משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
היי כמה שאני לא מחפש, נראה כאילו יש הגבלות בארץ על קניית משחקים יותר ממה שיש על סמים (יותר קל לקנות סמים ONLINE או פורנו או כל דבר אחר, מאשר לקנות משחקים) כל אתר שאני מנסה, חוץ מלארה"ב וקנדה, מסרבים בתוקף למכור לישראל יש למישהו פתרונות? אתרים שכן מוכרים משחקים ככה שאוכל להוריד ONLINE ?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
כן כן המשחק המדובר סוף סוף יצא, המשחק ממשיך את המשחק הקודם (AREA 51) בערך מאותו מקום שהוא נגמר. VGAMES: אחרי Gears of War, Crysis ו- Unreal Tournament 3 שהזדהבו בשבוע האחרון, הגיע גם תורו של Blacksite: Area 51. משחק הפעולה צפוי להגיע לחנויות ב-12 לנובמבר בגירסאות המחשב האישי וה-Xbox 360. גירסת ה-PS3 אמורה לצאת מתישהו לקראת עונת החגים, בדצמבר. משחק הפעולה הטקטי-בדיוני מספר על קבוצת לוחמי צבא ארצות הברית שנשלחים להילחם נגד חייזרים שפרצו מתוך בסיס חיל-האויר הסודי - Area 51. על פי מיטב תיאוריות הקונספירציה, זהו המקום שאליו נלקחה הצלחת המעופפת שנחתה ברוזוול, ניו-מקסיקו, ב- 1947, ובו מנהל הממשל האמריקאי מחקר סודי ביותר בטכנולוגיה חוצנית. המשחק מבטיח, בנוסף לקו עלילתי מעניין, ש…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי קניתי gamepad חדש (logitech cordless rumblepad 2). אני מחפש משחקים (חדשים ככל הניתן) שכיף לשחק אותם עם ה gamepad. אשמח לעזרה תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
חלק 1: חלק 2: הסרט הראשון הוא דיי משעמם. בשני מפורטים השינויים במשחק. חלק מהשינויים: -עוד תוספות לפידבק שעוזר המאמן מעביר למאמן במחצית המשחק. -יותר חדשות. -"מסיבות עיתונאים". -תוספת מבורכת לדעתי- אפשרות לשלוח את השחקנים לאימונים מסויימים באופן פשוט ולא דרך תפריטי האימון המייגעים. -אפשרות משחק כאשה. -תוספות של עוד מדדים של ביטחון (confidence), אהדה וכו'. -כרגיל, הגדלת ה DB. -שיפור (כביכול, לדעתי) הדיוק הכלכלי במשחק. -כתיבה מחדש של מערך ההעברות של המשחק- לדעתי שינוי מבורך. -הרבה תוספות למהלך הצפיה במשחק, כולל התוספת הראשית לדעתי (אם כי לא בטוח שהיא באמת תשפיע על המשחק): לראשונה, אפשרות לצפות במשחק בתלת מימד! (רק שיהיה ברור- עדיין תהיה אפשרות למצב הדו-…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב שלי יש 4870 ומערכת ויסטה 64 עם DX10 ומשום מה בתוך LOTRO (למי שלא מכיר LORD OF THE RINGS ONLINE ) האפשרות של רינדור DX10 אפורה ואינה ניתנת להפעלה. מוזר לי מאוד משום שזה אמור לפעול. חיפשתי ברשת פתרונות ולא מצאתי. אשמח לפתרון!!! תודה.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
-
שלום יש פה מישהו שמשחק תמשחק רשת Last Chaos הוא בסיגנון של ליון אייג' 2... יש לי שם דמות..שאני מפתח.. קצת פרשתי בגלל שהמחשב שלי נהרס ואני מחכה למחשב חדש ואז אני יוכל לחזור.. רק רוצה לדעת אם יש מישהו שמשחק בזה בשביל שיהיה איתי ישראלי שיצא לקרבות וזה להחליף נשקים איתו. לעזור לו..במידה והוא יותר חלש.. לקבל עזרה במידה ואני יותר חלש.. ראיתי אולי 2 ישראלים משחקים בזה אבל הם נעלמו לי.. אגב יש 2 שרתים גדולים שכל אחד מחולק ל-4 קטנים הגדולים זה ארה"ב והשני מלזיה.. אני בזה של מלזיה עם כל הסינים.. הם יותר נחמדים מהאמריקאים... אתר הבית : http://www.lastchaos.com.my/index.php משחק פצצתי.. ממכר.. וארוך רצח..יותר קשה לעלות רמות מאשר בליון אייג'.. אבל חוץ מזה הכל בול אותו ד…
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
המשחק יצא בחנויות הלא מובחרות אז מה זה בעצם SPORE? SPORE הוא משחק "משחק מקוון מרובה שחקני יחיד" שמפותח ע"י מקסיס ומעוצב ע"י וויל רייט. SPORE מאפשר לך לשלוט באבולוציה של גזעים - ממיקרואורגניזם דרך התפתחות של יצורים תבונתיים וחברותיים המתהלכים על האדמה ועד לרמה של מסע בין כוכבי. מה זה "משחק מקוון מרובה שחקני יחיד"? משחק מקוון מרובה שחקני יחיד הוא משחק בו כל אחד מנהל את הכוכב שלו בלי כל קשר לכוכבים של משתמשים אחרים. בSPORE ישנה אפשרות לבקר כוכבים של אנשים אחרים. המשתמשים גם יוכלו לבדוק איך החיה שלהם מסתדרת בכוכבים אחרים וכך גם יוכלו לראות את הכישורים הכוללים של החיה שלהם ביחס לכישורים הכוללים של היצורים האחרים ( את זה בודקים בעזרת קרבות ) אתם תוכלו לכבוש או להשמיד כו…
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום! מחפש לקנות את המישחק JOHNNY MNEMONIC תודה מראש לכל העונים 0546651473 דוד
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת כמה FPS יש לי תוך כדיי משחק איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש אפשרות להקטין אותה או לשנות אותה עם איזה פאטצ' או משהו?ממש מציקה והורסת ת'משחק ודרך ההגדרות של המשחק אין אופציה כזו
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
היי אני יודע שיש אתרים שמאפשרים קנייה של משחקים רק שבמקום לקבל דיסק אתה מקבל אפשרות להוריד את המשחק. אילו אתרים כאלו קיימים? תודה
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת מחפש משחקים בסיגנון של המשחק. מי ששיחק יודע על מה אני מדבר. לאלו שלא שיחקו מציע לשחק ממש אהבתי תמשחק באמת אחד המשחקים הטובים ששחיקתי השנה. עכשיו יש לי רק את MASS EFECT ולא כל כך משחק בו מבקש תעזרה שלכם צריך רשימה של משחקי פעולה טובים בסיגנון שציינתי וברמה של Frontlines - Fuel of War עם אפשר תודה לכולם.
