משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי בעיה בהרצת משחקים כמו COD4 , CRYSIS וכו' המשחקים פשוט רצים לאט למרות שהגדרות הגרפיקה על הכי נמוך ודבר זה לא צריך להיות מכיוון שהמפרט שלי עונה על דרישות המערכת המבוקשות. *ניתן לראות את המפרט בצד ימין -טמפרטורת הכרטיס מסך בזמן המנוחה היא 53 - דבר שלא אמור להוות בעיה בהתחלה חשבתי שבאמת המחשב שלי לא כל כך טוב ובגלל זה הוא לא מריץ לי טוב את המשחקים בדקתי עם חבר את הדבר ולו יש גם כן את אותו כ. מסך כמו שלי7600GT ו1.5GB זכרון. אצלו קרייסיס רץ חלק גם כשכמה מההגדרות הם על מדיום ואצלי שכל ההגדרות על low המשחק בכלל לא זז. אותו דבר קורה בCOD4 הוא מפעיל את המשחק על הגדרות גרפיקה גבוהות ומקבל FPS יותר יציב וטוב מאשר הFPS שאני מקבל שאני מריץ את המשחק על הגדרות גרפיקה נמוכות.…
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
Day-Night Transitions HD Platforms: Posted May 22, 2008 @ 3:51 pm Preview day/night transitions more realistic than you may have yet seen. http://www.gametrailers.com/player/34328.html אהבתי מקווה שהגיימפליי יהיה באותה רמה... המשחק הקודם היה טוב אבל קצת מעיק ואפילו מעייף, כלומר לא כזה שכיף לחזור ולשחק בו שוב.
-
- 68 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
אם יש משהו שמייחד את המשחק משאר הסידרה ציינו זאת אני מעדיף משחקיות טובה מאשר גרפיקה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תאריך: 24.7 דרישות: http://www.capcom.co.jp/devil4/pc_main.html אומנם רשום ביפנית אבל אפשר בערך להבין עריכה: דרישות באנגלית: Minimum: CPU: Intel Pentium 4 3GHz RAM: 512MB (Windows XP), 1GB (Windows Vista) VGA: GeForce 6600 with 256MB of VRAM (SM3 Required) HDD: 8GB Free OS: Windows XP MONITOR: Resolution at least 640x480 Recommended: CPU: Intel Core 2 Duo RAM: 1GB (Windows XP), (2GB pre Windows Vista) VGA: GeForce 8600 with 512MB of VRAM HDD: 8GB Free OS: Windows Vista MONITOR: Resolution 1280x720 ביקורת מGT http://www.gametrailers.com/player/30212.html
-
- 52 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי המלצה על משחק בסגנון של דיאבלו (לא טיטאן קווסט)
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ראיתי את המשחק במחיר נחמד מאוד בסטים (15 דולר ~ 50 שקל) ואני רוצה לדעת אם יש עדיין אנשים שמשחקים בו.. יצא כבר UT3, אבל המחשב המסכן שלי בקושי סוחב אותו.. אז אני מעדיף לשחק ב2004 אם הוא שווה את זה.. ובנוסף, מה ההבדל בין הגרסה הרגילה ל- Editor's Choice? (בסטים מוכרים את הEditor's Choice...)
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אצלי נפל הסטים אני לא יכול לעשות כלום גם אצל כל החברים שלי נפל גם לכם נפל?? מתברר שבכל העולם זה ככה http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=684843 כבר 20 דקות
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מעניין לדעת מה המשחק שהמוזיקה שלו הכי נתקעה פה לשחקנים בראש אז נראה אם יש משחק שהוא מופיע הרבה אני אתחיל עם הפסקול של RA2 פסקול חלומי פשוט כל שניה ששומעים פשוט נפלא כיף לשחק עם המוזיקה הזו ברקע.. תמיד כיף גם לשחק במשחקי FPS עם הHell march
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, בפי מספר שאלות. לפני כשבוע החלטנו כמה חברים, לשחק את המשחק הנ"ל ברשת. (דרך ההימצ'י) כל עוד אנחנו משחקים 4 אנשים, הכל עובד בסדר. כשאנחנו מכניסים אדם חמישי הכל מסתבך, לאגים מטורפים. החלטנו לחפש פתרון, והפתרון שנקרא הכי טוב, הוא להשכיר שרת-משחק, לאכסן עליו את המשחק, וככה לפתור את הבעיה. ולשאלות, זה באמת יפתור את הבעיה? כמה זה צריך לעלות? על מה צריך לשים לב? יש לכם רעיון יותר טוב? פירסמתי את התרד במקום הנכון? אשמח לקבל כל טיפ בעיניין. תודה מראש, Henz.
