משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום רב אני מחפש משחק עתיק בשם BomBax(אני חושב שככה כותבים) אודה לכם מאוד אם תוכלו למצוא לי אותו...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אתמול התחלתי לשחק שוב במשחק המהולל Mafia שעברתי בעבר! כאשר התחלתי לשחק, היו בעיות עם הצליל - לא בעיה ברמקולים, אותה בעיה היתה ברמקולים הקודמים. המשחק פעל חלק לגמרי על כל הרזולוציות, וכל הפירוטים הגרפיים. אך כאשר נכנסתי ל-Setup ובאזור ה-Sound לחצתי על Software Mixing Only, הבעיות עם הצליל נפתרו, אך המשחק עבד באיטיות נוראה - אפילו ברזולוציה של 640x480 עם 16 ביט - קיצר הכל על הכי נמוך, אך בלי Software Mixing Only יכולתי בקלות לשחק על הפירוט והרזולוציה הכי גבוהים - רק הסאונד היה מרשרש חזק! כל הדרייברים שלי מעודכנים - כרטיס מסך, כרטיס קול (מובנה על לוח האם), לוח אם קיצר הכל! חשוב לציין כי כשהיה לי MSI GeForce FX5200 T-128, לא היו לי רישרושים כאלו - למה יש אותם עכשיו…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המשחק הוא Freestyle של gamekiss.com . ביום שלישי התקנתי ושיחקתי על הווינדוס XP אצל דודים שלי ואתמול ניסיתי להתקין אצלי וזה לא עבד והעלה לי את השגיאה הבאה : ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש כל מה שקשור ל- visual c++ והרצתי יותר מידי חיפושים בגוגל אך לא מצאתי תשובה . הנה מה שמותקן לי במחשב : אשמח לעזרה. בתודה מראש , לידור. נ.ב אני עובד עם win 7 enterprise 64bit (חוקי ל- 90 יום ומעודכן)[br]פורסם בתאריך: 1.04.2010 בשעה 15:21:34 הציעו לי להתקין : MICROSOFT VISUAL STUDIO EXPRESSלא עזר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתי הוא יוצא? הוא היה צריך לצאת לפני כמה ימים. מישהו יודע על אתר טוב שיש בו תאריכי הוצאת משחקים גם כאלו שמתעכבים??
-
אם שאלתם את עצמכם פעם כיצד נוצרו סדרות המשחקים האהובות עליכם, בפינת "הסיפור מאחורי" תקבלו את התשובה. והפעם הסיפור מאחורי סדרת משחקי Elder Scrolls מבית בת'סדה, שהצליחה בו זמנית לקטוף לא מעט פרסי "משחק השנה", ובו זמנית כמעט גרמה לחברה שיצרה אותה לפשוט רגל.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש משחק שלא יגמר ברגע שמישהו מובס בקרב. אני מחפש משחק שיהיה המשכי, שיתן לי מקום להתפתח ובאמת ליצור משהו. להקים חברה שתתפתח ותתפרש ברחבי העולם, ובנוסף שיהיו קרבות כמובן. משחק שמשלב סימולציה ואסטרטגיה. אני חשבתי על the settlers, אבל אני ישמח להמלצות שלכם. תודה רבה, levelone.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סיימתי אותו אחרי בערך 8 שעות של מתח ואנדרנלין שלא נראה לי שעברתי מול העולם האמיתי. הסיבה שפתחתי את הת'ראד הזה במקום פשוט להמליץ עליו היא שלמשחק הזה מגיע יותר. רוב האנשים לא שמעו על המשחק הזה שד"א שונה לו השם ל - Indigo Prophecy. לדעתי זה חבל, ולכן אני פוקד על כל מי שקורא את זה לקנות את המשחק בהקדם האפשרי. הגראפיקה לא מדהימה או חדשנית ברמות אבל כל זה לא משנה, כתשחקו במחשק הגאוני הזה, אתם תבינו. 11 מתוך 10 לטעמי ולטעם כל החברים שלי ששיחקו במשחק. לינק לביקורת של האתר GameSpot - http://www.gamespot.com/pc/adventure/fahrenheit/index.html?q=Indigo%20Prophecy הסיבה שהמשחק קיבל 8.4 היא כנראה בגלל הגראפיקה (סגנון מקס פיין 2).
