משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
אם יש משהו חדש עם גפיקה טובה אשמח לשמוע. תודה
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב ורציתי לשאול שאלה, התקנתי את המשחק Cs 1.6 ורציתי לשאול למה ה-Fps שלי עומד על 71 ? יש לי כרטיס מסך HD 4850 ומשום מה זה לא מריץ על 100 או על יותר... יכול להיות בגלל שאין לי את התוכנה Winrar אז הקונפיג שמגיע עם המשחק לא פועל ולכן הוא לא מעלה לי את ה-Fps ? אם זה לא הבעיה מישהו יכול לעזור לי ולתת לי עצה מה לעשות כדי לפתור את זה? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 14 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
לא שאני מעריץ או משהו אבל: http://www.nzone.com/object/nzone_e30802_home.html "Now that we're developing on a PC base, the pace is going a bit faster," Kitase said. "We haven't introduced new footage of the game, but we should be able to show something new in the near future." אני לא מכיר אפילו את המשחק אבל רציתי שתדעו. ועכשיו ש*R יעשו את זה גם לGTA 4
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
טוב אז ראיתי את WOW בחנות דומה לאופיס דיפו באשדוד ב100 ש"ח.. ואז נזכרתי שיש למשחק החדש גם כמה חודשים חינם וראיתי שבאמת כתוב באותיות קטנות למטה שהמשחק מגיע עם שלושה חודשים חינם. אז השאלות הן כדקלמן: 1: אני זוכר שקראתי איפשהו שהמשחקים שנמכרים עכשיו מגיעים עם חודש חינם, האם זה נכון? ואם כתוב על הקופסא 3 אז זה יכול להשתנות פתאום לחודש? 2. אני זוכר שקראתי איפשהו שהפינגים לאחרונה ממש גרועים, האם זה נכון? למישהו יש netvision בADSL ויכול להגיד לי מה הפינגים שלו במהלך היום? 3.ובכלל נראה לכם עסקה טובה? בתודה ;-)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני נמצא על הספינה שלי ואני רוצה לעבור למקום אחר הוא לא נותן לי כל פעם שאני נכנס למפה הזאת נהיה לי מסך שחור ואם אני לוחץ ESC זה מראה לי את המפה שניה ואז עוד פעם מסך שחור ובפעם השניה שאני לוחץ אני יוצא מהמפה ועכשיו אני תקוע כי אין לי לאן לזוז
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני לא מוצא אפשרות להגדיר את הגיים פאד, לא במשחק ולא בתיקייה של המשחק( כמו בPES לדוגמא) עזרה בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם סוף שבוע נעים. אני צריך למלא את המחשב הבא במשחקים שהם לאו דוקא חדשים אבל שהיו טובים וירוצו חלק. P4 3Gh GF5700 1G Mem אני הצלחתי להיזכר לדוגמא בניד פור ספיד של אותה תקופה hot presuit וגם בנסיך הפרסי 3D. עשו טובה תרשמו לי בבקשה את כל המשחקים היפים ביותר שיעבדו חלק על המחשב הזה.
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
*כותרת* מי יכול לתת לי קישורים לטופ 10 של שני האתרים? אני מתכוון לשנת 2007. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
נישאר עוד הרבה זמן לחופש ואני לא יודע איזה עוד משחקים כדאי לשחק אז הגיע הזמן להמלצות של אחרים. לפני שתתנו לי פה את הרשימה הרגילה יהיה אפשר לדלג על המשחקים הבאים כי שיחקתי/משחק בהם: COD4,CRYSIS,GEARS OF WAR,AC,GRID,NFS ו C&C. אני משחק רוב הזמן במרוצים ומשחקי יריות אבל תמליצו על משחקים מכל הסוגים נ.ב. אין לי כסף למשחקים אז או משחקים בחינם או שחקן יחיד.
-
- 37 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מישהו יודע? אשמח לקבל גם מידע לגבי דרישות המערכת. תודה.
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
זוכרים שהודיעו ש RAVEN עובדים על משחק חדש אבל לא נתנו שום מידע עליו, המשחק הוכרז וגם הראו טריילר. לא ניראה מדהים אבל זה RAVEN אז אמור להיות טוב http://www.gametrailers.com/player/37413.html http://en.wikipedia.org/wiki/Singularity_(video_game)
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אז ככה יש לי נייד של DELL עם כרטיס מסך X1400 עכשיו סיימתי far cry שחקתי בו על 1280X800 על medium , המשחק ממש יפה רציתי לשאול איזה עוד משחקים דומים יש ושירוצו על הנייד שלי בלי בעיות?