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מה לדעתכם המשחק הכי טוב ששיחקתם בו אישית אי פעם מבחינת הקטגוריות שלכם והרצונות שלכם ממשחק. מעניין אותי לראות אם יהיה משחק שיבחר בצורה משמעותית הרבה פעמים ואם אפשר גם תוסיפו סיבה קצרה למה מבחינתכם הוא הכי טוב אני יתחיל Indigo Prophecy מבחינתי המשחק הכי טוב ששיחקתי בו הסיבה היא שיש לו עלילה סוחפת ומטריפה פשוט המשחק מלא באקשן לא פשוט שמושך אותך פנימה ואתה לא יכול להתנתק ממנו לפחות אני לא יכלתי. משחק מאתגר נורא והפסקול שלו פשוט מעולה.
-
- 99 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון נתקלתי בהרבה דירוגים של משחקים, ואני לא יודע לאיזה גיל הם מתכוונים משהוא יכול להגיד לי מה הגיל של כול אחד מהגירוגי גיל? והכי חשוב - לאיזה גילאים זה RP? אלון
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מכיוון ש-COD4 לא יעבוד לי על המחשב אני חוזר לcall of duty2 \ ;D פעם שיחקתי עם סידיקיי מקורי של חבר אבל מחקתי את זה מהמחשב והוא איבד את המשחק... אז עכשיו אני מוריד את המשחק מהאינטרנט . השאלה אם אני יוכל לשחק באינטרנט גם בפרוץ? אם כן , למישהו יש מדריך או איזה פאצ' שיוכל לסדר את זה? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אני מתכוון למשחקים כמו Mass Effect , The Witcher, KOTOR וdeus ex יש משחקים טובים בסגנון הזה ? ראיתי כמה סירטונים מguild wars אבל זה עולה כסך כל חודש לא ?
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי את המשחק המקורי ואני לא זוכר האם התקנתי את הפאצ'ים ואיזה אז הורדתי את 1.1,1.2 ואת 1.2.1. כשאני מנסה להתקין את 1.1 או את השניים האחרים הוא תמיד נותן לי את ההודעה הבאה : אגב איך אני יכול לדעת דרך המשחק (אם בכלל) איזה גירסה מותקנת לי ?
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המשחק crysis (לכל מי שמכיר..). המשחק תומך בווינדוס ויסטה של כל הגירסאות. יש לי את הדרישות המתאימות. כרטיס מסך: Nvidia Gofroce 8500 GT זיכרון של: 512 MB. מעבד מסוג: intel ® TM 2 Due Cpu . סוג מערכת: מערכת הפעלה של 32 סיביות. מה קורה שאני משחק? שאני נכנס לתפריט הראשי, פתאום המשחק ניתקע לי. זאת אומרת שהתמונה נקפאת ועושה רעש של טרקטור כזה "טרטרטרטרטרטר", ולאחר מכן, המחשב ניפתח לי מחדש (restart). אני מאוד רוצה לקבל עזרה, המשחק אם אתה מכירים משחק בעל גראפיקה מהממת. ואני מאוד רוצה לשחק במשחק. יש למישהו מושג מה לעשות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
אני מחפש משחק פעולה וגם כן משחק אסטרטגיה טובים עברתי על התרד של ההמלצות ולא מצאתי משהו מעניין אם משהו יכול להביא לי בבקשה המלצות על משחקים תודה
-
- 9 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני מנסה לשחק איזשהו משחק ומקבל הודעת שגיאה out of range.מה זה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
NBA LIVE 2008 מראה מסך שחור ויוצא לווינדוס . BIOSHOK - רץ ...רואים ת'סרט ההתחלתי ..ושהמשחק מתחיל רואים טקסטורות לא מובנות ! גם אין סמן של העכבר . גם ב MENU . Assassins.Creed - לא פועל - מראה מסך לבן - וחייבים לצאת לווינדוס כי לא קורה כלום . זה בגלל הכרטיס מסך ? GTO2 X850 או שזה רק UPDATES שצריך לעדכן כל משחק ? 10X
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
נראה חביב חשבתי לקנות המשחק הוא גם בתור SINGLE PLAYER ? כמו COD4 שניתן גם כמשחק עצמו בסינגל וגם ברשת \ או שהוא רק למולטיפלייר ברשת ? ואם רק למולטיפלייר - יש שרתים בכלל בארץ ? 10X
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני לא מצליח [glow=yellow,2,300]לקחת את המכתב מהבית של הכפיל ולשלוח לALIX כדי שהיא תצא מהחנות ואוכל לקחת את התחפושת.[/glow] את החליל והחנית כבר יש לי.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי ראוטר אלחוטי ועכשיו יש לי 3 מחשבים עם אינטרנט. אני מחפש משחקים טובים שאפשר לשחק בהם בשלושת המחשבים. כרגע אני משחק ב- SOLDAT, GTA2, Generals, NFSU2. המחשב הכי גרוע מביניהם הוא פנטיום 4 1.6GHZ 384MB RAM radeon 9550 אז שיהיו משחקים לא כבדים. תודה לכל המגיבים
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.gamesradar.com/pc/gtr-evolution/g-20080424134433394077 ניראה משחק טוב...
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
טריילר טוב http://www.gametrailers.com/player/34093.html
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-