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום התערבתי אם חבר שלי יש לי מחשב בעל כרטיס מסך HD 4870 1GB ומפרט טוב מתאים לגיימר אם אני מחבר את המחשב שלי ואת האקס בוקס שלו לאותה טלוויזיה איפה ייראו יותר טוב? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה קצת נמאס אחרי כמה זמן, יש כמה מפות נחמדות אחרות שאפשר לגוון בהן. או שאני היחיד שמרגיש ככה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב! לפני כחצי שעה התקנתי תמשחק Hitman Blood Money משחק ממש יפה כמו כולם בסידרה אפילו יותר טוב ובקיצור הינה צלמתי פה תהגדרות של הוידאו של הגרפיקה בבקשה: http://i18.tinypic.com/2mo80nr.jpg ועכשיו רציתי לשואל אתכם עם אפשר לשנות שם משהו בגרפיקה כדאי שאני יראה יותר טוב כי למה קנית כרטיס מסך יחסית נחמד X1950XT זה אמור להפעיל אותו בהגדרות די גבהות אז בבקש תגידו לי מה לשנות אני רוצה לשחק בגרפיקה איכותית הרבה יותר תודה מראש לעוזרים (:
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו האלף לייף 2 ועוד משחקים שעובדים על מנונע הסורס לא יעבדו טוב עם מנוע כפול ליבה?(amd 3800 am2) והאם זה נכון שאמור לצאת לזה תיקון בקרוב ועד אז מה אפשר לעשות?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/special_features/bestof2006/index.html אני כבר הצבעתי והשפעתי
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתם יכולים בבקשה להגיד לי האם המשחקים האלו יעבדו אצלי על הגדרות הכי גבוהות עם פילטרים? יש לי : athlon 64 3000 geforce 6800 gt 256 (1024) 512+212 זיכרון פנימי 160 ג'יגה 8mb דיסק קשיח כל שאר הרכיבים מעולים, אבל נראה לי שזה מה שחשוב למשחקים. המשחקים הם: אנריל 3 באטלפילד 2 דום שלוש פאר קרי וכ'ו..., בקיצור, משחקים כבדים- כבדים מאוד. (לא היה לי כוח לכתוב באנגלית >_<) אז הם יעבדו בהגדרות הכי גבוהות עם פילטרים? ואגב) ההודעה נראית מוזר כי יש לי איזשהי בעיה שאני לא יכול לכתוב באינטרנט בעברית, אז אני כתבתי בוורד ומעתיק) בתודה, שאולי
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
??? ???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני תקוע במרתף לא יכול להמשיך לפני מחשול מלא דוקרנים ממול על הקירות מקבל סימן כאילו פתיחה ולא קורא דבר מה פספסתי ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אובכן אחרי שקראתי את החוברות המצורפות והמושקעות, התקנתי את המשחק ו.. WOW עולם יפה, גדול, הרבה שחקנים, הכול זז ורץ ממש חיים תוססים. בהתחלה תאמת היה קצת מסובך בקטע של איך עושים זה מאיפה משיגים את זה. בתור גיימר שאוהב לטעון נשק ולהתחיל לרסס ומידי פעם לזרוק פצצה זה מורכב יותר,אולם אחרי 20 דקות ואחרי ששאלתי אנשים אחרים שאלות סף הכול הבנתי הכול.האנשים במשחק לפחות אלה שפגשתי די אדיבים (יחסית לגיימרים ישראלים,זה הבדל של שמיים וארץ),מוכנים להסביר ואפילו ללכת איתך ולהראות לך,רק תשאל והם יענו מוכנים ושמחים לקבל שחקנים חדשים ולא מנוסים.עם הזמן חקרתי את העולם קיבלתי משימות ואני חייב לציין שהעולם באמת גדול,יפה ומגון.המשימות עצמם זה לך לשם, הרוג את זה, תביא את זה, לפחות זה עד עכשיו.