ואז 32,.. פשוט אין מספיק משימות כדי לעלות רמות. מה עושים? יש דרכים אחרות לעשות אקספריינס?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by jj516,

התקנתי את המשחק, ועכשיו כשאני משחק בו הדמויות לא מדברות נכון, הם מגמגמות וחוזרות על המילים הרבה! זה רק אצלי או שיש פתרון לבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. פשוט כנסו לאתר ואתם לא תבינו איזה משחק ענק זה הולך להיות- http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=2089 יש במשחק פשוט כל מה שאפשר לחלום עליו, גרפיקה מרהיבה, נשקים מגניבים, כשפים שולטים, אופן לחימה מטריף, משחקיות וטקטיקת משחק, ואי אפשר להתעלם מהסביבה והאויבים החייתיים שיש שם, תהיו בטוחים שאני קונה את המשחק ישר כשזה מגיע לחנויות ;D פשוט אי אפשר לתאר במילים את ההתרשמות שלי, אתם חייבים להיכנס לאתר ולראות בעצמכם

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Sargon,

רציתי להוריד את SF4 לIPAD שלי אבל אני לא מצליח למצוא אותו בחנות האפליקציות על הIPAD שלי. יש מצב שSF4 לא נמכר בישראל? https://itunes.apple.com/us/app/street-fighter-iv/id354655665?mt=8 עריכה: מסתבר שSF4 זמין רק למכשירי IPHONE ו IPOD ולא לIPADS.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Ac-Boy,

זה ברשת? צריכים שם משתמש וססמא לזה?? מי נגד מי? [זאת אמרת נגיד בCS יש את השוטרים נגד הטרוריסטים, אז פה.. מי נגד מי?] אם אני אשתמש באותו סידיקי למחשב אחר זה ישפיע על הפינגים? תודה =]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Yoda_1168,

I just bought the orange box and I'm having problems with steam. The first issue I had was that there wasn't an English installation on the CD (only Finnish, Dutch etc, what the fuck?) but I got around that by downloading steam online. Now it won't let me install the games off the CDs, It wants to download them. How do I make it install off the CDs? The CDs don't autorun by the way.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by guyshsh,

עברתי כבר על הת'רד של ההמלצות ולא מצאתי שום דבר מעניין.. אני צריך עוד המלצות למשחקים טובים, סגנון FPS, אני אכוון אותכם לכיון שלי.. את Call of Duty 2 לא אהבתי, את Medal of Honor Airborn גם אני שונא, את S.T.A.L.K.E.R Shadow of Chernobyl אהבתי מאוד, את Rainbow six Vegas אני אהבתי מאוד, את Battlefield אני שונא, שיחקתי בכולם, משו לא כבד מידי שכל שניה יש קרב יריות מטורף, משו עם משחקיות טובה ויותר עלילה, כמו STALKER, שאותו הכי אהבתי.. גם את ביושוק סיימתי ואהבתי מאוד למרות שזה סגנון קצת שונה, יש לי מחשב חדש דיי טוב (אתם יכולים לראות את המפרט בצד ימין) כך שמשחקים חדשים יתקבלו בברכה.. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by DivineS,

13-5 GG 1st half 2nd half

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by dj_horse,

לכול אלה שיודעים כיצד לעבור במשחק את הרי הרוקי שיעזור לי בבקשה. כול מי שעבר את המסך או הגיע אליו בוודאי יודע שצריך להרוג שני אנשים. את האיש הראשון הרגתי אבל השני נימצא בקומה שאני לא יודע איך להגיע אליה. אפשר עזרה בלעבור את המסך? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מי שמכיר את המשחק אני נכנס למשחק ובתפריט בוחר 'multiplayer ' ואז זה מבקש ממני לעשות 'update ' למרות שכבר יש לי את העידכון החדש ביותר שזה הגרסה 1.4.1 וזה לא נכנס לי לטבלה הזאת של ה 'multiplayer ' מה לעשות??

