משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
עולם הגיימינג מציע אינספור הזדמנויות לרעיונות מקוריים ובלתי רגילים - ואלה הם הכותרים שלקחו את החופש הזה אל הקצה של הקצה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להיכנס למינקראפט כרגע התקנתי ולא ניתן להתחבר לשרת משום מה מתקבלת הודעה לא ברורה לגמרי (מצרף הודעת שגיאה ) אודה אם תוכלו לסייע לי תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני משחק בדום כרגע כי אף פעם לא ממש יצא לי לשחק בו. רוב המשחק בחושך, ואני יורה במפלצות על עיוור, אני אפילו לא יכול לראות לאן אני רואה. מה שכן גם המשחק חשוך מדי וזה קצת מבאס. לכן רציתי לדעת אם ישנו איזשהו מוד שעושה את המשחק בעל יותר אור, ולא מוד של פנס על הנשק.. ואם אין ברירה, אז גם פנס. תודה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
i hope it allowed here to post boards for games...... here is a new board for the AA game....we really want you to join and enjoy http://www.aafl.vze.com/
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם קיים טלאי לפיפא 2006 או 2007 עם שדרן בעברית?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
סטודיו אינדי בשם Intoxicate Studios עומדים לסיים פיתוח של משחק survival-horror-shooter חדש שמבוסס על UE3 ויופץ ב25 לנובמבר. הם החליטו לנסות ולקדם את המשחק בצורה די יצירתית - איסוף תרומות לצדקה. הם מעמידים את המשחק להזמנה מוקדמת במחיר של דולר אחד בלבד. אם הם יגיעו למכירות של10 מליון דולר, הם יעבירו מליון לצדקה וכל התורמים יופיעו ברשימת הקרדיטים של המשחק (בנוסף לקבלת CDKEY כמובן) אם הם לא יגיעו ל10 מליון הזמנות הם יתרמו את כל הכסף לצדקה, והמשחק יוצע למכירה במחיר מלא מינוס הנחה של דולר לתורמים. הזמנה מוקדמת תגיע גם עם פס הקול של המשחק וכמובן שעל כל דולר נוסף מקבלים עוד CDKEY בשביל חברים. אתר הבית של המשחק הסרטון שמסביר את כל העניין www.youtube.com/watch?v=GrwCd4oeuXc …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני על ההתחלה יצאתי מהספינה וניכנסתי לחדר שם אני מדבר עם זקן וזהוא מה השלב הבא שעלי לעשות? איך פותחים תדלת? תודה למגיבים !!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://forum.eagames.co.uk/viewtopic.php?t=15600 מה שקיצר לי משמעותית את זמני העלייה זה סעיף 2 , אבל זה מוחק את רשימת הFAVORITS והSERVER LIST, כלומר צריך לעשות UPDATE כול פעם שנכנסים למשחק (רצוי לגבות את הקובץ לפני זה).
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום תוכלו לתת לי המלצות למשחקי עולם פתוח כמו gta ,mafia או משחקי מלחמה כמו cod יש לי את intel core i5 כרטיס מסך nividia GeForce GTX680 2GB זיכרון 6 gb ram תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לכם מושג על מרוצי מכוניות חדשים או קצת ישנים על מכוניות יוקרתיות? למבורגיני פרארי וכו'
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במשחק player unknown battle ground, אני משחק את המשחק על very low בכל ההגדרות ועדיין כמות הfps נעה בין 70-50, לרוב מתחת לשישים. ראיתי את הדרישות מהמחשב וחוץ מהמעבד אני מעל כל הדרישות המומלצות . לשם השוואה אני משחק במשחק watch dogs 2 ושדרישותיו יותר גבוהות על אולטרה ורץ לי חלק מעל שישים fps .
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אובכן אחרי שקראתי את החוברות המצורפות והמושקעות, התקנתי את המשחק ו.. WOW עולם יפה, גדול, הרבה שחקנים, הכול זז ורץ ממש חיים תוססים. בהתחלה תאמת היה קצת מסובך בקטע של איך עושים זה מאיפה משיגים את זה. בתור גיימר שאוהב לטעון נשק ולהתחיל לרסס ומידי פעם לזרוק פצצה זה מורכב יותר,אולם אחרי 20 דקות ואחרי ששאלתי אנשים אחרים שאלות סף הכול הבנתי הכול.האנשים במשחק לפחות אלה שפגשתי די אדיבים (יחסית לגיימרים ישראלים,זה הבדל של שמיים וארץ),מוכנים להסביר ואפילו ללכת איתך ולהראות לך,רק תשאל והם יענו מוכנים ושמחים לקבל שחקנים חדשים ולא מנוסים.עם הזמן חקרתי את העולם קיבלתי משימות ואני חייב לציין שהעולם באמת גדול,יפה ומגון.המשימות עצמם זה לך לשם, הרוג את זה, תביא את זה, לפחות זה עד עכשיו.אתם…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר ואיפה להשיג manual ל DFBHD? כמו כן אתר עם מפות למשיחק. חיים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