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אהלן אנשים, חזרתי לרגילה (כן, כן, סוף סוף...), ופה ושם אני משחק גם במחשב. יש לי קוויק 4, ויש לי בעיה מעצבנת איתו: כשאני משחק במולטיפלייר (רק במולטיפלייר), כל רבע שעה המחשב פשוט יוצא לי מהמשחק. סתם ככה, פשוט יוצא לי מהמשחק, כל רבע שעה. מה הבעיה?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
תראו הגעתי לferos והגעתי למקום שהוא אומר לי להשמיד את הgeth ship claws ואני לא יודע איך אםמשהו יכול להסביר לי תודה
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29800 כל כך שמח שMS לא הצליחה אם זה במחשב תשלום על כל דבר היה הורס את המחשב מבחינתי
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני הולך לסבול כמה ימים טובים בישיבה מול מחשב בעבודה... כמו שאני עושה עד עכשיו כל יום... אבל הפעם אני לא אצתרך ולא אוכל לקום ממנו יותר מדי... ולכן - אני זקוק למשחק און ליין שאין צורך להוריד אותו או שההורדה לא ארוכה... אני מעדיף משחק אסטרטגיה ודברים בסגנון. אם תוכלו להמליץ לי על משהו כזה שיעביר לי את הימים הקרובים אני אהיה אסיר תודה...
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
עברתי על האימייל שלי כי לא נכנסתי לשם כמה ימים וגיליתי שם הזמנה ל BETA ו CD KEY עדכונים נוספים כניראה רק מחר כי לא ניראה לי שזה יסיים בקרוב. אני מתקשה לסיים את ההתקנה, משהו לא יציב במיוחד :-X נ.ב. פותר לי את בעית המשחקים לחופש ;D עדכון ראשון: המשחק תומך רק ב IE7 ו FF2 (לי יש IE6 ו FF3 חחח) יכול להיות שבגלל זה ההתקנה לא עובדת, אני חוזר ל FF2 :'(
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מחפש משחקים בסגנון של RED ALERT אבל קצת יותר מתקדמים - יש למישהו המלצות?
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני משחק בגרסא האירופאית ואני רוצה לחזור לשחק,מישהו בבקשה יכול להפעיל עליי Scroll of Resurrection כך שאוכל לשחק ואז אני אשלם לעוד חודש. אני ממש אשמח עם מישהו יפעיל את זה עליי תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
המשחק הזה מסתמן כלהיט הבא מבית Ubisoft אחריי Far Cry 2 לטריילר HD: http://www.gametrailers.com/player/36319.html לאתר הרשמי: http://iamalivegame.uk.ubi.com/ נראה מדהים
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משחק בגריד (אחלה משחק ), מסך 17, רזו' 1024, הכל על HIGH ו- ULTRA . 8XMSAA, ו- VSync. המשחק נראה מעולה פשוט, רק מה?.. במבט מתוך האוטו, כשמסתכלים במראה האחורית, זה נראה כמו NFS 1 או משו כזה... (סתם הגזמה, אבל נראה ממש רע עם קווים מפוקסלים כילו אין AA וכו') תמונת מסך מאוחר יותר אפרסם אם דרוש.. השאלה היא האם זה רק אצלי קורה או שזה באג כלשהו של המשחק? (עוד משו - כל פעם שאני שם 1280 ועושה ריסטרט למשחק, זה נשאר על 1024... ) תודה עודד.
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
המסך הוא HITACHI 32 והרזולוצייה די ייחודית: 1366X768 יש דרך לשנות את הרזולוציה של המשחק ל1366X768? איזשהו TOOL או משהו...?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המשחק כבר יצא לPC? ואם כן שחקתי בראשון ואהבתי אותו, אני לא רוצה סתם לקנות ואחרכך להתאכזב שזה אותו משחק רק עם גרפיקה טיפה יותר טובה..אז אם מישהו כבר שיחק אני שמח לשמוע את דעתו.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אוקי קניתי מחשב חדש ובסביבות החצי שנה -שנה לא שיחקתי כמעט במשחקים שיצאו. אז אני קצת בפיגור אז.... אני צריך המלצה למשחק טוב שישמש אותי להרבה זמן. אני אוהב בעיקר משחקים כמו unreal crysis gears of war וגם מאוד אהבתי את משחק האסטרטגיה של שר הטבעות. ביושוק שונא!!!!!!!. חשוב מאוד שהמשחק ישמש אותי להרבה זמן. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-