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/gaming/2008/08/30/is-accessibility-killing-pc-gaming/1 מאמר מאוד מעניין (למרות שלפעמים הוא נמרח קצת) המדבר על המעבר מ Pב לקונסולות ועל כל מה שקורא בתחום המולטי פלטפורמות בזמן האחרון.
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מישהו הגיע לדרקון והצליח לחסל אותו? אני נהרג מייד במכה הראשונה שהוא מנחית למרות שאני כבר בדרגה 21 (עשיתי את המשימות בדרך, כולל משימות הביניים).
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שהז'נארים שונים אבל אהבתי את שתי המשחקים... אז אם למישהו יש המלצה למשחק סטייל Assassin's Creed או סטייל cod 4 רק לא קאוטי מידיי אז בבקשה תגובות כי משעמם לי WTF!@#$%^&*)(_+
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי ולא מוצא למשחק PATCH עידכון ,יש לי את הגירסה 1.0 ,מישהו מכיר איזה אתר ? אא כן לא הרבה מכירים את המשחק ,אז כן זה אחד המשחקים הכי מוצלחים שיש לדעתי ,משלב הרבה דברים ,הייתה פה ביקורת באתר לזכרוני על SPACE RANGERS 2 ,קיצר תעזרו
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום אני משחק בCRYSIS ןהגעתי לשלב עם הספינה והחיזר הגדול סימתי אותו וניגמר המישחק וזה לא ניראה לי הגיוני הקורינים לא היו איתי ולא היה לי אפשרויות של בחירה (או שלא סמתי לב) כל פעם בסיקורים אומרים שיש לך אפשרות לבחור או בנשק מיוחד או לעזור לקוראנים( ולא היה לי דבר כזה ואני בטוח שזה לא דמו ? זה מוזר תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
בעקרון יש לנו מחשב משרדי. לא גרוטאה, אבל משרדי (AMD 4800x2, 2GB RAM) עם כרטיס מסך משולב מסוג 7100gs. ניסיתי את Carmageddon 2 והוא עובד סבבה. יש מצב למשחקים קצת יותר מתקדמים, כמו HL הראשון ודומיו? אולי אפילו משהו מהמילניום הנוכחי? ז'אנר מועדף - FPS/אקשן. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש מידע מתי בערך יצא המשחק?. השנה?, שנה הבאה?.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
יש חוכמולוג בוויקיפדיה העברית שטוען שאין כזה דבר "משחק אלוהות", אלא רק "God game". כלומר, אי אפשר לקרוא ל"God game" משחק אלוהות בערך אנציקלופדי כיוון שעוד לא הומצא תרגום למושג הזה. מה אתם אומרים? האם ניתן לקרוא ל-God game משחק אלוהות?
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אהלן, משום מה, בויסטה 64 שלי, שום טריינר לא עובד. לדוגמא: הטריינר של COD4 או של FLATOUT CARNAGE. הרצתי אותם כADMINISTARTOR. האם זה עובד למישהו עם ויסטה 64? תודה!
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
האם מישהו מבין הרוסים פה התחיל לשחק או מישהו מצא תיקון לאנגלית ומשחק גם? מישהו הגיע לחלק שצריך למצוא את KLIK (ברוסית) או FANG (באנגלית)? ואז שהוא מגיע לבונקר קטן כזה ולוקחים את כל הנשק? מה עושים מפה? איפה אפשר למצוא את הכל? חחח עד שהשגתי מלא נשק וכולו משובצר נשארתי רק עם אקדח ..
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מחשב חדש E8400 עם כרטיס מסך 9800GT. הייתי מעוניין לבדוק את הביצועים שלו. אשמח לקבל המלצות למשחקים כבדים ושואבי גרפיקה לבדיקתו (מרוץ, פעולה וכו') תודה
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-