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by FreePwR,

שלום לכולם, אני שמח לבשר שקבוצת PwR הופכת באופן רשמי ל - Multi Gaming ! אני שמח לבשר על הקמת קבוצת PwR ב- TF מי שלא מכיר את הקיצור מדובר ב- Team fortress . יש מגעים מאוד מתקדמים למשחקים נוספים שככל הנראה יצטרפו לשורותינו מאוד בקרוב. כל הצעדים האלו באים במטרה להפוך את הקבוצה לקבוצת גיימינג משמעותית בישראל. יובל.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by liav12,

יש לכם מושג על מרוצי מכוניות חדשים או קצת ישנים על מכוניות יוקרתיות? למבורגיני פרארי וכו'

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי אנשים.. יש לי רשת עם עוד כמה חברים , חיפשנו משחקים שניתן לשחק אחד נגד השני... סימולציות מטוסים... ניסינו את combat flight simulator 3 של מייקרוסופט... אבל זה לא בשבילנו... הוא קצת מסובך , ומעבר לכך , הוא איטי מידי... פשוט איטי... ריאליסטי יותר מידי שכבר אין כיף... קשה לשלוט על המטוס וזה מוריד את כל ההנאה. בכל מקרה, אם מישהו מכיר סימולטור כזה... לא חייב להיות מהשנה האחרונה.. הגרפיקה פחות מעניינת אותנו.. (כמובן שלא יהיה מלפני 6-7 שנים כן?) ושתומך ברשת... מוזמן לכתוב. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Dan4,

מבקש המלצות למשחקי אסטרטגיה מודרנית ומפלצות כמו וורקראפט

17. Started by IG,

הנוסטאלגייה.... שאלה ראשונה: האם המשחקים האלה ניתנים להורדה חינם בצורה חוקית? שאלה שנייה: מאיפה? (לא אתרי שיתוף שדורשים הורדה של הפאיירוול...) אם התשובה לשאלה הראשונה היא לא אז לא להגיב פה בבקשה. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by devilo,

x9race חברי הקבוצה: devilo - אביאל jarven - אושרי dahaxon - דור yevke - איבגני equix - שי devilo - steam_0:0:26445064 jarven - STEAM_0:1:26284522 dahaxz - STEAM_0:0:24950024yevke - STEAM_0:0:18114593 equix - STEAM_0:1:12619649 http://www.*צונזר*/my/yz0nmmwwkjnb.jpg

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by coorva,

שלום רב בחנות steam מצויין בדרישות המערכת המנימליות למשחק, שהמעבד יהיה I5 4400. המעבד אצלי הוא I5 2500 3.3 GHz . שאר המיפרט אצלי הוא מעל המנימום - 16G RAM + כרטיס מסך geforce 970 על חלונות 10 מישהו יודע אולי \ יש לו ניסיון, אם המשחק יעבוד אצלי על המחשב? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Evil RoyBoy,

FIGHTING FORCE 1 או איך שכותבים את זה.. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. אתה אמור לפתוח דלת (המפקד צועק עליך מאחורה: "run bypass..."), איך אני פותח את הדלת המזורגגת הזאת ? ניסיתי יריות, לחצתי H וניסיתי עם המכשיר פריצה הזה ולא הולך כלום, אולי אני לא מחבר את המכשיר לנקודה הנכונה ...? מישהו יכול לעזור לי ? תודה The Doorman

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by t d,

שלום רכשתי עכשיו עותק של unreal tournament 2004 ורציתי לדעת אם יש אילו שהם servers ישראלים שאני יוכל לשחק בהם? כי בהרבה זה איטי מדי... איך אני מתחבר לישראלים אם יש...?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ronen_z90,

מישו יכול להביא לי לינק להורדה(1 או שניים...) בבקשה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by zombie,

אני מחפש משו שירגיש כמה שיותר אמיתי יש לי הגה logitech g25 אז אני מחפש משו שירגיש ממש כמו לינהוג יש לי test drive unlimited האם כשמשחקים על HARDCORE MODE זה מציאותי? ויש לי LFS S2 אבל גראפיקה לא משו יש לי colin mcrea dirt התחושה נחשבת למציאותית? איזה משחקי מכוניות אתם ממליצים?(רק לא nfs)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היצירה החדשה פרי מוחו הקודח של האדם אשר הביא לנו את Metal Gear Solid מאבדת את הבלעדיות המוחלטת עבור ה-PlayStation 4 - עוד לפני ההשקה הרשמית לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.