VALVE מתכוננים לגל נוסף של CD KEYS (יותר של CS:GO אבל גם DOTA 2), הם יוסיפו בודקים נוספים מכל אלה שנרשמו ל BETA וכמו כן הם העבירו מספר לא ידוע של מפתחות ל Gamersbook שאמורים בקרוב מאוד לחלק את הקודים http://www.facebook.com/Gamersbook ממליץ להיות מוכנים ולא לפספס.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכותר החדש בסדרת המפוארת שהיה אמור להגיע אלינו בפברואר הקרוב מתוכנן להיות מושק כעת רק בחודש אוגוסט, במטרה לספק תוצר מלוטש ואיכותי עוד יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/מקצה-שיפורים-נוסף-deus-ex-mankind-divided-נדחה-בחצי-שנה/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש עכשיו ריבוי משחקים אונליין שהם בחינם או שדורשים תשלום חודשי אני יודע על משחקים כמו wow, rift ועוד כמה שדורשים תשלום חודשי רציתי לדעת באיזה אתר יש את כל המשחקים אונליין שדורשים תשלום חודשי כי נגיד אני רוצה לקנות את Heroes of Newerth זה תשלום חודשי? מה לגבי warhammer: age of reckoning? ומה עם שר הטבעות החדש שעומד לצאת? אני אשמח למקורות מידע
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אתמול התחלתי לשחק שוב במשחק המהולל Mafia שעברתי בעבר! כאשר התחלתי לשחק, היו בעיות עם הצליל - לא בעיה ברמקולים, אותה בעיה היתה ברמקולים הקודמים. המשחק פעל חלק לגמרי על כל הרזולוציות, וכל הפירוטים הגרפיים. אך כאשר נכנסתי ל-Setup ובאזור ה-Sound לחצתי על Software Mixing Only, הבעיות עם הצליל נפתרו, אך המשחק עבד באיטיות נוראה - אפילו ברזולוציה של 640x480 עם 16 ביט - קיצר הכל על הכי נמוך, אך בלי Software Mixing Only יכולתי בקלות לשחק על הפירוט והרזולוציה הכי גבוהים - רק הסאונד היה מרשרש חזק! כל הדרייברים שלי מעודכנים - כרטיס מסך, כרטיס קול (מובנה על לוח האם), לוח אם קיצר הכל! חשוב לציין כי כשהיה לי MSI GeForce FX5200 T-128, לא היו לי רישרושים כאלו - למה יש אותם עכשיו…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת Epic מציגה טכנלוגיית החלקת קצוות מתקדמת במנוע שלה ומציגה יכולות גרפיקה מרהיבות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a6%d7%a4%d7%95-unreal-engine-4-%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%9c%d7%92%d7%a8%d7%a4%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%90%d7%95%d7%aa%d7%99%d7%aa/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש המלצות למשחקי אסטרטגיה מודרנית ומפלצות כמו וורקראפט
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הנוסטאלגייה.... שאלה ראשונה: האם המשחקים האלה ניתנים להורדה חינם בצורה חוקית? שאלה שנייה: מאיפה? (לא אתרי שיתוף שדורשים הורדה של הפאיירוול...) אם התשובה לשאלה הראשונה היא לא אז לא להגיב פה בבקשה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה בזמן האחרון לשחק במשחק ישן בשם Heist. בגלל תכנות גרוע כל לחיצה מפורשת כלחיצה ארוכה. מאחר ולחיצה קצרה היא ללכת או לירות וארוכה היא בחירה מרובה, קל להבין את הבעיה. כרגע הדרך היחיד שבה אני מצליח ללחוץ ולשחרר מספיק מהר היא ע"י "הפלקת" הכפתור השמאלי עם האצבע. ניסיתי כל מה שיכולתי לחשוב עליו. כל אופציות ה-Compatibility ב-7 לא עזרו. ניסיתי להריץ את המשחק מ-XP ע"י VM. ניסיתי להוריד את ה-polling rate למינימום של 125Hz (עכבר G5). ניסיתי תוכנות שמאמצות את המעבד, המשחק קירטע אבל זה עדיין לא עבד. ניסיתי להוריד את ה-priorety במנהל המשימות להכי נמוך. בהמלצת חבר ניסיתי גם להשתמש במתאם PS\2 (עם עכבר אחר, ה-G5 לע יכול לעבוד דרך PS\2) לא רק שלא עזר, עכשיו גם ה"פליקים" לא נקלטו, כנר…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו מה הקצב ריענון(זה שנמדד ב-59,60,70 וכו')עושה במשחקים?מה יותר טוב שזה גבוה ון נמוך והאם זה משפיע על הביצועים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי,המשחק הזה עתיד לצאת למחשב??? עכשיו ראיתי ביקורת עליו וזה מסוג המשחקים שאני מתבאס שאין לי קונסולה מישהו יודע אם יוצא?בדקתי בגוגל והיו כמה פורומים בחול שאמרו שהוא כן אמור לצאת..תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם שאלתם את עצמכם פעם כיצד נוצרו סדרות המשחקים האהובות עליכם, בפינת "הסיפור מאחורי" תקבלו את התשובה. והפעם הסיפור מאחורי סדרת משחקי Elder Scrolls מבית בת'סדה, שהצליחה בו זמנית לקטוף לא מעט פרסי "משחק השנה", ובו זמנית כמעט גרמה לחברה שיצרה אותה לפשוט רגל.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אז ככה יש לי את המשחק המקורי ולא שיחקתי בו איזה חצי שנה . עכשיו אני בא להתקין ושחכתי את השם משתמש שלי כל מה שנשאר זה הסידי קי ואם אני עושה משתמש חדש אם הסידיקי הזה או כותב שאני לא יכול להשתמש בו בגלל שכבר יש שם משתמש אם הקוד הזה . אין דרך לעשות עוד שם משתמש איתו ? אם אי אפשר מישהו יודע אם אפשר לקנות מאיפה שהו סידיקי ? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-