אתם…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת Epic מציגה טכנלוגיית החלקת קצוות מתקדמת במנוע שלה ומציגה יכולות גרפיקה מרהיבות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-unreal-engine-4-%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%9c%d7%92%d7%a8%d7%a4%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%90%d7%95%d7%aa%d7%99%d7%aa/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כמה וכמה פעמים נתקלתי בשאלה, בפורום ואישית, אתר מצויין אשר נותן תשובה. ENJOY! http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest[move]Nfo:[/move] What it does System Requirements Lab looks at your computer's hardware and system software to determine whether or not your current system can run a product. Each of your computer's components is evaluated to see how well it meets the minimum and recommended requirements for specific products. Recommendations are made on how to update or upgrade each component which does not meet the listed requirements. Sometimes it is a simple free software download and sometimes it is a link to a product such as the right video card. No …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב ושבת שלום! אני יודע שקודם בודקים ואז קונים אבל מאוד רציתי לקנות את המשחק CRYSIS אז מישהו מכיר את האתר הזה לקניית משחקים? http://www.mediagame.co.il/default.asp תודה רבה ושבת שלום ליאור
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני אוהב שיש לי איזה משחק רשת טוב להוציא בו עצבים . בעבר שיחקתי FEAR COMBAT אבל אין כבר שרתים ישראלים :\. קניתי את COH אבל אי אפשר להיכנס בו לשרתים באינטרנט. חשבתי על החבילה של CSS ו DOD:S. בעקרון על CS לא ממש מתתי בזמנו. אבל חשבתי אולי להביא הזדמנות נוספת. ממה שראיתי מ DOD דווקא דיי התלהבו. הבעיה ב DOD היא שאין בכלל שרתים בארץ. למרות שלפי מה שקראתי המשחק ממש כיף. בקשר ל CSS- האם הוא כיף יותר מ CS המקורי? האם הוא יותר זורם? וכו' בקיצר, מה יש לכם להגיד על המשחקים האלה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתוני המחשב: מעבד: E6750 2.66GHz זיכרון: 2 GB DDR2 כרטיס מסך: Geforce 8800 GTS משום מה התקנתי משחק לאחי הקטן Lord of the ring conquest והוא עובד טוב מאוד ואז התקנתי Fifa 2010 ועוד איזה משחק של Lego Starwars חדש והם בכלל לא עולים... כלומר ב Task manager המשחקים לא נמצאים בתהליך הפעלה!!! למה זה ככה????
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם לימשהו יש HL Cd keys שהוא הוא לא משתמש או שהוא לא צריך או שהוא פשוט בן אדם נחמד שיביא לי בבקשה ב PM=private msg plz :'(
-
אתה אמור לפתוח דלת (המפקד צועק עליך מאחורה: "run bypass..."), איך אני פותח את הדלת המזורגגת הזאת ? ניסיתי יריות, לחצתי H וניסיתי עם המכשיר פריצה הזה ולא הולך כלום, אולי אני לא מחבר את המכשיר לנקודה הנכונה ...? מישהו יכול לעזור לי ? תודה The Doorman
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רמת קושי - begginer, כדי שלא יתעצלו לשחק... טבלאת השיאים נכון לעכשיו : 1) Zzzz-28 seconds (2 (3 (4 5)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין במשחק דמו נחמד לא משנה הסיגנון רצוי first person shooter שיהיה Multiplayer שיהיה אפשר לשחק אם חברים . שלא יהיה כבד שירוץ טוב על radeon 9250 מעפן תודה לכל העונים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-